- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Hasznos lenne egy összefoglalót szerkeszteni ahogy más fórum témáknál is van.
Ajánlott BT hangszórók:
5.000-10.000ft
10.000-15.000ft
15.000-20.000ft
Teszt oldal:link
Honnan érdemes vásárolni?
stb. -
baboss
őstag
válasz
XboxGamePass #4058 üzenetére
Egy kicsivel több, de ajánlott itt a fórumon. Hosszú távra is megfelel.
Tronsmart Element T6
Tronsmart Element MEGA
10.000ft alatt JBL GO, de jobban megéri a fentiek közül valamelyik. -
baboss
őstag
válasz
mate1396 #4054 üzenetére
Nálam nincs semmilyen zaj, szóltam a gyereknek, hogy hallgassa meg, hátha nekem botfülem van, de őse hallott semmilyen alapzajt, szerinte tök szépen szól. Max hangerőn a basszus torzít be egy kicsit néha, az elején sokkal jobban torzított, de amióta be van járatva azóta sokkal szebben szól.
-
baboss
őstag
Szia.
Elsőnek én is a T6 ot néztem ki, de nekem jobban tetszett a téglalap forma, nem borul fel olyan könnyen, nem gurul el. Asztalos munkával foglalkozom és a helyszíni munkáknál biztonságosabbnak tartottam a Megát. A hangzás/hangerő nekem bőven megfelel, szerintem szépen szól. A mély kevesebb benne mint a T6-ban, de ez függ attól is, hogy milyen zenét hallgatok rajta. Egy hangszínszabályzó megoldja a problémát ha kevésnek találom a mélyet. A legtöbb zenelejátszó app-on van is. A másik fontos tényező az volt, hogy legyen benne microSD, T6 -ban nincs, jó lett volna a rádió is, de az nincs egyikben sem. Sajnos a telefonomban nincs rádió, de azt megoldottam egy App- al. TWS technológia: két hangszóró párosítása sztereó módban, még jól jöhet ha veszek még egy Megát. Első nap 8 órát ment, mire elkezdett villogni, hogy gyenge az aksi. Végszóra én nem bántam meg, igényes csomagolás, anyaghasználat és formatervezés. Ha megoldható akkor vásárlás előtt érdemes meghallgatni, hogy mit tud a T6/Mega, ha van rá lehetőséged. -
baboss
őstag
Vasárnap este rendeltem meg, ma délelőtt meg is jött az EU Stock -tól a Tronsmart Element MEGA.
Az én botfülemnek tökéletesen megfelel. Elégedett vagyok vele, nagyon tetszik. Max 64 Gb-os memóriakártyát fogad el. Munkába fogom használni többnyire. -
baboss
őstag
Tronsmart Element MEGA -ba mekkora micro SD memóriakártyát lehet használni, nem találtam sehol semmi infót róla.
-
baboss
őstag
Tronsmart Element T6 paramétereivel van valamilyen FM rádíós Bluetooth hangszóró amit ajánlani tudnátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest