- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Tronsmart Element T6 paramétereivel van valamilyen FM rádíós Bluetooth hangszóró amit ajánlani tudnátok ?
-
baboss
őstag
Tronsmart Element MEGA -ba mekkora micro SD memóriakártyát lehet használni, nem találtam sehol semmi infót róla.
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Vasárnap este rendeltem meg, ma délelőtt meg is jött az EU Stock -tól a Tronsmart Element MEGA.
Az én botfülemnek tökéletesen megfelel. Elégedett vagyok vele, nagyon tetszik. Max 64 Gb-os memóriakártyát fogad el. Munkába fogom használni többnyire.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Szia.
Elsőnek én is a T6 ot néztem ki, de nekem jobban tetszett a téglalap forma, nem borul fel olyan könnyen, nem gurul el. Asztalos munkával foglalkozom és a helyszíni munkáknál biztonságosabbnak tartottam a Megát. A hangzás/hangerő nekem bőven megfelel, szerintem szépen szól. A mély kevesebb benne mint a T6-ban, de ez függ attól is, hogy milyen zenét hallgatok rajta. Egy hangszínszabályzó megoldja a problémát ha kevésnek találom a mélyet. A legtöbb zenelejátszó app-on van is. A másik fontos tényező az volt, hogy legyen benne microSD, T6 -ban nincs, jó lett volna a rádió is, de az nincs egyikben sem. Sajnos a telefonomban nincs rádió, de azt megoldottam egy App- al. TWS technológia: két hangszóró párosítása sztereó módban, még jól jöhet ha veszek még egy Megát. Első nap 8 órát ment, mire elkezdett villogni, hogy gyenge az aksi. Végszóra én nem bántam meg, igényes csomagolás, anyaghasználat és formatervezés. Ha megoldható akkor vásárlás előtt érdemes meghallgatni, hogy mit tud a T6/Mega, ha van rá lehetőséged.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
válasz mate1396 #4054 üzenetére
Nálam nincs semmilyen zaj, szóltam a gyereknek, hogy hallgassa meg, hátha nekem botfülem van, de őse hallott semmilyen alapzajt, szerinte tök szépen szól. Max hangerőn a basszus torzít be egy kicsit néha, az elején sokkal jobban torzított, de amióta be van járatva azóta sokkal szebben szól.
-
baboss
őstag
válasz XboxGamePass #4058 üzenetére
Egy kicsivel több, de ajánlott itt a fórumon. Hosszú távra is megfelel.
Tronsmart Element T6
Tronsmart Element MEGA
10.000ft alatt JBL GO, de jobban megéri a fentiek közül valamelyik.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Hasznos lenne egy összefoglalót szerkeszteni ahogy más fórum témáknál is van.
Ajánlott BT hangszórók:
5.000-10.000ft
10.000-15.000ft
15.000-20.000ft
Teszt oldal:link
Honnan érdemes vásárolni?
stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest