- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
Ja hogy van mindkettő neked
.
Köszönöm a hasznos infót még átgondolom, mert elösször a Motion pluszt akartam venni, de most hogy láttam a fórumon a Boomot már elkezdtem afelé kacsingatni :)
Az a baj hogy 2x vettem Jbl-t mindkettőt megbántam.. Flip 4 aksi galyra ment... pedig alig ment valamit, charge 3 2x szervizben jobb oldali hangszóró recseget... meg utáltam a márkát úgy mond.....
-
Zοltta
senior tag
Ebben a tudatban, hogy már ennyivel előrébb vagy mrg vennéd újra?
Most a német amazonon 30%os kuponnal euró arfolyamban szállítással 99,36 euró a Boom.
A Soundcore oldalon a Motion plusz free szállítással 29k.ftPár ezer a különbség a kettő között, de nem igen akarok venni még 1 dbot hanem inkább egy tutit
Nekem kis helyre kell munkába, otthon a Sütőgetések mellé a kertbe, meg ilyenekre.
-
Aureal
őstag
Itt Tribit XGo-ra is írnak 10%-os vouchert, de hol találni a beváltandó kódot vajon? [link]
+7,5€ a szállítás Mo.-ra.
Akkor pl. a termék ára ~30€ - 10% + 7,5€ a végösszeg vagy pontosan hogy lehet kalkulálni?
(Sose vettem Amazonról semmit. Az meg fura lenne, ha a végén vagy 25-be fájna ez meg az miatt...) -
e-newsee
addikt
Én is erre jutottam közben, mert van olyan negatív vélemény, amit valahogy úgy fordított le a gugli, hogy nem JBL, csak a burkolat másolata (vagy valami ilyesmi). Szóval jó eséllyel hamisítvány. Akkor lett gyanús, azért is kérdeztem be.
Viszont a másik kérdés továbbra is áll, hogy mik az ajánlott cuccok 16k-ig? -
carl18
addikt
Szerintem a Motion Boomal elégedett leszel, utobbi időben én is rájöttem rengeteget számít az elhelyezés. Például az ágyon fél hangerőn egyedi EQ-val brutális mélyet produkál mikor a gép előtt ülök.
Persze nyilván közre játszik az egyéni izlés is. Mert ahány ember annyi fajta izlés, amúgy gondoltam leírom hogy elkelt a T6 Max, és a vásárló aki megvette azt írta baromi jó hangja van. XD Bele se gondolok akkor a Dockinra mit mondana.
Megmondom ősszintén, most már én is elpaszolok minden fölösleges hangszórót.
Talán csak egyet tartok meg, A Motion Boomot/vagy A Dockint, majd attól függ melyik kell el hamarabb.Egyenlőre most nem tervezek új hangszórót venni, inkább várok valami igazán nagy ágyúra.
A Dockin ha minden jól megy megmarad, ezt szerintem lazán elhasználom még 4-5 évig.Talán még a Motion Boom/Motion+ Fúzió ami érdekelne, de ki tudja mikor kerül ez még piacra stb. A W-King D9/X10 is érdekele, de csak azért hogy kipróbáljam a hangját, nincs kedvem berendelni. Mostanság rámentem arra hogy kicsit tudatosabban legyek fogyasztó, és csak olyan dolgot vásárlók amit valóban használok is. (Kevesebb "E-Szemét")
Egyenlőre lehet a topikban és jó darabig inaktív leszek, talán majd vissza térek ha valami valóban nagy fejlődés történik. De valahogy nekem a D Fine+ teljesen kiszolgálja az igényeimet. Évi 2X azért lehet benézik, de sajnos nem igazán vannak új hangszórók a piacon.
Alan/Oluv néha-néha kirak egy új videót, de azt vettem észre most valahogy stagnálás van. -
-
csƵ
addikt
Nekem is az jön le egyre inkább a Harman csoport termékeiből, hogy a H/K indoor a JBL pedig outdoor felhasználásra van szánva.
Ha megnézzük a legelső Onyx-ot, az kb egy berendezési tárgy volt a fém lábaival és a bőr hátuljával.
Az 5 és 6 szériával elmentek kicsit az eredeti elképzeléstől, de a 7 megint a régi koncepciót követi. Kíváncsi vagyok lesz-e 8 és ha igen, akkor milyen.
Azért döntöttem a 7 helyett a 6 mellett, mert ezt még ki merem vinni a teraszra és vízálló.
A 7-ben rohadtul elcseszett megoldásnak gondolom, hogy a magas sugárzók elé tervezték a fém fogantyút. -
makoss
veterán
Nekem van egy - mások szerint idegesítő - szokásom: Megszokott helyről veszek.
Ha valami nem válik be, az felejtős.
Lehet csinálok majd erről egy blogot mert nem szeretném ha ismerőseim, jó, és rendes közeli ismerőseim is így járjanak.
Annó kínából rendeltem egy Chuwi Hi 10-es tabot dokkolóbillentyűzettel és rengeteg procedúrán keresztül két és fél hónap után kaptam meg 0 garanciával és 1 tapasztalattal ami az aláírásomban is van. -
carl18
addikt
Igen, én is ezért nevettek az ilyen dolgokon, mert az e fajta hamisitványok a legrosszabb minőséget képviselik a piacot. Szó szerint az olcsó kínai is különb minőséget tanusít mint ezek a borzalmas másolatok.
15E Charge 3 "leesett a kamionról"
Én erre mindig azt mondtam nem véletlen az árazás, itt nálunk meg külön emberek vannak akik erre vannak szakosodva. Hogy az a ezer forint + haszna meg legyen még garancia levelet is hamisít.Hát sajnos ez az hogy a filléres elektronika és még a 18650-es cella is kopintás.
Ami valójában 500 mah lehet maximum, és ezek a hangszórók ilyen technikai csodák mert olyan mint a orosz roulet, nem tudni mikor megy tönkre.
Minden komponens atom gyenge minőségű így az 20-40 óra is tönkre teszi.
Általában én is csak nevetni tudok mikor valaki egy borzalmas replikát az év üzleténak tart.
Inkább az eladó csapkodta a térdétt örömében, "NÉ MÁN" Egy Verébb a horgomra akadt.#12625tipegő
Bocs ez nem JBL, nem is kínai. Még talán valami nyomornegyedből származik ahol mindenből a legolcsobbat belerakták. Talán pár hét használat után be is dobja valami a kulcsot.
"2 perc google keresésből" megtudhattad volna hogy ilyen terméket nem gyárt a JBL.
Ehhez képest még egy Tronsmart is házimozi xd -
B1T3
Topikgazda
Habár nyilván nincs fej-fej melletti összehasonlításos tapasztalatom, de meg merem kockáztatni, hogy alacsonyabb hangerőn (azaz ami egy átlagos méretű szoba falai közé szükséges) szebben szólhat a JBL Partybox 310, és úgy látom, ez is fontos szempont. Ráadásul annál a bluetooth stabilitására sem lehet panasz, de ugyebár az Electro-Voice-nál ezek csak az amazonos vélemények voltak, nem kezelhető tényként.
-
-
carl18
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... hogy Aliexpress-es vásárlás. Ott nincs PayPal."
Már hogy a viharba ne lenne?! Az a szomorú, hogy ott már egy ideje van, míg az amazon.de-n még mindig nincs (tudtommal).#12432 Klon
"Sajna nem PayPal-os volt fizetés." - az "cumi". Akkor kicsit keményebben kell tárgyalnod.
"Ha a GLS hozta, azzal is kell visszaküldeni igaz?" - a te választásod, hogy mivel küldöd, de szerintem próbálj meg ragaszkodni a lengyel címre történő postázáshoz.
Egyébként sikerült már levideóznod? Ha, igen, majd megoszthatnád itt. -
Klon
aktív tag
hát igen, én is így gondoltam, hogy nem biztos h megéri...
a baja annyi, hogy a mély hangszóró már alacson hangerőn is zörög, ill. olyan mintha valami berezonálna. (van aki nem hallja, de engem nagyon idegesít) Soha nem hallgattam hangosan, és még a szobából se vittem ki.
a rácsot hiába nyomkodom, nem az lazult fel, mert nem változik semmit. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Szifonon tényleg nem lehet váltani, a telefon és a bluetooth eszköz között? Ez elég gáz
#12386 Fishor
Egyébként - Android-os logikával - szvsz. elég egyszerű a válasz. Ha az adott eszköz úgy csatlakozik, hogy "connected for calls and media audio", akkor képes a hívást is rendesen kezelni (nem tudom, hogy a Go 3 ilyen-e). Ugyancsak Android-on, ha azt szeretnéd, hogy ne a hangszórón történjen a beszélgetés, akkor a hívás megkezdését követően átváltasz a telefonra vagy a bluetooth beállításokba a "call" mellől kiveszed a "pipát", és akkor csak a media audio megy ki a hangszóróra (ebben az esetben viszont nem tudsz váltani "menet közben"). Remélem érthető voltam. -
Acélfarkas
őstag
[BlitzWolf BW-WA3] A frekvenciatartomány elég karcsú ez alapján + az 5000 mAh akksi se túl meggyőző ekkora teljesítményhez. Esélyes hogy a teljesítménye közelebb áll az általad tippeltekhez /össz 50-60w/.
-
makoss
veterán
Mikrohifiben is van 30.000 Ft-ért is ahogy nézem...
#11948 <Adamsky> Azért nem játszik, mert az okostelefon is már többszörös ugrás a kihajthatós buta telefonokhoz képest, (mert az van nekik) és az internetet meg hagyjuk is
Ha mégis internetes rádiós rádió, olyan ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva, és igen, nálunk is mindig a konyhában
Külföldi rendelést ellenségemnek sem ajánlanám, ennek roppant egyszerű oka van: nagyon megszivattak az utolsó rendelésemkor, 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra úgy, hogy hetekig azt sem tudták, hogy fizetőképes vagyok-e paypalnál (!!)
Végig "gyalogolt" rajta a vám, a nav, úgyhogy hagyjuk.....
Csak összehasonlításként: van olyan számítástechnikai bolt ahol törzsvásárló vagyok kb 15 éve, ha valami nem oké, még aznap (!!) kicserélik! Akkor ehhez hova jön a külföldi rendelés?? -
makoss
veterán
Én magamnak Charge 4-est vagy az ötöst néztem ki, láttam a motion + is ami itt elég sokszor szerepel, de mivel külföldről szerezhető be erősen felejtős.
Az ősöknél netes rádió nagyon nem játszik, csak antennás, (nem az a korosztály) az akku sem érdekes, úgy is helyhez lenne kötve.
Köszi az infót! -
ProdyG
őstag
Ezt megértem, konyhai cuccot én se vennék belőle, nem túl bizalomgerjesztőek, ezért is lepődtem meg ezen a hangszórón, mert ezt meg kb mindenhol dicsérik (tesztek, vélemények) és én is sokkal rosszabbra számítottam. Nagyon jó minőségű az egész érzésre. És egész jól is szól. Kuponnal 26-ért vettem, bontatlanul, 2 év garival. Így szerintem nem nagyon lehet mellélőni, 2 év gari azért nem rossz...
Csak hát 2 és fél kiló, szóval a hordozhatóság hosszú távon kérdőjeles. Szóval ez most egy tapasztalatszerző kör
Amúgy van egy Marshall Stanmore-om, amit kertben használok hálózatról, na az rommá veri ezeket a szóban forgó cuccokat, persze nem is egy olcsó darab. Meg hát annak akksija nincs... másra való... -
makoss
veterán
-
ProdyG
őstag
Köszi!
Indulunk nyaralni és gondoltam gyorsan veszek valamit az útra, ha találok valami jót. Nagyon nem tudom beleásni magam a dologba, mint ahogy azt kellene
Amit hirtelen meg tudnék venni az egy Flip4, Flip5 vagy egy Charge3 (használt piac). Többet pénzben most nem szánnék a dologra.
A Charge 3 régebbi darab gondolom, ennek is lehet jobb a hangja, mint az újabb Flip-eknek? Vagy azt ne erőltessem inkább?
Köszi! -
borbar
tag
Gixxer88 kolléga magyarázata mellé számok. Így néz ki a német és a magyar szállítási címes "árképzés" egy Motion Boom esetében.
Az látható, hogy magyar címmel szállítás(i költség) nélkül sem a hirdetett 89,99-os áron adják a hangszórót, a német és a magyar ÁFA közötti 8 %-os különbség megjelenik a 89,99 és a 96,04 közt. -
borbar
tag
Annyiban pontosítanám, hogy kell, még az Amazon de-ről vásárolva is, de az az árban már benne. Vagy benne lesz a fizetéskor.
Mert nem mindegy, hogy német vagy magyar szállítási címmel rendelünk. És nem csak, adott esetben, ha nem ingyenes, a szállítási költség miatt, hanem az eltérő ÁFA kulcsok miatt is drágább a magyar szállítási cím. -
carl18
addikt
Úgy látszik a 15E Motion Boom még is csak "science fiction".
Mióta megírtam neki komolyan a dolgokat nem is válaszol.
Hallucinál? vagy ennyire rossz matekból? hogy így számolja átt a dollár/forint árfolyamot?
#11820kmarci25
Én nem foglalkozok ilyenekkel, az eladás reményében a jól neveltségemből ki indulva persze válaszólok az érdeklődésre.
Aztán meg belefutok ilyen hülye helyzetekbe ahol én érzem magam kínosan.
#11821LanyUs
Igen persze számít a vásárlói réteg is, én nekem is az tűnt fel hogy ha valaki hardvert akar inkább árul/vásáról hardverapron.
Nekem az is a bajom hogy a jofogás már a csalók melegágya is.
Ha valamit ott túl jó árban adnak, akkor az ember gyanakodhat valós vagy átverés?
Bár az Xtreme 1-ben asszem 4.1 a Bluetooth lehet az miatt nem müködik megfelelően.#11819hkari
Hát én szerintem versenyképes, a Motion Boom EQ-val elég durván személyre szabható.Valakinek Szolnok megyében nincs Motion Boom? A Dockoló ellen össze lehetne hasonlítani.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem vagyok vámszakértő, de úgy vélem, hogy (sajnos) ez a normális. X összegű forgalom mellett az eladónak Áfa-t kell fizetnie (Eu-n belül is).
Nincs ez másképp az amazon.de-n keresztül sem (a példában a Motion+ szerepel)Items: 82,34 Eur
Postage & Packing: 7,80 Eur
Total before VAT: 90,14 Eur
VAT: 24,34 Eur
Order Total: 114,48 Eur
Szóval jobb, ha ehhez hozzászokunk.
Mondjuk a ~35e Ft még mindig barátságosabb, mint a 114,48 Eur (~41e Ft) ...#11793 fabri07
"Milyen ragasztóval érdemes?"
Szerintem bármilyen pillanatragasztó szóba jöhet. Az a lényeg, hogy hermetikusan legyen a zárás, különben viszlát mély hangok (de ezt - most hogy elvált - gondolom tapasztalod is). -
Tigerdavid
csendes tag
Gondolkodtam Soundbaron is de annyit nem nézek filmeket, sorozatokat, hogy megérné nekem (még ha árban ugyan ott van mint amennyit ráköltöttem most) . Illetve a közeljövőben többet leszek mobilis, mint helyhez kötött ezért is lett inkább két BT hangszóró.
(így fel nap után nem bántam meg remekül szólnak).Köszönöm a tanácsokat, utána nézek jobban a témának. Tavalyi LG tv-m van de eddigi kevés infó alapján azzal lehetne összehozni amit írtál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest