- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kurucz24 #11672 üzenetére
Azt kell nézni honnan veszed. Hivatalos helyről eredetit kapsz. Ha máshonnan veszed, akkor a csalogatóan alacsony ár adhat okot gyanúra. A wish nem számít hivatalos helynek. Sajnos az van, hogy képről nem minden esetben látszik hogy hamis a cucc. Aki tudja, hogy hamisat árul, nem az árulkodó jeleket fogja fotózni. Kéz alól csak akkor vegyél, ha megvannak a papírjai, számla, gari stb, még akkor is ha már lejárt a gari. Az ilyen "ajándékba kaptam, azért nincsenek papírjai" duma meg kb garantáltan hamis terméket jelent.
-
carl18
addikt
válasz
kurucz24 #11656 üzenetére
Szerintem a JBL FLip 5 vagy LG PL5 Xboom Go ami igen jó árban van most idehaza.
Mennyire számít a hangerő?
Én a T6 maxot nem ajánlanám, egy havernek van de szinte folyton tölteni kell. Múltkor egy fél órát ment fél hangerőn a kertben és már csipogott hogy elfogyott a Kraft.Ha nem hallgatod hangosan is szívja az akkut szépen.
-
válasz
kurucz24 #11656 üzenetére
Tronsmart Element T6 Max.
30k alatt megáll és kraft is van benne bőven ha néha arra lenne szükség.
Basszusa is bőven több van mint a felsoroltaknak,plusz ez is tud tws-t ha később lenne hozzá egy másik.
Mondjuk nem olyan könnyen vágható be a hátizsákba mint egy Flip,cserébe nagyobbat szól.
Jó a hangja (szubjektív),persze nem szól olyan csilingelően tisztán mint az Anker Soundcore Motion+.
Arra a használatra szerintem tökéletes amit leírtál,de hallgasd meg.
Aqua,Ipon,PCX,Emag stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest