Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
"... csak antennás, (nem az a korosztály) ... "
Mi az, hogy nem játszik? Ha nincs net, akkor O.K. de ha meg van, akkor "bűn" nem interneten hallgatni rádiót. Nálunk a családban sokáig ennek az elődje szolgált a konyhában. Igaz van FM rádió is, de ha megoldható, akkor sokkal inkább a netről ...
Ugyanúgy megvannak ott is a "földi" rádiók - nem ritkán sokkal jobb minőségben - viszont van millió egyéb tematikus csatorna. Szépen beállítod őket a memóriába, és a szülők azt se fogják tudni, hogy melyik szól, csak max. azt érzékelik majd, mennyivel jobb.
Nagy kár, hogy a külföldi rendelés nem játszik, mert az amazon-on még nagyobb a választék.
"B-terv" a micro-hifi - ahogy Gixxer88 is írta - de azok általában drágábbak, és több helyet foglalnak (nálunk pl. a konyhában nem igazán lett volna helye)#11945 carl18
" ... több terméket fognak EU raktára felhalmozni." - már nincs olyan, hogy "EU raktár" pontosabban van, csak értelme nem sok. Ugyanúgy rárakódik az Áfa. Én nem egy olyan terméket találtam, ami már Kínából olcsóbb (az ára ua. de mivel a szállítás kintről 0$ ...) mint az EU-s raktárból. Pedig úgy rémlik már ebben a topic-ban is írtam erről ... na, mind1
" ... a "60" watt kérdőjeles mennyire helytálló?" - szinte biztos, hogy semennyire. Nekem az ilyen dolgok, meg a "színes szagos" promó képek - amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal (itt most az általad említett porvédőre gondolok) - nagyon el tudják venni a kedvem a vásárlástól.
" ... pár napja ránéztem Oluv Switcher oldalára úgy láttom megszűnt."
Na, akkor ezért nem találtam én sem.
" ... Oluvnak se úgy megy a szekkér ... "
Nem hiszem, hogy gondjai lennének. Csupán annyi, hogy a fizetős vendégeinek (Patreon) tolja a tartalmakat. A nyilvános YT csatornáját csak amolyan reklámnak használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest