- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát Go 3-hoz még nem volt szerencsém,Go 2-t meg csak boltban próbálgattam így direkt összehasonlítási alapom nincs.
Az biztos hogy hangosabb,kicsit több benne a basszus (már ami ebből a méretből kihozható,dübörgő mélyeket nem szabad várni).
Nekem Clip 3-am van,sokat megy rajta garázsban a netrádió,szerintem teljesen jó,beszélgetős műsoroknál is nagyon jól érthető az emberi beszéd.
Velencei tókör alatt is ez van a hátizsákom vállpántjára elöl felakasztva,nagyon szeretem.
Arra amire kitalálták szerintem bőven elég,kertipartyt úgysem erről fog senki csinálni.
Csináltam pár videót neked,hogy kb milyen hangja van,ha google drivera feltöltöttem őket akkor megosztom.
Szifonnal csináltam (.MOV),szóval a hangja nem teljesen adja vissza a valóságot,de jóminőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest