Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Én is erre jutottam közben, mert van olyan negatív vélemény, amit valahogy úgy fordított le a gugli, hogy nem JBL, csak a burkolat másolata (vagy valami ilyesmi). Szóval jó eséllyel hamisítvány. Akkor lett gyanús, azért is kérdeztem be.

Viszont a másik kérdés továbbra is áll, hogy mik az ajánlott cuccok 16k-ig? -
e-newsee
addikt
Ez reális lehet ennyiért? És erre kb mennyi vám fog rámenni?
JBL Flip 5 -
e-newsee
addikt
Sziasztok! Van (volt) egy Bluedio BS-3-am, de a hétvégén megdöglött. Teljesen süket, töltést nem veszi fel. Kiszolgálta az idejét, szerintem már vagy 7-8 éves volt.
Helyette kellene nekem egy másik bluetooth hansolo.
Nincsenek nagy igényeim, nem élvezkedni kell, hanem használni. Konkrétan ház környéki munka (mosogatás, fametszés, házfelújítás, stb.) közben rádiót/zenét/podcastot hallgatni.
Ha tudtok ajánlani olyat, ami max 15-16k-ból kihozza a legjobbat, az már nekem megfelel. Nem kell semmi extra funkció, tényleg alap felhasználás.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest