Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van amelyikbe nem raknak mert 1:1 utánzatot akarnak.
Az egyik cimborám cirka 2 éve büszkén mesélte hogy vett egy Charge 3-at és milyen olcsó volt,mert “leesett a kamionról”.
15k…
Doboza megszólalásig hasonlított a gyárira.Amikor megláttam magát a hangszórót már akkor mondtam,hogy ez hamisítvány.
Passzív membránok ragasztósak voltak,össze-vissza álltak (se függőben nem volt a logo,se középpen a membrán),JBL logo tamponozott műanyag az elején ami csálén is állt meg a színe se passzolt.Külső szövet minősége is hulladék volt.
A hangját inkább nem minősíteném…
Súlyra még ok is lett volna.Ez később kiderült miért.
Kb 3 hónapot bírt,ami cimborám bevallása szerint kb 30-40óra használatot jelentett.Szétszedtük és igazi filléres kínai trágya munkát találtunk benne.Lepkefing hangszórók,ultragagyi kábelezés (és olyan forrasztások hogy hulla részegen bekötött szemmel sötétben és törött ujjakkal is különbet csinálok),filléres elektonika,1db kb 3x2x1cm-es felirat nélküli akku (Kb mint egy 9V-os elem),tiszta ragasztó mindenhol és a kedvencem: egy kb 10cm hosszú fél centi vastag sorjás fémdarab az aljában hogy meglegyen a súly.
Ugye kellett valami “beltartalom” mert semmi másnak nem volt súlya a tejfölösdoboz vastagságú burkolatban.
Ja és a hab a tortán a magyar leleményesség volt.Dobozban benne volt egy ultragagyi minőségben és ferdén lefénymásolt Invitone-os garilevél rendesen kitöltve tollal.
Gratuláltam is cimborámnak az év bizniszéhez,de jót röhögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest