Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Mikrohifiben is van 30.000 Ft-ért is ahogy nézem...#11948 <Adamsky> Azért nem játszik, mert az okostelefon is már többszörös ugrás a kihajthatós buta telefonokhoz képest, (mert az van nekik) és az internetet meg hagyjuk is
Ha mégis internetes rádiós rádió, olyan ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva, és igen, nálunk is mindig a konyhában
Külföldi rendelést ellenségemnek sem ajánlanám, ennek roppant egyszerű oka van: nagyon megszivattak az utolsó rendelésemkor, 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra úgy, hogy hetekig azt sem tudták, hogy fizetőképes vagyok-e paypalnál (!!)
Végig "gyalogolt" rajta a vám, a nav, úgyhogy hagyjuk.....
Csak összehasonlításként: van olyan számítástechnikai bolt ahol törzsvásárló vagyok kb 15 éve, ha valami nem oké, még aznap (!!) kicserélik! Akkor ehhez hova jön a külföldi rendelés??
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mikrohifiben is van 30.000 Ft-ért is ahogy nézem...
Ha mégis internetes rádiós rádió, olyan ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva, és igen, nálunk is mindig a konyhában