Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Fotók, videók mobillal
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Mikrohifiben is van 30.000 Ft-ért is ahogy nézem...
#11948 <Adamsky> Azért nem játszik, mert az okostelefon is már többszörös ugrás a kihajthatós buta telefonokhoz képest, (mert az van nekik) és az internetet meg hagyjuk is
Ha mégis internetes rádiós rádió, olyan ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva, és igen, nálunk is mindig a konyhában
Külföldi rendelést ellenségemnek sem ajánlanám, ennek roppant egyszerű oka van: nagyon megszivattak az utolsó rendelésemkor, 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra úgy, hogy hetekig azt sem tudták, hogy fizetőképes vagyok-e paypalnál (!!)
Végig "gyalogolt" rajta a vám, a nav, úgyhogy hagyjuk.....
Csak összehasonlításként: van olyan számítástechnikai bolt ahol törzsvásárló vagyok kb 15 éve, ha valami nem oké, még aznap (!!) kicserélik! Akkor ehhez hova jön a külföldi rendelés??
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest