- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
johnny82 #12607 üzenetére
BT vevőt bármikor tudsz venni, a profi PA technikán van vonalszintű bemenet.
Nekem van pár ilyen 15"-ös aktív topom, de buliba inkább 8-10"-os méretben venném, és abból kettőt (stereo azért csak jobb). Egy ilyen 15"-ös hangfal 75cm magas, nehéz hurcolni (mármint egytől tele van egy kisebb csomagtartó). Persze hatalmasat szól, és ebben a méretben már nem is kell feltétlenül egy sub alá. Később úgy is veszel…
Nagy előnyük még, hogy a szimmetrikus bemenetek miatt egy DJ keverőt is rá tudsz kötni.
Csak hogy el tudd helyezni: egy darab ilyen KL15 hangja képes lemosni 6-8 Partyboxot… Nézd meg, mekkora ezekből a 8"-as méret!Támogatom amúgy a megalomániát
, 2 db ilyen és két 18-as sub melléjük egy 150 fős szabadtéri bulit is elvisz. Én hónapokig kerestem olyan kültéri helyet, ahol kipróbálhattam.
Minden másra elég 2 Boombox. -
válasz
johnny82 #12607 üzenetére
BT-t panaszolják?Pontosan mik a panaszok?
Lehet a hatótáv miatt,de azon meg senki se csodálkozzon,nem arra van hogy te a kert túlfeléből zsebre tett telóval told rá a Spotify-t,hatótávon belül meg nem hiszem hogy gond lenne a stabilitással és a hangminőséggel.
Ha mégsem az igazi,akkor inkább vennék egy normálisabb bt vevőt és azt dugnám rá a hangfalra.
Én nagyon EV párti vagyok,szóval nem nagyon tudnék ebben az árban jobbat ajánlani.Még árban feljebb se szokott jobb BT lenni ezekben,ha mégis akkor az árcédulán sem ilyen ár szerepel.
Én inkább vennék hozzá valami aptX-es bt vevőt 10-20k közötti áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest