-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
piki24
csendes tag
Felhivtam az ügyfélszolgálatot ismét és végre egy olyan ember vette fel aki tudja minek van ott.
Egyeztettünk adatokat, 2 nap mulva meghozta a futár a kártyát(csak a tulajnak adják oda).
Felhivtam a régi SIMröl az ügyfelest bediktáltam az uj kártya számát és elmondta kb.15 perc mulva él az uj SIM.
Ugy is történt. -
[link]: "Sim lockos témában a következőre jutottam: adott két Samsung E1050, az egyik T függő (tavaly decemberben vásárolva), a másik Blue függő (pár napja vásárolva). A T függő készülékben nem működik a blue-s sim kártya, a Blue függő készülékben viszont működik a T-s sim kártya is. IMSI és egyéb kódokkal nem szórakoztam, csak egy gyors tesztet csináltam ezügyben."
-
István89
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged