- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
buttmaki
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hete próbáltam hazatelefonálni külföldről (Romániából), de bemondta, hogy "Outgoing calls are currently restricted". A roaming aktiválva van, sms-t tudtam írni. 2000 és 3000 Ft közötti összeg van a kártyámon, szept. végén jár le. Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet az oka? -
ArNick
tag
válasz
#73820095 #8196 üzenetére
Majdnem 3 hete próbáltam rá az online visszaigénylő űrlapra, akkor nekem éppen működött, meg is lepődtem.
2 hét alatt utaltak is.
A bluemobile@telekom.hu címről kaptam régebben ezt: "A visszautaláshoz legyen kedves egy ügyfél aláírással ellátott, szabad szöveges kérelmet elküldeni részünkre, amin szerepelnek az alábbi ügyfél adatok: név, cím, anyja neve, születési hely és idő, okmány szám."
-
törölt tag
Hát, halljátok, én nem tudom, hogy fogom visszakapni a pénzem...
Volt ugye, h nem működött az online felület. Az üfsz meg azt mondta, akkor menjek be az Aradiba.
Hát, ma eljutottam oda...
Mondom, mi a szitu, erre elkezdi felvenni az adataimat, beírja, h online nem müksz, és ennyi. Mondom számlaszám, v vmi? Ja, akkor azt írjam rá (kézzel), meg h kérem vissza a pénzem. JA, és majd hívnak, szte már holnap. Hát ja... mert h csak azt a számot írta fel, a jelenlegit nem...
Csak vhogy a 2 "mikormegyünkmárhaza" gyerekkel nem igazán tudtam rá koncentrálni, és bár ott elsőre úgy tűnt, érti, miről van szó, utólagosan sztem: halvány lila foglama sem volt róla, h mit kellet tvolna kitöltenie. Van egyáltalán papír nyomtatvány?
Na, kíváncsi leszek, de ebből sztem panasz lesz... -
Gézengúz
addikt
válasz
neil_mullen #8193 üzenetére
Összefoglaló?
Más!
A kártya végleges lejárta után egy hónappal sikerült visszautaltatni végre a kártyán maradt összeget. -
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok!
A következő ügyeben kérném a segítségeteket: Pár hónapja már nem tudok bejelentkezni az online ügyintézésbe technikai hiba miatt, de tegnap már feltölteni sem tudtam az egyenlegemet. A megadott telefonszámra feltöltés nem végezhető! hibaüzenetet kaptam. Volt már valakinek hasonló problémája? Melyik ügyfélszolgálaton érdemes próbálkozni?
Köszi
-
Nekem az otp-s oldalról simán feltöltötte, pedig ott nem is választható a blue, csak a telekom. Eddig 2x simán ment.
-
powers
tag
Nem enged online feltöltést.Másnak sem,vagy csak én szívok már megint?
Chrome alól engedte végül.firefoxban azt írta,ez a szám nem tölthető fel
-
kecsawi
senior tag
Egész este próbáltam aktiválni egy sim kártyát, mindig technikai hibát írt a rendszer, megoldás a telefonos ügyfélszolgálat volt, állítólag az új személyiben a születési hely ha nem csak település, hanem római szám is van, akkor nem megy.
-
4Grider
nagyúr
válasz
schulc99 #8182 üzenetére
Magyarországon minden szolgáltató köteles a lejárattól számított egy éven belül felmerült igény esetén a feltöltés hiányában megszűnt előfizetéseken bennragadt egyenleget visszautalni a volt előfizetőknek. Persze csak akkor, ha ezt a volt előfizető kéri és megadja hozzá a bankszámlaszámát.
-
schulc99
aktív tag
Üdv!
Segítséget kérnék.
Lejárt a Blue mobilos kártyám, amin még van kb. 1400 Ft.
Feltölteni nem tudom a honlapon, mert azt sem engedi a rendszer, hogy belépjek.
A mobilról nem tudom felhívni őket , mert bár díjmentesnek írja a honlap az ügyfélszolgálat számát, nekem nullás egyenleg (?) miatt nem engedi.1. Feltudom még tölteni az egyenleget online, vagy csak a LIDL-ben?
2. Hogyan tudnám megmenteni azt az 1400 Ft-ot?
A Domino-s kártyák esetén 1 év lejárat után van lehetőség visszaigényelni a beragadt összeget.
Itt is lehetséges ez?
Ha igen, akkor online is intézhető? Nem Budapesti vagyok.Nem nagy pénz az 1400 Ft tudom, de ha menthető akkor miért ne tenném!
-
kiskakas
senior tag
Van tippetek,h két blue-s kártya közül egyiken sem megy az adatforgalom horvátoknál? Egyenlet, net csomag aktív rajta, weboldalon ez olvasható:
A választható adat díjcsomagok (blue net, blue net plusz, blue net XXL, blue net S/M/L), a blue net extra adatbővítő szolgáltatás, valamint a blue Alapnet szolgáltatás csak magyarországi, valamint EU roaming hálózatban használhatóak fel
-
Gergőke88
addikt
Másnak se enged egyenleget feltölteni?
-
kiskakas
senior tag
Urak,
hülye kérdés, de vhogy online meg lehet nézni a bluemobile-os beérkezett sms-eket? Adategyeztetnék,de a gyerek okosórájába, tőlem távol van a sim.. Telekomnál van rá lehetőség,ez ugye telekomos sim, de nem jövök rá, hol tudnám megtenni..köszi!
-
Samtya
senior tag
Köszi a választ, a többieknek is.
Pest megyében a 28 db üzletből csak 2 nem partner. Első körben majd rápróbálok a helyi üzletre később. Most még adtam 180 napot a Blue-nak. Kíváncsi vagyok, hogy a Digi mit alkot jövőre, egyelőre városokon kívül, külterületen nincs lefedettség. -
ha3oem
csendes tag
Nos ..a telekomhoz vittem a számot..csodálkoztak... döcögve de elintézték ..dominó kártyát kaptam ..fizetni nem kell !!!
-
McLaca
őstag
Mindenképp márkaüzletben, semmiképp sem partnerüzletben.
Az ügyintéző nálam a márkaváltást nem nagyon értette, amikor leesett neki, hogy blue->domino lesz, akkor örült meg, hogy "ja számhordozás".Egyébként én is elolvastam az idevágó infót és az ÁSZF-et, 2000 HUF-ra számítottam, 0 lett. Jó ez így.
Szerk.: Úgy hallottam, a partnerüzletekben bajos a dolog, de az előttem szóló alapján mégsem.
Üdv!
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest