Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
buttmaki
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hete próbáltam hazatelefonálni külföldről (Romániából), de bemondta, hogy "Outgoing calls are currently restricted". A roaming aktiválva van, sms-t tudtam írni. 2000 és 3000 Ft közötti összeg van a kártyámon, szept. végén jár le. Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet az oka? -
ArNick
tag
válasz
#73820095 #8196 üzenetére
Majdnem 3 hete próbáltam rá az online visszaigénylő űrlapra, akkor nekem éppen működött, meg is lepődtem.
2 hét alatt utaltak is.
A bluemobile@telekom.hu címről kaptam régebben ezt: "A visszautaláshoz legyen kedves egy ügyfél aláírással ellátott, szabad szöveges kérelmet elküldeni részünkre, amin szerepelnek az alábbi ügyfél adatok: név, cím, anyja neve, születési hely és idő, okmány szám."
-
törölt tag
Hát, halljátok, én nem tudom, hogy fogom visszakapni a pénzem...
Volt ugye, h nem működött az online felület. Az üfsz meg azt mondta, akkor menjek be az Aradiba.
Hát, ma eljutottam oda...
Mondom, mi a szitu, erre elkezdi felvenni az adataimat, beírja, h online nem müksz, és ennyi. Mondom számlaszám, v vmi? Ja, akkor azt írjam rá (kézzel), meg h kérem vissza a pénzem. JA, és majd hívnak, szte már holnap. Hát ja... mert h csak azt a számot írta fel, a jelenlegit nem...
Csak vhogy a 2 "mikormegyünkmárhaza" gyerekkel nem igazán tudtam rá koncentrálni, és bár ott elsőre úgy tűnt, érti, miről van szó, utólagosan sztem: halvány lila foglama sem volt róla, h mit kellet tvolna kitöltenie. Van egyáltalán papír nyomtatvány?
Na, kíváncsi leszek, de ebből sztem panasz lesz... -
Gézengúz
addikt
válasz
neil_mullen #8193 üzenetére
Összefoglaló?
Más!
A kártya végleges lejárta után egy hónappal sikerült visszautaltatni végre a kártyán maradt összeget. -
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok!
A következő ügyeben kérném a segítségeteket: Pár hónapja már nem tudok bejelentkezni az online ügyintézésbe technikai hiba miatt, de tegnap már feltölteni sem tudtam az egyenlegemet. A megadott telefonszámra feltöltés nem végezhető! hibaüzenetet kaptam. Volt már valakinek hasonló problémája? Melyik ügyfélszolgálaton érdemes próbálkozni?
Köszi
-
Victoryus
addikt
Nekem az otp-s oldalról simán feltöltötte, pedig ott nem is választható a blue, csak a telekom. Eddig 2x simán ment.
-
powers
tag
Nem enged online feltöltést.Másnak sem,vagy csak én szívok már megint?
Chrome alól engedte végül.firefoxban azt írta,ez a szám nem tölthető fel
-
kecsawi
senior tag
Egész este próbáltam aktiválni egy sim kártyát, mindig technikai hibát írt a rendszer, megoldás a telefonos ügyfélszolgálat volt, állítólag az új személyiben a születési hely ha nem csak település, hanem római szám is van, akkor nem megy.
-
4Grider
félisten
válasz
schulc99 #8182 üzenetére
Magyarországon minden szolgáltató köteles a lejárattól számított egy éven belül felmerült igény esetén a feltöltés hiányában megszűnt előfizetéseken bennragadt egyenleget visszautalni a volt előfizetőknek. Persze csak akkor, ha ezt a volt előfizető kéri és megadja hozzá a bankszámlaszámát.
-
schulc99
aktív tag
Üdv!
Segítséget kérnék.
Lejárt a Blue mobilos kártyám, amin még van kb. 1400 Ft.
Feltölteni nem tudom a honlapon, mert azt sem engedi a rendszer, hogy belépjek.
A mobilról nem tudom felhívni őket , mert bár díjmentesnek írja a honlap az ügyfélszolgálat számát, nekem nullás egyenleg (?) miatt nem engedi.1. Feltudom még tölteni az egyenleget online, vagy csak a LIDL-ben?
2. Hogyan tudnám megmenteni azt az 1400 Ft-ot?
A Domino-s kártyák esetén 1 év lejárat után van lehetőség visszaigényelni a beragadt összeget.
Itt is lehetséges ez?
Ha igen, akkor online is intézhető? Nem Budapesti vagyok.Nem nagy pénz az 1400 Ft tudom, de ha menthető akkor miért ne tenném!
-
kiskakas
senior tag
Van tippetek,h két blue-s kártya közül egyiken sem megy az adatforgalom horvátoknál? Egyenlet, net csomag aktív rajta, weboldalon ez olvasható:
A választható adat díjcsomagok (blue net, blue net plusz, blue net XXL, blue net S/M/L), a blue net extra adatbővítő szolgáltatás, valamint a blue Alapnet szolgáltatás csak magyarországi, valamint EU roaming hálózatban használhatóak fel
-
-
Gergőke88
addikt
Másnak se enged egyenleget feltölteni?
-
kiskakas
senior tag
Urak,
hülye kérdés, de vhogy online meg lehet nézni a bluemobile-os beérkezett sms-eket? Adategyeztetnék,de a gyerek okosórájába, tőlem távol van a sim.. Telekomnál van rá lehetőség,ez ugye telekomos sim, de nem jövök rá, hol tudnám megtenni..köszi!
-
Samtya
senior tag
Köszi a választ, a többieknek is.
Pest megyében a 28 db üzletből csak 2 nem partner. Első körben majd rápróbálok a helyi üzletre később. Most még adtam 180 napot a Blue-nak. Kíváncsi vagyok, hogy a Digi mit alkot jövőre, egyelőre városokon kívül, külterületen nincs lefedettség. -
ha3oem
csendes tag
Nos ..a telekomhoz vittem a számot..csodálkoztak... döcögve de elintézték ..dominó kártyát kaptam ..fizetni nem kell !!!
-
McLaca
őstag
Mindenképp márkaüzletben, semmiképp sem partnerüzletben.
Az ügyintéző nálam a márkaváltást nem nagyon értette, amikor leesett neki, hogy blue->domino lesz, akkor örült meg, hogy "ja számhordozás".Egyébként én is elolvastam az idevágó infót és az ÁSZF-et, 2000 HUF-ra számítottam, 0 lett. Jó ez így.
Szerk.: Úgy hallottam, a partnerüzletekben bajos a dolog, de az előttem szóló alapján mégsem.
Üdv!
-
McLaca
őstag
No, elhagytam én is a Blue-t. 25 perc alatt végeztem, a hölgy itt is telefonált 2×, elsőre infóért, másodjára azért, mert a folyamathoz elengedhetetlen, valamit a központi okosok hajtanak végre bene. De helyben is kellett neki segítség, valószínűleg nem napi, de nem is heti szintű az ilyen megkeresés, ezért nem rutinosak. Mivel melóban hasonló területet támogatok, ezt meg is értem. A Dominóra váltás azonnal megtörtént, és slusszpoén: vasat se' fizettem érte, mert nem tudják máshogy kiszámlázni, csak 0 Ft-tal. Az ajándék 80 perc, 5 SMS, 1GB ugyanúgy aktív. És amin röhögtem: a sétálóutca közepén lévő üzlet belterében csak 3G van.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
#73820095 #8144 üzenetére
Nagy baj nincs vele, csak a percdíj eddig sem volt túl fontos, így a 22 kontra 25 (de Most opcióval 9/19) Ft annyira nem fontos. A maraton viszont jobb alternatíva a netre, főleg, hogy egy digis teszt SIM van a második kártyahelyen 50GB-tal. Ezért kell a maraton oda, ahol a DIGI nem fog menni. Ennyi a sztori.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
#73820095 #8142 üzenetére
Lillafüred, "medvetalpat" eszek.
Egyébként felhős és 26-27 fok.Üdv!
-
McLaca
őstag
Arra van valakinek ötlete, hogy a mobilvásárlás miért nem megy Blue-val?
Se parkolás, se semmi... SMS elmegy, de válasz nem jön. Anno google play-ben sem ment, és nem is ezzel a számmal szoktam parkolni, de most úgy esett, hogy - mielőtt átvinném dominóba - le kéne fogyasztani. De nem megy.432 Ft bent fog maradni a jelek szerint.
Üdv!
-
Victoryus
addikt
válasz
Gézengúz #8136 üzenetére
Nincs igaza, neten sokkal egyszerűbb lenne... Anno több, mint 1 órát álltam az ügyintézőnél, mire a blue-s számomból telekomos lett végre... ebből legalább 30 perc a pesti központra várás, telefonálgatás. Tervezem a másik 2 simet is átvinni... de azokat egyszerre fogom, hátha akkor gyorsabban megvan.
A bankoknál dettó ugyanez van, a helyi ügyintézők semmit nem tudnak maguktól intézni, állandóan kp-ot hívogatják. -
Gézengúz
addikt
válasz
#72445440 #8135 üzenetére
Lehet számhordozni, csak a digi rendszerében még nem szerepel mindig a blue-ról való váltás lehetősége, a hölgy a múltkor beírta a Telekomot, persze, az meg nem adta tovább az infót. Meguntam várni. Új szám nem opció, 15 éve ezt használom, digit elfelejteni szintén nem opció. Viccelsz?
Egyébként a hölgy a Telekomnál nagyon magabiztos volt, azt mondta ez nem fog megjelenni az árakban, mondta ezt úgy, hogy szinte semmit nem tudott a jelenlegi Digi árakról, lehetőségekről. Meg fog lepődni, úgy érzem.
Egyébként csak nekem van ki azzal a hócipőm, hogy az ügyfelek 85%-a online is elintézhető problémákkal jelenik meg az üzletben? Nem elég, hogy a saját idejét fecsérli, még másét is. Kérdezem a hölgyet, azt mondja az emberek nem akarják használni a netet ilyen céllal, inkább bemennek, meg szerintem az értő olvasással is vannak bajok.
-
-
törölt tag
válasz
#73820095 #8130 üzenetére
Működik egy frászt...
Szokás szti tré programozás. Most már nem azt mondja, h nem létezik a szám, hanem h "Az adott telefonszámhoz megadott előfizető eltér!"... Most egyeztettem adatot, egy hónapja se, csak tudom már, h én vagyok az előfizető...Ezek komolyan idióták...
Gondoltam, hátha az adatokkal szórakoznak, mint az egyeztetésnél, amikor a kerület be tud kavarni, persze egyik verziót sem fogadja el a 2ből, 3.xra meg már "Túl sok próbálkozás, forduljon az ügyfélszolgálathoz!"... -
törölt tag
Mai meglepetes: lelottek vegre a kartyat... 10 nap kesessel 😁
Kivancsi leszek, ezek utan a honlapon a visszaigenyles mukodi-e vegre... -
törölt tag
Máshonnan:
2017-05-12 at 13:32
A feltöltőkártyád megmaradt egyenlegét 1 éven belül vissza lehet igényelni 🙂
Blue-Mobil simán visszaadta, csak az internetes felület nem müködött.Úgy tűnik, ezt azóta sem sikerült javítaniuk....
-
Jégkokó
veterán
Mitöl lehet az, hogy ahogy elhagytam az orszagot egyszerüen nem tudok telefonalni.Viszont a mobil netem meg megy gond nelkül.
-
Jégkokó
veterán
Most ha az eubol akarok netezni akkor már nem kell elofizetni mindenféle roaming netre?Ugyan úgy használhatók ahogy otthon és a keret elfogyasa után csak lekorlatoz?
-
mzso
veterán
Helló!
A Blue-n van VoWIFI meg VoLTE? Hogy lehet bekapcsolni, ha igen?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A Blue mobile honlapján azt olvasom, hogy az egyenlegemből vásárolhatok is, nem csak telefonos szolgáltatásokra használhatom fel. Arról viszont nem írnak, hogy hogyan és mire.
Tudtok erről valamit? (Felhalmozódott az összeg a kártyámon) -
-
szabog74
aktív tag
Tudja esetleg valaki, hogy lehet-e még kapni valahol SIM kártyát?
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest