-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666 #23713 üzenetére
Én úgy látom mint a tőzsdénél a vészterhes idők nem kedveznek.
- Viszont kivalló alkalom jó beszállóra - az hogy ki mit kockáztat, más más kérdés, ne erre tedd fel az életed.- másik megállapítás, egyszer minden vihar véget ér, és gyönyörű zöld lesz a vidék
(jobb esetben.)A földhöz ragatabbaknak, pedig ott a felezés, vagy esetleg eth átállás, ami kedvező fordulatot hozhat.
Mivel a trend a digitalizáció, és egyre elterjedtebb ez a dolog, inkább szabályozzák, mint sem tiltsák így akár nagy potenciál is lehet benne.
Annak idején sok mindenben nem hittek amik végül világraszóló sikereket értek el. A lehetőség meg lehet benne...
#23714 Agyrák666
Ezért ne azt a pénzt/ ne annyit rakja bele.
Másrészt ez a tőzsdénél sincs másképp új pénz nem feltétlenül keletkezik, inkább átcsoportosítás van. -
vismaior04
tag
válasz
janos666 #17711 üzenetére
Most küldte szét a Fortress a legújabb, rendkívül sürgető, rövid határidős ajánlatát az Mt Gox claimek felvásárlását illetően.
1300 USD/goxcoin az új ár.Levélben egyébként szokás szerint kicsit kreatívan adják elő a kalkulációt, ez az ajánlat véleményük szerint a várható kifizetés 88%-át teszi ki, míg a valóságban még mindig csak 58% körül van.
Kicsit feledékenyek amikor a matekra kerül a sor, valahogy elfelejtették hozzáadni az alap, dollárban kifizetésre kerülendő 450USD/coint, meg a BCH után járó összeget is, de ki emlékezhet mindenre ugye...
Komolyra fordítva egyébként, ez az a szint ahol ha most tényleg szükségem lenne pénzre már tényleg elgondolkodnék az ajánlaton, mert ez a móka még pár évig tuti eltart.
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #17669 üzenetére
Végül ~30 napba telt ~3 helyett (amit mondjuk sohasem hittem el, és későbbi válaszlevélben már csak 10-et ígértek
), aminek hála nem ~$7300-on, hanem ~$8700-on váltották át a kínált USD-t BTC-be.
Valószínű, hogy pár év múlva meg fogom bánni..., vagy nem, majd meglátjuk. -
fireman123
őstag
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #17663 üzenetére
Vélemény, hogy jó ötlet-e eladni 900 USD/coin áron az Mt.Gox BTC-t?
Mikor a nyáron megkaptam a levelet, nem igazán érdekelt (inkább viccesen felháborított a tolakodó kéretlen levélszemét), de nemrég volt egy spontán tervem, amihez minél több készpénz kellett volna minél hamarabb, és akkor beugrott, hogy volt ez, de úgy tűnik, hogy az a terv más okból befuccsolt, így nincs rá közvetlen szükségem, viszont már rábeszéltem magam, így most viszonylag nehéz racionálisan dönteni.
Ha tegyük fel kifizetnek min. 15%-ot a nyáron (ezt most persze csak a optimista időpont, lehet ebből még további 3 év is), és min. 5000 USD-n áll majd a BTC (nyilván ez is csak tipp, mint alsó határ, ahova szerintem lekúszhat addig, ha lefelé megy), akkor 750 USD-t tekinthetek kvázi garantáltnak, ami kevesebb. Bár nyilván nem lesz kötelező azonnal eladni. Na persze lehet, hogy sokkal később kapnék bármit, lehet, hogy csak 10%-ot, és lehet olyan távlatban majd 1000 vagy 20000 is a BTCUSD.
Most afelé húznék, hogy fizessenek ki BTC-ben, és abban is hagynám, így fixen meglenne a ~12% olyan formában, amihez hozzáférek, ha legközelebb / (vagy most mégis) készpénz kéne (ez az ajánlat elvileg dec. 31.-én jár le, bár a fene tudja, elvileg már csak 800-at kéne adniuk ma is az új jelentkezőknek, de visszaigazolták a 900-at, mikor elküldtem a levelüket scan-elve). -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
janos666 #11367 üzenetére
Itt nem fiatot coinra váltani. Én egyedül a coinbase-t találtam, ahol kártyával lehet btc-t és eur-t venni. Az is alig működik, minden más oldalon hónapokba telik a regisztráció ellenőrzése (kraken pl.) és/vagy 6-10 ezer csak az utalás költsége.
Localbitcoin-on meg 20%-kal magasabb az árfolyam...
Nekem úgy tűnik a bányászok kereskedenk egymással nagyrészt, mert beszállni rohadtul nem egyszerű pénzzel.
-
ignorant
senior tag
válasz
janos666 #11349 üzenetére
ETC mogott olyan parazita uzelti korok allnak mint a DCG, "csak azert is" alapon a felszinen tartottak.
En a BitcoinCash kezdemenyezest tamogatom (UAHF), jo lenne ha az inkompetens Core csapat és a hasznos idiotaik mar csak egy rossz emlekek lennenek.
En valszeg azonnal dumpolom a Core-al osszefuggesbe hozhato branchok 50-70%-at (1MB CrippleCoin, segwit2x/UASF). Persze ez nem befektetesi tanacs.
Amugy a 2-é szakadas egyaltalan nem negativ, sot csak pozitiv hatassal van hosszu tavon.
-
butch3r
senior tag
válasz
janos666 #11200 üzenetére
csak neked, le ne maradj a folytatásról
"Ezután már elkél az erősebb hardver, ami az energiafogyasztást, és ezáltal a villanyszámlát is megtudja dobni, ezért a komoly bányászok csoportokba tömörülnek, így éri meg számukra a bányászat. Egyre elterjedtebb az etherium nevű kriptopénz is, ami bár kevesebbet ér (kb. 101 ezer forint), de egyszerűbb hozzáférni."
Basszus én is szeretnék hozzáférni etherIumhoz
-
vismaior04
tag
válasz
janos666 #11050 üzenetére
Hogy kicsit pontosítsam a dolgot:
Annó miután bedőlt az mt gox, elindult a hivatalos csődeljárás. Mivel japán cég állt mögötte, ott, az ottani törvényeknek megfelelően. Az első lépés a még meglévő céges források feltárása volt, "leltárba" vették az összes FIATot, bitcoint, kintlévőséget, stb. (Azóta sajnos nem találtak semmit és amikor valaki érdeklődik, hogy mégis hova tűnt 700 ezer bitcoin közlik hogy tart a rendőrségi nyomozás. )
Ezután hosszú ideig minden károsult benyújthatott kárigényt (mely igényeknek a jogosságát még hosszabb ideig bírálták). A benyújtott igényeket a hatályos japán törvényeknek megfelelően jenben állapították meg, a bitcoin követeteléseket cirka 430 dollár árfolyamon átszámolva.
Ez tehát annyit tesz, hogy nekem van egy követelésem aminek van egy fix jenben kalkulált összege, ez már változni nem fog. De mindeközben ahogy a bitcoin értéke növekedett elértünk arra a szintre, hogy az cég össz forrásának jelenlegi értéke elérte, majd meghaladta az teljes (jenben megállapított) követelés összegét.
Tehát míg annó 2014-ben a követelések összegének 20-25%-át tudták volna kifizetni (talán 15-20%-ot a csődeljárás költsége után), addig mostanra 100%+ tudnák elméletileg.280k bitcoint eladni manapság nem lenne probléma már nyilvánosan is jelentkezett rá vevő, többnek szétszórni akár aukció formájában meg lazán elmenne.
Itt az igazi probléma a végtelen bürökrácia amivel egy ilyen csődeljárás jár és ami legrosszabb hogy senkinek akinek kontrolja van felette nem érdeke minél előbb lezárni azt. A csődbiztos jó fizetést húz be belőle. Két könyvelő céget fizetnek hogy "feltárja" a szituációt. Ügyvédi költségek. Bírósági költsége, és még lehetne sorolni, számolatlan milliók mennek el minderre.De lehet csak én vagyok rosszmájú és a hivatalos magyarázat az igaz miszerint van egy nagyobb függőben lévő bírósági per a cég ellen amig a legfőbb akadálya egy kifizetésnek.
Mindegy, ősszel megint lesz gyűlés és megtudjuk mikor lesz a következő gyűlés. Akarom mondani megtudjuk változtatott-e valamit a gyakorlatban az hogy most elvileg minden követelést ki lehetne fizetni már. (nem fog)
-
sellerbuyer
őstag
-
P3Dr0
senior tag
válasz
janos666 #10754 üzenetére
Sajnos nem lett jo. Probaltam -zapwallettxes=2 inditoparanccsal es ujra is scannelte de ugyanugy megjelent a tranzakcio a tarcaban. Az "abandon transaction" meg szurke a menuben de azon gondolkodom,hogy lehet azert mert a tranzakcio bekerulhetett a rendszerbe es akkor mar nemmodosithato?
-
-
zichie
senior tag
válasz
janos666 #10402 üzenetére
Én csak 1-2%-os emelkedésre gondolok, többet nem érdemes limitre belőni a kockázat miatt.
Most Krakenen ICN/XBT fronton váltogatok, ahol egy oda-vissza váltással kb. 1-2%-al nő a befektetett összeg (trading fee-k levonása után). Átlagban két naponta egy oda-vissza váltás, ami azt jelenti, hogy van olyan nap, amikor három is, de van amikor napokig egy sem, order book-tól is függ. Már több, mint két hete itt váltogatok oda-vissza és csak egyszer buktam 1-2%-ot. Nem kockáztatok nagyot, de nem is bukok. Két hét alatt 15% haszon. Persze nem kell nagy összegre gondolni, lassan elérem a 0,1 BTC-t. Nem ebből akarok meggazdagodni, de jó érzés, amikor azt látja az ember, hogy ma pl. lett 5 eurónyi BTC ingyen. Ebből már talán két korsó sör is kijön az Anker klubban.
Részemről az egész inkább csak játék, amiből azért tanul az ember.
-
Casanova*
veterán
válasz
janos666 #10366 üzenetére
,,és,, szót nem akartam oda írni. A részvényvásárlással, már a bányában van.
A NAPI HOZAMOK ELTÉRŐEK:
1.Ezek először is nem csomagok! Bányászati Részvények.
2. NEM HYIP rendszer és nincs fix hozam!
3. Csak a kitermelt BTC-t tudják visszaosztani a részvények arányában
4. A termelés az egy összetett dolog, a bányászati erő (power) napi állásától függ. Amennyit a cégünk 24 óra alatt ki tud bányászni azt osztja vissza, és az erők függvényében ez lehet 1-2 BTC-vel több vagy kevesebb. -
deadwing
addikt
válasz
janos666 #10360 üzenetére
Hiába törted magad, mert ez nekem magas, de köszi
(#10362) Reggie0: én nem találtam ilyen opciót a Multibit HD-ben... sőt kicsit csalódott is vagyok vele kapcsolatban, a classic multibit tárca sztem jobb volt. Itt pl minden egyes fogadásnál külön cím keletkezik, nincs egy állandó címem, sztem ez elég vacak így. Vagy megmarad ugyan a régi cím is, de azt kijelölni pl macerás. Percekig bámultam azt a képernyőt is, mikor fogadó cím generálásakor összeget is be lehet írni... Tiszta hülyeség. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de az ilyen dolgok miatt nekem kissé vacaknak tűnik.
(#10363) Elbandi: lehet ránézek, köszi neked is.
-
-
EXIEZ
aktív tag
-
EXIEZ
aktív tag
válasz
janos666 #10283 üzenetére
Hát nekem mindegy hogyha pl külön bankkártyát kapok, és azzal tudok vásárolni pl boltokban vagy bárhol, vagy szimplán csak veszek valamit pl 220volt.hu-n
de jobb lenne mindkettő, kérdésem hogy ha külön btc-s bankkartyat igenyelek es toltok ra, azt pl egy hiperben tudom hasznalni?debrecenben pl hol fogadják el? van bitcoin terkep, de sztem az silany, mert 1 et ir csak ami nem is el mar.
-
Penge_4
veterán
válasz
janos666 #10111 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha nem tudnád, hogy a Bitcoin elterjedése jó hatással lenne a munkaerőpiacra is (a technológiai munkanélküliséggel csodát ez sem tud tenni).
Egyébként újabb pozitív hír: Robin Hood Hacker Donates $11000 Stolen Bitcoin to Help Fight ISIS
Lám, lám ismét bebizonyosodott, hogy az anonimitás kétélű kard és jó célokra is lehet használni.
-
válasz
janos666 #10098 üzenetére
Emberünk az egyik nagy BTC szakértő, akiről fél éve folyamatosan találgatják, hogy ő A Nakamoto. Aztán egyszercsak látványosan előugrik a bukszusból, állítja magáról, hogy tényleg én vagyok. Előtár olyan vicces bizonyítékokat, amiről komoly szakértőként maga is tudja, hogy röhögve megcáfolják semmi perc alatt. Majd ugyanolyan látványosan bedurcizik, bemutatja a középső ujját, és elfogadja a vereséget. Szóval szándékosan hülyére vett mindenkit. Vagy azért, mert nem ő a nakamoto, és csak trollkodni akart, vagy azért mert ő a nakamoto, és csak trollkodni akart.
-
butch3r
senior tag
válasz
janos666 #10074 üzenetére
Úgy tűnik (bár nem néztem utána, igaz e vagy sem. Ha igaz örülök neki, bár különösebben nem hoz lázba
ma hír nap van úgy tűnik
Bitstamp Becomes First Nationally Licensed Bitcoin Exchange; License Applies In 28 EU Countries
-
-
D@reeo
aktív tag
-
Osiris
őstag
válasz
janos666 #9186 üzenetére
Azt gondolom, hogy azok akik a profitra hajtanak, meg azok akiknek most jobban megérte áttenni a gépüket paycoin poolokba azok megtették (ha tudtak róla). Szerintem elég sokan voltak ahhoz, hogy ez látszódjon a diffeken. Persze lehet még minden más lehetséges ok is a háttérben.
Az tény, hogy a BTC régebben kezdte a stagnálást, mint ahogy a XPY bejött a képbe, de most csökkent is kicsit. Persze egyértelműen nem fogjuk itt bebizonyítani ennek az okát, csak kereshetünk rá lehetséges okokat, de az biztos, hogy a csökkenés eddig nem nagyon volt jellemző. -
sparks
senior tag
válasz
janos666 #9150 üzenetére
Neked ami irracionális az nekem jövőkép. Nagyságrendekkel nagyobb összeget tettem félre BTC-ben, mint amiről gondolkodtál néha, szerencsére megtehetem, hogy ne kelljen kivennem és fiatra váltanom. Rizikós befektetés, ha elbukom, akkor nem jött be (sokat nem bukom, bányásztam leginkább 1-2 éve). Ha megmarad, akkor... na szép álom ez
És papír tárcában tárolom, méghozzá kódolt, jelszóval védett papírban, így ha valaki meg is találná, nem tudna vele semmit kezdeni. Nekem így kerek...
Néha persze vásárolok is érte, de nem hajt a tatár, kicsit kivárok az árfolyammal... -
válasz
janos666 #9150 üzenetére
Igen, számomra mostanában irracionálisnak hangzik, hogy valaki hosszú éveken át nem szeretne hozzányúlni a BTC-jéhez.
Ahogy te is írtad, lehet a kettő között is gondolkodni, nem csak a végletekben, és nem is kevesen tesznek így. A BTC indulása óta benne van a levegőben, hogy világmegváltó dolgot fog véghezvinni, illetve az is, hogy örökre feledésbe merül. Bármelyikre megvan az esély, ezért igenis érdemes eltenni akár nagyon hosszú távra is belőle. Hogy a rendelkezésre álló keretből mennyit, azt mindenkinek magának kell tudnia.
És ez a fel(nem)használási mód, meg privát kulcs adatmennyisége egyszerűen marhára ideális arra, hogy paperwalletben tároljuk, vagy akár titánium lapba gravírozva
-
válasz
janos666 #9148 üzenetére
Az a baj az elméleteddel, hogy a tapasztalat az ellenkezőjét bizonyítja. Ne pár évben gondolkodj, hanem 10-ben vagy többen
"Érdekes" módon én elő tudom venni akár a 30 éves gyerekkori firkálmányaimat is a szüleim fiókjából (pedig azoknál nem lézer égette rá a tintát jó minőségű papírra), míg a 16-20 éve kiírt CD-imről ezt nem tudom elmondani, vagy ha netán akkor eltettem volna egy hdd-re, arról sem nagyon, pláne hogy már gépet is igen nehezen találnék hozzá amire rákötöm. Szerintem ugyanez igaz egy mai pendrive-ra, vagy egyéb dologra is, rengeteg függést, karbantartást/mediacserét, hibalehetőséget és plusz macerát hordoz magában a digitális adattárolás, ha igazán hosszútávban gondolkodunk, és biztosra akarunk menni.
Lehetne még mondani millió példát, meg akár tanulmányokat is linkelgetni erről, van bőven, nem kis problémája ez jelenleg a digitális kornak, és baromi sok ember foglalkozik vele.
Szóval a papír már bizonyított elég jól. És akkor ugye itt még csak a mediáról beszélünk, a rajta levő adatok formátuma egy külön téma lenne. Ráadásul te 3 példányos "elektronikus" tárolást állítasz szembe 1db tűző napon kinthagyott cetlivel, ami nem éppen fer dolog, gondolom nem kell ragozni, hogy a papírt hányféleképpen meg hány példányban lehet nagyon könnyen biztonságosan elhelyezni, úgy, hogy még csak a rajta levő adatot se tudja bárki felhasználni rajtad kívül.
Persze induljunk ki abból, hogy hosszú távú dologról beszélünk, és hogy nem használnánk azokat a BTC-ket amiket így tárolunk, a paperwallet eleve erről szól.
-
Penge_4
veterán
válasz
janos666 #9113 üzenetére
"Van, aki már elhiszi, hogy megfordult a hosszútávú trend, van aki szerint most kezdődik egy nagy zuhanás 275$ alá"
Az elmúlt 1,5 évben futótűzként terjed a Bitcoin a mainstreamben és egyre több helyen támogatják. Alig lehet hallani betiltásokról meg szabályozásokról.
Az árfolyamot meg (ahogy már megszokhattuk) néhány, magát Soros Györgynek képzelő tőzsdetroll rángatja ide-oda. Igazából nem sok jelentősége van.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
janos666 #9113 üzenetére
Nekem van egy 350-en beragadt trade-em ezert oulnek egy pillanatnyi esenek. En jomagam is tanacstalan vagyok. A Silkroad-rol hallottam en is,hogy jovoheten kezdik eladogatni de vigyazva,hogy szamottevoen ne rangassa az arfolyamot. Nekem ez most amolyan roulette jateknak tunik de talan a jovo jobb es kiszamithatobb lesz. Kitudja........
-
mepet
addikt
válasz
janos666 #9103 üzenetére
Én már nem várok fordulatot idén. A technikai elemzők jelentős része hónapok óta várja a fordulatot az RSI divergenciájából adódóan, a saját megfigyeléseim szerint gyakorlatilag csak és kizárólag trendvonalak, a fibo szintek, a fibo fanok, és január óta az ismétlődő időintervallumok a mérvadóak, az ezeknél összetettebb indikátorok engem a H4-D1-es chartokon eddig mindig csak megvezettek... (Daytrading-hez viszont kötelezőek természetesen!)
Én mellesleg kevésbé vagyok hívő, és még kevésbé optimista. Szerintem fizetőeszközként tök felesleges (és nem mellesleg valahol már tiltott is) a BTC, ha nem lesznek elég nagy mozgások az árfolyamban, akkor nem lesz érdemes spekulálni sem, ekkor majd az érdeklődés a BTC iránt az árfolyammal együtt konvergál a zéró felé...
-
kerekfej
őstag
válasz
janos666 #9087 üzenetére
Pár újabb info (hangszigetelő szivacs jól égett a gépek felett közvetlen):
Leégett egy Bitcoin-szerverfarm
Talán így jó:
Leégett egy thaiföldi bitcoin bánya -
D@reeo
aktív tag
válasz
janos666 #8908 üzenetére
Nem ismerem, nem daytradelek így releváns választ sem tudtam adni a kérdésedre. Azt tudom, BTC-e-n lehet MT platformon kereskedni, van 1:3-as tőkeáttét is, de ugye csak néhány párral lehet ott kereskedni és altcoinok nem igazán vannak, így maximum ennyit tudok hozzáfűzni.
Leverage – 1:3 (demo), 1:3 (real)
MG Call / Stop Out – 30 / 15 %,
-
D@reeo
aktív tag
válasz
janos666 #8898 üzenetére
Nem, minél alacsonyabb az ár (vagy éppen eső tendenciát mutat), annál több a poszt. Amikor emelkedik vagy stagnál az árfolyam akkor senki nem kommentál semmit. Persze ha hirtelen
all time csúcsot dönt vagyerősen emelkedik az árfolyam, akkor ugyan emelkedik a hozzászólásszám/nap változó, de a posztok információtartalma a 0-hoz konvergál és erősen leegyszerűsítve abból áll, hogy a csúcsszuper gémer pécével mennyi milliót lehetne keresni holnapig? Tessék minden nap valami okosat ideírni árfolyamtól függetlenül -
Dapro
senior tag
válasz
janos666 #8888 üzenetére
köszi a leírást, igazából a kérdésem arra irányult, hogy USD-t mivel lehet befizetni illetve kivenni PÉNZT ... pl paypal stb. mert ha ugye az usd (vmi fiat számla az nem tudom mi) balanceot akarom feltölteni ahhoz verify kell. vagy egyszerűbb ha btc-en veszek btc-t onnan átváltom? De igazából én csak venni akarok pár alt coint és majd kiutalnam offline wallet-be és ennyi.
-
shortcutme
tag
válasz
janos666 #8842 üzenetére
Jó hír, de nem újdonság, a https://safello.com/ már 1 éve támogatja a sofort bankingot.
-
D@reeo
aktív tag
válasz
janos666 #8827 üzenetére
Az orosz törvényjavaslat miatt mondtam a btc-e-t, mert az is orosz valamilyen szinten (még ha a mögötte álló pénzintézetek tudtommal külföldiek).
Ha jól értem, azon aggódsz, hogy a Mintpalon tárolt BTC-k lepték el a piacokat [mert meghaxolták/a tulajok leléptek]és ezért esik az árfolyam, miközben a Mintpal elérhetetlen már több napja [mert esetlegesen már nincsenek meg a coinok]?
-
sparks
senior tag
válasz
janos666 #8580 üzenetére
A mostani BTC ár (ami igen magas) a manipulációnak köszönhető. Jóstehetség kellene hozzá, hogy megmondja valaki mit hoz a jövő. Nekem áll benne nem kevés pénzem, de ha elbukom, akkor elbukom, benne van a pakliban. Ha viszont bejön a számításom, akkor a nyugdíjas éveimre fényűzően élhetek
Én bányászom már egy ideje, nekem ez szórakozás is és befektetés is egyben. Nem ettől függ a jelenem sem a jövőm, de mint írtam, ha tényleg kinövi magát egyszer a rendszer, akkor a mostani értékének nagyon sokszorosát érheti majd. Én itt nem hónapokban vagy években gondolkozom, hanem évtizedekben. Számomra ez 20 év múlva lesz érdekes, majd visszatérek a kérdésre akkor -
D@reeo
aktív tag
válasz
janos666 #8575 üzenetére
Én azt nem értem, hogy az LTC miért esik ennyit a BTC-hez képest (most éppen 0,01, emlékszem 0.25-ös időkre is, persze volt 0.03 is, de a 0.025 környékét hosszú ideig tartotta). Régebben azért egy kis késéssel, de követte a BTC-t. Talán a tömérdek új altcoin miatt, amit összeszemetelik a piacot?Most van valahol ott, ahol volt a nagy kínai dömping előtt. Remélem visszapattan már. Ideje lenne már.
"Egyszer fent, egyszer lent"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged