- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
AnonyX #10300 üzenetére
Kényelmes, ha szimpi a Coinbase (nekem nem): shiftpayments.com
Közepes kényelem (nekem van tőlük egy EUR plastic): cryptopay.me
De még a BitPay VISA is létezik, bár körülményesebb használni
... és biztos van még legalább 10, ami működik és másik 20-30, ami itthon nem (vagy átverés, illetve idővel letiltja a bank az egész szériát, amit erre vett az üzemeltető, stb) -
shortcutme
tag
válasz
AnonyX #10240 üzenetére
Bitfinex-et (egyik legnépszerűbb bitcoin tőzsde) meghackelték, -120000 BTC = ~19 milliárd forint, vagyis most már csak 16 milliárd
Esélyes, hogy ennyit nem tudnak lenyelni, így a felhasználók is bukni fognak.
(bár, hogy emiatt miért esik az árfolyam az kérdéses)
Érdekes grafikon: http://p2sh.info/dashboard/db/p2sh-statistics
Az elmúlt órák alatt az egész Bitcoin hálózatban 12.5%-ról 11.7%-ra esett a multisig walletben tárolt bitcoinok aránya. (valószínű a hackernek nem ilyen tárcája volt)
-
GG888
senior tag
-
KveZ
tag
válasz
AnonyX #10208 üzenetére
Igazából nem a pénz vagy a nyereség motivál. Csak a gépekre volt szükségem. Azt tudom, hogy egy walletben tudom tárolni és onnan felhasználni, adni, venni.
Igaz nem olvastam utána. Az ATM-es megoldás számlára fizet, vagy a gép tud kiadni bizonyos összeghatárig?
Elég sok e-pénz létezik és én csak keveset ismerek ezekből. A Bitcoin talán a legismertebb és legelfogadottabb kriptovaluta. -
csaba951
veterán
válasz
AnonyX #10138 üzenetére
Azért vicces, hogy ez megint szombati napra esik. Még mindig nem értem, hogy mi a fenéért pont hétvégén kell valakinek egy halom BTC. Hét közben is simán elintézhetné, de nem, neki valamiért pont hétvégén kell!
Hét közben a piac azonnal reagálhatna, nem lenne akkora árfolyam ingadozás az ügyletből. Hétvégén a piaci szereplők száma/lehetőséges sokkal korlátozottabb, így az ügylet sokkal nagyobb árfolyam ingadozáshoz vezet. Kérdés: ez vajon miért jó neki, mint vevőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus Nord 5G
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest