- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
szia,
olyankor kell venni amikor olcsó, és olyankor kell eladni, amikor drága.
szívesen, szia
...Vagy elolvasod mit veszel előtte. pörgesd át nyugodtan a topikot, minden oldalon jön valaki, aki megmondja, hogy a bitcoin egy rakás szar, csak mert nem érti meg, hogy hogy működik. De persze aki annyit lát bele, hogy beleraksz egy ötöst' aztán jövő héten lambóval jársz, azokkal nehéz vitatkozni.
Amikor 2013-ban 1200 dollárnál bevásároltak az emberek és bezuhant 500 dollárra az árfolyam, akkor is elmondták piramistól tulipánmániáig mindennek, aztán mennyire igazuk volt
Szívesen megosztom az én filozófiám a bitcoin vásárlásáról: annyi pénzért vegyél bitcoint, amit amúgyis elégetnél.
Sajnálom ha személyeskedést látsz bele, de a mondandóm nagyrésze az összefoglalóban is megtalálható, amit ha elolvasol vásárlás előtt, most nem itt panaszkodsz
ha pedig elolvastad előtte, akkor csak hiszti, az sem túl szerencsés több hozzászóláson keresztül egy szakmai topikban.
-
janos666
nagyúr
Nem, Te vagy vicces.
Tipikus közhelyes sablon, amit letoltál.
Még 2018 májusán belül nézve is vehettél volna a mostanitól alacsonyabb áron, kb. a májusi sáv közepén van épp ( [link] ), idő közben pedig járt már jelentősen magasabban is (eladhattad volna egészét vagy egy részét profitért) és alacsonyabban is (vehettél volna többet, hogy lentebb hozd az átlag árad). -
fireman123
őstag
Az aktuális árfolyam mindig annyi amennyin létrejönnek a kötések, ha piaci megbízást adsz akkor azonnal teljesül, azon az áron amelyen éppen van eladó, márpedig a nagyobb tőzsdéken 1-2 cent a különbség a vételi és az eladási oldal között, ...nézd meg hogy pörögnek a kötések, másodpercenként 5-10 kötés ....no ebből egy lenne a tiéd azonnal ha piaci eladást teszel be [Binance BTC-USDT]
Persze ha nem azonnali áron akarod eladni, hanem attól eltérőn, és azt teszed be, akkor "sorban állsz" és a megbízásod várakozik míg eléri az árfolyam az általad megadott árat, ....ha nem éri el akkor nem jön létre az eladás, ....de ekkor sem a tőzsde "várakoztat" a teljesítéssel, hanem ahogy alakulnak az árak úgy jön létre (vagy nem) a kötés -
butch3r
senior tag
-
Zsoxx
senior tag
-
mepet
addikt
Egyértelmű, a világ összes váltója összeesküdött ellened!
Kraken a legmegbízhatóbb váltó a saját tapasztalataim alapján példás ügyfélszolgálattal. Pont pár hsz-el ez előtt beszéltük meg, hogy nemrég jelentősen enyhiítették a verifikációhoz az elvárásokat is. Több éve használom, nagy problémám sosem volt velük. A support mindig készségesen válaszolt és segített.
A Kraken erősen ajánlott váltó! Amerikai (a kínai egyenruhás gyilkosok nem fognak Kaliforniában razziázni pl.), nagy múltú, megbízható. (Már amennyire egy váltó megbízható lehet. Nagy lóvét nem tartunk váltón!) -
mepet
addikt
Ha zavar, hogy a szükségesnél több adatodat kezelik, kérd őket ajánlott levélben vagy emailben, hogy töröljék az adataidat. Erre való a GDPR.
Can I ask a company to delete my personal data? -
-
Zsoxx
senior tag
-
sparks
senior tag
Nekem nagyon rég óta van Mistertango kártyám/számlám.
Választható IBAN számlaszám ingyen, olyan mértékben, hogy a mobilszámom az IBAN számom, kicsit kiegészítve. Többször küldtem rá bitcoint, átváltottam euróra és onnan kártyával toltam át ingyen revolutra.
De sokszor simán csak váltóról küldtem tangóra eurót, majd kártyával revolutra (revolut árfolyama verhetetlen). De van havi ingyenes KP felvét is, azt használtam pár alkalommal, nem volt külön díj és ott egész kellemes volt a ráta is. Én nem panaszkodom rájuk, bár pár ezer eurónál nem tartok ott többet. Olyan átfolyatós számlának használom, meg tartaléknak. Mondjuk külföldi nyaralásnál backup kártyának a revolut mellé jól jöhet (ismervén a revolut nem kevés számú leállását).Ja és az igazán ontopic lényeg: saját váltójuk van, ahol nincs váltási díj, viszont van ez helyette: "BTC wallet deposit fee: 1% or 0.0025 BTC (whichever is higher)"
Szóval a váltóra küldés mondhatni borsos... -
Reggie0
félisten
Es miert kene kartya a bitcoinhoz? Ha bitcoint veszel, akkor kinyomtat egy papirt amin rajta lesz a bitcoin szamla amire kuldi a kert bitcoint es a hozza tartozo privat kulcs, amivel hasznalni tudod.
Ha bitcoint eladsz, akkor feldob egy qr kodot a kepernyore ami a bitcoin szamlat tartalmazza, ahova a coinokat kuldened el. A tranzakcio lattan meg kidobja a KP-t.(vagy esetleg ker nevet szamlaszamot, ezt nem tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest