- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Vélemény, hogy jó ötlet-e eladni 900 USD/coin áron az Mt.Gox BTC-t?
Mikor a nyáron megkaptam a levelet, nem igazán érdekelt (inkább viccesen felháborított a tolakodó kéretlen levélszemét), de nemrég volt egy spontán tervem, amihez minél több készpénz kellett volna minél hamarabb, és akkor beugrott, hogy volt ez, de úgy tűnik, hogy az a terv más okból befuccsolt, így nincs rá közvetlen szükségem, viszont már rábeszéltem magam, így most viszonylag nehéz racionálisan dönteni.
Ha tegyük fel kifizetnek min. 15%-ot a nyáron (ezt most persze csak a optimista időpont, lehet ebből még további 3 év is), és min. 5000 USD-n áll majd a BTC (nyilván ez is csak tipp, mint alsó határ, ahova szerintem lekúszhat addig, ha lefelé megy), akkor 750 USD-t tekinthetek kvázi garantáltnak, ami kevesebb. Bár nyilván nem lesz kötelező azonnal eladni. Na persze lehet, hogy sokkal később kapnék bármit, lehet, hogy csak 10%-ot, és lehet olyan távlatban majd 1000 vagy 20000 is a BTCUSD.
Most afelé húznék, hogy fizessenek ki BTC-ben, és abban is hagynám, így fixen meglenne a ~12% olyan formában, amihez hozzáférek, ha legközelebb / (vagy most mégis) készpénz kéne (ez az ajánlat elvileg dec. 31.-én jár le, bár a fene tudja, elvileg már csak 800-at kéne adniuk ma is az új jelentkezőknek, de visszaigazolták a 900-at, mikor elküldtem a levelüket scan-elve).
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest