Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz P3Dr0 #10753 üzenetére

Ha lemented előtte, akkor nagy baj nem lehet.

A metadata törlődik a paranccsal, így elfelejti a tárca, hogy mikor mit csinált, ezért újra felépíti magának a kulcsaid történetét a blokkadatokból. Mivel a problémás tranzakció nem lesz benne a blokkokban (ha mégis benn lenne, akkor már nincs miről beszélni), így olyan lesz a tárcád számára, mint ha sohasem kezdeményezted volna a kérdéses tranzakciót, ezért fogja engedi egyszerűen újra elkölteni a coin-t. (Biztos rá lehet venni másképp is, de gondoltam valami viszonylag egyszerű megoldás érdekel, pár kattintás, nem hex bűvészkedés.)

Szerepelnie kell az új tranzakcióban annak, ami szerepelt a régiben. Ha nem okoz gondot átnyálazni, hogy mi volt az input, és tudod hogy magyarázd el a tárcádnak, hogy azt vonja be az új tx-be, akkor így is csinálhatod. Csak gondoltam egyszerűbb azt javasolni, hogy forgasd át a teljes egyenleged, mert akkor lehetetlen, hogy ne legyen benne az is, aminek benne kell lennie. (Azt hiszem elég ha bármely input-ot "ellopod", ami szerepelt a régiben, és máris érvénytelen lesz a teljes régi tx, de még nem próbáltam, inkább "visszaloptam" az összeset, mert egyszerűbb mindent átmozgatni egyszerre, mint kézileg kikeresni és kiválasztani egy bizonyos tételt.)

Új hozzászólás Aktív témák