- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
-
sparks
senior tag
Coinsbank mindenhol működik. Viszont mivel a kártya EUR alapú, így ha forintért vásárolsz, akkor újabb 3% (nevesített kártya esetén, non name kártyánál ez már 5%!) minuszod lesz, ennyi a váltási költség. De ez egy teljesen hagyományos VISA kártya.
Viszont a 2500 EUR a teljes, amit ilyen esetben elhasználhatsz, tehát nem havi vagy éves, hanem lifetime.
Ennél többnél azonnal fényképes igazolvány kell. Egyelőre én alatta vagyok, így nem küldtem el semmi papírt, csak adtam egy nevet és egy címet. Egy névre azt hiszem 1 alkalommal kérhető ilyen kártya...
Itt megtalálod a költségeket.
Legutóbb Portugáliában használtam és mindenhol működött hibátlanul. 1 alkalommal nem fogadta el egy kis bolti terminál, de másodszorra lehúzva már annál is működött. Itt sikeresen 2x levonták a kártyámról az összeget, amit 3-4 hét után automatikusan jóváírtak, tehát ez sem veszett el.
A supportjuk hibátlan (eddig), ahogy írtam nekik, szinte azonnal válaszoltak és segítettek. -
sparks
senior tag
Szia!
Nekem 2 ilyenem is van: Coinsbank és Advcash.
A Coinsbank az közvetlenül a beküldött bitcoinból dolgozik, azonnal vált aktuális árfolyamon és kb. 2% költséget vonnak le. Nekem bevált, EUR Visa kártyám van tőlük és nyaralásnál csak ezt használtamFényképes azonosítás nélkül is talán 2500 EUR használható el, ha ennél több kell, akkor igazolvány kell. A költségeket érdemes előtte megnézni, de nekem nagyon bevált.
Van virtuális kártyájuk is, de arra meg inkább a másik jó, mert ott a költségek arra sokkal barátibbak, neten mindig azzal vásárolok, van EUR is USD virtuális kártyám is az AdvCash-től. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged