- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
#01110937 #23864 üzenetére
Mt.Gox csődnek nagyobb hatása volt 2014 elején
a kriptóra [link] az kb. olyan volt mintha most a binance-coinbase-kraken dőlne be egyszerre .....ami persze nem zárható ki most sem, ...szvsz még ekkor sem lenne vége a teljes kriptónak, persze a 2-3 év kriptotél helyett lehet lenne 5-10 év is -
-
Brett001
aktív tag
válasz
#01110937 #23709 üzenetére
Igen leesett a 18 ezerre, de mint írtam mindössze néhány perc alatt történt meg. Előtte egy hétig nem csinált semmit.
A tőkeáttét meg csak akkor kockázatos, ha kapzsiságból (mert a fedezet engedi) nagy kötés méretet választasz. Ha csínján bánsz a kötésmérettel akkor nem lehet baj még ha 1:100 tőkeáttátet is használsz. Nekem azért van tőkeátéttre szükségem, mert mindössze 400$-al töltöttem fel a Binance számlát. (ennyi alaptőkével BTC-hez hozzá se lehet szagolni spot kereskedéssel
) Igy legalább van mozgásterem. Lehet, hogy egy traden csak 8-10 dollárt keresek, de 1-5 min-es TF-en (ha volna mozgás) összejön pár trade naponta. Rövidtáv az esetemben néhány perc, max 1-2 óra. Ez nem spekulálás, csak skalp indik segítségével. Sok kicsi sokra megy.
Én már a Forex-szel is mindig napon belül kereskedtem, a hosszútáv (hetek-hónapok) nem érdekel. Szerintem az a kockázatosabb kriptónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest