- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rics22 #15777 üzenetére
Az itteni tapasztalatokról beszélek. Rengeteg gond volt mindig is a rework-özött dolgokkal az Aprón, több csaló is emiatt lett kirakva az oldalról. Biztosan lehet jól is csinálni, de azt nem otthon az íróasztalán fogja az ember megtenni. Emiatt nem engedjük szakmai részen a témát.
Üzletszerűség: nem csak attól lesz valami üzletszerű, hogy nagy tételben történik. Már attól is az lesz, hogy rendszeres bevétel származik belőle. (És nem kell idekeverni a saját használt alkatrészek eladását, mert az nem hoz hasznot, sőt, tipikusan minuszos lesz a kimenetele az üzletnek az eredeti beszerzéshez képest.) Gondolom nem azért vesztek meg komolyabb rework station-öket, hogy utána ne legyen belőle bevételetek, vagy hogy egy darab hibás eszközt megjavítsatok. Elsődleges célja nyilvánvalóan a bevételszerzés.
De ha nem üzletszerű, akkor miért hivatkozol - külön kiemelve - hivatalos üzletekre?
Nem az oldal a szemétkupac, hanem az ország. Az, hogy az oldalból is azt csinálnának egyesek, az viszont durva. Nem érdekel, hogy az országban mindenki csak és kizárólag a kiskapukat keresi, megkerülné a szabályokat. Itt nem adunk ennek teret.
KillHates: Átgondoltan lett leírva. Az eddigi fórumos és Aprós tapasztalatokon alapul. Nekünk pedig ezek az elsődleges szempontok, mert a moderációnak csak ez lehet az alapja. Nem lehet alapja a személyes ismeretség vagy a pénz.
laika1200: Igény mindig is lett volna rá. De nem lesz megengedve ettől függetlenül. Nem azért, mert a rework-ösökkel akarnánk kiszúrni, hanem mert ez egy alapelve az oldalnak. Szóval semmi sem változott valójában. Ugyan ezek a szabályok vonatkoznak a városi lokál topicokat leszámítva minden topicra. Nem vagytok különbek a többiektől, hogy előjogaitok legyenek.
-
laika1200
csendes tag
válasz
Rics22 #15542 üzenetére
Félre ne érts, nem akarok veszekedést kirobbantani, de komolyabban kellene venni a privát üzeneteket, hamarabb találnál vevőt.
Én 2015.11.26-án már írtam neked privátot, amiben jeleztem hogy a BGA géped ugyan nem érdekel minket, de a "veszélyes hulladékra" vevők lennénk. Leírtam hogy főállásban (is) dolgozok, elfogyott az éves szabim. A kollégám viszont heti rendszerességgel jár felétek, beszalad, megnézi hogy mid van, mennyiért adod. Ha érdekes a dolog akkor a következő hétvégén beülünk a puttonyosba és viszünk mindent ami megtetszik és amire meg tudunk egyezni. Leírtam hogy ha ez így rendben van add meg az elérhetőségedet, ha nem tetszik a dupla látogatás akkor küldj képeket és árakat. Ebből úgy gondolom kikövetkeztethető hogy kisteherrel hétvégén nem akartam esetleg potyára 400 km-t autózni, (bontott noti és bontott noti között is nagy különbség van ám, a műhelyfelszerelés sem mindegy milyen) családom is van, örülök ha velük lehetek.
Na ha arra az üzenetre valami választ vagy legalább pár képet küldtél volna (a notiknál ...ft/köbméter és így néz ki jelleggel) akkor most csak a BGA gépet árulnád (de lehet evés közben jön meg az étvágy alapon arra is megalkudtunk volna, tartalék gép mindig jól jön). Ez most azért verte ki nálam a biztosítékot mert már nincs meg a kisteher, erre megint kezded árulni a cuccaid... és a bontott noti problémánk azóta sem oldódott meg. - Bocs, most néztem vissza, privát beszélgetésben voltunk és 2X írtam, válasz nem jött.
"KP-ba az alap kezdő ár 300körül van" Ezt hogy érted? "kezdő készlet ára" vagy ez az induló ár amiből esetleg alkudni lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest