- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
adax01
tag
válasz
KillHates #17034 üzenetére
Az én kérdésemre tudjátok e a választ vagy hol tudnám e ezt esetleg megkérdezni ahol választ kapok erre a kérdésemre?
Vagy ilyen mélységében nem foglalkoztok kártya vagy elektronikai eszköz javítással?
Egyébként a kártya működik csak emiatt a 2 alkatrész letörése miatt instabil.
Azért ide tettem fel a kérdést mert láttam hogy itt mélyebb szinten foglalkoztok a dolgokkal.
Még egy kérdés.
Ilyen alkatrész van e valamelyikőtök nél fölöslegesben?
Smt kodja: VE
Típusa: MC74VHC1GT66DT CMOS-Logic Bilateral analogic switch SOT-23-5 Log16 6b - Ons.
Bilaterális analóg kapcsoló. -
netzoli
tag
válasz
KillHates #16962 üzenetére
Ezeknél figyelni kell. Mert pl. a dv6 (7) -6000-es szériánál a kábel nem sokkal hosszabb, mint a rövidebb (dv6-1000). ~2-3mm. De nem egyforma. A rövidebb kábellel nem fogja felismerni a hdd-t. Más a bekötése és nem lepődnék meg, ha a 7000-es szériánál szintén más kábel kellene.
-
Hunter2
addikt
válasz
KillHates #16902 üzenetére
Kell venni a tescoban ragasztható aluszalagot, elvileg a klímások használják, több rétegben leragasztani a csatlakozót és akkor simán leszedhető az EMMC egy normális meleg levegős pákával (ezt ne a tescoból szerezzétek be.
) a csatlakozó megolvadása nélkül.
De egyébként azt írta hogy a panel másik oldala üres szóval onnan is át lehet melegíteni a panelt. -
kriszpontaz
veterán
válasz
KillHates #16895 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Egyelőre az asszony használja, ő szereti is, nincs is sok gond vele mióta SSD van benne, el lesz még vele egy darabig. Néha szükség lenne több memóriára, de akkor inkább tényleg csere lesz a vége, ez meg kap egy Linuxot és jó lesz másodlagos gépnek.. Van gyárilag 4GB modell is, csak akkoriban ezt rendelte meg a csajos....
-
Hunter2
addikt
válasz
KillHates #16891 üzenetére
ott nem az ME rész miatt kapcsol le? annak a kitisztítására már van módszer.
Egyébként onnan jutott eszembe hogy ma láttam egy Asus X502c hirdetést 1007U-s celeronnal 38000-ért.
na ez egy bontott i7-el pont 20-25-el többért eladható lenne.Na most nézem hogy itt is megvan a szokásos inteles szopatás. Celeron mellé HM70 Core mellé meg 77 vagy 75. A HM70 meg csak celeront meg pentiumot támogat. Szóval chipsetet is cserélni kell valószínű.
mármint ha celeron-core i5/i7 az irány. i5-ről i7-re valószínű sokkal egyszerűbb. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
KillHates #16857 üzenetére
Nekem is kínai van... 'Yojuje' márka
Pákája ramaty forrólevegő tök jó. Hakkóval 1 nagy gondom van.. Gyári eredeti az állomás, gyári hegyet rendeltem magyar hakkotól és a fűtőelem borítása ráég. Rendeltem gyári új borítást detto... kínai hegy meglötyög, nem forraszt...
PU81 weller meg lerobbantja a dolgokat. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
KillHates #16788 üzenetére
Samsung... egy igazi... a tulaj.. mindig ilyen hulladékokat hoz meg széttördeli a csati füleket.
#Router: Nekem van SVOD-m 1éve.. 'lóptélékot' nem használom. Vigyázni kell vele, mert ha szar a tartalom és ráírod (nem indul) nem minden ic-t lehet utána lapon programozni ehhez meg (már) nincs ZIF foglalat és nem tudják mikor lesz... 70ropi levesbe ment...
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
KillHates #16753 üzenetére
Köszi a tippet! Mocskos AMD. Addig meg nem reflow-zok amíg nem tuti. Ilyenem még nem volt, hogy letérdeljen és ami volt rajz L850 Dakar laposhoz azon úgy volt vázolva hogy a Chipset és a dedikált is mind a 3 kimenetet vezérli. Váltást, nem is tudom hogy oldja meg a gép (szerintem sehogy).
-
Kemotox75
csendes tag
válasz
KillHates #16714 üzenetére
Sajna nincs. Mondjuk ott eredetileg sem volt, amikor elkezdtem, de nem is hiányzott a tulajnak.
Miután a zárlatot megszüntettem, elindult, ment az alaplap az asztalon saját kijelzővel. Széthúzkodtam. Összeraktam és rádugtam az lvds csatit a lapra. Persze egy lábat elhajtott, amit nem vettem észre és persze hozzáért a mellette lévőhöz. Na azóta a lapi indul, csak kép nincs. -
Archttila
veterán
válasz
KillHates #16709 üzenetére
Oszinten szolva fogalmam nincs mi az az EMAG, de gondolom nem art neki ha rendszeresen hasznalod.
Szerintem az en tudatlansagomnak es tapasztalatlansagomnak tudhato be, de tudtommal a viz es az elektromossag nem baratok.ennek fenyeben nekem eletidegen az olyan video/post etc amiben kimossak az alaplapot lugos vizben, utana pedig berakjak a sutobe szaradni.
-
törölt tag
válasz
KillHates #16668 üzenetére
Sikerült megoldani.
Más kérdés: Abból lehet valami baj, ha a gép egy hangos pattanó hangot ad ki, mikor bedugom a töltőt? Kikapcsolt állapotban, akku nélkül is ez van. Ha bekapcsolom, akkor pedig ciripel, főleg ha WiFi-n töltök le, és alapjáraton is van egy halk sípolás. Működik minden normálisan, furmark + prime95 ment órákig hiba nélkül, de nem tudom, okozhat később problémát? Pár hónapja kezdte ezt csinálni.
-
Hunter2
addikt
válasz
KillHates #16559 üzenetére
"mert az új gépek elég jól bírják a strapát,"
Ezt így nem mondanám, inkább csak máshogy szarok.
Ahogy elnézem a mai konzumer kategóriát esély nincs hogy 7-8 éveket elmenjenek mint a régi gépek.
itt pihen a polcon egy ~13 éves acer és hibátlanul működik, míg a csoda 3 éves dell-eket meg hozzák hogy nem ad képet. Pedig még dedikált vga sincs benne. -
gino0072
csendes tag
válasz
KillHates #16556 üzenetére
Volt egy sejtésem hogy nem eredeti, de mos megerősítetted amit gondoltam. Köszönöm az infót! Úgy látom itt csak te társalogsz velem. Nem nagyon állnak szóba borsodi ismeretlen emberkékkel! Meg lehet azt hiszik, hogy megint jön egy pancser-kókányolós manusz aki ontani fogja a ropogósra sült chippeket. Na megnyugtatom a Tisztelt Szaktekintélyeket, akiknek tisztelem a tudásukat, nálam nem lesz szalagmunka!
-
gino0072
csendes tag
válasz
KillHates #16553 üzenetére
Szia! Köszönöm!
Még nem találtam meg az illetőt. Annyi kérdésem lenne, hogy reflow-hoz milyen fluxot hasznéljak? Van valahol egy flux tollam, és amtech zselés fluxom fecsiben. Azok megvannak. Mivel foglalkozom elektronikával pillana forasztóval használom. Valamikor az ebay-ról rendeltem őket. Kíváncsi vagyok erre mit szóltok gagyi vagy nem! -
gino0072
csendes tag
válasz
KillHates #16549 üzenetére
Szia KillHates!
Köszönöm, de sajnos miskolci vagyok. Nagyra tartalak téged, F27, mobileman, és még egy jó pár szakembert itt a fórumon!mindig tudjátok a megoldást, és mint bizonyítja segítőkészek vagytok De lehet hogy a közeljövőbe élni fogok a lehetőséggel!
Köszönettel
-
Hunter2
addikt
-
khorvat
senior tag
-
nahunn
tag
válasz
KillHates #16312 üzenetére
azért nem szeretném, mert nincs kedvem utána hallgatni, h az nem úgy volt meg nem nála volt, és csak hitelrontás stb...
amúgy ha ekkora balfaszok az emberek, hogy utána nem vágják a fejéhez, akkor meg ügyesen csinálja,
ehhez mondjuk elég olcsó a 6.000 Ft hogy ennyi buktát bevállaljanak
aki meg megtudja milyen munkát végez, úgyis hozzánk jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Macbook White 13" unibody
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest