Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
válasz
RoboGuru #16579 üzenetére
A videóban más alaplappal szerelt gép van mint az enyém.
A csatlakozó környékén nincs bizti kerestem, sem a túloldalon. A legközelebbi bizti jó nem szakadt 10v van rajta.
Hol ezen az ipari hulladékon a wled driver? Egybegyúrt katyvasz az egész. Tippemet megteszem képen.
Remélem nem a kijelzőben szállt el a meghajtás, valami ragasztott eldobható vacaknak tűnik.
-
The DJ
addikt
-
nyogo83
senior tag
válasz
RoboGuru #15209 üzenetére
Koszi!
Enterre nem lep be.
A linkelt megoldast megtalaltam, de sajnos nincs most olyan gepem amin lenne soros port (illetve de, az amit meg akarok csinalni
). Nemtudom ez a dos-os progi csinal-e valami speci dolgot az eeprom olvasaskor, de ha nem, akkor lehet az eeprom olvasommal ha siman egy dumpot csinalok, ugyanaz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest