Új hozzászólás Aktív témák

• phanzetomox
    őstag

Lol te ezt valamiért nagyon félreértetted :D Kértem én részvét nyilvánitást ? NEM. Jelen esetben azért irtam mert találtam egy új accot tőle és gondoltam jobb ha szólok hogy ne szivjatok ti is mivel játékban is próbál lehúzni másokat aff cseréket csinál direct trade-be stb.:) De nyugi nem szólok többet ;)
    De amúgy ha visszaolvasol a többi is hasonló hsz volt. Ez nem ugyanaz mint amikor valakinek lelopják az egész accját (nem igen láttam ilyet mostanában a fórumon, vagy kamu volt ingyen lapokért) de akkor nem tudni ki tette igy nem tudsz csinálni semmit, most viszont tudni, tehát legalább másokat meg lehet védeni vele.

Az meg hogy milyen áron adtam a bfp-t végképp poén nem értem mért zavar ez téged a kezdetektől, ennyire irigy ember vagy? Egyébként te szerintem még nem is játszottál mikor én már pontokat árultam a bolti ár negyedéért. Sehol nem kaptál olcsóbban. Az hogy azóta kétszer is csökkentették a bfp árát az már nem az én hibám, és még igy is a bolti ár alatt adom. Panasz nem lehet rám mert mindenki megkapta tőlem a pontokat, ellentétben a hivatalos oldalon vásárlással ahol egy csomóan nem kaptak semmit valami bug miatt ,de a pénzt levonták.
    De mindig ezzel jössz vissza nézheted a hsz-eid ha valami zavart bennem rögtön kezded hogy én adom a legdrágábban a bfp-t. Jól megszedtem magam, jah futotta az egyetemi felvételire meg az öltöny egy részére.

Az utolsó nekem szánt mondatod miatt húztam fel magam, szóval bocsáss meg :( Már megkaptam a pofonokat, nagyszüleim meghaltak, tesóm meghalt, kilakoltattak minket, apám rokkant lett, keresztanyámnak megszűnt a munkahelye. Anyum egyenlőre tanár, remélem az ő munkahelye megmarad, ha nem ,akkor nemtom mi lesz az öcséimmel meg a húgommal az én diákmelós keresetem semmire nem elég.

Hát ez igy most kijőtt, az utolsó mondat kicsit erősen hatott rám :/

Új hozzászólás Aktív témák