Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger #23161 üzenetére
Bár az is lehet, hogy még annak is jogi aggályai vannak... Nem tudom, meg kellene kérdezni a hivatalos fórumon. : D
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #23078 üzenetére
Most más lesz. Elejétől free. Stream sokat fog segíteni.
pachito: igen ott az alap szebb.
-
Gekkito
tag
válasz
BlackTiger #23074 üzenetére
Bánkódtam én, csak épp az volt az utolsó félévem a fősulin, és volt min keseregnem a Battleforge-on kívül is.
Most meg élesedik a helyzet, feltépődtek a régi sebek
Nagyon be vagyok már sózva, kíváncsi vagyok milyen újítások/módosítások lesznek.
Amúgy szerintem jó volt valamilyen szinten így is, már mindenki hozzá van szokva, hogy ha király akarsz lenni benne, akkor a zsebedbe kell nyúlni. Már minden Free to Play game így működik. Én pl nem vettem meg a CD-t, mert indulás után 1-2 évvel ismerkedhettem meg a játékkal. Elsőnek letöltöttem, aztán BFP pontokat vettem 2x, utána jöttem rá, hogy amazonon lehet venni CD kulcsot, ami után kapsz 3000 BFP-t, plusz rengeteg jó kártyát ami a tutorial deckben lévőket abszolút felülmúlta. (Onnantól kezdve ezt vettem meg még 1x, aztán sajnos ez elfogyott. Utána meg jöttek a bizniszelések
)
Én egyáltalán nem használok Steam-et, PC-n semmivel se játszok (bár ez most változni látszik
) nem tudom ott hogy megy, de a Sony is nagyon megy rá a digitális vásárlásra aminek én nem örülök. Nem attól félek, hogy egyszer csak leszedik a Store-ról a játékot amit már megvettem, és többet nem tudom használni/letölteni, hanem inkább az a problémám, hogy megveszem a játékot 18ezerért digitálisan, és aztán ha megunom mit csinálok vele? Lemezest eladom akár 2 hét múlva 15-ért, vagy 1 év múlva 10-ért, és nem marad rajtam végtelenségig, nem kell paráznom tőle, hogy eltűnik a listából. Pedig biztos sokat megtudnának spórolni, ha nem kéne több százezer példányt legyártani.
-
Cr4Zy
tag
válasz
BlackTiger #23046 üzenetére
Idézet a bfreborn fórumáról, melyben az EA-t megkérdezték a játék jogtisztaságáról:
"Contacted EA using Live Chat, just now. Asking about copyrights of BF and starting a private server. Guess their answer
"Hi there and thanks for sharing that information. Since we do not support BattleForge anymore, you guys can create private server. It is going to be your own server so there are no rules and regulations that will be coming from us." "
Az angolul gyengébbek számára ugyanez magyarra fordítva:
"Épp most kapcsolatba léptem az EA szupportjával élő chaten keresztül. A BF szerzői jogairól kérdezősködtem, illetve egy privát szerver elindításáról. Nem találjátok ki a válaszukat:
"Szia, köszönjük hogy megosztottad ezt az információt velünk. Mivel már nem támogatjuk a BattleForge-ot, csinálhattok privát szervert. Ez a ti szerveretek lesz, ahol tőlünk nem lesznek semmiféle szabályok és kikötések." "
Ez így azt jelenti, hogy az EA nem fog beleszólni semmibe, azaz szabad a pálya. Innentől már csak be kell fejezni a játék összefoltozását
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #23046 üzenetére
Ámen atyám.
Én már egy offline és lan módnak is örültem volna.
Így meg jobb persze.
A mondandód mint mindig igaz és a valóságot tükrözi. Ez egy jó és egyedi játék. Egyedül álló. de csak sikerült eltolni. Talán majd most jó lesz.
Szerverre meg szerény kürülményeim ellenére fizetünk.Remélem lesznek majd jó streamek is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #23023 üzenetére
Remélem egy orosz, ukrán vagy bármilyen feltörekvő társaság megveszi.
Aztán amig ügyködnek a folytatáson megy az első rész.Az rf se halva született ötlet. Sók jó programozó, mini, de feltörekvő cég van. A mechanika, a tematika adott. Azt már nem kell megalkotni.
Én azt nem értem miért nem lehetett a játokot offlinébe áttolni, meg lanozni. Hiszen többübük fizetett érte.Nincs egy hete, hogy stoxx (dekka) meccséből néztem néhányat.
-
Zotya21
senior tag
válasz
én igazából már azon is gondolkoztam hogy mivel ennyire sehol nem tart és azt mnodja nyárra kész lesz ami szerintem nevetségesen közeli időpont
vegyük akár a Banished nevű játékot azt egy ember csinálta de 2-3 évbe tellett neki és nagyszerű de 2-3 év és azóta is javítgatja meg utólag csinálja hozzá a modokat stb
és nincs bent multi se
szóval nem csodálkoznék ha azért gyűjtene ez a gyerek pénzt hogy legyen neki és nem azért hogy a játékot csinálja
aztán ha majd lesz elég pénze akkor eltűnik esetleg egy offline modot elhinnék de hogy ő majd szervereket fog üzemeltetni és elkészíti nyárra az szerintem lehetetlen
de elsőre jól hangzott
de ha még is igaz lenne támogatnám valamenynivel én is legalább egy játék árával de így szerintem csak a rászorulóknak gyűjtünk és ő rászorul
-
BlackTiger
tag
válasz
Elfelejtettem még hozzátenni, hogy amitől én a legtöbbet várnék, az egy a közösséget egybeszedő, open-source jellegű projekt lenne, ahol mindenki úgy tesz hozzá, ahogy tud és nem egy-egy privát próbálkozás. Viszont ezt sokkal nehezebb elkezdeni gyakorlatban, mint az utóbbit, sajnos komoly szervezést igényel.
Bocsi, a sok szöveg miatt.
-
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger #22264 üzenetére
Valaki szokott közösbe írogatni,hogy accot venne...sajna nem tom a nevét...
-
zoli.22
tag
válasz
BlackTiger #21459 üzenetére
Egyszer én is üajdnem csináltam olyat annyira jo ajánlatot hirdettek. Aztán addig gondolkoztam, hogy valaki mást sikrült bepaliznia és persze nem kapta meg az illetö a promoját igy elkezdte irogatni hogy csalo az elado. Elvileg valahogy pay-pallal vagy playsaif-el vissza lehet tartani a pénzt, ha nem vagyunk megelégedve az eladoval, de hogy wz igaz e nem tudom.
-
Zotya21
senior tag
válasz
BlackTiger #21459 üzenetére
egyet mondok
emberben soha ne bízz
-
Zotya21
senior tag
válasz
BlackTiger #21454 üzenetére
én szeretnék 15 ezret bukni mert akkor van miből
ha eladom mnidenem akkor talán van annyi
demár nembiztos mert a soulhunter nem 2000 bf XD
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #21454 üzenetére
15k?
Mit csináltál? -
zoli.22
tag
válasz
BlackTiger #21455 üzenetére
Annak idején gondolkoztam rajta, hogy megvegyem a minecraft bétáját, mert ugye aki azt megvette az az összes többi frissytést ingyen megkap. Azért akkor még nem gondoltam, hogy ez ekkora durranás lesz.
Ez a treespirit azért elég vicces dolog. 2v2-ben sokszor inkább maradtam t1-en és ugy is visszabontottuk az ellent.
-
válasz
BlackTiger #21155 üzenetére
Semmit nem tesznek, aztfogják írni nagyon sajnálják,de megesik az ilyen...már megszívtam a játékkal 2x és mind a 2x ugyanez volt a válasz
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger #21152 üzenetére
Ha lenyult, akkor ki is a hulye?
(csak vicc) Amugy hogy tortent?
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #21142 üzenetére
Hát még egy fél év minimum mire fel megy az ára
Szerk: Rengeteg ? 7 darab
-
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger #21138 üzenetére
Most ezen rövid idő leforgása alatt körülbelül 800BFp-ért bevásároltam Easter Eggekből így most 7 van raktáron.
-
Zotya21
senior tag
válasz
BlackTiger #21134 üzenetére
jah aztán megkapja aki felmegy mindneki és majd jól lemegy az ára
-
válasz
BlackTiger #21134 üzenetére
Én is mindjárt veszek 1-2t azt eladom hónapok múlva durva áron
-
válasz
BlackTiger #21130 üzenetére
Én még nemkaptam
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #21025 üzenetére
Ennek mi értelme volt az ea részéről?
-
fantom922
aktív tag
válasz
BlackTiger #21019 üzenetére
Erről a postodról az jutott eszembe, hogy ájájá koko dzsámbó ájájééééé
így dzs-vel.
-
Richie1984
tag
válasz
BlackTiger #19977 üzenetére
Ugy h sztem összekeverte valamivel mivel utánna vettem tőle egy living towert 5 bfp ért
-
mikibm
csendes tag
válasz
BlackTiger #19644 üzenetére
És miért érdemelném meg??
A többit ki se raktam ami közben jött:ironclad(kék),dryad(kék),jorne,moloch... de voltak azért ne aggódj 10-20bfp érő rare lapok is!!! -
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger #19635 üzenetére
en 2000-nel megalltam
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #19587 üzenetére
15k bfp + promo mo
-
Szajo
őstag
válasz
BlackTiger #19565 üzenetére
Igen, elolvastam mindent amit írtatok, csak még az elején nem teljesen értettem, hisz ló**nyit se értettem a játékhoz, és ezeket a rövidítéseket/slengeket sem vágtam amiket itt írtatok, bár még most sem értek egy csomót!
Ha meg valakit megbántottam volna elnézést... -
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger #19565 üzenetére
Sztem hagyd,nem eri meg!!!!Inkabb valaki toljon mar youtubra vidiket...olyan elvonasaim vannak mar,hogy csak na..legalabb lassak meccseket...Ideg ba...z meg,a sok reptol(hogy nem tudom megnezni oket)...pls valaki konyoruljon meg rajtam...
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger #19517 üzenetére
En buktam mar 5k-t is
De akkor meg vettem renegade boostereket is
szerk.: ugye ugye Lostknightnak is befigyel az Aby blue
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger #19508 üzenetére
Pedig a booster megeri, ha tudsz belefektetni, nem csak 1-2-t veszel. 20-as 30-as pakkokban szinte biztos a profit, legalabbis tapasztalatok alapjan. VISZONT. Renegade boostert TILOS venni, azzal van a legnagyobb eselyed a bukasra. En az utobbi napokban kb 25 twilight es 25 lost boostert vettem. 7k profitot termeltem, meg igy is, hogy az arak lassan mennek visszafele. Foleg a lost booster eri meg, keves a lap es nagyobb az esely az UR-re.
-
Szajo
őstag
válasz
BlackTiger #19499 üzenetére
Értem köszi! Ajánlották nekem itt a Losts Souls paklit, 1-2 ember közreműködésével ebből a pakliból (Ami OnSet oldalán van fent) meg is van vagy 6 lapom. Érdemes ezen az úton folytatni?
Gondolom PVPzni alap paklikkal nem nagyon érdemes!?
(Elnézést kérek ha hülyeségnek tünik amiket kérdezek, de szinte még a kérdéseimet sem tudom megfogalmazni a játék kapcsán mivel még nagyon nem vagyok benne.)
Ha napi 1BFPből nyitogatok 1laposokat az nem lehet rossz taktika nem? Azokból azért szedhetek össze ezt azt gondolom.
Szerk:
Oké, milyen árban vannak? -
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger #19499 üzenetére
Másik: Az Earn BFp szerintem igen, lehúzás. Ilyesmik vannak, hogy add meg a telószámod leszívjuk a pénzed és kapsz 100BFp-t. Nem éri meg.
@hunkryo: Pontot meg majd innen vegyél (Phanzétól meg a többi kollégától), olcsóbb és így mindenki jól jár. -
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger #19479 üzenetére
Igy,hogy nem tudok jatszani,szamomra annyira hihetetlen arakat latok....mondjuk 1,5 honapja:dancer:1,5k,harvi:1100,mounti,elder 1000 kornyeke....Es azert az elszomorit,hogy a 2 ev alatt osszeszedett bfpmbol nem tudnek meg 1 promo juggert se venni....elotte akar 3-at is...
-
válasz
BlackTiger #16738 üzenetére
És még mittesz az Amii
Remélem nem fogják szétbarmolni az egész játékot az új kártyákkal. -
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger #16709 üzenetére
Én sem magamnak kunyerálok!!!Ha Deathunson-nak jutna valami,az sztem nagyon jó lenne!!!!!Anno és is adtam neki lapokat,500Bfp-t....tudod Őt már említettem,neki törték fel az accját Amúgy az elmúlt 2 napban 5 ször csaptunk Össze 2v2ben Top1-el.........vagy 4szer........
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #16709 üzenetére
Bármikor szivesen.
-
Razuel
aktív tag
válasz
BlackTiger #16702 üzenetére
Érdekes, hogy összesen nem írunk 9-en a fórumba, nemhogy a kezdők. De ha ingyen osztják a cuccost akkor egyből megszaporodunk..
-
Volgafan
senior tag
válasz
BlackTiger #16694 üzenetére
Én javasolnám Deathunson-t,mivel neki feltörték az accját,és vittek mindenét!!!!Ő megérdemelné
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #16694 üzenetére
Egy charger azért jó lett volna.
Amúgy rendes vagy a fiatalokkal. -
Razuel
aktív tag
válasz
BlackTiger #16692 üzenetére
Na, ez rendes tőlled.
De biztos nem várod meg az amii-t? Már csak 2-3 hetet kéne várnod (ha minden igaz). -
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #16692 üzenetére
Ki számit kezdőnek? Csak ne mond, hogy én nem.
-
Zedroxine
tag
válasz
BlackTiger #10733 üzenetére
Jójó
várom
viszont akkor a képaláírásokat szerintem felejtsdd el.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Jól hangzik, főleg a pvp-re vagyok kiváncsi.
Amúgy a standard és adv között van érdemleges különbség? -
TheSkunk
csendes tag
válasz
na végre egy jó hír
remélem még hétvégén meglessz!
-
TheSkunk
csendes tag
válasz
BlackTiger #10731 üzenetére
IGN: TheSkunk Felveszem akiket tudok
a bfp nagyon jól jönne mert már kicsit kezdtem megunni a gamet.Köszi szépen
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger #10713 üzenetére
TigerHUN, nem....Tigris, francba...HUNTiger, na VÉGRE
-
Zedroxine
tag
válasz
Wow nem is tudtam hogy ilyenen dolgozol, bár hanggal jobb lenne.
Ha szükségesnek érzed szívesen alábeszélek. -
TheSkunk
csendes tag
válasz
Megnéztem a videót elég jó!
Csak egy dolgot hiányolok : a 2.részt
Mikor jön?
-
TheSkunk
csendes tag
válasz
BlackTiger #10709 üzenetére
XD küld át nekem tudnék vele mit kezdeni
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #10701 üzenetére
Nem. Csak fent a tekercsnél azt mutatja. Ott megtudod nézni a 2v2-t is. Az a társad lesz ott akivel a legmagasabban álltok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #10699 üzenetére
Majd frissit és akkor változik.
Ha 2v2-t nyomsz az nem látszik. -
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #10583 üzenetére
én is adtam el egyet 300ért de nekem csak egy volt sajna
-
Razuel
aktív tag
válasz
BlackTiger #10544 üzenetére
Az oldalad nem küld aktiváló kódot regisztrációnál, úgyhogy majd nézd meg mivan vele.
-
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger #10558 üzenetére
hát elég régóta már nem így volt.
még talán az első kiadásba de már azóta nem nagyon van mert csak az életképes kombókkal játszanak az emberek és kevés új összeálítás jöhet már ki.soha nem is volt hozzá új modelles kiadás.
pár jött de a többi csak reskin meg eleve a twilight kiadásba is ezek vannak többségbe. -
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger #10556 üzenetére
persze fire dragonok,betarielek,shadow worm,dreadnought... ezeket ami monuval nem tudud lehozni bármilyen deck kombó mellett.
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #10556 üzenetére
nyílván hogy jobb volt mivel azzal csak 1 t4-es lapot tudtál használni, és korlátlant mint amii monunál. Csak a sok lúzer panaszkodott hogy a naturenak mért van ilyen lapja nekik meg mért nincs ezért hozták ki az amii monut, hogy minden pakliban lehessen... de még ez se volt elég az enlightet még nerfelni is kellett... ez tényleg tiszta szánalom
-
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger #10552 üzenetére
enli is az
-
Razuel
aktív tag
válasz
Most próbáltam ki Soultreet.. 18:01 alatt ment le advenceden első próbára, szóval lejjebb fog ez még menni..
Biztos lesznek sokkal jobb idők, de már csak a támogatásért is benevezek. -
phanzetomox
őstag
válasz
Én épphogy beleférek 8 feletti ranggal rendelkező "profik" csapatába
ez azért kicsit megalázó
-
Zedroxine
tag
válasz
BlackTiger #10439 üzenetére
Itt, akár.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #10437 üzenetére
Jó. Valóban jó.
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger #10432 üzenetére
Nekem speciel tetszik az oldal, de szívesen látnék több deck összeállítást pvp-re, esetleg szokatlan, de hatékony kombókat, stb... Az ilyen tehetségtelenek, mint én, örülnek minden kis infomorzsának
-
OnSeT
őstag
válasz
BlackTiger #10426 üzenetére
A dizájn nekem is tetszik.
Mikor átléptük itt PH-n a 10000. hszt, pont arra gondoltam, hogy ha kint battleforge.com-on lenne a magyaroknak is részleg fenntartva, olyan amilyet csináltál, kb annyi posztunk lenne mint a németeknek. de a franciákat és oroszokat simán vernénk kint is post számban.
sztem egy évvel megkéstél a fórum indításával, már nem hiszem hogy van annyi ember aki aktívan fórumozva megtölt tartalommal ennyi topicot, de remélem tévedek.
egy éve még csak ~1500 hsz magasságában jártunk, ha akkor beiizzítod tuti a sikere.
de mostanra már vhogy kifogyott a lendület, mióta véget értek a pure nature vs pure shadow vs pure fire érvelések béke és csend honol ebben a topicban.
A versenyhez sem fűzök én sok reményt az eddigi tapasztalatok alapján.
Anno Ollie rendezett itt ph-n több pve versenyt is, 3 széria sikeresen lement, majd a 4. kör már érdeklődés hiányában nem került megrendezésre. aztán volt itt pvp 1v1 bajnokság nyáron , ami szintén megszakadt a 2. fordulónál, végül linekillerrel szerveztünk egy pvp-re alapozott taktikai versenyt, ami szintén behalt a játékosok passzivitása miatt. pedig ötlet volt 10+ fordulóra is.Az új oldalad linkjét kirakom az oldalamra, aztán ha indul verseny majd jelezd, s akkor arról is csinálok egy hírt, hogy mindenkihez eljusson infó.
Aztán ki tudja a végén még aktivizálódik a közösség.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
BlackTiger #10426 üzenetére
Na végignéztem az oldalt elég részletesen.
Csak pár gyors gondolat, anélkül, hogy nagyon le akarnálak lombozni.A dizájn jó, szerintem nincs vele semmi baj (egyszerű, nem csicsás, átlátható)
A cikkek ... hát ... stílus és tartalom szempontjából is vannak erős ellenérzéseim, hogy úgy fogalmazzak. Csak pár gondolat ezekkel kapcsolatban:
-patch notes cikk, egy patch notes legyen objektív, azt hogy téged hogy érint azt max kommentbe tedd szerintem (az meg már egy másik kérdés, hogy a mortar nerf miatt szerintem senki ne sírjon, de ez most tényleg nem kapcsolódik az oldalhoz)
-kezdő pvp tanács cikk, "ne szarakodjunk [...] ninja társ", stílus elleni kifogásaim vannak, mert kommentbe még elmegy, de a cikkben nem feltétlen szerencsés, főleg ha azt az imidzset szeretnéd az oldalról, hogy magas szinvonalú. Ha meg valaki aggódik amiatt, hogy valaki elveszi az uppot, akkor legyen ő a leader. Nomad rush ... rank 18 alatt is bőven vannak akik megfogják, és szerintem olyat nem mondunk, hogy "dps-t fókuszál", akkor már inkább spikeol, ha mindenképpen szakzsargont akar használni az ember.
-t1 összefoglaló, "ice barrier", nem "ice barrage", ha idézünk, akkor legyünk pontosak, főleg ha kezdőket céloz a cikk, mert nem fogják megtalálni a lapot AH-n, vagy csak nehezen. Láttam, hogy nov. 15-ei a cikk, ugyan nem vagyok teljesen tisztában a jelen helyzettel, de a sunderer nerf óta szerintem nagyon kevesen használják, főleg kezdő rushra. Akkor már említhetnénk wrecker rusht is, vagy firesworn rush, vagy akármi mást is, mert nagyjából ugyanannyira népszerűek. "Shadow t1 alapvetően védekező" ... ööö ... wut? ... nox+motivate, forsaken+motivate, akármi+DC; valóban nagyon jól tud forsakennel védekezni, mert szinte bármit counterelnek cost effectiven, de attól még nem a védekezésről szól. A nature részt meghagyom Gyurinak XDAztán a fórum, szerintem nincs akkora magyar BF-közösség, ami egy ekkora fórumot kihasználni, de ne legyen igazam.
Murder videója "Siege of Hope" pályáról van, mert "Hope ostorma", nem pedig "A remény ostroma"
... és még sorolhatnám.
Szóval az oldalban látok potenciált, és sok sikert kívánok hozzá, de a jelenlegi állapotában én inkább maradok ennél a fórumnál és OnSet oldalánál.
-
linekiller
tag
válasz
BlackTiger #9879 üzenetére
Annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz hogy ha már nincs szükséged egy towerre akkor bontsd le, csak leköti a powert. Itt enélkül is megnyerted de ennél jobb játékos ellen esetleg neccesebb lett volna a túl sok lekötött power miatt.
Amúgy ha rootsba idézel S méretű egységet akkor nem lehet knockolni időnként van olyan nature player aki benézi ezt és rányom egy hurricanet az íjjászokra
-
Gyuri27
félisten
válasz
Te jó voltál. Az ellenfeled meg csapnivaló. Ep-t hivott, meg az oink nélküli egyéget nem ütötte, az oinkosat igen stb-stb. Ha nem muszály launcher, mortar akkor ne hivj, inkább unitott vagy euruptiont.
A deck rendben van szerintem. De majd jönnek firések és megmondják.
Nálam sorba vannak a lapok. Balról jobbra tier szerint. A te decked tiszta káosz volt nekem. Mondjuk ha te egyből mindent megtalálsz akkor nem szóltam. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Én nem pártolom a korai makeshiftet, mert powert köt, el lehet kerülni. De ha már leraktad, ami ugye csak S ellen értelmes, akkor ne hozz még egy scavvy-t a már meglévő ellen, mert csak S countered van így lent, miközben a swift M counter.
Több mikró, egy roots 4 egységedet is megfogta, majd idéztél a rootsba egy swornt.
Ugyan nem látom az ellen bázisát, de sztem fölöslegesen mentél vissza amikor középen a 2. wellt húztad. (tovább nézve, valóban a t2 orbhoz előbb odaértél volna)
A makeshift a mortar mellé nem kell, a swornok knockolnak helyette.Az a dazed swift 2:30 környékén nagyon lol volt.
Nem vagyok egy mortar használó, de sztem ha a wellek mögé építed ugyanúgy eléri még az ellent. És jobban védve van.
Első blikkre ennyi, Gyuri meg majd kommentálja a nature kolléga teljesítményét XD
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #9856 üzenetére
DO =deep one
OP = arra a lapra mondjuk ami túl erős. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
BlackTiger #9808 üzenetére
OnSetnek is van egy klassz kis oldala, szóval vele is egyeztess szerintem.
És látom nem fog kihalni a fekete párduc avatar ^^ -
Murder3
addikt
válasz
kocka a gyerek
amúgy nekem is vannak videóim azt ki rakhatjuk majd az oldalra eggyik gstv-n van fenn.
2p-s mapokat majd mehetünk
-
phanzetomox
őstag
válasz
Üdv !
promo grinder a ref lap -
Simid
senior tag
válasz
BlackTiger #7020 üzenetére
Én az expert encountersre szavazok, előtte ugyan meg kell csinálni standardon is de így is gyorsabb és legalább nem kell idiótákkal BH-t menni.
-
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger #7024 üzenetére
nekem experten csak 100 akat és nnál is kevesebbet ad ha úgy expert hajózok.
Phanze: na jó de az ea-nak miért jó ez, így még kevesebb pénzt költenek a játékra.
-
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger #7020 üzenetére
Bad harvest standard 2x úgy h mindne ágyút kipusztítasz a pyálán akkor utánna kb 100 vagy 50 xp marad azt emg egy diff 2.vel elindtézheted.
-
hajsza
aktív tag
válasz
BlackTiger #7013 üzenetére
Azt viszont megteheted, hogy létrehozol egy új account-ot és ahhoz is szerzel 3 új kuncsaftot, majd a megkapott kártyát átküldöd a fő account-odra.
-
KHiNg
csendes tag
válasz
csak az elsú 3 friendnôl van promo grinder utána csak tooken
-
válasz
Utána már csak token.
-
válasz
BlackTiger #6993 üzenetére
Könnyen lehet, hogy azt elindítva most egy kémprogram települt a gépedre.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #6910 üzenetére
Jó lett. A lapokat kellene fölrakni, magyar szövegged (by onset).
Meg mapok végig játszását experten. -
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger #6889 üzenetére
Tapasztalat
ez kb már a játék kijövetele után pár hónappal kderült és szinte minden wheelt használó tudta.
Szóval aki már legalább 2 vagy1 hónapja játszik akarata tudta nélkül is rájöhetett erre -
OnSeT
őstag
válasz
BlackTiger #6878 üzenetére
igen megnő a hatása, pontos értékek itt.
-
válasz
BlackTiger #6878 üzenetére
Igen, hatásosabb. Stackelődik.
-
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger #6745 üzenetére
hát a kemény 400-as sebzése semmit nem ér a képessége pedig úgy ahogy van felesleges még uppolva is 2-3 ütésből leszedik, mivel semmi bónuszt nem kap xl-re tehát gyenge.
minimum 3-4 kell belőle h hatásos legyen de akkor már a death ray ezerszer jobban megéri.
-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger #6653 üzenetére
Hogyhogy "visszanyerjük" a void powert? Miért jó az, ha sok void power van?
-
hajsza
aktív tag
válasz
BlackTiger #6613 üzenetére
Ugye ezt a jelszót sehol máshol nem használod? Ha igen, akkor gyorsan változtasd meg, mielőtt még valaki vissza tudna élni vele.
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #6618 üzenetére
lol de hogy verhetett át ?
showya-t ismerem nagyon lapos dumája van
nekem például egy pár hete írt mikor a promo swamp drake-t akartam eladni
asszongya a csávó :"lécci add oda egy percre hogy kipróbálhassam " azt hittem hülyére röhögöm magam
report-ot küldjél róla még ha nem is ér semmit ,akkor is. -
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #6615 üzenetére
mi a nickje az illetőnek aki ellopta ? nehogy minket is átvágjon
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger #6585 üzenetére
jó dolog ez ha mázlid van
, viszont a legtöbb játékos könnyen kivédi , sőt még meg is szivathat vele ( pl: amazon képessége )
de kezdők ellen hatásos az biztos -
OnSeT
őstag
válasz
ezzel a taktikal csak az a baj, hogy ha kivédik szinte fix. hogy buktad a meccset.
nature ensnaringgal, fire meg a fireswornal könnyen megfogja a sunderert.a 2 sundi helyett inkább hivj 1et ha épülő orbra mész és használj Scorched Earth -t.
-
válasz
Ez a taktika csak kezdők ellen jön be.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #6560 üzenetére
Aura of corruption.
Nerf: valaminek valamely képességét hátrányosan csőkkenteni. -
Simid
senior tag
válasz
BlackTiger #6508 üzenetére
Igen Mortart védeni tényleg jó, engem külön idegesít mert imperialst nagyon szeretem használni. Nem is azért mondtam ezeket mert nem jók (scorched is nagyon jó, lehet vele fordítani egy-egy meccsen
), csak a scythe fiends szerintem nagyon kell és akkor valamit ki kell venni.
Murder: Szerintem rosszat raktál fel, ezek mind patch előttiek így nem tudom őket megnézni, pedig érdekelne.
-
Simid
senior tag
válasz
BlackTiger #6506 üzenetére
Szerintem egész jó.
T1n kicsit sok lapod van talán. Én a makeshift towert vagy a scorched earthöt kivenném, hogy beférjen a scythe fiends. Az nagyon kellene mert vannak olyan S egységek amiket máshogy nem fogsz kinyirni (Imperials, Defenders, Commandos) és amúgy is kell egy S counter. Talán a diseenchant lehet még hasznos csak itt már kérdés, hogy mi helyére.
Konzultálj OnSettel ő a pure fireös, de szerintem nagyjából jó a paklid.(Ja bocs, most látom, hogy a kérdés nem az volt jó-e a paklid, hanem hogy hogyan játsz vele.)
Murder: A pure shadow teli van CC-val, ráadásul a jobb fajtákból -> Nether Warp, Kinight of chaos, Aura of Corr. Ezek közül kettő még ki is nyirja neked az ellent ha jól használod, ráadásul nem klasszikus CCk így felváltva folyamatosan használhatod őket. Egy pure nature vagy stonkin meg csak resistet lát előbb-utóbb és még az ellenfelet sem sebezte.
Sebző spell van csak kicsit az is másképp (lényegében a phoenix is olyan mintha spell lenne). Arra kiváncsi lennék, hogy az UA-t, hogy véded ki pure firerel vagy akár fire-nautrerel (az, hogy néha rádob egy oinkot az nem megoldás mert az kellhet közben másra is).
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger #6489 üzenetére
Nincs ezzel a reppel semmi baj. A nature ennyivel drágább.
Murder3: a deep one megkapta a maga nerfjét. Ráadásul 2 lapot is tudok kapásból mondani shadowra amivel ártalmatlanitani lehet. Az egyik a night a másik a chaos. Csoki.
-
válasz
BlackTiger #6489 üzenetére
Ne aggódj, a játék magától nem fog csalni, vagyis ha te nem csaltál, akkor nem történt csalás a részedről. A csávó bármennyiszer jelenthet le téged, semmi sem fog történni. Egyébként multiban elvileg nem is lehet megoldani a csalást.
-
sny83
csendes tag
válasz
BlackTiger #6171 üzenetére
Felvennélek én, de csak akkor tudlak, ha online vagy.
Oh well, próbálkozok később, vagy üzenj rám.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Nehezen találtál ide.
A lyr expertet nem tudom. De előbb úgyis néhány advot kell nyomni. Hogy ki melyik pozicióban érzi jól magát, a decket össze válogatni rendesen.
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger :én is hasonló vagyok csak én tome mániás vagyok amint van bfp-m veszek tome-t és én is jó pár ezer bfp-t buktam már így....én most úgy próbálom ezt elkerülni hogy minden bfp-m lapokra költöm , most pl: elkezdem megvenni a promo lapokat, így nem marad bfp-m tome-ra. ( egyébként hasonló vagy én is ingyen osztogatom a lapjaim kezdőknek
)
Ghostdagger: elküldtem a lapokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest