- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19629 üzenetére
Most nezte ebben a pillanatban Shooter es 500 a legocsobb...
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19622 üzenetére
Ha jo lesz a gepem,annyit fogsz latni,hogy meg is unsz...Hehe Predi nyitott nekem 8 boostert,az osszeset,ha 200ert el tudom adni,mar jo.....ezert nem nyitok en..
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19622 üzenetére
Igen,sokszor en is gondoltam,hogy lecserelem.Hunkyro,hogy tudd mi a kulonbseg:Lila mar serul az ellen,mikor foldreviszed,tovabb tart,hatranya,hogy csak kozelharci egyseggel tudod tamadni,ijjasz egyseggel nem.Kek:nem serul az ellen,mikor foldreviszed,kevesebb ideig tart,de barmivel tudod tamadni...
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox #19586 üzenetére
Azt hogy sikerült lebonyolítanod?
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19581 üzenetére
Szegeny elegge meg lett dolgoztatva az utobbi idoben, emellett a fizeteset is csokkentenem kellett es embereket is el kellett bocsajtanom, azert latsz csak 8-at full chargeon, ezelott 16 volt. Sajna valsag van
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19574 üzenetére
Az grat, udv a klubban!
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox #19567 üzenetére
kovsol néven
sose toltam HC ban, csak úgy időtöltés, szeretek mókolni a lapokkal és paklikat építgetni
-
Szajo
őstag
válasz
phanzetomox #19554 üzenetére
De egy ritka minimum biztos van benne nem? Meg pár uncommon lap ami azért jól jöhet az elején
-
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox #19548 üzenetére
nem tom te hogy vagy vele de a booster nyítás olyan mintha zsetonra kártyáznál!!!
ha jó lapot kapsz akkor nyersz!!!! -
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox #19546 üzenetére
számolgatni??????? sztem nem lehet kiszámolni csak szerencsésnek kell leni!!
valaki fejben tartja h mennyi boostert vett már??
én töb mint 200k nyitogattam ell!!!
de lehet többet is!!! -
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox #19544 üzenetére
jah de mikor beindulok csak boosterből nyitok annyit h napi limit legyen utoljára 59db booster mind TW!!!!!!
-
LostKnight
csendes tag
válasz
phanzetomox #19528 üzenetére
csatlakoznék, a kis köcsög
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19528 üzenetére
TomAustria? xD Ezt nem hiszem el, pontosan ezekkel a szavakkal mondtam ezt Petinek el vagy 1 oraja
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19511 üzenetére
Na, hat de ha visszajottel nullara, az siman jo, en is a 15. boosternel 2k minuszban voltam, aztan jottek a jo lapok es 4k plusz lett belole a 30.ra
szerk.: BlackTiger oldala csak nekem nem jon be? Valami hibat ir ki folyamatosan.
-
Evildep
tag
válasz
phanzetomox #19493 üzenetére
én nem vagyok újonc
so csak 9-14
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #19487 üzenetére
Én meg ollie segítségével. Ezt sorolhatnánk ki kinek segített. Ez a szép benne.
Voltak itt viták, lesznek is. De valahogy mindig segítettünk egymásnak.Kár, hogy nincs vagy 10 promo roganom.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #19485 üzenetére
Ennek nagyon örülök. Pachito-t én is tudom, hogy nagyon nagylelkű.
Közben megint próbálgattam a banditot 1v1-ben, de bandit egységekkel esélytelen a dolog, pedig nem halmoztam el velük a paklit. Peti épp az előbb találkozott egy bandittal supreme rangon, és bár jól játszott a bandit, de egyetlen bandit egység sem volt nála, max a windhunter, de azt sem látta. 2v2-ben marha jó, de kénytelen vagyok mással játszani 1v1-ben.
Szerk: tévedtem, rrttzz bebizonyította, hogy ez egy marhára stresszes játék, és el kell neki hinnem mert akkorát ordított a fülembe, hogy rá kell állnom a jelbeszdre.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19482 üzenetére
Igen,de ezzel kapcsolatban az a velemenyem:ismet szartak a regiekre,csak jojjon mar be nemi penz az ea szamlajara....sztem nem normalis,hogy 1 dancer 6k bf.....ergo:ha valakinek nincs penze semmire nem jut....eddig:csinaltal 1-2 grindert volt eselyed elindulni..mert ugye gondolom annak nem ment fel az ara....hiaba olcobb a bf,most nullarol nehezebb elindulni,mint anno(lehet rosszul latom).Tudjatok azt nem ertem,ha mar ennyire a penzre hajtanak,miert nem adjak ki az amii-t?Mert ugye az jocskan megbolonditana mindent...pvptol kezdve a piacig(bevetelig)mindent.....sok regi emberke visszaterne,az tuti!!!!Bar,ahogy ismerem az EA gardajat,az is forditva sulne el.....
-
Szajo
őstag
válasz
phanzetomox #19467 üzenetére
Ha már egyszer regeltem és nem írtam be reffert az gondolom baj mi?
Szóval nem lehet reffert utólag beírni? -
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #19448 üzenetére
Meg ugye főleg farmoláshoz nem csinálhatnál magadnak accokat még ha van 2-3 de azokkal játszol is meg nem egymást hivták meg akkor jó de igy
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19448 üzenetére
Nem estem neked!!Felre ne erts...csak fars volt az info...nem bantani akartalak!!Ha annak vetted bocsika!!!!
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19444 üzenetére
ilyen szabaly nincs!!!!!!!BFben akarhany accod lehet!!!Hol van ez leirva?miert ne lehetne barkinek is tobb accja?szted akkor obesity,stb miert jatszhat?mindenki tudja,hogy tobb accjuk van...De azert ne irj nekik,hogy csinaltal tobb accot,max ugy,hogy letoltottem a gamet es nem tudom aktivalni...ennyit irj ...es azzal a newel irj,amelyiken nem adja be...
-
válasz
phanzetomox #19444 üzenetére
Mondjuk jogos, de ha azt írom,hogy ismerősnek nem akarja a lvl4 unlockolni a gamet...
Ezt pedig megkell oldani valahogy
-
törölt tag
válasz
phanzetomox #19421 üzenetére
Hogy farmoltok össze 3 Grinder -t?
Csináltok még 8 másik accountott és úgy? -
válasz
phanzetomox #19417 üzenetére
Egy jó paklit pve-re kilehet hozni pár százból,de pvp-re általában kell egy ütős 1k +-s lap,nem mintha drága lenne a bfp,főleg nálad
-
válasz
phanzetomox #19399 üzenetére
Remek,akkor berakom, xl xounternek igazából Mutating-t használok,csak ha mondjuk egy erősnek mondható repülő egység jön az eléggé váratlan tud lenni
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19397 üzenetére
Ugye rosszul olvasom, hogy a drakem erdemeit probalod hatterbe szoritani?
-
HangFalx
csendes tag
válasz
phanzetomox #19365 üzenetére
nyitva
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #19363 üzenetére
de legalább kiirják előre jobb mintha ranked közbe eccercsak off
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #19296 üzenetére
Grat az újdonsült promo swamp tulajnak!
Phanze, elengedem a 200 bfp-s kamatot, ez lenne az ajánlatom, mit szólsz hozzá?
Amúgy meg tudtam arról, hogy a promo swamp miatt kell, csak ennél tovább nem mondtátok. Bár tisztában vagyok vele, hogy e kártyának a mostani ára olyan 30-40k bfp között mozog, szóval grat a 10k-s nyereséghez.
A bfp visszaadása meg ráér, legalább addig sem költöm el.(#19298) ricshard444: Úgyis le kell tolni egy közös meccset a másik acc-al is, szóval hacsak nem az egyik bad harvesten oldod meg ezt, akkor elég kevesebbet csinálnod belőle.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19296 üzenetére
en meg adok hozza 1 promo nomadot is!!!!!!!
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19291 üzenetére
figy:adok 8 swampot a promoert....jobban jarsz sokkal...
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19285 üzenetére
Nembaj, majd kifizetem + fejenként kap mindenki 1k bfp-t aki segített (phanze, tbpeti, miki, meg akkor levitiger és hzoli.
MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET, NAGYON HÁLÁS VAGYOK ÉRTE. Gyakorlatilag az első szavamra mindenki egyből segített, ahogy tudott.
-
Evildep
tag
válasz
phanzetomox #19285 üzenetére
200 bfp-s kamatért tölem is kérhettél volna XD
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19281 üzenetére
Megvetted, te állat?!
Megyek haza hamarosan és ígéretemhez híven kifizetek mindenkit.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19275 üzenetére
igen,44db van....abbol 1 mikibmnel,1 khingnel,min.1 wolfildnel..ergo sok magyar kezben van...talan lostnak is van
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19253 üzenetére
Ebben igazad van,egyedul is gyo az
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #19208 üzenetére
nemtudom még sose láttam 19 ezret
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #19197 üzenetére
Időközben megtaláltam a választ magam is,mivel épp most adtam el az egyik promo harvimat 19k-ért
Szóval lehet 17k felett is vásárolni/eladni abban az esetben ha azon a napon az volt első vásárlásod.
Szerk: Igaz elég nagy szivás hogy most egy napig nem tudok semmit csinálni ( többek közt a levélben lévő 19k-t se betenni a pontjaim közé xD )
-
ÖregGondar
csendes tag
válasz
phanzetomox #19163 üzenetére
Mégse 4-gyel csak ... egy emberke látta mit csináltam , ő egy wheel spammer volt .. hát így is le tett 8-at belőle
-
válasz
phanzetomox #19132 üzenetére
Rendben,akkor majd vadászok valakit
Köszi
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19120 üzenetére
Jah,anno lehetett ingye szerezni.....nekem spec 20 ravenem volt....
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
phanzetomox #19107 üzenetére
Valakinek nincsen kedve egyet játszani?Bármi lehet, de PvP-znék szívesen.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #19098 üzenetére
mennyiért?
400-500 annyim van de anyniért simán -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19090 üzenetére
Ha tudnatok,hany zold nethert vettem kek araert
anno majdnem minden heten osszejott legalabb 1..
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19047 üzenetére
Mennyi?
más:
Promo Lyrish mennyiért van most ah-ban? Valaki lenne olyan jófej és megnézné?
Van egy nekem is és jó lenne elpasszolni vagy elcserélni swamp promora egy 'kis' ráfizetéssel.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #19047 üzenetére
csak szimplán kirakom ah-ra long beállítással ^^
így kint figyel 24h-n keresztül, s mikor lejárnak a 2ks ajánlatok kilistázza az enyémet.
s ekkor a befektetők ugranak is rá -
válasz
phanzetomox #19037 üzenetére
Most 2500 alatt nemadja senki, én 2100ért felraktam,hogy lehet bidelni rá,remélem holnap elviszi valaki
-
válasz
phanzetomox #19035 üzenetére
A lila affos Forest Eldernek mennyi a reális ára kb? Ami alatt ne adjam?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #18985 üzenetére
Ha egy zöld orbos lesz félő, hogy mindenki más használni fogja by soulshatter.
Egy normális buff és 2 zöld orb követelmény kéne neki. -
válasz
phanzetomox #18959 üzenetére
Most,hogy mondod benéztem, hiába...kijöttem a bf-ből, ruse-al tolom multiban mostanság
-
válasz
phanzetomox #18956 üzenetére
Akkor promo...,nekem mind1,tudod mire gondoltam
Amikor még néha játszottam( nyáron ) akkor 1500 1800ért mentek
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #18946 üzenetére
Gondolom, elerted a daily spending limit felso hatarat (17.000 bfp). Ezek utan pontosan 1 napig nem tudsz tobb pontot hozzaadni ahhoz az accodhoz, sem pedig atutalni, bidelni, eladni, semmit, semmilyen modon sem.
(nyugodtan javitsatok, ha hulyeseget mondok)
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #18925 üzenetére
csere-bere
értéktelen lapokat-értéktelenekre?
rare -
Darkzbane
tag
válasz
phanzetomox #18920 üzenetére
Statisztika szempontból mi ketten lostyval elvertük tegnap az összes bfpt kézből boosterre(sztem 50 darab simán fejenként). Nekem esett az értékesebbek közül 4 Harvy,1 Wheel,2 Deepcoil,1 Overlord,3 Sunderer amire emlékszem és +9k profitot hozott 2 nap alatt a booster.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #18916 üzenetére
Ugye ugye...
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #18899 üzenetére
A rowdy eddig is 5k bfp volt.
Akkor most megnézem mi van. Eladok néhány lapot (csak nincs mit). -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #18892 üzenetére
En is csak 4-4,5k-ra jovok ki meg az uj arak mellett is...de szerencsere most epp Londonban vagyok, es itt ugy tudom, hogy elerhetoek az olcsobb arak.~ £8 12,500 bfp-ert? Veszek vagy 50k-t...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox #18871 üzenetére
Amúgy logikátlan népség ez, hisz a boosterek ára maradt ugyanannyi, viszont a benne lévő lapok sokkal sokkal drágábbak, ergo itt totálisan szétmegy a piac, el se tudom képzelni mi lesz
Pont ez volt a lényege. A kereskedés belterjes lett, nem érte meg boostert venni. Most majd megéri. Jó elszáll a lapok ára, így ha bontasz valami jót, akkor az tényleg jó, akár 10 booster bontásakor is ki lehetsz segítve 1 jó lappal. Persze ez is változni fog szépen lassan és beáll az új rend, majd visszaállnak az árak, mivel ennek következtében egyre többen fognak boostereket venni, tele lesz az AH lapokkal. Abban a pillanatban, hogy 30-50 Harvester lesz bent, már rögtön nem lesz olyan nagy szám, és elindul lefele az ára. Aki meg akar "gazdagodni" ebből, annak rövid távon kell most nagyon okosan csinálnia. A végeredmény úgyis az lesz, hogy visszaállnak a régi árak, csak annyi lesz a különbség, hogy a kiváltságos országoknak ez sokkal jobb lesz, mint pl. nekünk.
-
Darkzbane
tag
válasz
phanzetomox #18880 üzenetére
Nálunk nem elérhető az ajánlat sehogy se, ennyi az ára. Ezért igazságtalan
-
Darkzbane
tag
válasz
phanzetomox #18875 üzenetére
Vettem mindet de a Twilight adta a legjobban. tegnap két Wheel, ma Harvy ,Dreadnought pl
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #18849 üzenetére
Valami kisebb adatbázis-hiba volt, ahogy TBO mondta, ami miatt server-restart kellett. A kisebb hibajavításokat a pár perces restart előtt oldották meg, ezért volt az, hogy még előtte egy 35-40 percen keresztül fennállt a hiba és folyamatosan kidobott mindenkit a szerver aki játszani akart (és az első 5-10 perc után már azokat is, akik akár csak bejelentkezni próbáltak) lost connection indokkal.
Amúgy meg kinek a kis accja az, amelyik a top 10-ben van és kb. 150-8-as a win-loose aránya (nem vagyok ingame, neve nem jut eszembe, de 'C' betűvel kezdődik asszem)? Mert ma elég csúnyán elvert t1-en, miközben nem is a visszapörgetős, hanem a kibővített t1-es shad-nat paklimmal mentem...
-
HyuZ
csendes tag
válasz
phanzetomox #18846 üzenetére
Van még eladó BFp-m ha érdekel!
-
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox #18819 üzenetére
üzlettárs nem te vagy az egyetlen engem folyton azzal zaklat a game,hogy azt írja,hogy elértem a napi limitet a bfp költésben vagy vásárlásban,pedig igen komoly üzleteket köthetem volna!!!
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #18830 üzenetére
jóóvanám még a végén Bf pontból lesz az ország megmentve a csődtől XD
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #18778 üzenetére
de értem csak mivel sok lap van ezért már nincs türelmem felpakolgatni őket
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #18776 üzenetére
olyat nem csinálok mert ahoz tul sok lapom van
de van egy csomó szűrő lehet szűkteni a listát -
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox #18771 üzenetére
`Card Management
Your list of cards/upgrades does not jump back to the top when you apply upgrades, add a card to mail/auction house/trade etc.`Ez pontosan mit is jelent? valaki pls mondja meg, mert annyira nem értem, csak tippem lenne.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #18759 üzenetére
Egy része végleg elszállt, viszont azt sikerült elérni hogy hiányosan de legalább megjelenik az oldal.
A karakterkódolás visszaállítására kell majd vmit kitaláljak.
support team meg egy kész vicc.
2 nap után írtak vissza hogy továbbítják az üzenetem az illetékes kollégának.
rá egy napra jön a levél amibe ctrl+c , ctrl+v elven bemásoltak a faq-ból egy odavágó részt....azt ami a hibabejelentő felületen is megjelenik hogy csak akkor írjak ha ezekkel a beállításokkal se megy...
és erre mit csinálnak??? elküldik ugyanazt a szöveget mélbe.
(#18760) Zotya21 ha lenne róla mentés akkor "kicsit" egyszerűbb lenne a helyzet
-
Evildep
tag
válasz
phanzetomox #18646 üzenetére
ejj de jól nyomod
-
Evildep
tag
válasz
phanzetomox #18642 üzenetére
mi még beszéltünk 10k bfpt nem?
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #18543 üzenetére
1800 sok erte, 1500 korul mar szoktak lenni. Udv ujra egyebkent
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #18533 üzenetére
A voidstorm leírása OnSet oldaláról:
"Total Destruction – Minden játékos void power-e egy hatalmas sebzés potenciállal rendelkezik. A jelenlegi saját void power 1700%-a sebzésként fog jelentkezni, ez a kár mennyiség a játékban lévő összes saját egység között fog eloszlani. Minden játékost érint a jelenlegi játékban. 30 másodpercenként használható.
I. Upgrade: Total Destruction +100%-i void power jelentkezik sebzésként
Looted: Nightmares End (Standard)
II. Upgrade: Total Destruction +200%-i void power jelentkezik sebzésként
Looted: Behind Enemy Lines (Advanced)
III. Upgrade: Total Destruction -15 energiaköltség
Looted: Behind Enemy Lines (Expert) "U3-on ez azt jelenti, hogy 2000%-át (20-szorosát) sebzi a voidnak 135 powerért, ami azt jelenti, hogy egy átlagos t2-es void (kb. 400) már egy 8000-es sebzéspotenciált tartalmaz. Ez gyakorlatilag ellenem hatástalan (mivel a voidom 0 általában), de mindenki más ellen kb. minden egységet megöl a pályán instant, sokszor még a pure nature-nél is.
De mint olvashattad korábban, a frost t3-nál jelenleg bármelyik másik t3 nagyobb előnyt tud jelenteni 2 nature orb után. Magasabb szinten tudtommal csak fire, vagy nature t3-at alkalmaznak 2 nature orb után. -
válasz
phanzetomox #18524 üzenetére
Sajnos ilyen support mellett persze,hogy kihal...
Életem legjobb rts-e és sz@rnak rá
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #18524 üzenetére
Az. Nem kapni Rowdyt pl. Valaki csúnyán megvette a készleteket.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #18508 üzenetére
Csinálj egy trade topicot a kinti fórumon.
u.i: jól emlékszel.
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #18508 üzenetére
Nekem is azért van ilyen sok m már leszarom...
szinte lehetetlen megszabadúlni tőlük -
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #18506 üzenetére
Áhh akk aggastyán vagy
most már a nyakunkon vannak és nm tudsz velük mit kezdeni... -
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #18504 üzenetére
Nekem 12000db. kártyám van! adok 10et 1bfért
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #18502 üzenetére
Egy hét alatt vissza rázódsz. Semmi új nincs.
Kivéve a voidstorm. -
Lonely001
csendes tag
válasz
phanzetomox #18498 üzenetére
És mennyiért?
Most komolyan ennyire nem foglalkoznak vele hogy semmi nem lesz? nemtudom elhinni mert ilyen jó játékkal megérné foglalkozniuk... -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #18498 üzenetére
Nem másfél évet hagytál ki. Sokat az biztos, de nem ennyit.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #17648 üzenetére
ez vele jár ez egy ilyen játék aki neki kezdett annak ez be kellett volna kalkuálni, mert az h félévente jöjjön 300 új lap folyamatosan ugye látjuk, hogy nem jön semmi.
lapoknak amúgy sincs meghatározott értéke.
Tehát nem igazán kéne figyelembe venni h milyen "drága" lapot buffolnak/nerrfelnek. -
alpihun
senior tag
válasz
phanzetomox #17648 üzenetére
KB erről prédikálok 2 napja...
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #17618 üzenetére
Nem sürgős, ráérsz majd akkor küldeni ha már lesz neted.
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #17613 üzenetére
Igen, szerintem is, sajnos
És a helyek számának növelése valamelyest javítana a helyzeten, mert akkor már tényleg számítana mit hozol le counternek egy lapra válaszul. Most nincs sok választásod.
Engem ami a legjobban zavar, hogy kihoztak sok új lapot, de a balance-ra nem figyeltek sajnos. Pont ezért vannak op összeállítások. Nem akarok kiemelni egy színt sem, mert szerintem mindenhol ez a helyzet. Egyszerűen a pénzre utaztak és nem figyeltek a balance-ra. Arra mentek, hogy minél erősebb lapokat hozzanak ki és sokan vegyék. Majd úgyis nerfelik. Aztán persze már nem nagyon akarnak hozzányúlni, mi meg szenvedünk és próbálunk újabb felállásokat összerakni, de mikor egy hasonló szintű ellenfélre találunk akinek op összeállítása van persze kiszívunk. Azt gondolom nem az egyes lapok az op lapok, hanem a deck összeállítás lehet az op. Az egyes lapok balanceolására odafigyeltek, de hogy deck összeállításban nem próbálták őket az tuti. Do-val, Reaverrel, Church-el, Grigorival, Silverrel sem lenne semmi gond, ha a mellettük lévő lapok nem tennék annyira erőssé őket.
Talán az lett volna jó megoldás, hogy ne lettek volna dual orbok. Ha sadót választasz ne tehess bele más színből és fordítva. Viszont ebben az esetben sokkal több lap kell, hogy a változatosságot megőrizzük... még mindig nem tom... vagy fölöslegesen koptatom az újam?
-
Murder3
addikt
válasz
az segítene ha folyamatosan nerfelnék és buffolnák az aktuális lapkészletet pl 2 hónaponta mindig szezonálisan lenne megcsinálva és mindig más-más lenne így a core lap.
mindig más-témára építenék és jönne velük 2 új pvp map és 1-1 új lap mindenhova.így a játék egyszerűen nulla.
gyak kihalt belőle az a + ami ugye feldobná -
OnSeT
őstag
válasz
Te mikor szoktál ingame lenni?
Már lassan 2 hónapja hogy befektettem nálad. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #17514 üzenetére
új fej?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #16892 üzenetére
Írtam emlékeztető mélt a fizetési határidő elmulasztásáról, csak elküldeni nem tudom mert megtelt a postafiókod. Úgy látszik a többi hitelező megelőzött. ^^
Patch nem volt, és amii edition release se lesz mostanában.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16646 üzenetére
mégse kell bfp az amiira?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #16593 üzenetére
fixálják a toplista hibáját. map editor is halott, de szetm azt nem csinálják meg.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #16565 üzenetére
voidstorm érdekes lehet 3 orbon, bár még nem próbáltam.
-
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox #16565 üzenetére
Na, mi lelte ezeket? Még aztán elég értelmes változtatásokat eszközöltek..
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #16552 üzenetére
igen, Almodo hozzáállása tényleg dicséretes.
az összesítésnél már nem látszik, de kiemelném, neki is voltak győztes meccsei : [link]csak sajnos azokat törölnöm kellett a visszalépések miatt.
fantom922 verseny a közeljövőben tuti nem lesz, mivel Murdeer kedve is elment a szervezéstől. az hogy 1-2 ember visszalép mert közbe jön neki vmi, ekkora létszámnál, bele volt kalkulálva, de az már nem hogy az indulok kb. 50%-a adja fel a versenyt, s aki marad ők se játsszák le minden meccsüket.
-
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox #16557 üzenetére
Expert Oracle Mappon:
Vagy Pure deck + legendary, vagy F2P lapok + legendary lapokkal kell menni.
Ha Pure deckkel mész akkor a következők tiltottak:
- T2-es repülő unitok (eagle, drake, parasite, phoneix stb)
- SS, MA, WW, F (a négy t1 íjász)-t a játék elejétől a végéig összesen 3x lehet lehívni.
- Nincs Enli.
- Nincs Amii Monu.Ha F2P-vel vagy akkor ezek nem érvényesek. Az F2P deckeket lehet variálni, az a lényeg, hogy f2p lapok legyenek.
A map teljesítésének feltételei (mind a 2 deckre):
- Mind a 4 firechanters-t életben kell tartani a játék végéig (amik a map elején a kutad körül baszakodnak).
- A dél-keleti arany ládát fel kell szedni.
- Ne építs 6 nál több wellt. (Az alap 4 + 6).
- Nem lehet wheelt stackelni.
- Nem szabad wellt veszíteni (Csak ha magától lerombolódik, mert kifogyott az energy).
- Ne veszíts egy orbot se.A reppeket egy jelszóval védett rar vagy zip fileba kell feltölteni valahova és sparrownak pm-be elküldeni a jelszavát.
ui: A mana wingben nem vagyok biztos, a szabályba csak t2 van tiltva, de a forumba valahol azt írta egy válaszra, hogy amíg 2orbnál több kell hozzá addig lehet repülő egységet használni. (Lehet elfelejtette, hogy nat t1-en ott a mana)
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16552 üzenetére
ja neki én is, elég nagy teljesítmény, így látva h kik,hogy mikor,hol véreztek be és min
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16548 üzenetére
mért mi lesz?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16545 üzenetére
ha nálam midnen jól megy a spearmenes üzletet visszatolom 3400ra
az amii kijövetele előtt -
Darkzbane
tag
válasz
phanzetomox #16545 üzenetére
Ennyit még magamnak se adnék kölcsön : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest