- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
A laggolás/szaggatás miatt indították újra a szervereket 15-én és 16-án is, elvileg javították őket, de gyakorlatilag sajnos nem látszik nagyon a munkájuk... Nekem 10 másodpercnél hosszabb kihagyásaim is szoktak lenni, mostmár direkt figyelni szoktam az órát is a jobb felső sarokban...
Az újaknak, akik pedig tudnak angolul egy több, pontosabban 44 oldalas elég részletes leírást tudok ajánlani a játékról, amit Circada írt valamikor (nem manapság, nagyjából 2009 májusában tehette ezt, de minden ugyanúgy érvényes benne). Ezt itt tudjátok letölteni (egy .pdf kiterjesztésű fájl). Hozzá egyébként a hivatalos fórumon a topic itt található. Akik nem tudnak angolul, azoknak is nagyon ajánlom, mellette egy szótárral, mert olyan infók vannak benne, amikre csak rengeteg játék után jönne rá magától az ember a teljes power-rendszerrel, lapokkal és paklikkal kapcsolatban!
P.S.: Ezt a linket ajánlom hozzáadni az első hozzászóláshoz is, mert rengeteg használható infó van benne.
(#19770) Volgafan: Ha tényleg tome-ról van szó és nem boosterről, akkor abból 1 bfp-t sem látsz viszont sajnos...
-
phanzetomox
őstag
Majd ha lesz egy kis szabadidőm mehetünk pár 1v1-t és tanítalak kicsit.
Nem szabad elkeseredni ha az elején nem adja, csak hozzá kell szokni a deckhez, és ki kell tapasztalni hogy az egyes színek ellen milyen előnyeid illetve hátrányaid vannak. Ha ebbe belejössz már csak mikrózás kérdése az egész. -
fantom922
aktív tag
Hááááát...
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.
Natur T1 legyőzhetetlenségének eszközei:
ww, shaman, gyógyítás, roots, hurricaneHa ügyesen kezeled és kombinálod őket mindent elvisznek
Sadó bomba ellen roots, nox roham ellen roots, frost és sadó íjász roham ellen hurricane, fire spellek ellen heal. Aki driadot használ is jó, de nem kell hozzá.
T1-en nagyon jó volt xRyoughi, ezekkel talán 1x tudtam megverni sadóval. Már Csirke is nagymenő lett naturral, őt is lehet kérdezni... ha visszanéz még egyáltalán
Phase towert meg úgy kell ölni, hogy míg én megépítek 2-t te lehívsz 2 ww-t. és így tovább. Vársz míg nem mozgatja a tornyokat, ha megteszi 50%-al asszem többet sebződik mozgatás után a torony egy ideig. Akkor szétlövöd őket ww-vel. A tornyok még 1-et sem tudnak leszedni, mert shaman és heal megmenti a ww-ket. Healt 1x kell használnod csak. Ennyi.
-
Volgafan
senior tag
Lyrish sztem nem art....
Onset:siman lezuzod,ha az elejen,mikor mentek t1-en balra fel,ott felszaladsz es nem csinalsz mast,mint,hogy felhuzod a falat...teljesen lezartad volna a teruletet subush elott,abszolut nem tud wellt venni,ha megis vesz ott baloldalt fent dancerrel kiszeded...
-
-
OnSeT
őstag
4p-s előnye hogy gyorsabban megvan a kör, hátrány hogy kickelnek ha alacsony a deck lvl-ed, valamint a win se garantált, az új szintidők mellett ez nagyban függ a társaktól.
diff5-6 jó lesz, magasabbra úgyse engednek be
2600ból chargekat is tudsz venni, de bfp beszerzés előtt nézd meg ah-ban a lapok aktuális árát.
(#19621) Volgafan dreadchargert én még 200 körül vettem, mostani árakat nem ismerem de azért csak nem ment fel 600+ra.
bár elég szépen elszálltak az árak pár hete. ( igaz nem minden lap esetén) -
OnSeT
őstag
Line anno "legend" lett vele. Idézőjel azért van mert akkor még ez volt a max szint, platina rangok még nem voltak mikor aktívan játszott. Ha már kellően ismered a játék szabályrendszerét, és a szín is fekszik, top100ba simán be lehet vele jutni. ( de az nem két nap lesz míg kellő tapasztalatot szerzel ,mire mit kell hívni.
)
A deck nem mai darab, moon-t pl. nerfelték ( nem is kicsit) helyette ashbone pyrot rakhatsz.
Valamint a kék gravityre se lesz kezdőként szükséged ( felesleges ebbe az egy lapba ölnöd ~900 bfp-t) , darkelf, valamint a nastyzott cravler, reaver gyakorlatilag minden repülő egység ellen jó. shadow phoenix mehet gravity helyére pl.További opció a változtatásra ahogy Volgafan is írta:
ice barrier, home soil, lyrish knight a frost bite, motivate, phase tower helyett.de ezt majd kitapasztalod hogy t1, t2 vagy t3n szeretsz jobban játszani, s akkor oda kell több lapot tenni.
2600bfp elég lesz rá. sőt, még marad is
motivate és home soil esetében sem kell charget venni ( gyorsabban tölt újra a lap mint ahogy használhatnád) -
Volgafan
senior tag
Kérdés,hogy 1v1,vagy 2v2 re kell-e...sztem motivate,phase kivehető.Nekem mondjuk a fire grigori van bent,és én tennék még be t3ra lapot,vagy bettenném még a barriert+home soil...Nekem az nagyon betesz...nc(frenzyzve+home soil)és ha már barrier bent van,megéri a vigil...Tudom,hogy jó lap a phase,motivate,de azok még talán nélkülözhetőek
-
fantom922
aktív tag
Szia új!
Először is Gyuribá (alias Volgafan) heves vérmérsékletű egyén
könnyen felhúzható, de rendes pacák és segítőkész.
Másodszor, ha azt szeretnéd, hogy erősebb legyen a lpaod jobb klikk forge-ban (kezdőképernyő) a lapra bal oldalt és kiválasztod az upgrade-t. Az upgrade lapot vagy küldetésen szerezheted meg vagy tokenből vehetd meg. Tokent PvE mapokon vagy PvP-ben szerezhetsz. Küldetéseken is lehet, de ott kevesebbet, küldetésen boosterrel éri meg, de az bfp-be kerül.
Tome-ot meg ne vegyél. A lényege, hogy kapsz 2-es upgrédos lapokat kölcsönbe egy időre, aztán elvesznek. Lehet külön Tome bajnokságban pvp-zni vele, de nem sokan használják (ill. nem tom használják e
)
Tehát nehogy vegyél, mert csak bfp kidobás... -
phanzetomox
őstag
Az csak annyit jelent hogy ennyiszer tudod lehivni az adott egységet egymás után a nélkül hogy meg kéne várnod még újratölt. Majd látni fogod hogyha lehivsz belőle játék közben 10-et akkor utána szép lassan kezd újratölteni addig nem tudod használni. Amig kezdő vagy inkább csak a kulcsfontosságú lapokat érdemes charge-lni, ha meg vagy kötve bfp-vel.
-
Zotya21
senior tag
én is szoktam régebben nyitni napi 1-2 őt de csak azt értem el vele hogy nullára jöttem ki és nem kértem belőle többet
nem jó eladni a feluppolt lapokat hogy legyen egy kis tőke amiből megint tudok kereskedni lassan vissza nyeregetni pár bf et
de tényleg ha összegyűlik majd 250 bf et akkor vegyél egy boostert és örülhetsz neki hogy nem lesz semmid
-
pachito
őstag
Mivel most koltekeztem ki magam igy nem tudok, de holnap utalok en is 300 bfpt neked meg normalisabb uncommonokat (Moon, Aggressorok, Stone warriorok, stb, ezek is ernek par tiz bfpt) meg commont is csak mondd, hogy mit, mert annyi van, hogy nem tudok veluk mit csinalni
-
Zotya21
senior tag
jah de arra a krédésre vválaszolva hogy jó e
hát jó csak oylan lassu hogy pve be is szinte használhatatlan védeni jó másra nem nagyon
pvp hez meg max 3 orbos lapokat keress
én kezdőnek mindig is stonekint ajánlottam én is azzal kezdtem 4. orbon a grinder eszméletlen ha sokat raksz le belőle mivel öngyógyuló minél többen vannak körülötte annál erősebben gyógyul
de ha egyedül van nem gyógyul semmit
-
Zotya21
senior tag
nah az mnodjuk megérte amikro utoljára néztem akkor 30 bf körül volt kb fél éve
most nemtudommennyide hát ott a marketplace megnézed mennyi ugyíe beállítod hogy a legolcsóbbat rakja felüre
azátn kirakod ugyanannyiért vagy ha tul olcsó az első a többihet képest akkor kcisit többért -
Zotya21
senior tag
sztem meg csinálsz még 3 reget refererre aztán akor kapsz 1 promo grindert ha feloldottad az accokat és vki t megkértél hogy játszon veled egy akármit
az már 400BF aztán még 1-2 és már egész jól állsz közbe lesed az árakat a piacon és ha olcsónak látsz valamit vagy itt megkérdezed hogy megéri e vagy megpróbálod megvenni aztán eladni többért és lehet gyűjtögetni aztán ha már pluszban vagy megtartasz mnidig egy egy lapot aztán könyebb már menni
egy bf es boostert meg nem nagyon érti meg mert igaz 3 bf ért lehet adni de nem nagyon veszik max cannon towert meg amiket használnak tényleg
-
pachito
őstag
Majd kuldok common/uncommon/rare kartyakat meg parszaz bfpt ingame, ezzel azert majd el tudsz indulni, meg kereskedni is, ha erdekel ezen resze a jateknak (szerintem nagyon megeri vele foglalkozni).
Rengeteg 20-50-100 bfps lapom van, ezekkel amugy se csinalok semmit, majd megkapod oket. -
BlackTiger
tag
Boostert Neked meg semmiképp nem éri meg venni, mert az zsákbamacska. Csak a szerencséden múlik. És ha nincs már egy meglévő gyűjteményed vagy nagyobb anyagi háttered, csak 1100BFp-d amit most elköltenél Boosterre, akkor ha (tegyük fel, hogy) véletlen nem jön be, csupa hasztalan/értéktelen lapot kapsz amire abszolút nincs szükséged, na azzal "törölheted ki".
Játszol egy hónapot. Megnézed mások milyen deckel nyomulnak, kitapasztalod neked milyen pakli kéne, szépen összeírod milyen lapokra van szükséged és egyenként beszerzed majd. Ez esetben 1-2k BFp-ből szerintem használható paklit tudsz összerakni.
vagy (alternatív megoldás)
Kihívásként tekintesz az ingyenes lapokra és nem költesz semmit sem a játékra.
(Hidd el, sokkal izgalmasabb) -
-
fantom922
aktív tag
Nem akarlak elijeszteni, de elég összetett játék és én pl. fél évig toltam pve-t mire elkezdtem pvp-ni. Persze előbb is elkezdheted, de felturbózott lapok nélkül mindig az ellennél lesz az előny. Fél év alatt meg lesz annyid, hogy vegyél 1 jó lapot... mi persze nem mindig elég a pvp-hez
Viszont! Az alap lapokból is össze tudsz rakni olyan lapot ami jó lehet pvp-re, csak hátrányból indulsz... én speciel szeretek hátrányból indulni.
Régi szép időkben milyen jó volt egyedül verni 2 ellent 2v2-ban
-
OnSeT
őstag
free lapokkal is el lehet lenni sokáig, pve mind a 28 pályája teljesíthető, standard és advanced fokozaton, több még experten is gond nélkül. rpve is diff5-6ig.
pvphez már nem árt ha van egy-két jobb lap is a deckben.
először pve-vel érdemes kezdeni, pvp-t csak azután ha már kiismerted magad a játékban.ha eldöntötted milyen színnel akarsz játszani írd be ide az in game nicked, s küldök hozzá lapokat ( c és uc lapok nagy része eladhatatlan, nálam meg úgyis csak foglalja a helyet )
bfp-t pl. battleforge.com-on tudsz venni, már nálunk is elérhetők az akciós csomagok. [link]
ill. phanzetomox is gyakran ad el, kedvező áron.
-
phanzetomox
őstag
Van egy kis hátrányod de szerintem le lehet dolgozni akkor is ha nem költesz a játékra, sokan kezdik úgy hogy nem adnak bele pénzt. Persze ez elég sok idő és nem is könnyű, de legalább megtanulsz játszani a z egyszerűbb olcsóbb lapokkal is, nem csapsz rögtön a lecsóba, illetve kitapasztalod hogy melyik szín a leginkább testhezálló számodra, hogy aztán amikor költesz a játékra azt arra költsd ami tetszik
(pénzért veszel pontokat amivel fizetni lehet a játékban, késöbbiekben "bfp" )
Lehet költeni rá 10 ezreket is ha szeretnéd hogy mindenféle paklid legyen, de ha még teljesen kezdő vagy akkor szerintem nem érdemes, esetleg majd a ha már unod a lapjaid akkor befektetni.
Kezdésként szerintem bőven elég venni 2000-3000 pontot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Amazon Kindle
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Diablo IV
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest