- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #19806 üzenetére
Igen kevés játszik naturral, mert nehéz szín, és tudni kell vele tolni. Drágák az egységek ugyanis, jól meg kell gondolni mit hívsz le. Szóval le a kalappal a pure naturosok előtt
Te Predi kiket vertünk mi? Valami radiátort
Ott is egyik natur volt nem?
-
válasz
LoLHunCsirke #19806 üzenetére
Hát igen, havi 30 meccset tolok kb, abból 2-3 játszik pure nature-el
-
válasz
LoLHunCsirke #19767 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #19686 üzenetére
Sajnálom. Nem maradt egy treesipirit fölösbe?
Végig pure naturéval toltad?Bestia mekkora egy láma.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #19322 üzenetére
Is-is. Mikor agyaltak, hogy mekkora láma (do-ep-som), megmutatta, hogy nem az.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #19080 üzenetére
Köszönöm!
Gondolom az összes Play4Free játékban egyszerre volt most valami közös update, ha kettőből kettő patchelte magát (Battlefieldekről nem tudok). -
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #18953 üzenetére
azért megnézném a láma voidstorm nélkül is
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #18773 üzenetére
jah vagy beirod a keresőbe a lap nevét és akor csak azlesz al istába és nicns mit görgetni ennyi
-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #18773 üzenetére
Ja, ok, kösz. Végül is nem nagy hülyeség.. most már a common lapokat elkezdem kipakolni, ezért utáltam eddig
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke #18736 üzenetére
Én is ezt hittem, de úgy tűnik, hogy még mindig nem heverte ki szegény megtört gyerek. Sajnálom, hogy ilyen traumát okoztam egy játékkal...
Gyuribá, igazad van, az a well enyhén szólva fail volt, a mellette lévő egységem képességét akartam elnyomni a gyorsgombbal (y a well felvétele is és a képesség is, ha valaki nem lenne ezzel tisztában). De ezt leszámítva is béna voltam, ahogy kb. az összes mai és tegnapi meccsemen... A pure fire ma legalább 5x szívatott meg engem kisebb-nagyobb hibák miatt...
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #18707 üzenetére
jah,így van...
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #18440 üzenetére
mage hamar elfogy és som- mellett meg a heal nem éppen rossz dolog.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #18435 üzenetére
A mage eddig is megette a do-t. Azok akik 3-t spammelnek és sirnak, hogy megy rá a cc azok meg is érdemlik, hogy megverje őket egy do. Csak jobb játékos egyszerre egy magét hiv. A cc után a többit szét spammelve a camp körül. Amúgy 3-4 mage + warp (zöld) kb mindent beüt.
T3-n már nincs skill (ha addig volt is). Ott már csak a lámerség megy. Azért raktam annó én is t3-ra shadowot. -
LostKnight
csendes tag
válasz
LoLHunCsirke #18348 üzenetére
Megnéztem, grat. nektek
, voidvisszapörgetés xD de igy is szoros volt , MO és Jugger egymás mellett az igen
IGN: LostKinght
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #18348 üzenetére
hisze pont azé kell mert láma nem ?
-
zoli.22
tag
válasz
LoLHunCsirke #18319 üzenetére
NEM
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #18298 üzenetére
mivel TBO sem ismeri a válasz gombot így csak következtetni lehet hogy mely hsz-re vonatkozik az amit irt. a lényeg annyi hogy érkezett egy user javaslat az EA nevében irt scammer levelek szűrésére, amit megvalósítottak és hozzácsapták a köv. patch tartalmához.
santa claus pl. a Cr4Zy féle deckben mutatna jól, főleg ha a 3. orb fire.
a void visszapörgetésnek köszönhetően egy agyonbuffolt Mikulás bácsival lehetne ölni a promo Mokat, juggereket, grigorit vagy lebontani egy campet ...
shadow buffok, cc, heal, disenchant. ^^
igaz drága megoldás, de mivel van rá power mégis csak szebb mint egy shatterrel támogatott grigori bomba. ennyi supportal már santa claus se gyenge
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #18244 üzenetére
néde, csirke átállt a sötét oldalra ^^
kb. 2 perce léptem be utoljára, s még mindig online vagyok
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #17563 üzenetére
Kapják bééé akkor
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #17451 üzenetére
tuti az lesz xD
remélem nem vártad meg amíg a gun felépül
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #17453 üzenetére
hát úgy bele a semmibe...
szerk.:
ja hogy kinek...Onsetnak -
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #17365 üzenetére
Predatorkill-el azon a térképen voltunk ahol két víz-csík elválaszt minket középen meg egy 4-es well és 1 monu van. 1v1 volt nem tudtunk egymásnak segíteni. Predator ember fölötti teljesítménnyel lenyomta rds-t én meg Aaaaaabama-t churcheivel együtt. Nem a vigil a nehéz, hanem a church + nether. Nem véletlen nincs neki vigil, elég kevés ember használja. De ez az én tapasztalatom...
Gyuribá: egyfolytában azzal jössz, hogy de ott a társam is... és amikor én mondom akkor e miatt kötsz belém, ez szerintem vicces
Picit gondold ezt végig. 1v1-be szerintem nagyon kevés a churchös + vigiles magas szinten, megint csak nem véletlenül. Lekötsz egy csomó powert és nem tudsz védeni ott ahol kell...
de mondom nem kell egyet érteni velem
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #17298 üzenetére
nem kell ahhoz purénak lenni
-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #17231 üzenetére
Ami most nem jó.
-
BladeHero
tag
válasz
LoLHunCsirke #17133 üzenetére
Igen én is ezt szoktam csinálni mikor el olvasom a hozzászólását.
Murder:jó volt vidi.Amit OnSet kirakott az oldalára azt is megnéztem.Az is tetszett, különösen azért mert a t3-as harc nagyon nagy volt.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #17037 üzenetére
ha még t3on is pure nature vagy akkor megtudjátok azt játszani hogy te levédesz egy területet timeshifter spirittel, s shooter abba állítja be vigilt.
akkor már nem müxik teleport ^^ -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #17037 üzenetére
voidstorm + cultist master együtt okozza a hibát.
és mivel mindkettő 2 shadow + 1 neutral orbos elég nagy valószínűséggel fordulnak elő együtt egy meccsen. ha akkor lövi be vki stormot mikor cultist idéz, ott maradnak szellem alakban a játékban, aztán nem sokkal később levág mindenkit.voidstormra ráférne a balansz, de remélem nem dobják fel még egyszer watchlistre, hanem elvégzik anélkül a módosítását.
nem hiányzik hogy még 2 hónapig foglalja a helyet azon a listán...
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #16876 üzenetére
Igen Avatart már minden színnel lehet fogni T2-n. Tehát pvp-ben powerkidobás... Sajnos, mert így fos T3 XL nem igazán van. A sárkány azt annyi. Nem mintha sadónak lenne
de legalább neki ott a harvester T2-n. Satanael, de az ranged és nem túl erős. Harvestert lehet használni T3-on is esetleg.
-
alpihun
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #16810 üzenetére
Lehet, én nagyon nem tom, nekem 3ason van de én annyira emlékszek, hogy amikor mikitől kértem a lapot akkor 65 volt, azóta uppoltam de nagyon nem olvasgattam, annál jobb.
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #16634 üzenetére
Csirke abból én tuti nem csinálok semmit...nem akarlak elkeseríteni,de ahhoz amit Te,meg Shooter csináltok nem kell skill...felmész instant t2 do és life+heal arra a do ra nem nagy tudás....1v1 ben is csak do+som....ehhez nem kell skill sztem már bocsi....
Gyurinak természetesen megcsinálom
-
BladeHero
tag
válasz
LoLHunCsirke #16630 üzenetére
És meg is verted??
-
válasz
LoLHunCsirke #16583 üzenetére
Az szép volt
-
phanzetomox
őstag
válasz
LoLHunCsirke #16563 üzenetére
Jahm aztán semmi változás nem volt...
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #16542 üzenetére
A soulhunteresek sirni fognak az biztos. Meg a treespiritesek is. Gyanitom a másik aff mokányabb lesz.
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #16203 üzenetére
Jaja van hátránya is, de más egységek és ellenfél ellen meg pont az S egység lehet az előnye
de igazad van inkább hátrány.
jöhetsz nyogodtan ep-vel ellenem annyi, hogy akkor számíts power hátrányra
Bár nem feltétlenül, mert a poolod meg magas lesz és som-val behozol.
Nem biztos, hogy tudok jönni
Szombat nekem kiesik sajnos és nem tom úgy megoldható e. Már kérdeztem a versenykiírás oldalán. Majd OnSeT és Murdeer megválaszolják
Murdeer: Ja már értem hogy érted a low-ot
nem gyenge, hanem nincs feluppolva.
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #16166 üzenetére
nastyval még mindig jobb mert az bepusztítja a bázisát
bár azt nehezebb és elég kockázatos is.ugye soul majd nasty mikor elfoglalná a pyrot.
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #16134 üzenetére
jah a láma shipppel
-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #15839 üzenetére
Igy van. Amugy meg nem egészen magyar... van más is itt...
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #15781 üzenetére
deep one+hela+cc elég
mivle ott a som ha az ellen 4-5 well előnybe vagy ennek köszönhetően semmisé teheted azt.
igen 4-5 wellt is, mivel dep one supportal jön vissza a void.deep meg l counter cc-k miatt esélyesebb kivédened a buffos egységeket mint olyan színnek ahol nicsn cc. ott ütni kell még akkor is ha life meg unholy van rajta.
és ott elég ha renevant és már döntve is a well.
míg a nature,frost cc-vel vagy bp-vel könnyen ki tuja védeni ezeket. -
Volgafan
senior tag
válasz
jah arról nem beszélve: ok földre viszem gravityvel,hogy közelítem meg?nagy karrier nastyzni reavert swarmért...de muszáj vagyok,ha nem akarok utána a saját reaverem ellen küzedni....és itt is buktam sok powert....ha lost soul erősebb t2-n,mikor shooterrel 2v2ztetek,miért te mentél egyből t2re,nem Ő?mert deepre ment a life és mindent ölt....vagy nincs igazam?ez volt a startégia,miért nem Ő ment és reavert te heal?
-
Volgafan
senior tag
válasz
Igen az életem elköltöm glacierre,koboldra....mellette miből hívjak le?Te megg:malac,ens,meg se tudom közelíteni...te meg bármivel megyek,mivel nincs légierőm,megfogod ensel..valjuk be,ha nature eljut t2-ig,már ott erős jócskán.....t1-en kell megpróbálni lerusholni,vagy kivárni t3-at..
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #15778 üzenetére
Igen,csak épp nightet utána meg is kell tudni ölni.....nagy különbség....te meg ensel megfogod,íjjászokat hurricane....és veszed is vissza... te meg 150ből veszed úgy el,hogy Tiéd is azt csá...nekem 120 volt lehívni,neked 150...és nekem nincs egységem,neked van....akkor van még kérdés?jah és nem t1-ről beszéltem..
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #15716 üzenetére
én is erre gondoltam de azt nem gondoltam volna hogy öcséd nem ott lakik ahol te
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #15716 üzenetére
Mi lenne,ha nem mindig a csaláson járna az a nagy tök fejed?próbálj már legalább 1 játékot csalás nélkül.....
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #15709 üzenetére
aztán ne csodálkozz ha már az első kör után banolják az öcséd accját meg mellé az ip-jét is...
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #15709 üzenetére
nemrossz ötlet
de ha utána néznek látják hogy egy neten vagytok hiába van rúúúter -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #15617 üzenetére
jah, itt nyugodtan lehet gyakorolni t1et és nem kell attól tartani hogy a megbeszéltek ellenére az ellenfél instant t2zik a DO miatt
-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #15620 üzenetére
És persze rádöbbentett ez az t1 map arra, hogy frost mage és frost sorceress rush jó natúr ellen
-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #15620 üzenetére
Állok elébe
-
Zotya21
senior tag
válasz
tartozol 3 bf el ám ugye tudod
-
Predatorkill
tag
válasz
Jó map ugye?
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #15606 üzenetére
grat
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #15591 üzenetére
ezt én nem mondanám, sow.. t3 igaz.. de burtális, csak kevesen használják pvpbe
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
egy kiadósabb t2 harc után már annyira nem számít.
am eleve minden rusht meg kell gondolni, de fontosabb, hogy végig ügyelj a mikróra akkor mindennel be lehet szedni az ellenfelet well mellett.
és nem érdemes well előnyt engedni neki akkor ne csodálkozzatok h olcsóbb egységek miatt előnybe kerül. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #15539 üzenetére
3 bázis védelme 3 spirittel 300 power. biztos megéri?
egyébként képessége ingyen van?amúgy önmagában sandstorm nem szed be egy orbot ( még wellt sem) egy + unit mindenképp kell hozzá.
sebzésben azt tudja mint inferno [link]
előny hogy csak 230 power a 300al szemben
max 8 charge ami inferno esetében max 4.
valamint blokkolja a lap kijátszást.hátrány a +1 szín
infernóra mehetne egy kis buff, (charge duplázás), mert jelenleg mindent összevetve sandstorm lehívása jobban megéri.
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #15539 üzenetére
ha előre hozod, ha már kijátszotta a sandet nem tudod lehozni a terület mellé..
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #15507 üzenetére
nagyon nem tudják mit csináljanak ezzel a tome-mal XD
a pluszba adott kártyákhoz meg annyit, hogy komolyan van aki blaster cannont használ pvpben? lenne inkább mondjuk fire stalker (t2, splash, nem vészesen erős)a DirectX bugot meg szintén sikerült végre egy olyan bő év után kijavítani XD
kíváncsi vagyok, hogy az empire bugot megjavítják-e egyszer ... (ha már esetleg javították volna és nem láttam volna az adott patch notes-t, szóljatok) -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #15439 üzenetére
akarod mondani nature shadow, ^^
ok, megnyugodtam akkor legközelebb nem kell t3ra mennem -
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #15382 üzenetére
esetleg játszhatnánk majd újat mert nem voltam jó passzban
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #15336 üzenetére
nem éri meg max az 1 egységes buffok ellen jó.
viszont az ritka a soka rcane miatt szal igazából kb eliminator szint, de kétségtelen h még mindig több potenciál van benne. -
alpihun
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #15300 üzenetére
Én egyébként shadow/frost -al nyomulok.A kedvencem a pure sadó, azt viszont csak később fogok játszani, mert egyelőre harvira meg nethere nincs bfp.
Ám a tob 20-30 ból ki lostos? -
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #15300 üzenetére
Merdarough(nem tudom pontosan h is kell írni a nevét ő pure frost és régóta top 100-b van.)
magyar ő is. -
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #15297 üzenetére
Nekem annyi a stonekin h t2ig pure frost és 1 db stone warrior.. x)
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #15297 üzenetére
jah én is valami olyasmira emlékszek
-
alpihun
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #15287 üzenetére
öö
Most freemkát lehet nézni, vagy egy örökforgó betöltést?Ám a múltkori se volt éppen fulhádés(ja 5 mp-ként tolt egy képet azt csá).UI: Csirke, nem téged kritizállak, félre ne érts
.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #15264 üzenetére
Ruler már 23. ez tuti, én is az vagyok . -
fantom922
aktív tag
válasz
Akkor Predator emlékezett jól 21 voltam
Predatornak még gyakorolni kell, hogy shooter ellen tudjon menni
xRyoughi ellen is szenvedett. De ügyes lessz ő
-
Murder3
addikt
válasz
40 úgy emlékszem
-
Volgafan
senior tag
válasz
Milyen monumentre gondolsz? Ha gondolod és lesz OnSet mehetünk Mi is...
-
Razuel
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #15234 üzenetére
Drones marad, mert erősebb mint a silverwind. A shamant meg szerintem ki lehetne váltani a surge-vel. Egy shamant lehívni 70be kerül és még fogja is az energyt, a lassú healről már ne is beszéljünk. A surge viszont insant healel 80ért és ennek 90% megy a poolba. Minnél több healt nyomok annál több jön vissza a poolból, így gyorsabban is tudok idézni. A breeding viszont elgondolkodtat, mert a stonekin/nature lapok elég drágák és t3on azért jól jön az a -25% energy cost.
Egyébként én egy barrier + soil + lyrish (burrower helyett) combora gondolok. Olcsón lehet spammelni őket, nem knockolhatók és nagyon idegesítők.. Ráadásul a 3-4+ razor mellé is mehetne a soil. Biztos nagyon imba lenne..
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #15222 üzenetére
ezaz rúgj még1et a döglődő lóba xD
-
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #15125 üzenetére
jah:1-1re végeztünk,de ne feledd több hónapja nem játszottunk együtt!!!bele kellett rázódni....és 1v1ben nature deckkel nem tudom war eaglet megfogni!!!!lha a megszokott deckkel vagyok,azzal nemgond....de ha gondolod,csinálok ellenetek 1 decket,amivel nem tudtok mit kezdeniXDDD meg kitaláltam az eagle ellenszerét is menet közben...
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #14974 üzenetére
fire t1-el voltam volt sundim.
annyi.
semmi máshát én is inkább a hurrikános decekl metnem volna
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #14972 üzenetére
a 300bfp-t darkzbane ajánlotta, az még nála van, nekem csak a nevezések voltak abból meg ment onsetnek a 70 meg ami maradt az az én nyereményem volt.
én mit szóljak?
Onset guardjai ellen nem tudtam mit csinálni...megetttek
illetve ovobácsi is a rootsnak és a charge kifogyásnak köszöneti h nyert -
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #14897 üzenetére
Grat!
Látom kisatíroztad a bal alsó sarkot... biztos titkos információk miatt
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #14888 üzenetére
elfogadható decket ^^
te mennyi nyitottál még az eddigiek mellé? azok közül egy se volt elfogadható?de sztem felesleges annyit nyitnod mert mindenki a fő accjával játszik a versenyen
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #14757 üzenetére
mivel affra hatnak így elég szarok, rá kell építeni nagyon.
ez még semmi a baj az hogy sok lapból mindig az ellenkező aff a jobb.
amúgy én már gondolkodtam h kéne egy, csak ugye nekem a shadow kéne az viszont lényegébe szar mert a shadow aff bandit pakliba se jobb.
se a stalker,se a commandos.a többi kristály pl nature még do-ra jó lehet de ott is 100 az építési költség és sok a recast time.
stonekin deckbe lehet jó a zöld vagy kék kristály.
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #14749 üzenetére
miez fényképnézegetés ? XD
-
mikibm
csendes tag
válasz
LoLHunCsirke #14726 üzenetére
megéri e??? dupláját kapod szinte ugyan annyiért!! járj utána 20 eur 5400huf!!!
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #14726 üzenetére
szted ezek dolgoznak?
gondolom hónaponta egyszer tartanak egy találkozót h erre a hónapra mi legyen 3 watchlsit vagy egy patch?
aztán ha patch van úgyis még kell 3-4 ami kijavítja -
ChromeX
addikt
válasz
LoLHunCsirke #14632 üzenetére
Nem azért de igy ki fog tome-ot venni
Rengetegen bizniszeltek a tome-al, sztem igy meg 10elödik a tome vásárlok száma -
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #14632 üzenetére
Nem vagyok valami jó angolos, ez azt akarja jelenteni hogy kiveszik a tome decket? vagy azt hogy csak nem lehet eladni, de mind u2 és charge2 -n lesz?
-
Darkzbane
tag
válasz
LoLHunCsirke #14564 üzenetére
én egy promo deepcoilnak jobban örülnék
-
zoli.22
tag
válasz
LoLHunCsirke #14549 üzenetére
Hopsz, asszem adhatom el a soulhuntert, meg a riotert (a treespirit-et amúgy is el akartam).
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #14549 üzenetére
sztem nem biztos hogy kinyírsz treespirittel xD
vagy a szeróra irányult kérdésed? ^^
az biztos, mármint hogy ilyen néven futottak a beta szerók ^^
de hogy fellövik-e az amii betát már nem
mint mondtam nem lenne logikus pont most.
de ugye aszonták hogy olyan update lesz amire senki se számít. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #14545 üzenetére
juggernaut néven futott a beta szeró a renegade edition és a lost souls edition megjelenésese előtt is.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #14509 üzenetére
azt írták hogy olyan változás lesz amire nem számít senki. xD
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #14478 üzenetére
jajj te szegény 100 bf van bent nekem meg 4000
ha kijön az amii én megütök vmit vagy valakit XD
-
Darkzbane
tag
válasz
LoLHunCsirke #14478 üzenetére
a fórumon Béta szerverre gyanakszanak leginkább, hát én pár mapnak örülnék ,nem ártana kis vérfrissítő.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #14419 üzenetére
ez már majdnem top100
grat.t4 minek?
-
popiika
csendes tag
válasz
LoLHunCsirke #14383 üzenetére
igaz ezt még kipróbálom
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #14360 üzenetére
én már rég beraktam vna
mehet az egyik xl counter helyére, sztem drake maradjon és fathom repüljön ^^
drones bent van paklidban? mert az se ártana. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #14357 üzenetére
ward of the north, ellenem azt is használta
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #14329 üzenetére
csak le akartam vezetni a a zenét, és nem volt kedvem tökölni vele 1 óráig, hogy szépen beálítsak levezető szöveget meg mi egyebet
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #14061 üzenetére
Ja király megoldás. Nature pvp deckemben én is próbáltam timeshiftert. Sadó nagy hibája, hogy T3-on nincs közelharci egysége csak L méretű (másik hátrány) amit nature lenyúl simán. Ugye egyértelmű a Mauler
...de ne értsetek félre, csak lobbizok a sadónak
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #14034 üzenetére
Csirke már írtam, enlightenment + earthshaker. Ha nincs a deckedben sok egység, a pure sadó nem tud kobold trickelni.
Egyébként ezek a kérdések, hogy mit csináljak church ellen pure naturral érdekesek. Nekem is lenne 1 kérdésem. Mit csinálsz Jugger + disenchant ellen, vagy grigori ellen
Nos utóbbiakra felkészülsz, churchre nem mert régen volt sláger és nincs counter lapod a deckben, de nem jelenti azt hogy nincs is rá. Tehát egyáltalán nem op lap.
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #14023 üzenetére
Te, én 2v2-ni akartam a te oldaladon, rankeden
tehát egy oldalon álltunk volna
2v2-ba nem használok churchut, 1v1-ba is csak a lost deckbe. 2v2-ba gyorsan össeszednek annyi embert, hogy összedőljön... vagy van valahol egy sunstrider, esetleg az a toronylopó ami ideiglenesen lenyúlja, vagy a spell ami használhatatlanná teszi. 2 emberből az egyiknél tuti van
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #14022 üzenetére
Ne már, feladod azt ami vagy
szerintem a csirke egyedi... főleg, ha valami különleges fajta
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke #13981 üzenetére
ha ketten hárman benne vagytok h farmolunk cyrian+grinderből tőkét neki segítek szívesen ebbe.
úgy lehetne mert akkor komoly bfp-lenne a tét. -
válasz
LoLHunCsirke #13981 üzenetére
És hogyan kell promo grindert szerezni? Mik a feladatok? Nem vagyok jártas ebben
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #13837 üzenetére
Csirke lényegében az összes színt felsoroltad a nécsörön kívül aki erős pvp-ben. Szerintem azért van kevés nécsörös, mert nehéz vele játszani. Nem azért, mert gyenge. Itt persze a pure nécsörről van szó
A legtöbb ember vegyes deckkel játszik. Azért deepone-on kívül van még parasite, parasite swarm, roots, hurricane, oink, surge of light, burrower, powert gyorsító torony, fathom lord, a 4 köcsög T3-on
Nem gondolom, hogy ezek gyenge lapok... Ráadásul T2-től kezdve nem is drágábbak (breeding ground).Mielőtt szidnátok van pure nécsörös pvp deckem. 1 dolgot aláírok, hogy T1-en drágák az egységeik... bár T1-en a nécsör a legerősebb.
Még egyszer a nagy különbség, hogy nehéz vele játszani, de a legerősebb. 1 hiba és a nécsörös kikapott, míg a sadós lehoz még 1 olcsó egységet. Viszont, ha nécsör fekszik neked, a legerősebb T1 és T2.
Pure sadót sem igazán találtok pvp-ben, mondjuk az enyémen kívül. Legalábbis én a múltkor néztem kikkel kerülök össze és pure sadós egy sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest