- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20670 üzenetére
Azt hiszem h ez már a nm publikus kategóriába tartozik
és igazán nincs mit!bátyámnak feltörték az accját és ez miatt abba kellett hagynia a játékot, több mint 80ezer ft-ot ölt bele és kirabolták, szal már csak ezrét is!
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20659 üzenetére
Itt a haverod phanze
a meccs után kicsit oltottam a gyereken... -
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #20659 üzenetére
Nálam nincs szero...most van...
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20643 üzenetére
Akkor van eladó pontod? xD csak vicc
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20640 üzenetére
Amikor ilyet hallok vagy látok akk mindig olyan jól érzem a bőrömben magam h ilyen fasza ez a magyar kultúra...
Az eféle "ember" az milyen lehet a való életben, ha még 1ilyen hülye játékban is a lopásra és 1másik ember kárára törekszik?nah mind1, biztos nm ezt akarod hallgatni és én megértem h jóhiszemű voltál, de rem tanultál az esetből! 1et meg kell tanulni, minden ember arra törekszik h neki jó legyen a többi ember le van sz@rva!
A versennyel kapcsolatosan meg annyit h edzetek fiúk m mindenkit lenyomok
Nah de a viccet félre téve, várom már h élesben is játszhassak ellenetek -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20640 üzenetére
Van most neki élő, müködő regje?
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #20619 üzenetére
Hmm... Azért hogy valaki ekkora se..fej legyen, hogy legyárt egy hamis utalási képet, ez szánalmas. Ne is törödj vele, gondolom az életben is ennyit és az ipse.
Más: Peti még ugy nézem nem irta ide, hogy felajánlottam egy sunderert a versenyre. Viszont ezt a lapot nem a nyertes kapja, hanem a végén az összes nevezett játékos közül sorsoljuk majd ki együtt (jogtisztaság érdekében,meg közel os lakunk egymáshoz).
Szoval tessék nevezno minél több embernek, jo buli lesz és ki tudja kinél landol az a sunderer.
Addig is jo gyakorlást a már nevezetteknek! -
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #20614 üzenetére
A buzi kis köcsögpalánta, szopógép. Ha meglátom széjjelszedem... (hacsak nem pro
ha az akkor széjjel oltom
)
Jobb ha kiadod magadból, így felrobbansz mint egy lufi a végén
Miért játszok több játékkal és miért nem marad mindegyikre időm? Tudja valaki? Ja és miért nincs 3 életem?
-
zoli.22
tag
válasz
Szerencsére ilyen velem nem történt meg soha. igaz, én nem is utaltam előre még bf-et, bár egyszer felét odaadtam, mikor küldött egy képet az utalásról, de egye olyankor az már 100%, hogy úton van, így max késhet kicsit a pénz.
Többet gondolom te sem fogod senki két szép szeméért előre küldeni a bf-et, nem is szabad.
Az az emberke meg gondolom egy igazi lúzer, fulladjon is bele abba kis bf-be.
(Azért halkan megjegyzem, hogy nem tudok olyan mbert, aki nálad drágábban adta a bf-et, de aki nem érdeklődik utána a dolgoknak az megérdemli az biztos.) -
Richie1984
tag
válasz
Az nem teljesen igaz ugyanis az email címét végig lehet futtatni pár helyen... példaként lehet h azzal regelt facebook on... akkor meg elég hamar megtudod h ki az.
. Ugyanez vonatkozik iwiw myvip re is. Próbáld meg szerintem annyit megér. Amennyiben kiderül, hogy budapesti szólj és szájbacsapkodom.
-
Richie1984
tag
válasz
Így veri el két kezdő a 140. helyezettet 2v2n [link]
észrevételeket ötleteket szívesen várok.
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20599 üzenetére
Inkább elküldöm pm-ben, mert ömlesztve nem olyan könnyű olvasni, főleg, hogy lábjegyzetet is írtam hozzá. Azzal meg nem fogok szórakozni, hogy ide illően beformázzam...
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20588 üzenetére
Március 27-29. időzónától függően (TBO írta a fórumon, itt van hozzá a link).
A versenykiírást pedig itt találhatjátok meg.
Az időpontnál a változtatás jogát fenntartom.(#20596) Zotya21: felül katt az e-mail-címedre, akkor behozza az EA-Origin oldalát, ott tudod megváltoztatni.
-
törölt tag
válasz
phanzetomox #20588 üzenetére
Tényleg?
Lesz valami promó lap? -
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #20576 üzenetére
jah má mnidegy
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20534 üzenetére
Phanze, van egy olyan játékos, akinek az IGN-je Sanyavok. Fogalmam sincs, hogy ő lenne az, vagy sem, de nem beszéltem vele kb. azóta, hogy felkerült a barátlistámra (hogy miért van rajta, még én magam sem tudom)
(#20562) pachito: Az EA-acc-odban az országot először át kell állítani Németországra (nyelv totál mindegy). Ezután a cyberghostvpn.com -ról le kell tölteni a programot (nagy zöld download gomb), regisztrálni kell, majd pedig telepíteni ezt a programot. Ezután újraindítani a gépet, majd elindítani a telepített programot. Ebben kb. semmit sem kell bepipálni, csak Németországra kell állítani a proxy hollétét (a szolgáltató is teljesen mindegy). Mikor így sikeresen csatlakozott a nethez (előre szólok, a kapcsolat elég lassú), akkor belépsz a játékba és ahol a boostereket lehet venni, megtalálod a tokeneket ilyen formában:
Mivel ez a program csak 1 gb adatforgalmat engedélyez, ajánlom a gyors kilépést a játékból és a programból. Ezután pedig lehet játszani.
Megpróbáltam elég érthetően leírni, ahogy Gergőnek is magyaráztam skype-on, remélem sikerült.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20553 üzenetére
Sokan nem tudják h csak dombornyomott kártyával lehet simával nem. Legtöbbször ez a gond.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20548 üzenetére
Ui.: A vélemény olyan mint a seggly*k. Mindenkinek van csak nem mindenkit érdekel a másiké. A vitához amúgy min 2 ember kell. ;p
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20545 üzenetére
Jah még bf et se vettem soha. Most fogok elősször. Az hogy azzal érveltél h neked nem éri meg olcsóbban adni a pontot amit ingyen szerzel csak gyakorlatilag EA áron engem csak arról győzött meg h ne vegyek tőled ès az eset után még 2v2 is játszottunk szóval ne hidd h haragszom csak majd másnak adom a pénzt a pontèrt nem neked.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20545 üzenetére
Nem érzem j ellenséges lennék veled, gyanúba meg az kerülhet aki utalt neked mivel az adatai rajtavannak a papíron... Amúgy is csak ötletnek mondtam a paypalt...
-
Shockit
csendes tag
válasz
phanzetomox #20542 üzenetére
Vagy nyomd kis tételben.
Bár az meg az utalónak nem jó.
Na akkor tolom addig ratyi deckel
Predátor küldött néhány card-ot majd abbol gazdálkodok -
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20542 üzenetére
Most erre mit mondjak akkor használj paypalt ott nem tudnak átverni
-
HangFalx
csendes tag
válasz
phanzetomox #20534 üzenetére
Ez már tényleg a köcsögség felső foka, nevet változtat és játszik, mintha mi sem történt volna...
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #20530 üzenetére
Engem is lehuztak mar legalabb ennyivel, sok a korrekt emberke, eloreutalsz, megbizol benne, erre visszaelnek a bizalmaddal es utana levegonek neznek/ignoreolnak. Undorito.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #20530 üzenetére
Egyszerű a kérdés:ha nálad a pénz,utána adod a pontot...akinek nem felel meg,vegyen máshonnan...
-
Icepter
csendes tag
válasz
phanzetomox #20505 üzenetére
Icepeter a nevem vegyél fel nyugodtan.most találtam ezt a forumot,sok magyart felveszek a játékba de úgy nagyon semmi hírem nincs ha erre gondolsz
pvp ben amiket most játszom nagyon bejön mert tetszik hogy sokkal nagyobb szintüeket elverek mint én úgy hogy van olyan lapom ami meg naon nincs felfejlesztve pl Sunderer aztán így is megy.most lettem Battlemaster
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20504 üzenetére
Én januárban szerveztem volna 2v2 versenyt, de az enyémmel együtt 3 induló csapat lett volna, azaz az érdeklődés hiánya miatt elmaradt. A versenykiírás még mindig megvan, s ha lenne elég nevező, szívesen megrendeznék akár egy 1v1 versenyt is. Nevezők számától függően szerintem egy vesztes ágat tartalmazó kieséses tornát meg lehetne rendezni, de ehhez tényleg az kéne, hogy legalább 8 nevező legyen.
(#20502) zoli.22, (#20503) fantom922: Ha rám gondoltatok /álnevemen Tibire/, akkor köszönöm szépen a bizalmat és elismerést. És természetesen nem használnám a void-visszapörgetést, hiszen 1v1 rankeden sem használom már kb. 2 hete. Sőt, csak hogy Gyuribá számára egy meglepő dolgot mondjak, tegnap dél óta, miótat alig, majdhogynem egyáltalán nem laggol a szerver még nem vesztettem 1v1-ben meccset, pedig gondolhatod, hogy Warchief rangon nem csak a nullrangúak ellen játszom!
(#20505) phanzetomox: Ha jól tudom, akkor Icepeter az IGN-je a srácnak. Annyira nem ismer sok embert.
-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox #20377 üzenetére
Elszomorító hogy mit csinálnak ezzel a játékkal...
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20377 üzenetére
Igen, én is beszéltem pár emberrel, mind azt mondta, hogy laggol/szaggat valamennyire, cDKiLLrOy pl. 1 másodpercet említett, nekem attól függően, hogy Bp-en vagyok-e, vagy a családomhoz hazajövök, átlagos késés 0,5-3 másodperc, illetve kb. minden harmadik meccsben van 1-1 nagyobb szaggatás, ami legalább 10 másodperces, de megesett már a 18 másodperces ácsorgás is. Gondolhatjátok milyen öröm azt látni, hogy egy pure fire ellen az egyik pillanatban még csak egy enforcer jön, a másikban meg már banner mellől 2 dancer is lövöldözi a már csak 500 hp-s wellemet...
Am 2v2-ben Gergővel kipróbáltunk egy új felállást (ő lost frost kezdővel, én meg pure fire), erre 3-ból 3 meccset hoztunk, s köztük megvertük a jelenleg 11. párost, xDarkfightx-et és Nachtzecke-t. Amúgy meg Rankerz, phanze, emiatt a 10. helyre felcsúsztatok, grat hozzá!
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20360 üzenetére
Vettem én már wheel of giftet 6 bfp ért
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20355 üzenetére
xD tudtam h valakinek feltűnik.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #20328 üzenetére
Nem is az a gondom, hogy rossz volt szándékod félre ne értsd, csak ha a tényeknél szeretnénk maradni adva van a te elfuserált lostod és az én elfuserált banditom. Elhiszem, hogy lost rever nélkül bajban vagy a mágusokkal, viszont én az én paklimban ugyan ilyen nagy gondban vagyok velük. Bele tehetem a stalkert, mondjuk nagy kérdés hogy hova, de ugyan ennyi erövel te is beteszed a reavert és nincs gond. Csak ugye te azért nem teszed mert nem akarod, én meg azért nem, mert egyszerüen nem tudom már mi helyett. Nagyon hosszu ideje probalok olyan banditot összállitani ami szinte minden ellen megél, de sajnos nehéz ügy.
Ha már itt tartunk külön meg is kérlek, hogy adj nekem tanácsot, mit csinálok egy harvi ellen. Mert ez furi rangon nem volt nagy dolog, aura+lava+egység, és harvi ment is a levesbe, estleg disenchantoltam ha nagyon buffolta. De igy battlemaster környékén aura már nem játszik. Gladiatrixom nincs, bár amikor probáltam akkor sem volt hatásos. Szoval nagy egység nagy gond.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #20323 üzenetére
Azon ne kezdjünk el vitázni, hogy mi a könnyebb, mert te felvázolsz egy életképtelen helyzetet és akkor ahhoz képest bandittal de tulajdonképp akármivel könnyebb lesz. Ha meg ott járunl, hogy nálad nincs reaver, akkor megsugom, hogy olyan elfuserált bandit vagyok, akinél nincs firestalker. És nem csak passiobol, hanem azért mert nem fér be. Amugy abban igazad van, hogy a tescos dander mindig kérdés nálam, csak ugye mire az lebont egy wellt lemegy a nap. 3mage meg egyszerre nem nagyon van lent, de ha lenne akkor természetesen kapja a lava-t. De ez nem egy gyakori eset.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20319 üzenetére
Köszi a kommentet igazából azért t2 zök legtöbbször mert imádok burrower ezni meg scyte fiendsezni és mivel az ó t2 jét megakadályoztam és 2 kútját+1orb leszedtem 2 egységgel utánna már nem sok esélye volt.
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox #20319 üzenetére
Régen jártam már itt, azota látom sokminden volt a téma.
Még kicsit visszamennék és igazat adok phanze-nak, mert a darkelf, nc t2-n sokszor elég karcsu. Pure shadow ellen én is nagyon küszködök bandittal mert bár van légi egységem is, de támadni esélyem sincs a magek miatt. Innentöl meg pl bandittal már meg is van pecsételve a sorsom, mert elöbb utobb jön a harvi. Annyi elönyöm meg nem lesz, hogy t3-ra
is menjek meg még mondjuk 2 slayert egyböl hozzak.Viszont sajnos panze hiába szeretnéd melözni a szokásos lost taktikálat anélkül alacsonyabb rangra szoritanak. Reaver nélkül sok gondja van a lostnak az tuti. Én nem is érzem reavert olyan op lapnak, hogy szégyenkezve kelljen használni. T3 már más, ott undorito a lost, szoval gergö használd azt a promo juggert és ne jártasd a szádat. Amugy teljesen igazad van neked is, azt használ az ember amit csak akar. Nem a játékos felelössége a ballansz.
(persze ettöl még vannak használhatatlan és tul erös lapok) -
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20309 üzenetére
Megtennéd kérlek h megmutatod a decked légyszi?
Komolyan kiváncsi vagyok arra a lost deckre amiben ezek nincsenek benne és játszható
Az a helyzet h én is lostal nyomom amióta csak ezzel a játékkal játszom, hol ilyen hol olyan változtatásokkal, de egyszerűen nincs esélyed ha nem használsz láma dolgokat
Kisebb-nagyobb megszakításaim voltak és így kipróbáltam már minden féle decket ami csak van ebben a játékban, kimerem jelenteni h ismerek szinte minden lapot és taktikát amire használják őket, de akk is az a véleményem még ha meg is lincseltek érte, h vagy nem lámulsz és buksz mint a sz@r (aminek szerény véleményem szerint nincs értelme, hisz ki játszana szívesen úgy h folyamatosan bukik?), vagy használsz vmilyen úgynevezett "láma" taktikát és nyersz! Persze nem azt mondom h a láma taktikák mellé nem kell tudás, m igenis kell, de azzal könnyebb, aztán ha már faszául kijátszotta magát az ember akk simán lehet gyengébb, de érdekesebb kombokat alkalmazni amik "Fan"-abbak mint a bevált és kopott taktikákNah mind1 az a lényeg h I Love Lost Soul
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20307 üzenetére
Mindennek megvan a mumus színe. Pure firét naturral is nehéz fogni. Frostal se egy leány álom. De egy lost deckbe nehogy nc és assassin legyen t2-n csak. Mert lef.som a bokám.
Amúgy nyilván marha nehéz vele játszani. Alig találni egy-két lostos kollégát. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20304 üzenetére
Nem hiszem.
Ott a t1 shadow. Aztán t2-n splash és frost defens lapok. T3-ról nem is beszélek. -
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20298 üzenetére
Március 26
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #20285 üzenetére
Hááát nem tom, még nem próbáltam. Persze, ha sok magéd van biztos igazad lehet. Azért lostnak ott van még a nasti T1-ről és a coldsnap, ezekkel talán lehet még operálni magék ellen reaver nélkül is. Persze coldsnap def-et ad ellennek és ott van sadónak a nether...
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox #20282 üzenetére
Szerintem azért simán kirootolható a cultist!
nem hiszem h magasabb szinteken hagyná a naturos h a közelébe érj a bázisának
És az bizony 60 oda 45 ide -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20282 üzenetére
Nem kell shatter. Az nc-re kell egy motivate oszt csók.Egy well simán kiszednek.
-
fantom922
aktív tag
válasz
phanzetomox #20270 üzenetére
Igazad van, tévedtem
Én is bele gondoltam és neked van igazad. A harvestert ezek szerint egyszerűen azért tudom lehozni, mert várok míg az ellen egységeket hoz le. Vagy mert power előnyben vagyok... de akkor meg minek lehozni
Hacsak nem kerülök vele helyzeti előnybe...
Ui.: én nem vitáztam, egyszerűen leírtam a véleményem, mert Gyuriban felmerült, hogy tudjuk lehozni harvit... persze hülyeséget írtam, de azért vagytok ti hogy helyre tegyetek hogy hogy, hogy elég hogy legyen benne, hogy ne lehessen belekötni, hogy hogy képzelem...
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20273 üzenetére
Dehogynem, maradjon minden így, és akkor a jelenlegi 9. helyemet talán még közelebb tudom vinni a legelejéhez!
Amúgy tényleg vannak unbalance lapok, de ahogy mondod, fölösleges erről itt beszélni.(#20264) fantom922: "fossal bevédheted az orbod": Ezt valahogy kétlem, sokkal inkább a frostra
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #20273 üzenetére
dede ezért kezdtem megint minecraftozni xD
hogy ezt meg abbahagyjam
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20244 üzenetére
Persze, hogy nem. De ugye shadow t2 50-60 poweres unitokkal el tud operálni.
Pure fire is full tele van powerrel t2-n. -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #20234 üzenetére
Szerintem a Tremor lassabb az átlag unitnál
Ahogy a War eagle is lassabb, mint mondjuk egy Windhunter. De lehet, hogy csak azonos size-ra érvényes, mert pl egy Mutating Frenzy fix, hogy gyorsabb, mint a Tremor.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #20220 üzenetére
`ami miatt életem végéig egyik kedvenc multis játékaim közé fognak tartozni.`
Grammar nazi szememet szurja eme mondat.
Dungeon Keeper 2, hm, ja, jo kis jatek volt a maga idejeben, meg ma is elokapom neha.
Meg a Tiberian Sun-t, Civilization 2 Test of Time-ot, Jagged Alliance 2-t, Dark Colony-t (nagy piros annak, aki tudja egyaltalan, h mi is ez - Google nem er!
), Giants: Citizen Kabutot, stb stb.
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #20217 üzenetére
hát én tényleg csak a dungeon keeper 2 be tudom ezt elviselni
ennekis megvan a maga fííílingje ami nagyon hiányzik a mai játékokbólhát attól függ mennyi a nagyon fiatal amugy 21 vok
igen akkoriban szépnek számított az 1.6 de azmár több mint 10 éve volt
persze a piac is nagy úr
jaa akkor jó sok pnézt beleöltél már a játékokba
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #20213 üzenetére
hát ha majd valaha is lesz akkor majd kiderül hogyan választok de igen túl válogatós vagyok de nem csak a külső de az nagyon fontos
hát nem tudom igen vannak olyan is de a ronda én már lese szedem nem érdekel
csé 1.6 al is fél órát játszottam és undorral töröltemcss be meg szerverem is volt 2 évig
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20213 üzenetére
Minden játékban kb érdektelen a grafika. Egy szintet üssön meg aztán mindegy. Lásd cod széria. Ha van idöd csodálkozni a füszálakban mikor csipával kempelsz régen rossz.
Vagy a nagy öreg dio2. Mikor Baal-nál vagy nem szerencsés bámészkodni.
Azt mondom legyen hangulata és ne kockákból álljon. Ennyi. -
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #20211 üzenetére
hát nemtom ha ilyen lenne a grafika én neki se álltam volna nekem az rengeteget számít nem véletlen hogy az egységeknél is 70% nekem hogy jól nézzen ki a többi már csak mellékes
egyedül a Dungeon keeper 2 nél tudom mellőzni mert annyira jó
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #20167 üzenetére
nemtudom kilehet sose láttam még
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20170 üzenetére
Az mostanában nehéz.
Játsz rankadet. Bár arra is kell várni nem keveset. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20160 üzenetére
10 lapról volt szó.
Ha a nastyt, voidot és a vigilt rendbe rakják már jó.
Perse a spikerootra se ártana valami buff. Mert pure lap és 12 power, de sajna gyenge.
Meg ugye kellene hozzá egy + lap minimum. Tehát jelenlegi formájában nem túl jó.
Shatter is sebezhetne picit kevesebbet.
Mondjuk se a dancer, se a stampede nem került be. Ami pure naturénak iszonyatos szopás. -
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20155 üzenetére
Nem rád gondoltam azzal, hogy nooboznak, meg lámáznak; sajnos a játékosok hozzáállása ilyen, plusz nem is tudnak veszíteni... A paklimban most soul splicer van t1-en, t2-őn pedig embalmer + furnace of flesh, t3-on pedig voidstorm. Ez a 4 lap az, ami miatt megkapom ezeket a jelzőket, főleg hogy még kombinálom is őket. Csak éppenséggel azt felejtik el, hogy a meccseim nagy részét t1-en már előnyt szerzek, csak én ezt az előnyt nem egységekbe/wellekbe ölöm, hanem épületekbe. Utána ez már csak leegyszerűsíti a meccs behúzását.
-
kovsol
titán
válasz
phanzetomox #20151 üzenetére
az amii már elég régóta jön kifele
-
Cr4Zy
tag
válasz
2x ment el...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Hát, csak ha idén még kijön!
A játékomról ennyit mondanék: oké, hogy lámulok, meg hogy szar, szánalmas noob vagyok és még sorolhatnám miket kapok meg nap, mint nap, de azért ahhoz, hogy elérjem ezt, már szerintem kell valamennyi játéktudás is.
Bár biztos vagyok benne, hogy még így is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nulla a skillem...
Emellett 2v2-ben Gergővel is alkottunk az éjszaka, Matost vertük a barátjával (BigOmar), Vietnamezee és Discpled párosát, meg a Rittercopper-Ixibutzi kettőst is, csak hogy az olyanokat ne említsem, ahol nem volt (full aktivitás mellett) egy platina rangú sem. Így vele is mostanra egy elég szép helyet szereztünk:
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20149 üzenetére
Akkor akinek van annak honnan van?
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #20133 üzenetére
Phanze, igen, egy bizonyos szintig nagyképű vagyok e játékban, ezt beismerem, de az életet ne keverjük össze ezzel, csak egy játék! Amúgy meg nem egy "kocka külföldi spanom" mondta, hanem még melegében (nagyjából 3/4 4-kor) olvastam a fórumon, amit thesickaleon írt. Igaz, a barátlistámon mindig van legalább 2-3 ember online, s az sem ritka, mikor 20-30, de ez abból adódik, hogy fullon van a barátlistám (pontosan nem tudom, de 240 körül mozog ez a szám). És olyan embereket nem szokásom felvenni, akiket nem ismerek vagy nem szoktam velük beszélgetni.
Informatikusnak tanulok, szerinted megijedek egy kis vírustól? Az áramszünet pedig annyiban érint, hogy elmegy a net (amit kibírok, mert tanulni, beszélgetni, vagy elfoglalni magamat enélkül is tudok) mivel a laptop működik aksiról is. Bár már gondolkoztam egy szünetmentes táp beszerzésén.
Jah egyébként nem mindenem ez a játék, vagy a gép. Az egyetemet, családomat és a barátaimat sokkal fontosabbnak tartom! Jah és arról, hogy nem fognak túlságosan kedvelni, pedig az a véleményem, hogy akik ismernek, azok tudják milyen vagyok, akik meg ismeretség nélkül, csak előítéletek alapján határoznak meg egy embert, hát így jártak, max. eggyel kevesebb emberre számíthatnak, ha bajba kerülnek... Nem azt mondom, mindenkiben van egy bizonyos fokú előítéletesség (beleértve magamat is), de egy játékstílus és pár szóváltás alapján nem lehet megismerni egy embert.
De nagyon eltértünk a témától, a továbbiakban ha ilyen dolgot szeretnél közölni, légy szíves pm-ben mondd, hogy legalább ne szemeteljük tele a topicot.
(#20131) OnSeT: Nem bocsájtok meg!
-
Rankerz
senior tag
válasz
phanzetomox #20133 üzenetére
Áramszünet idején mindannyian picit gyászba borulunk azért az tény, elcseszett egy generáció
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #20116 üzenetére
én se vagyok elhivatott ha ellenem van utálom mindet
-
Murder3
addikt
válasz
az egész community ilyen szinte pont az az undorító benne, itt nincs emg az a kártya játékokra jellemző dolgo h ténylegesen másféle dolgokat építsen az ember mert nicns meg benne az előny rendszer csak az h hát nyerni lehet vele de nicns előnyöd meg igazán stílus különbség sem mert tök ugyanazokat is is kénytelen vagy használni így emg mi értelme emgnehezíteni a saját dolgod ha enm érsz el vele semmt
-
pachito
őstag
válasz
Amen
Ezert nincs is ertelme stresszelni magad ezzel a fossal, elmesz ah-zni, ha makos vagy osszeszedsz 1-2-3k profitot aznap es akkor nincs vita arrol, hogy mi op, meg mi nem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #20051 üzenetére
Dancernek kell egy nerf. Az is komoly, hogy a ravegelt unitokat alig lehet beütni, föleg a drakét.
-
babatag
csendes tag
válasz
phanzetomox #20042 üzenetére
Értem. Láttam pár jót, dehát az még csak álom
erre a cyrianra viszont ráhajtok. Olvastam, hogy a lord of ultimában ki kell nyírni ezt a karaktert és akkor megkapom.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20022 üzenetére
van még bőven aki kezdő, de pár jó játékos is van aki keres párt és magyar. most is fentvagyunk ingame. partyba veszel adok ts3 mat is szívesen. épp most borultunk ki ranked 2v2 n.
elkéne a segítség.
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #20018 üzenetére
amennyiben érdekel pár újonc akik fejlődőképesek és rendelkeznek "jobb deckel" 6-7k bfp körüli amire futotta. ingame keress xjamesfoxx(pure fire) a barátom neve armador(pure frost). nem halunk bele ha veszítünk, bár értelemszerűen azért játszik az ember h sikerélmény legyen ami általában győzelmet jelent, de volt már h veszítettem és büszke voltam magamra, mert megnehezítettem az ellenfelem dolgát valamint tisztában vagyok vele van hova fejlődni még bőven.
-
HangFalx
csendes tag
válasz
phanzetomox #20016 üzenetére
Keress sztem egy magyart 2v2-őhöz, úgy van ts-is, meg biztosan akad akinek nincs társa
-
HangFalx
csendes tag
válasz
phanzetomox #20014 üzenetére
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #20011 üzenetére
Valami Lolka-Bolka dobhatta össze azt az opldalt.... 3 ft-ot nemér
Én is szeretlek OnSet!!!!
Amúgy mostanság hála sok újjoncot látok itt,nekik is merem ajánlai azt a gagyi oldalt,mindenféle deck ajánló,mapok megcsinálása,minden van ott!!!De ha még mindig kevés youtubon rengeteg video van,nézegessétek őket,rengeteget lehet tanulni..
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #19992 üzenetére
énis erre számítanék de én nerfet olvastam
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #19988 üzenetére
Vicc. Persze a phase, voidstom, sliver+nasty az ok.
Van egy rossz érzésem, hogy ez nem jófele fog elmenni.
Hiszen a többség shadow illetve lost ahogy a fórumozókat elnéztem.
Láttam aki mastararcher nerfet akar pl. -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19963 üzenetére
Nekem meg Phalanx-fetisem van.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19960 üzenetére
Vagyis ertelmesen el lett magyarazva, de ha aszerint nezem a dolgokat (vagyis, hogy CSAK a sorokban levo x-eket kell osszeadni - merthogy ennek van ertelme) akkor a tablazat hibas. Ha nem, akkor meg a keplet, amit megadtatok. Maradjunk iRedy-nel, akinek ezek szerint: x+x+x+x=8 pontja kellene, hogy legyen. 6 van neki. Problem?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #19921 üzenetére
Olyan ez mint az 1bfp-s booster. Pahase, mage, nox esett. De többsége ugyanaz az értéktelen kaksi. Olyan ez mint a nyerőgép. Te jól nem járhatsz vele.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19917 üzenetére
Szerintem ne nagyon panaszkodj, nekem 3 egymas utani Lost boosterbol a kovetkezo esett:
- Curse Well
- Curse Well
- Curse WellAkarmikor cserelhetunk shatter-re.
u.i.: ilyenkor sajnalom, hogy laptoprol vagyok, asztalirol szetkaptam volna a 2k-s tescos klaviaturat az hetszentseg!
-
bangageorge
csendes tag
válasz
phanzetomox #19900 üzenetére
szia.. mit jelent az az olcsóbban.. mennyiért. lehet,hogy érdekelne a dolog..
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #19876 üzenetére
márc. 23-27. USA-ban előbb , bár a 2 éves kb. egy hetet csúszott ^^
(#19875) Predatorkill vagy te szúrtad el a linkelést xD
#19873) Cr4Zy am az augusztusi bejelentésük is ilyen szépen hangzott, aztán kellett fél év mire lett belőle vmi. de mint tudjuk jó munkához idő kell, lassúhoz meg még több xD
-
Richie1984
tag
válasz
phanzetomox #19828 üzenetére
Nem megmagyaráztam neki csak elmondtam a véleményem úgy, hogy közben kifejtettem mit miért.
Remélem nem bántottam meg amit mondtam csak puszta véleménynyilvánítás.
Mellesleg én se ma kezdtem csak 1 évet kihagytam és nemrég tértem vissza.
-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox #19812 üzenetére
abamáék elleni legtöbb meccsen nagyon közelítettünk a 30 perc felé... egyszer 28,5 perc alatt vertük meg öket
-
válasz
phanzetomox #19812 üzenetére
Én azért elszoktam pötyögni valakikkel limitig, mert jól érzem magam,valamikor kimegyek vacsorát csinálni közben gyorsba ha nagyon úgyvan
-
Szajo
őstag
válasz
phanzetomox #19791 üzenetére
Az biztos
Jövőhéten szerintem fordulok még hozzád vásárlás gyanánt
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #19790 üzenetére
Jah nem, csak benéztem, ugyanannyi. Bár még mindig jobbak az én áraim
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #19779 üzenetére
jaj te szegény még a legend alattiak is
énmég sose voltam fury felett még furyt se vertem soha
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #19775 üzenetére
Csak egy lámer taktik kell hozzá meg egy lámer deck. Ennyi az egész.
Annó dave pl marha skilles volt, meg feagul stb-stb. Mot kik vannak elöl Matos? Annyiszor vertem el ahányszor akartam. Mert nem tudta fogni a naturét.
Sokat változott a bf. Nem előnyére. Sokan húzzák az időt t3 ig. Aztán void vagy silver. Szánalmas. -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #19773 üzenetére
En most kurtam el 11k-t boosterekre...pont nullaban zartam
Ilyen se volt meg
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19761 üzenetére
parasztság a voidstorm is,visszapörgetés is....de valamit csak kéne használni...
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #19761 üzenetére
Most vert meg egy legend.
T1-n semmi skill, t2-n szintén. T3 meg silver + nasty és/vagy shatter.
Ez a baj ezzel a játékkal. Lehet ilyen csicska dolgokat használni. Nyilván nerfről ne álmodozzunk. Szóval éljenek azok akik a leglámább kombókkal előkelő helyen vannak. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #19758 üzenetére
Furnace nélkül is nehéz fogni.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19756 üzenetére
Én anno silver+sand....azt annyi is..olcsóbb,mint nasty+shatter,és esélyed van,hogy az egységed is megmarad
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #19756 üzenetére
Eleve a t3-s 80-100 poweres unitok op-k. Lássuk be. Ehhez jön még néhány okosság.
Silver + nasti, sunreaver + buffok, slyer magában is op (charge+rage+not knock), pyro és cc, buff, dd.
Lehet magyarázni arról, hogy x egység 30-40 powerrel drágább de erősebb. Lószart nem ér. Hiszen az ellen már rég két campet üt mivel 2 silver is csak 160 power.Igazából az orb kiosztás rossz.
Silver min 2 frost orbos kéne legyen (ha pure lenne az se lenne tré).
Sun is mehetne 2 fire orbal bár az op-n ez se segítene.
Slyer egyik tulajdonságát ki kellene lőni (sok a 3 egyben).
A vigil is egy vicc, a negation meg pláne mehetne pure shadowra. -
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #19720 üzenetére
Olvassatok eredeti fórumot, vagy legalább annak a "Patch announcements" részét, mert ez a találgatás már fáj, mikor ott egy az egyben le van írva, mikor miért állítják le a szervert...
A tegnapi és a mai amiatt volt, hogy túl sokan panaszkodtak a játék közbeni sok fagyásra, s emiatt optimalizálták a szerver konfigját. Tegnap egy nagyobb lépésben, ma pedig már csak finomítás volt azután.
A link a topichoz, ahol a szerverleállásokat és a patch-híreket közlik itt, míg a mai újraindítással kapcsolat infókat ezen belül is itt találhatjátok meg. És aki nem ért angolul, annak pedig nagyon tudom ajánlani a google chrome-ot, mert lefordítja se perc alatt az egészet (igaz, nyelvtani hibákkal, de ha valaki meg akarja, akkor meg tudja érteni)!
-
válasz
phanzetomox #19715 üzenetére
Tudnál adni egy Shaman-t , Mark Of The Keeper cserével?
-
válasz
Tegnap is lekapcsolt,érdekes
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oka?
-
Szajo
őstag
válasz
phanzetomox #19711 üzenetére
Rendben köszi!
-
mikibm
csendes tag
válasz
phanzetomox #19688 üzenetére
délutánonkét többet kellene fent legyél gamen mert ilyenkor 4 5 emberke is van aki swampot akar
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #19631 üzenetére
Nem vagyok en olyan ijedos,meg nekem nem kell,van 4...tobb nem kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest