Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo V70 – a stílus érték?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Amikor ilyet hallok vagy látok akk mindig olyan jól érzem a bőrömben magam h ilyen fasza ez a magyar kultúra...

Az eféle "ember" az milyen lehet a való életben, ha még 1ilyen hülye játékban is a lopásra és 1másik ember kárára törekszik?
nah mind1, biztos nm ezt akarod hallgatni és én megértem h jóhiszemű voltál, de rem tanultál az esetből! 1et meg kell tanulni, minden ember arra törekszik h neki jó legyen a többi ember le van sz@rva!A versennyel kapcsolatosan meg annyit h edzetek fiúk m mindenkit lenyomok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nah de a viccet félre téve, várom már h élesben is játszhassak ellenetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DIY prémium tápszűrő
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nah mind1, biztos nm ezt akarod hallgatni és én megértem h jóhiszemű voltál, de rem tanultál az esetből! 1et meg kell tanulni, minden ember arra törekszik h neki jó legyen a többi ember le van sz@rva!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)