- Fórumok
- PC játékok
- Skylords Reborn (BattleForge)
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
21900 - 21801
23604 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxbcdhunxxx
csendes tag
Sziasztok.... Ha esetleg valakit érdekel akk eladom az accom..mert ugydöntöttem h elég volt a bf-ből....akit érdeell itt irjon!!

-
babatag
csendes tag
Srácok
Úgy gondoltam, hogy eladok jó pár cuccot, ami kb 25k pontot tartalmaz tisztán. Ezeket DOTA 2 illetve Team Fortress 2 tárgyakra cserélném. Dotában a ládák nem érdekelnek és team fortress 2 ben a normál fegyverek(sárga négyzetes) és az alap ládák. Ezeken kívül szinte bármit megvennék főleg fülhallgató, bill sapka és unusual sapó érdekelne. ezekért sok pontot adok szívesen.Ha valakit érdekelne a dolog, vegyen fel steamen: Beer(HUN)
-
Vekerur
tag
Ha Fire lapok érdekelnek, pve-re, random mapra, keress meg, azokhoz elég jól értek! (itt pm-ben)
-
LoLHunCsirke
tag
Ezért se szoktam sose pvezni, a pvp a menő

tomet azt mindenki szokott kapni, ha kéri.. és 2 hetente cserélődik.
ha esetleg 2v2 rankedre kéne társ akkor írj, de most rossz a gépem, a laptopon meg iszonyat laggos játék, szóval majd később
-
ricshard444
veterán
Hozzaszolas szerkesztese...nemkell +kommenteket gyartani

-
LordofFire
csendes tag
Ja bocsánat Onyeduko-t is

-
LordofFire
csendes tag
-
Cr4Zy
tag
Én is szívesen segítek, írj rám nyugodtan bármikor, ha online találsz. Kis szinten igen, sajnos még ezek és ehhez hasonlók előfordulnak, de magasabb szinten már nem igazán. Ha sikerül megértened a játékot és gyorsan felismered a lényegét, akkor elég hamar át tudsz lépni ezen a szinten. Emellett ha még el is magyarázunk mindent, akkor rá fogsz jönni, hogy az expert pályák nagy részét is könnyedén meg lehet csinálni akár Play4Free paklival is!

-
LordofFire
csendes tag
Köszönöm a gyors reagálást!!!!! Rajtad kívül eddig egy ember vette fel a contactot velem, teamspeak-en beszéltem keveset Gyuribá-val(úgy emlékszem ez a nickje).
Írhattok még többen is mert összehangolva jó lenne kampányozni.
Legutóbb beszálltam játszani a King of the giants nevû 4VE pályára........ Most komolyan.... a bunkóságnak hatáta nincs... mivel mostanság kezdtem a játékot, az EA hozzámvágott egy tome-ot vagy mit, 6 boosternyi random lap.... régen a magicben imádtam vörös-zölddel játszani. Na itt a kapott lapokból raktam egy vörös zöldet úgy mint régen a magicbe. Olcsó rohamlények, távolsági siege egységek(magma hurler tömeg gyilkos), három tüzes tömegoszlatás, zöldbõl két-két tömegheal-torony(az egyik bitang erõs!!!!!) belekerült vagy 3ritka( vörös Sunderer, zöldbõl tövis valami meg egy paralizáló rák), meg kis lények ilyenek. Na belépek: az én deck lvlem 74volt a többi 3 együtt nem tette ki a 20-at!!!! az egyik beszól : f@cking tomer! másik megvéd hogy legalább lesz ki letarolja pályát, köcsög kolléga nagy jégtitánt vagy mit idéz, a hurlerek meg a tûzköpõ gyikok követik mintha szekérfesztivál lenne..... erre jófej játékos kilép mert a 4-edik csak wrathbladeket gyárt.... fönt az óriás meg agyon b@$$#@Rogan kayle-t..... defeat...HEEEEEEE???????
-
babatag
csendes tag
Üdv közöttünk!
Szívesen elmesélem az alapokat, meg hogy körülbelül hogy épül fel a játék.
-
LordofFire
csendes tag
Helló mindenki!!!
Olvastam hogy ezzel a játékkal nagyon kevés magyar játszik. Na én plusz 1 ember lennék akinek tegnap előtt esett le hogy egyáltalán ez létezik.
Civilben a Magic The Gathering nevű gyűjtögetős kártyajátékot több évig toltam csak abba ha profi szinten űznéd akkor negyedévente kb 200 000ft-ot bele kell tolni vagy ugy összecserélni
A battleforge pont ezért fogott meg mert kevesebb ráfordítással jobb játékelmény, az meg külön poén hogy akártyákat még upgradelni is lehet meg ilyenek, bár még ezt se értem nagyon. Keresnék olyan játékost/játékosokat akik szivesen játszanának velem és tanítgatnának.
Elérhetőségeimet az aláírásomban találjátokTisztelettel:
Váradi Gábor László -
gergomester
tag
-
BiCsMo
csendes tag
Végre találkoztam tegnap magyarokkal

-
Cr4Zy
tag
Péntek (azaz mostmár tegnap) reggel volt egy teljes EA szintű szerverleállás. 3,5-4 óra után visszakapcsolták a szervereket. Nem említették, hogy bármit is csináltak volna az újraindításon kívül, szóval nem reménykedem igazán, de az ideiglenes és fölöslegessé vált fájlokat talán kitisztították a szerverről (miközben a legvalószínűbb, hogy az éves gép-karbantartás - azaz szó szerinti kipucolás, portalanítás - miatt állították le a szerverparkot).
-
Volgafan
senior tag
-
BiCsMo
csendes tag
-
Volgafan
senior tag
Elnézést kérünk,hogy ez felmerült bennünk....csak abból gondoltuk,hogy nekünk nem lagol....de mégegyszer:bocsánatot kérünk!!!!!
Bicsmo:miért szeretnéd megvenni?mert ha bf pont miatt,akkor irj mikibmre,tuti olcsóbban jösz ki
-
kovsol
titán
-
BiCsMo
csendes tag
A battleforge alapjátékot az 576-ban meglehet venni ?
-
ricshard444
veterán
Te aztán megaszontad,most hero vagy ezaz

Laggol? Nemkell játszani
-
xxxbcdhunxxx
csendes tag
-
Volgafan
senior tag
-
Cr4Zy
tag
Sajnos én most nem tudok ezügyben nyilatkozni, mert amióta hazajöttem a családomhoz és barátaimhoz sokkal kevesebbet játszom, illetve ha be is kapcsolom a game-et, akkor nem sokszor nem tudom eldönteni, hogy a lagg a gyengélkedő szerver, vagy a halovány internet-kapcsolat miatt van...
-
ricshard444
veterán
Ittis szoktak laggok lenni,de max 5 secesek

-
kovsol
titán
nem lehet, hogy túlmelegszik a géped és azért vannak ezek a gondok ?
-
Volgafan
senior tag
Nem lehet,hogy a gépeddel van valami?meccs közben nekem semmi lagom nem szokott lenni..
-
xxxbcdhunxxx
csendes tag
Ez már nemigaz hogy nem birnak valamit baszni evel a kurva Serverrel...hogy állandóan 10-15másodperces laggok vannak.....rankedezni nem is merek mert állandóan kidobál és igy csak bukom azt a kurva ELO-t

-
mikibm2
csendes tag
sziasztok.látom azért még van 1 kis nyüsgés forgás.Ha valakit érdekel van 100kbfp amit azonal tudok mozgósitani.privátba tudtok érdeklődni.És csak igy tovább!1 fanatikus tag.ing:mikibm.
-
LoLHunCsirke
tag
Itt 1 pure fire vs pure nature videó, map: wazhai ( ugye ezen azért elég jó a dacner, próbálkozott is vele
) ellenfél pvp rankja : grandmaster [link] (youtube link) a lényeg annyi belőle hogy naturrel se lehetetlen kiütni a dancert, danceres pályán 
-
Vekerur
tag
Meg azért vegyük hozzá, hogy olyanok is vannak akik pve-zni járnak fel, és nem pvp-zni. (mint én, bár tény és való, hogy vagy 1 hónapja énse szagoltam rá a játékra, de mentségemre legyen, mással sem játszok)
-
Zotya21
senior tag
tudod észrevettem vonla ha valaha is fejlődtem vonla akármitis ebbe a játékba
mentme már rendeteg rankedet és semivelselett jobb
meg még nenis csalok meg még lámapaklim sincs
-
LoLHunCsirke
tag
Mondjuk úgy elég nehéz, hogy alig játszol
, 50-80 ranked meccs alatt lazán bele lehet rázódni a játékba, legalább annihilator szintig eljutsz szerintem 
Anno sokat 1v1ztem OnSet ellen unrankeden, megvert 1 csomószor, hát istenem unranked volt, de a végén már ő is kikapott![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na persze már egyre kevesebben tolják a játékot.. és néha ezért se megy fel az ember, mert ugye se lesz online senki se...és az 1v1 rankedre is rálehet unni. -
Zotya21
senior tag
-
Cr4Zy
tag
-
Cr4Zy
tag
Igen, ezzel a paklival.
(#21862) Zotya21: Én megmondtam, hogy nem lehetetlen a fury fölé jutni!

(#21863) LoLHunCsirke: A buffolt cuccok ellen jön a cc + cultist master + szükség esetén motivate a crawlerekre (így azért már elég durva sebzést ki lehet osztani). Bár ha dupla-buffolt ashbone jön (unholy + lifeweaving), akkor azt úgy igazándiból nincs sok esélyem megfogni ugyanannyi powerből, szóval sokszor inkább csak késleltetem és egy brannoccal, vagy 2-4 ashbonnal megyek én is bontani. Ekkor ha védekezik, akkor nem marad powerje tovább buffolni az ashbonet és simán lekapom 1-2 cultist masterrel. Ha meg mégis azt az utat választja, hogy inkább buffolja, akkor utána esélye sem marad védekezni ellenem.
Jah és még azt hozzátenném, hogy ilyen kifejlett t3-at, ahol az ellenfél és én is azon vagyunk elég powerrel, hogy az egységek mellé buff is jöjjön, elsősorban az Uro mapon szoktam játszani, s ott az esetek 90%-ában enyém a közép (így azt ütik a buffolt cuccokkal), míg én a kezdőjére megyek. Ezzel azt érem el, míg ő csak egy orbot bont, addig én 2 wellt és egy orbot. Azaz gyakorlatilag kikényszerítem azt, hogy védekeznie kelljen (mivel ha bont, akkor én is és ezzel ő jár rosszabbul).
Hmmm, sunfighterről nem tudtam, hogy teszteli mostanság a lost wanderert, az alapból nem része a paklijának. Az unholy + lifeweavingezett reavere miatt nem régen, amikor teszteltem a snapjaws-t (kifejezetten szerettem, mert a fire-splash-ek ellen nagyon ütős volt t2-őn is), majdnem kikaptam, de a végén pont a snapjaws miatt elvertem. Viszont a skeleton segítségével több meccset tudok eldönteni, mint az előbb említett lappal, így visszaraktam a skeletont és elkezdtem komolyra fordítani a játékot (pár nap után visszarázódtam a kártya használatába és már 30-as győzelmi sorozatnál járok).
-
gergomester
tag
tudom h nm tőlem kérdezted, de szerintem a root az jó a sun ellen, a oink meg pedig az ashbone ellen

-
LoLHunCsirke
tag
Gratula, de azért a t3ad igen merész L counter nékül, akkor mit csinálsz ha buffolt sunreaver/ashbone üti az épületeid? nekem is volt valaha hasonló deckem és ezekkel gyakran beszopattak
Kicsit én is elkezdtem 1v1zni, grandmaster szintért megvertem Sunfightert ( 3 cián kör)aki nagyon a reaverre épített (unholy+life) warderrel pajzsolta , bár továbbra se merek nagyon előretörni, mivel 5 meccs után általában kapom a dc-t, és az elég gáz ha berak olyankor 1 fury rangút. -
Zotya21
senior tag
-
ricshard444
veterán
-
Cr4Zy
tag
-
Cr4Zy
tag
Egy szép kis shadow-nature mirror meccset láthattok ebben a replayben. Az ellenfelem mrwN volt, és szinte a végéig fej-fej mellett haladtunk, de még a pontokat tekintve is. Így aztán egy teljesen kiegyenlített csata után végül én kerültem ki győztesen, de voltak pillanatok, amikor tényleg csak egy hajszál választott el attól, hogy az eredmény más legyen (pl. ha 2 másodperccel hamarabb gyűlik össze a powere egy burrower nastyzésére, akkor bukok egy well, és hasonló dolgok).
P.s.: Azért érdekes a meccs, mert bár szinte azonos a paklink (összesen 3 lap nem egyezik meg) teljesen más stílust képviselünk: ő sokkal agresszívabban, támadóbban lép fel, míg én először védekezni szoktam addig, amíg elég előnyt nem szerzek egy szinte biztosan sikeres támadáshoz. Az ő taktikája az olyan agresszív paklik ellen, mint a pure fire, vagy a pure shadow jobban beválik, de mikor van frost és/vagy nature orbja az ellenfélnek, akkor az én taktikám a kifizetődőbb.
-
Volgafan
senior tag
Ne vegyen senki az EAtől!!!!!Vannak játékosok,akik megbízhatóak és olcsóbban adják ráadásul!!!
-
Vekerur
tag
Ugyenoz volt nekem is. (s ahogy néztem sok más játékosnak más EA játékoknál)
Én nem találtam rá megoldást, fórumon sem, így külön vettem. -
csillag1404
csendes tag
A hangsúly most nem is a 400FT-on volt amit leszedtek ( mellesleg a supportnál azt mondták hogy hozzájuk nem érkezett be tőlem átutalás! ), hanem hogy mégis hogy tudnék vásárolni BFP-t, és hogy valaki tudja-e mitől van ez a hiba. Mert olvastam forumon, hogy az összes EA játéknál gyakori hiba.
-
Cr4Zy
tag
Ha tényleg levonta a pénzt, akkor írd meg nekik szépen, hogy mész a bíróságra perelni, s a bankszámlád alapján bizonyítani is tudod, hogy a pénzt levonták. Ezek után tudtommal kifizetik a jogos jussodat, ha nem többet az esetleges problémák miatt.
-
csillag1404
csendes tag
Hali! Egy kis segítség kéne! Battleforge-ban szeretnék BFP pontot venni bankkártyával. De akár mikor próbálkozom ezt a hibát dobja az oldalon: " An error occurred while processing your request. If you canceled your purchase at the third party payment website, this error is expected. Code: NU2001 ". A számlámról a pénz szépen le is szivárog, de BFP pont sehol. Írtam az EA supportnak ahol nagy ívben tojtak rám, és csak annyit mondtak hogy gyakori hiba próbálkozzak másik böngésző programmal....
. Ha valaki tud Magyarországról vásárolni és leírná hogy miként csinálja sokat segítene! -
Cr4Zy
tag
Előző hónapban is másodikáig, vagy harmadikáig kellett várni ha jól emlékszem.
-
babatag
csendes tag
Talán 3.án mint a fizetést

-
gergomester
tag
Nm tudja vki h mikor kapom meg az XP-met a pve mapokon nyújtott teljesítményemért?

Csak m már lezárták a mapok ranglistáit és elkezdődött az új hónapos... -
Volgafan
senior tag
És mellesleg olvasd el,mit írok globalba

-
LoLHunCsirke
tag
-
barkoo
csendes tag
-
Cr4Zy
tag
Grat hozzá. Még akkor is, ha a 12 személyes pályákhoz szerintem csak mázlival lehet összeszedni elég embert.
Nekem pvp-ben végre összejött a 4. pötty a platina kör alatt, illetve pve-ben a 4-személyes pályák közül csak 3 van, amelyikben nem vagyok első (top 5 azért megvan mindben). Az egyszemélyesekhez lusta vagyok, a kétszemélyesek nagy részére meg még nem tudom a stratégiát... Ahogy számoltam, így pár nap múlva 2 pöttyöm lesz a csizma alatt.
-
barkoo
csendes tag
-
Volgafan
senior tag
-
Rankerz
senior tag
No ma felpakolom a BF et ismét és megadom a tartozásom, akinek lógok szóljon rám

-
Vekerur
tag
Az első hozzászólást ajánlom a fiygelmedbe, az elég jól bemutatja a dolgokat, ha az után lenen kérdésed,c sak tedd fel.

-
Volgafan
senior tag
Nature-shadow,azt hiába csinál bármit is treespirit,guardian rush ellen...1,ami nem volt szép,hogy sétált Iron a noxok után..a többi kifogásolhatattlan volt..
-
Vimpiknight
csendes tag
Hello! Még új vagyok és elkelne egy kis segítség a játék ismertetésében.
Előre is köszi! 
-
Cr4Zy
tag
Még mindig azt mondom, hogy ezen a pályán egy olyan páros ellen, akik ismerik a treespiritet, nem érsz szinte semmit velük...
Egyébként én is megmutatnék 2 pvp meccset, melyekben megmutatkozik a snapjaws ereje és egy-két gyengesége is. Az egyik csak pár perces, a másik majdnem végig ment. Bár még most is nagyon hiányolom a skeleton warriorst, mely helyére betettem e kártyát, hiszen sokszor t1-en nagyon hasznosnak bizonyult az számomra...
-
LoLHunCsirke
tag
nagyon fekszik nekem danduil a treespiritekkel, íme 1 videó ahol Jasira(warchief) és mutatinblade(legend) verjük meg hunironnal középharcban
[link] ( youtube link) -
gergomester
tag
szép meccs volt!
látszik h az elején nagyon alábecsültek titeket 
-
babatag
csendes tag
Valaki DOTA 2-zik a BF-esek közül?
Szivesen vennék lapokért meg pontokért 1-2 artifactot, mert én akármilyen szinten megyek akármennyit nyerek, 1x sem kapok semmit -.-" pedig már vagy 3 karakterrel nagyon táposan tolom 
-
Zotya21
senior tag
ksözönöm szépen EA egy hónapután kb mnodom megnézem a BF et hmaár megnéztem megyek egy bad harvestestet standardon mert miért ne
erre amikor felértünk egyszercsak Desync és ugye vége hát nem is játszok megint vele egy darabig
-
aclandiae
senior tag
Hogy áll a magyarítás?
-
LoLHunCsirke
tag
DragonDiablo+cokkiebp 2v2.. replay : [link]
használtunk ám minden mocskos dolgot xD -
mikibm
csendes tag
én minden kezdőnek tudok segiteni rengeteg kezdő lapom van amit tudok adni!!!!!
és ingyen még uncommonocat is keresetek fel
ing: mikibm!!!!!!
szeretetel várom a felkéréseteket!!!!
UT: 1 BF-es fun!!!!
MINDÖRÖKÉ BATTLE FORGE!!!!

-
ricshard444
veterán
-
Cr4Zy
tag
A játékban már találkoztunk. Bár ez a fórum mostanság kicsit haldoklik, néha azért vannak hozzászólások. Az első hsz-ben lévő linkek egy részét ajánlom figyelmedbe, mert vannak köztük nagyon hasznosak is. Egyébként ajánlom, hogy először pár PvE pályán játssz, majd miután ott valamelyest megismerkedtél a játékkal és a kártyákkal térj át a PvP-re.
Egyébként a játék gyors leírása: egy olyan RTS (real time strategy, azaz valós idejű stratégia), amelyben a makromenedzsmentet (pl. nyersanyag-gyűjtögetés, épületfejlesztés) megpróbálták minimalizáni a tervezők, s így a mikromenedzsmenten (egységek mozgatásának mikéntje) van a hangsúly.
(#21829) ricshard444: Bocsi, ebben már így látatlanban és fáradtan nem tudok segíteni...
-
lacilako
csendes tag
Én még csak kezdő vok ugyhogy ha valaki tud,az légyszi segítsen, megköszönném. A nevem a játékban kkocsog.
-
ricshard444
veterán
Ismét problémába ütköztem( ezért utálom a Win telepítést...)
Megnyitom a cuccost,beírom a cumókat bevillan az ablak és leteszi tálcára,de onnan már semmi nemhozza vissza
-
ricshard444
veterán
Próbálom feltenni a BF-t,de amikor olvassa a fájlokat a Bootstrapper

Nemtaláltam a régi BT-t amit annó az új patch-hez kellett leszedni bár gondolom ez a baj

Mellesleg leszedtem a netes verziót ami simán csak a Launcher és feltette meg leis szedte a patch-t...3.3GB volt a mappa a végén
-
LoLHunCsirke
tag
-
Cr4Zy
tag
Szerintem sem elérhetetlen egyáltalán, én a 8. helyig tudtam felküzdeni magam. Emellett viszont még mindig azt vallom, hogy 1v1-ben a pörgetés csak eleinte jelent sokat, később ez az előny szinte a nullával válik egyenlővé. Ha az ellenfél tudja hogy használod és várja tőled, akkor meg szinte nem is származik belőle előnyöd. Számomra végül a void-visszapörgetés 2, azaz kettő hellyel, és csak 300 élővel jelentett többet, mint anélkül. Persze hozzá kell tennem, hogy enélkül kb. esélyem sem lett volna ilyen gyors ütemben fejlődni enélkül (elkezdtem a pörgetést november közepén, 20-án unrankedben Tyderianeket vertem, s december első felére már top 50-es voltam). Miután előrejutottam, jobbak ellen játszhattam és így tőlük tanulhattam, s emiatt sikerült bent maradnom a legelejében.
-
Volgafan
senior tag
Akkor fogadjunk pörgettél

-
LoLHunCsirke
tag
Nem elérhetetlen az sem, én is voltam már 30.

-
ricshard444
veterán
590 vmennyi nem 59 oda soha nemjutok el

-
LoLHunCsirke
tag
59.? az má legend szint

-
ricshard444
veterán
-
Vekerur
tag
Szóbeli érettségi van holnap.

S ha jól emlékszem, nem csak nekem. -
kovsol
titán
legalább örömöt szeretnél egy random embernek !
-
gergomester
tag
-
kovsol
titán
hehe kovsol a BF es nevem is amúgy
Diablo3 meg nem tudom miért, de leköt nagyon, pedig nem szoktam oda lenni ennyire az ilyen játékokért. Na meg már kerestem vele több mint 7e Ft -t, remélem még eladok pár dolgot és akkor visszajött a game ára. -
gergomester
tag
-
Zotya21
senior tag
hát nemtom én a diabloval-val még ha fizetnének se játszanák de én viszont vagy nme játszok vagy minecraft-ot néha XD
de neküldj nekm 100 bf et mert nemlépek be max nemtom egy hónapba eccer

-
törölt tag
Én nem játszok már a bf -el.
Meg amúgy se szoktam írogatni, csak olvasni. -
kovsol
titán
én diablozok
Most meg beindult a valódi pénzes AH, így szerintem mégjobban rá van indulva a nép 
talán BFP milliomos vagy, hogy így osztogatod ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gergomester
tag
adok 100bfp-ét annak az első 10embernek aki ír a fórumra

De most komolyan, Gyuribá, mikibm, omnialhd néha, meg Tbpeti és én elég sűrűn játszunk aztán kész....
most mindenki diozik? vagy mi lett mindenkivel? és ne mondjátok h a játék lett szar m eddig is ilyen volt, csak régen még voltak fasza magyar játékosok, meg élt a fórum is! a játék az szerintem jó, igenis fasza!! nah de mind1 az első 10 akk 100bf/kopf!! 
-
Volgafan
senior tag
-
Gyuri27
félisten
-
babatag
csendes tag
Nagy a csönd!

-
pachito
őstag
-
G4ga
őstag
Sziasztok
phanzetomox-rol tudtok valamit? -
mikibm2
csendes tag
-
GodSie
csendes tag
Sziasztok lenne aki tudna nekem tölteni BFP pontokat?
Kifizetem persze az egészet amit tölt nekem előre is köszönöm!
mark89111@hotmail.com vagy mr.teddyyyxx skype
Ezeken érhettek el bármikor .pl ha feltöltöd nekem a 12500 pontot akkor nem 6000-et adok hanem többet cSak nagyon fontos lenne a feltöltés ugyanis én nem tudom nincs bakkártyám :/ -
Volgafan
senior tag
-
mikibm2
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
21900 - 21801
23604 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Skylords Reborn (BattleForge)
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Spórolós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Horgász topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy gondoltam, hogy eladok jó pár cuccot, ami kb 25k pontot tartalmaz tisztán. Ezeket DOTA 2 illetve Team Fortress 2 tárgyakra cserélném. Dotában a ládák nem érdekelnek és team fortress 2 ben a normál fegyverek(sárga négyzetes) és az alap ládák. Ezeken kívül szinte bármit megvennék főleg fülhallgató, bill sapka és unusual sapó érdekelne. ezekért sok pontot adok szívesen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) ellenfél pvp rankja : grandmaster

Köszi
most mindenki diozik? vagy mi lett mindenkivel? és ne mondjátok h a játék lett szar m eddig is ilyen volt, csak régen még voltak fasza magyar játékosok, meg élt a fórum is! a játék az szerintem jó, igenis fasza!! nah de mind1 az első 10 akk 100bf/kopf!!