Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
küldtem pü-t
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére

-
lowzor
veterán
Jó gyorsak ezek az Attack helik, mit ne mondjak
Csak 2 nap kell, mire a map másik végére elérek velük. -
laposonly11
senior tag
Érdekes lenullázódott a statom mindent fegyverem/járművem/asiggnement stb. alapba állt volt már ilyenem BF3 alatt ott kb 3 nap alatt kaptam vissza! A kérdésem már csak az hogy ha közben játszok azt hogyan számolja?
-
M@rdel
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hol próbáltad beváltani?
Mert ez még nem az origin kód!
Kell lenni egy linknek is mellette ott kell regisztrálni, és ott kapod az origin kódot. -
DonThomasino
veterán
Van itt egyáltalán olyan aki saphire kártyához kapott BF4 et?

-
@rglaaf
veterán
válasz
Algotis
üzenetére
Most gondolj bele sokan panaszkodtak itt már hogy vannak jó köreik, de utána meg a következő körben meg mintha elfelejtett volna játszani és minuszos kill/d aránya van lehet át kelett volna nézni a scorebord-ra milyen rangú emberek ellen játszott
mindegy én már semmin se csodálkoznék ha igy lenne -
lowzor
veterán
Az Air Superiority legalább tényleg arra jó, hogy lehet Attack helizni, ha már CQ-ban nem lehet
Hátránya, hogy nem lehet Inf-re vadászni és hogy tényleg egy Heatseeker war az egész 
Guilin Peaks amúgy marha szép Air Superiority-ben Ultrán
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Még mindig nem nekem van bajom a BF4 aktiválásával, nekem már vagy 2 hete megvan

-
Az előző 28165-re senkinek sincs valami használható javallata.
-
lowzor
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
Normal-on meg kell vagy 8
De szinte egy egész tárat bele kell küldeni, hogy dögöljön már meg. -
laposonly11
senior tag
-
eugabesz
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Be sem kellett volna tenni a listába,mert tuti összeszarja magát a szerver...a killcam-ról csak annyit,már a csapatban le lettem szavazva,tehát egy ideig nem lesz...mint ahogyan a pálya listás igéretemet sem biztos,hogy be tudom tartani..én voltam naiv,azt hittem kell nekünk az ilyesmi...
-
Laraxior
titán
válasz
laposonly11
üzenetére
A legjobb multiplayer volt. 
-
mcwolf79
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Annyiban igaza van, hogy folyton itt nyavajogsz, holott konkrét tapasztalatod nincs a játékkal, csak az amit videókról láttál,és amit a neten írkálnak mások.
(ha a bétát próbáltad az nem ér. Köze sincs a végleges produktumhoz.)
No offense

-
@rglaaf
veterán
Remélem rosszul értelmezem ezt a retard barmot...

https://twitter.com/Demize99/statuses/406334503150305280///
-toyed with the idea of a Handicap in BF4. Newb players get a damage reduction, which you lose forever when you improve. Like Golf.
-
LamaCube
addikt
válasz
Algotis
üzenetére
Ugyanilyen vagyok én is, tehát nálam emberére talált, ezért írtam neki, hogy én nem unom meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na viccet félretéve, legyek on is.
Eugabesz
Szavazhatnánk a kill camról is. Szerintem tutira többség lenne

Sajnos úgy látom a shanghai bekerül a mapok közé a szerveren, de hát ilyen ez a demokrácia
Devil
Már leírtam jó párszor, hogy nekem miért nem tetszett nem fogom megint leírni. Tudod a sok hülyeség között megtalálhatod. Keresgéld nyugodtan. Egyébként sose sírtam miattuk csak rohadtul nem voltak egálba másokkal szemben. Nem azt mondom, hogy most egál, mert kicsit átesett a ló túloldalára, de lehet érvényesülni velük, aki akarja megtanulja aki meg nem az nem.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hát akkor nem tudom. Én Sapphire R9 270X BF4 editiont vettem, rajta volt a dobozon is, hogy BF4 edition, és benne volt egy lap is, hogy kösz, hogy AMD terméket vettél, hátoldalán meg ott volt a lekaparható kód és hogy hogy kell aktiválni
(#28151) laposonly11
Szerintem ezt nem nekem címezted

-
mcwolf79
veterán
Ti is kb. úgy sírtok,mintha minden jármű használhatatlan lenne.
Egyedül a jet ami nagyon kaka lett, az attack heli használható, csak ugyebár ez fáj itt egyeseknek, hogy nem tudnak vele dominálni, mint a BF3-ban.
Szóval ez a nyivákolás nem csak a gyalogosokra érvényes. Ti is sírtok,mint a fürdős ku***k. -
-
Xaels
félisten
válasz
gali777
üzenetére
Nem tudom hol olvastál olyat tőlem, hogy "fáj" ha belő a tank?!... Nem fáj, és nem is veszem fel, ha lelő viszont azt qvára nem szeretem amikor a feladattól teljesen függetlenül kolbászolnak ide-oda a pályán és csak arra mennek, hogy minél nagyobb KD-jük legyen... Én is szoktam tankozni, szoktam helizni is de azt úgy teszem, hogy a feladatból is kellően kivegyem a részem.
Lehet a "legsz@rabb" jármű, de mindenkinek azzal kell teljesítenie.
Meg kell mutatni, hogy nem csak egyenesen tudunk magunk elé lőni, hanem tudunk olyan taktikákat manővereket amikkel a többiek fölé tudunk kerekedni. -
LamaCube
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Honnan veszed, hogy medic-el megyek
Cq-n engivel megyek mindig, gondoltam rájöttél abból, hogy írtam "kiszedtem 2 helit rpg-vel" de totál mindegy, rohadtul nem érdekel, hogy te mit hiszel, mert azon kívül, hogy itt okoskodsz úgy, hogy nincs meg a játék egyáltalán nem érdekel a véleményed. A sírásról meg annyit, hogy te sírsz folyamatosan a heli miatt, tehát a "sírós kis faszt" gondolom magadra értetted, ezért erre inkább nem is reagálok semmit... Kb. 10 hszt linkelhetnék, amiben leírtam, hogy rohadtul nem tankozom, mert vannak nálam 1000x jobbak és sokkal hasznosabbak a csapat számára, mint én lennék velük. Érdekes Lara és Kisza, akik nagyon jók a járművekben folyamatosan hozzák azt a szintet, mint bf3-ban. Más játékmódot kíván a bf4, mint a 3, de neked ezt hiába bizonygatom, mivel a bf4 még nincs meg. Persze, ha meglesz majd talán hiszek neked, de kb. annyival elintézem a véleményedet, mint ahogyan te. kb. le...rom 
Légy szíves linkeld már be azokat a hsz-eim, amikben hülyeségeket írtam és nem válaszoltál. Ja tudom mindegyik az, ezért ne is vedd a fáradtságot a megkeresésre... Egyébként felesleges volt az előbbi hsz-re is reagálnod és szerintem erre se reagáljál, mert hamarabb megfogod unni te vagy egy modi, mint én. Értsd már meg.
9 évig codoztam és onnan jöttem át bf-re, majd ha visszaáll a cod a régi kerékvágásba /sose lesz az már/ akkor visszamegyek
-
Algotis
addikt
Miket rontott a mai update?

-
kisza25
félisten
válasz
lowzor
üzenetére
nekem ez tetszik jobban

abban változott sokat a játék, hogy csak a csapatmunka működik, de én ismerősökkel tolom, így nekem ez még jó is, járművekkel nem lehet ész nélkül jönni menni, több taktika kell, 5-10 infre aki ráront tankkal/laval és közelharcol velük meg is érdemli... -
laposonly11
senior tag
Azt még mindig nem értem és BF3ban sem értettem hogyha tőlem 50méterre felrobban egy jármű akkor nálam miért van földrengés ellehetetlenítve a célzást!?!
-
gali777
őstag
Nem tudom miért fáj amúgy az infnek, ha lelövik cq-n... főleg azoknak akik nem is engivel mennek? Amúgy az ilyen emberek mit várnak? Kapjanak tactical nuke-ot aztán írtsák két kézzel a járműveket infként? A superioritysre pedig... A 3-ban is szar volt, pedig ott jók voltak a járművek, itt meg beletették a leghasználhatatlanabb járműveket. Na most akkor...
-
lowzor
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
Azt a pilótafülke fénylést én sem tudom hogy képzelték
Jelzi a térkép a másik gépet, de soha nem látom, mert fénylik összevissza
A manőverezhetőség tényleg olyan, mint egy repülő konzervdobozban. Fél perc után kiugrok általában a jet-ekből, mert hányingerem lesz bennük...Tényleg elérték a fejlesztők a céljukat. Csak akkor minek tették bele a játékba?
Más is gyűlölheti benne a jet-et, mert alig van olyan, hogy belespawn-olnak.
A másik dolog, ami még jó, hogy helibe, meg jet-be csak spawn-olni lehet (meg a többi járműbe is főleg). Nincs már olyan, mint a 3-ban, meg a többi BF-ben, hogy a Base-en beszállsz a járművekbe.(#28149) DonThomasino:
Garaciajegyre teszik rá a kupont, vagy benne kéne lennie a dobozban. AMD-nél általában a dobozban szokott lenni. Ha nem kaptál, akkor átvertek.
-
Xaels
félisten
válasz
LamaCube
üzenetére
Én mostanában Obliteration-t játszom, már ha van szerver amin van élet. Néha 1-1 szerverre felmegyek és "beindítom". Valamelyik nap Flood-on elmentem a bombáért, nagy nehezen sikerült összeszednem majd ott volt a közelben a LAV-unk és bele ugrottam, gondoltam gyorsan elvisz valamelyik ponthoz, de az a gyök nekiállt a két házsor között szerencsétlenkedni meg fraghunterkedni, végül gyalog mentem utamra...
(#28141) mcwolf79: a kisheli 25mm-essel nagyon durva, ha van legalább 1 valaki aki szereli. A két heatseeker után simán fent tud maradni a levegőben még akkor is ha megkínálod 1 sorozattal. Tényleg kell 4-5 ember akik egyszerre mennek rá, hogy ki lehessen szedni. Test Range-en próbálgattam a heliket és például a scout heli hőkövetője erősebb mint az Attack helié. A repülő célpontok nem robbannak szét az AH 2 rakétájától míg a kisebbikétől igen

Amúgy meg akinek a járművezés az élete menjen valamelyik Superiority módban ott kielégülhet. Ja, hogy ott nincs INF akire lehetne vadászni?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hát ha nem kaptál BF4-es papírt, akkor értelemszerűen nem volt hozzá játék

-
devilinsid3
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
honnan veszed, hogy nem fogom megvenni?
a múltkor is csak azért nem válaszoltam, mert annyira össze vissza beszélsz hülyeségeket, hogy csak na..
pont az ilyen infantry fanok, mint te sírnak azért, mert "jaj megölt egy tank miközben én medicezni akarok egy cq pályán"
ülj be egy tankba és arasd le akkor a tetves mapot, ha szerinted annyira OP
vagy akár egy helivel.. járművekkel is ugyanúgy lehet csapatjátékot játszani, mert nem hiszem, hogy az lenne a bf lényege, hogy a tankkal hátulról lövöldözünk míg beszalad 3 medic és elfoglalja a zászlót csak pont az ilyen sírós kis faszok miatt nerfelnek le mindent, vagy vesznek vissza a használhatóságukból
te meg ha ennyire akarsz infantryzni akkor húzzál vissza CODOzni ha már a warthunderes példával jössz.
már ott tartunk, hogy minden veszélyes szinte minden járműre, ez miért is kell? miért nem lehet belenyugodni abba, hogy max. az engi meg support c4el veszélyes a járművekre és kész..
nem rakjunk be minden szart minden kasztnak, mert tényleg medic a fő kaszt egy cq pályán.. aki medicként megy ne sírjon ha lelövi egy tank
legyen nehezebb kiszedni a tankot meg mindent, és úgy legyen csapatjáték ne az, hogy 3 ember kell ahhoz, hogy egy zászló mellett életben tartson pl. egy tankot, mert 1 engi kis bujkálással simán kiszedi -
DokiBaxxi
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Rá van írva

Fel kell menni az amd.com/getbattlefield4 honlapra, és ott aktiválni -
cickanyalien
csendes tag
Hy. Azt lehet tudni, hogy mit jelent az "ultimate pack"? Jár hozzá dlc, vagy valami? Egy vga mellé kapnám. Vissza olvastam, de nem nagyon találtam.
-
laposonly11
senior tag
válasz
lowzor
üzenetére
Az tény hogy itt én is úgy éreztem magam a jetben mint egy repülő konzervdobozban ami(eleve nem kell hogy felszálljon ami gáz) szinte alig fordul, lassú mint egy papírsárkány és még a pálya másik végéből is könnyen bemért egy 6 éves gyerek AA val vagy kézi stingerrel/iglával és örültem ha 10 másodpercet a levegőben voltam miközben a pilótafüléből nem látni semmit, mert csillog villog a kokpitüveg és olyan távol van a célzó rendszer mintha nem is lenne beleépítve a pilóta sisak szemüvegébe, hanem a mozi leghátsó üléséről kellene nézni egy kis TV-t!

-
mcwolf79
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
JA ,a kis heli kicsit sebez..

Ezért kellett ma Floodzone-on engineer-re váltanom, mert volt egy "gyökér",aki bele volt rohadva a scout helibe, és már nem tudtunk vele másként mit kezdeni. Ráadásul volt egy javítója is ,így "kicsit" nehéz volt kiszedni.
Én is beleültem a scout helibe,hogy megpróbáljam leszedni, de hiába írtam chat-be,hogy jöjjön valaki javítani baxtak rá.
Szóval a scout helire mindent lehet mondani, csak azt nem ,hogy gyenge.
Jet-tel mit probléma eltalállni? -
DonThomasino
veterán
Saphire VGA hoz kapott vki BF4 et hogy- hol kell aktiválni?
-
LamaCube
addikt
+1 Ennél jobban nem is lehetett megfogalmazni.
Persze semmi baj nincs a járművekkel, ha a feladatra koncentrálnak. tegnap Iram szerveren toltam 3 kört. Mindhárom kör alatt szinte mindenki minuszban volt statban vagy max. 4-5 kill pluszban a csapatomban. Az ellenben 25:3, 22:6, és hasonló statok voltak az első 5-6 helyen.
Mégis mi nyertünk, mert a feladatunkat csináltuk. A helis, ha jól emlékszem egy iramos volt . Felszedett minket és mentünk a zászlókhoz egyfolytában. És nem az embereket lövöldözte, ha kellett védte a hátsónkat és szállított, mi meg ugráltunk ki belőle és lőttük az engiket, akik a helit támadták. Na számomra erről szól a játék és nem arról, hogy egy heli a kezdőről ossza az áldást. Érdekes itt ez működött. Ugyanez volt a tankokkal mentek a zászlókhoz és nem a killre mentek. Ahogyan a 4-ik körbe átdobott a másik csapatba, inkább kiléptem, mert ott minden volt csak csapatmunka nem. -
lowzor
veterán
válasz
LamaCube
üzenetére
Amíg nem töltöltött vissza a flare, simán lelehetett szedni. De legalább az esélye megvolt a vezetönek, hogy védekezhessen.
Jaja, a sebzésük is lelett herélve. Kis helivel pl 500 golyó kell, hogy egy embert megöljön.
A jet irányításáról meg annyit, hogy a 3-ban "pro jet-esnek" számítottam, ebben meg szenvednem kell, hogy egyáltalán eltaláljam a másikat. Már bele sem spawn-olok a jetbe, mert csak rosszul leszek benne a forgástól.
Amúgy meg ne mondja már senki, hogy TDM-ezzek. A BF-nek a jármüvezés a lényege. TDM-re ott a COD, abban úgy is jobb. -
LamaCube
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
A járművesek meg a másik oldalt képviselik. Na akkor most mi a helyzet? Érdekes engem tegnap is szedett ki heli nem is egyszer. Mondjuk kettőt én is leszedtem rpg-vel. Hagyjuk már megint ezt a nerfelés dolgot. Úgysem veszed meg a bf4-et nem is értem miért trollkodsz itt folyamatosan, de mint írtam nem én fogom hamarabb megunni ezt biztosra veheted.

Mint láthatod ez a jármű orientált játék már nem csak a járművekről szól. Ez van ezt kell szeretni.Te meg menj wot-ozni. Vagy, ha repkedni akarsz, akkor warthunderezni.
-
jonnyjoker01
veterán
-
devilinsid3
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
volt az 10 is.. azért jó, hogy te 1 oldalt képviselsz és azért nerfeljék le az összes többi járművet.. akkor menj tdmezni, gondolom szerinted a tank is sokat sebez az infantry ellen
azért egy jármű orientált játékban ne várjuk már el azt, hogy az infantry domináljon.. dolgozzon össze az infantry rész jobban egy jármű kiszedéséhez, mint a jármű túlélésében részt vevő személyzet..
ha ennyire infantryként akarsz dominálva vannak különböző módok amik ezt helyezik előtérbe, de egy cq-n ne várd már el.. -
LamaCube
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Jah, mert ahhoz rohadt nagy skill kell, hogy a flare-t nyomogassa az ember "5" mp-enként, mert az ugye igazságosabb volt. Max, ha 5-en lőttek rá stingerrel, akkor talán le lehetett szedni, de még az sem volt biztos.

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nem kellett hozzá tudás, hogy eredményes legyen, de azzal, hogy folyamatosan szórta a szarokat és legrosszabb esetben felment vagy lesüllyedt a picsába eléggé op volt. Most, hogy nem tölt be 2 mp alatt és nem végtelen a lőszer, így igazságosabbnak tűnik nekem. -
-
Neoteric
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem.
(
) -
lowzor
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ahhoz legalább kellett skill...No skill AA-sok is voltak mindig Kharg-on, akik a domboldalról lőtték a gépeket, szóval ott sem volt annyira egyszerű. Multis játékokban, amúgy mindig is azok domináltak, akiknek van skill-jük. Nem úgy kéne ezt megoldani, hogy kiherélnek, meg elb*sznak minden járművet. Helivel pl 10 métert nem lehet megtenni, mert valami pro gamer mindjárt lelő AA-val, vagy Stingerrel a földről, mert nincs Flare. Tankkal is az előbb úgy lőttek ki, hogy nem tudtam lőni, mert nem töltődött vissza a lőszer.
-
jonnyjoker01
veterán
Jól láttam jucsub videókon, hogy 7870-nel ultrán 1080p-ben 70 fps körül mozog, és csak néha megy le 40-re?

-
mcwolf79
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
De az sem volt állapot, hogy a BF3-ban egy pro jetes ,vagy egy helis páros letarolt mindenkit a földön, ha az ellenfélnél nem volt megfelelő counter-e.
Kharg-on rendszeresen agyfaxt kaptam, hogy ha volt egy jobb repcsis vagy helis,akkor mozdulni sem lehetett a földön,annyira domináltak.Az az 1 AA vagy kiszedte őket, vagy nem.
Szal én nem bánom,hogy kicsit visszább vettek az erejükből.
Persze vihetett az ember AA fegyvert, de akkor meg a tankokra vigyoroghatott az ember értetlenül. -
Chereiose
addikt
még mindig szerver karbantartás van vagy már jó?
-
zack
nagyúr
NEkem visszatért a something wet wrong hibával kilépés. Eddig stabil volt.
Az anyjukat b@sszák telibe ezek az idióták. Már megint mit csináltak?

-
lowzor
veterán
Nem fér a fejembe, hogy cseszhették el ennyire a járműveket...Nyomjátok be a BF3-at a 4 után és meglátjátok, hogy ég és föld a különbség a járművek kezelhetőségében és használhatóságában. A BF-ek nagyrészt a járművekről is szólnak és pont azt cseszik el?
-
mackosajt
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Remélem felírtad a kívánság listára, a "Mit szeretnék kapni karácsonyra" részhez!
más:
Mik a mai peccs tapasztalatai? -
DieHard
senior tag
Amugy van itt a fórumon egy ember akár, akinek a játék hiba mentesen müködik?
-
mcwolf79
veterán
válasz
eugabesz
üzenetére
A net rendesen működik,nincs semmi baja.Az utóbbi pár patch mind így kezdte. Elindul 30-60 Kb/sec-kel, majd a végefele felgyorsul rendes sebességre. Eddig nem volt semmi gondom vele, biztos valami szerveroldali/Origin anomália lehet, mivel mások is írták, hogy nagyon lassan tölti lefele a patch-et.
A múlkori 800 megás patch-et majd 3 órán keresztül töltötte le
-
killer095
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A legjobb multiplayer volt.

Cq-n engivel megyek mindig, gondoltam rájöttél abból, hogy írtam "kiszedtem 2 helit rpg-vel" de totál mindegy, rohadtul nem érdekel, hogy te mit hiszel, mert azon kívül, hogy itt okoskodsz úgy, hogy nincs meg a játék egyáltalán nem érdekel a véleményed. A sírásról meg annyit, hogy te sírsz folyamatosan a heli miatt, tehát a "sírós kis faszt" gondolom magadra értetted, ezért erre inkább nem is reagálok semmit... Kb. 10 hszt linkelhetnék, amiben leírtam, hogy rohadtul nem tankozom, mert vannak nálam 1000x jobbak és sokkal hasznosabbak a csapat számára, mint én lennék velük. Érdekes Lara és Kisza, akik nagyon jók a járművekben folyamatosan hozzák azt a szintet, mint bf3-ban. Más játékmódot kíván a bf4, mint a 3, de neked ezt hiába bizonygatom, mivel a bf4 még nincs meg. Persze, ha meglesz majd talán hiszek neked, de kb. annyival elintézem a véleményedet, mint ahogyan te. kb. le...rom

aki prémium annak jár meg aki megveszi annak is