Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
Van a Soldier of Fortunes-nak 3. mai része is de kizárólag csak erős idegzetűeknek:
[link] -
SkyS1gn
félisten
Ma jövök eyefinity tapasztalatokkal/benyomásokkal

-
laposonly11
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
...azóta eltelt 15 év a mai procik 150x gyorsabbak(elnézést, van aki csak két magos amd vel rohangál akkor csak 70x) a mai kártyák vagy 500x és ott tartunk hogy a fizika mindössze néhány szélben lobogó zászlót, dülöngélő fát és pályánként 5-6 épületet képes felmutatni aminek csak az oldalfalait lehet valós fizikával kirobbantani(az összeomlás scriptelt szóval az nem számít), ja bocsánat lehet még árkot is ásni gránáttal...
-
laposonly11
senior tag
válasz
aizen92
üzenetére
De bizony hogy de!

Eddig ha jól emlékszem egyedül a Doom3 ban ígérték a "pixel pontos felület alapú" hitboxot de mivel a multit ott a kutya sem játszotta azóta a technológia valahol feledésbe merült!
(amúgy is feledésbe merülne mert Carmack jó ha 20 évenet jön ki valami felejtős játékkal)
Persze vannak ilyen dolgok is amik szintén feledésbe merültek:
És bezzeg elég volt hozzá 200mhz es proci is hogy az embert 32 darabbá lehessen lőni... -
aizen92
addikt
válasz
laposonly11
üzenetére
csak nem
elég gáz lenne 2013-ban -
RichieTri
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
sőt az rpg a smaw-nál is erősebb. hiába az is dumbfire, picit gyorsabban és kiszámíthatóbban repül mint az rpg. utóbbi elég hülyén repül...
-
Gyula84
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
mert inkább anti tank vagyok
és azzal kell leszednem a helit is meg azzal le lehet mind a kettőt szedni 
-
laposonly11
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Mondjuk az is vicc hogy a papírsárkány eregetésen nevelkedett 70éves szak pszihológus ilyenkor ezeket rá fogja a Chuck Norris filmekre meg az agresszív videojátékokra! A probléma csak az hogy a statisztika pont az ellenkezőjét mutatja, nem azok a "civilizált" kölykök szoktak vandálkodni akik el vannak a GTA IV, Gladiátor és forró csoki mellett, hanem azok akik "szociális" okok miatt este is kint flangálnak az utcákon...
Persze ha távolabb nézünk körül pl. Afrikában vagy a közel-keleten ahol kamaszok géppuskával multiznak élőben... -
@rglaaf
veterán
-
Gyula84
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
vagy olyan szar a hitbox hogy ott betalál
de nincs kizárva amit mondasz 
(#28266) VAN der BOSS
magamból kiindulva többet próbálkozok és nagyon sokat betalál volt olyan hogy betaláltam erre csak 45% ot sebezett majd még egyet ráküldtem de az is betalált és kampec nekimás amúgy az rpg többet sebez mint az igal/stinger?
-
X Factor
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
Nálam is tökéletesen műkődik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak azt mondom, hogy a párhuzamosítással megpróbálták minnél jobban kiaknázni az erőforrásokat.
De a játékosoknél akkora a különböző rendszerek diverzitása, hogy simán lehet olyan eset amivel nem számoltak, így ezeknek a hibáknak a javítását most végzik, mert most először szembesültek eleve magával a problémával.
laposonly11 mindkettő megjelenésénél voltak komoly hibák, és eleinte ugyanúgy televoltak sírva fórumok, bár az elégedetlenek mindig hangosabbak.
-
laposonly11
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
Ha bármi megakaszthatja akkor régen gondban vagyunk!
Ennyi erővel ezt az összes több szálas multiplayer játékra rá lehetne húzni!
Én nem emlékszem hogy BC2/BF3 nál lettek volna ilyen gondok(igaz én csak egy éves késéssel szereztem be a BF3 at), hiába hivatkoznak a készítők hogy az "teljesen más" volt! -
devilinsid3
addikt
válasz
Gyula84
üzenetére
én a betaban azt vettem észre, hogy mintha kicsit rásegítene a játék a cél eltalálásában.. a 3ban telibe el kell találni, hogy beadja, de a betaba gyakorlatilag csak a jármű felé fordítottam a csövet és hiába fölé lőttem akkor is beadta találatnak.. kicsit autoaimosnak tűnik (persze nem úgy, hogy 30 méterrel fölé lősz és ráhúzza, de szerinte fél-1 méter simán rácsalhat a játék
tudod, sikerélmény kell az embereknek) -
X Factor
addikt
válasz
laposonly11
üzenetére
Pont az volt a lényeg, h. a rengeteg egyedi hardveres és szoftveres környezetben annyi apróság van a párhuzamosítással kapcsolatban h. tulajdonképpen bármi megakaszthatja.
Ezt egyszerűen még ők sem tudják kitesztelni, max a népszerű build-ekre hagyatkozva vizsgálhatják a kérdéskört, ráadásul mint ő is említi, cégeknél átlalában egységes a hardverkörnyezet
Amikor kikerül élesbe, akkor derül ki h. ilyen cpu-val amolyan környezetben, a program szétfagy-e avagy sem, és ekkoris még fenn áll annak a lehetősége, h. amikor hasonló környezetben reprodukálni akarják a problémát, akkor nem történik semmi, mert egyik helyen fut egy 20-ad rangú 3rd party program míg a tesztgépen meg nem...
-
zack
nagyúr
válasz
laposonly11
üzenetére
Nem magamat féltem, hanem a családomat. Ha engem találnak meg, max az is Blikk hír lesz, de a védtelen nők...Iszonyat mi megy ebben az országban.

-
laposonly11
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
Nem magyaráztak meg semmit csak annyi derült ki hogy bajuk van a háttérben futó sok szutyok folyamattal(bár ezt inkább kifongásank érzem) nálam ugyanúgy elszáll a játék win8.1 64 alatt mondjuk 5 az 1 hez arányban ami még tűrhető, annak ellenére hogy game boostert használaok ami ilyenkor kilövi a fölösleges háttér folyamatokat. Bár akinek 4/8 magos gépe van az próbálja meg a feladatkezelőben vagy cpu controll progival az összes háttér folyamatot az egyik magra a többi magon pedig a játékot futtatni kiváncsi vagyok akkor megoldódna e a probléma!
-
zack
nagyúr
Tudom nagyon off, de azért csak óvatosan az utcán...[link]
-
Gyula84
veterán
elég sok az rpg vel kilőtt heli ebben a gameben nem? vagy csak nekem tűnik soknak

-
lowzor
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
Sok szerencsét
Én ha repkedni akarok, akkor BF3, vagy War Thunder. BF4-ben már földi ember vagyok. -
@rglaaf
veterán
-
pohár
félisten
válasz
laposonly11
üzenetére
van ám skill

-
lowzor
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
Egyik szerón sem megy senki jettel, annyira szar lett
Ha mennek is, akkor sem érnek vele semmit. Inf-et meg képtelenség kiszedni vele. -
laposonly11
senior tag
válasz
aizen92
üzenetére
De azért van remény, éppen tegnap nyomultam egy lengyel szerveren és a kutya sem repült jettel ott csak helizett az ellenfélnél én meg a warthoggal daráltam őket másik kezemben kávéval!
Igaz ez így olcsó siker de ha fejleszteni/gyakorolni akarsz akkor ki kell nézni egy olyan szervert ahol csak kölykök vannak és oszthatod az áldást! -
aizen92
addikt
válasz
laposonly11
üzenetére
neeeeee
és én még azt hittem van remény és csak én vagyok béna 
-
@rglaaf
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
na menyéééé....a

-
laposonly11
senior tag
Én nem látom hogy gyenge lenne az attack heli a csávó kiszed 5 tankot kevesebb mint egy perc alatt:
[link]
-
Gyula84
veterán
valaki használja azt a beépített akármit a menüben battlelog vagy mi a rosseb csak nem az húzhatja a netem mikor belépek egy szerverre?
-
M3oH
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Ilyen előfordul, hogy minden kieg nem jön össze. Idővel meg lehet, a rangért kapott battlepackból. Festést ne vedd ide, azt mindenre megkapod, nem csak arra a fegyora. Meg festésből van pár tucat

-
eszakas
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Van amit battlepacksban kapsz meg, vagy ha premium vagy akkor kapod.
-
LackoMester
addikt
válasz
gali777
üzenetére
A Battlelogba 5 BPkot mutat az említett fegyónál, és ez mind meg is van, de vannak még olyan tartozékok amik még nincsenek meg. Ezért is kérdeztem, h. mennyi az annyi. Akkor valószinűlehg még lőni kell vele. Egyébként 5 csillag szerepel a fegyó mellett, és még hiányoznak a festések, egy hangtompító és egy laser.
Köszi.
-
cickanyalien
csendes tag
A 28143-as kérdésre, senki nem tud tájékoztatást nyújtani?
-
spanglee001
addikt
nem tudok szervert választani, nem mutatja az assigmenteket, csak loadingol a szervereket mutatja, de nem lehet rákattolni.
rájoinolni tudok a már játszó ismikre, restart volt, de semmi változás. -
Gyula84
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
.
-
gali777
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Battlelogban unlocksnál a fegyvereknél, ha rákattintasz a fegyverekre akkor jobb oldalon mutatja az unlockokat meg battlepackeket. És igen, változó, hogy mennyi van egy fegyverhez.
-
LackoMester
addikt
Kérdésem lenne, fegyverenként ( pl. Assaault- M416 ) hány Battlepack van. Egységes fegyverenként, vagy változó?
-
-
mahoni
tag
megvettem a bf4 et, felraktam de a multit hogy indítom?

-
LamaCube
addikt
válasz
eugabesz
üzenetére

Voltam fent a szerón voltunk vagy 8-an, de úgy néz ki mindenki mással játszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HRC95
Inkább csinálok egy format cét vagy egy hard resetet rajta.
Azt felrakok rá egy 8.1-et úgyis mindenki azt ajánlja. De ha tele lesz a tö.. vagyis a memoria és túlcsordul, akkor visszateszem a hetest. 
-
LamaCube
addikt
válasz
eugabesz
üzenetére
A cod-ot annyira nem csipázza úgyhogy valószínűleg igen
Valami joystickről is magyarázott, de az már 2 éve a szekrényben porosodik. Néha nem tudok elmenni ezeken a nőkön. Joy-al amúgy is sz.r irányítani bf4-et.
Mondtam is a gyereknek, hogy valami nem klappol az anyjával.
M@rdel
Legalább valakinek örömet okoztam.
Nem tudom miért duzzog azóta az asszony... 
-
törölt tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Attack heli a bétában még jól volt beállítva én örültem is neki.
Kijött a játék baromi gyenge lett a 30mm ágyú, de mit tudsz róla milyen szar lett?
Tegyetek már fel léci pár videót neki, mert nem hiszi el!
-
aizen92
addikt
compensator a horizontál, a muzzlebreak a vertikális recoil-t csökkenti?
-
ottesz
aktív tag
Medium Range optikák mikortól elérhetőek?Rangtól függenek?Azokat nem tudom feltenni a fegyverekre.
-
HRC95
tag
Az este folyamán tolunk egy közös játékot valahol?

-
lofagi
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
A bétában az AA nagyon infi gyilkos volt, most már csak a légi járműveket írtja op módon.
-
lowzor
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nem változott semmit. A játék is annyit változott, hogy nem laggol, meg valamivel szebb a grafikája

-
Csaber
senior tag
Igazán " jóra "sikerült a mai javítás , én azóta ha meghalok nem is tudok ujraszületni air superiority-in , két hiba miatt 1 még a repülők helye sem látszik , az néha helyreáll , de akkor sem sikerül neki akármit csinálsz
törne le a keze az összes DICE alkalmazottnak .... -
DokiBaxxi
őstag
Hülye spawnolás most jól felb*szott.... Ha legalább nincs spawn protection, ne a fekete képernyőt nézném fél óráig, mikor már le vagyok spawnolva
Ez kombinálva egy Op. lockerrel nagyon élvezetes volt 
-
válasz
Gyula84
üzenetére
Igen, azoknál a szeróknál is, ahol elvileg nincsennek CR-es pályák. Annyi történt közben, hogy kijelentkeztem az Originből, majd a Battlelogból is, csináltam egy restartot, utánna felraktam a két napja megjelent új AMD-s VGA drivert, indítottam a játékot, és most az egyik szerverre már sikerült bejutnom.
Szóval, egyelőre várom a további pozitív fejleményeket. -
válasz
Gyula84
üzenetére
Mint már a korábbi hozzászólásaimban írtam, tegnap nem játszottam, de előtte két napig tökéletesen futott a CR-es kiegészítő. Ma indítottam a játékot, gyorsan leszedett egy kis javítást, de csak ez van. Telepítés javítását elvégeztem az Originben, azt írta vissza, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jö, mindennel meg van elégedve, ennek ellenére ezeket dobálja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

7v7 be nyitottam egy 11-3 al
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sőt. Egyáltalán nem, már hetek óta..

Ez kombinálva egy Op. lockerrel nagyon élvezetes volt