Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Operation mennyire megy?
Vannak teli szerverek?
Én nem játszottam conquest-et soha a BF1-ben, csak Operation-t, bele is raktam 1200 órát, szívesen visszatérnék. -
-
-
válasz
stuszivadasz
üzenetére
Én igen, még Májusban....de nem kaptam ilyet.

-
válasz
stuszivadasz
üzenetére
Virtuális térhangzás, próbál teret imitálni, több-kevesebb sikerrel.
Én egyszer próbáltam, nem jött be, azóta sem kapcsoltam be, jobb a sztereó.
Amúgy a. 20-30 ezres ársávban nehéz melléfogni, játékra mindegyik jó, inkább a design, feature-ök, amikben különböznek.
De ne a 7.1 legyen az, ami eldönti a vásárlást. -
válasz
stuszivadasz
üzenetére
HyperX-ek nagyon jók, 53mm-es driverekkel, akár zenehallgatásra is, persze nem villognak ezer színben, mint a kokain árban futó Logitech meg hasonlók, de hangminőségbe agyonveri az összeset, az 50 ezer forintosat is és mindezt fele pénzért teszi.
Mondjuk játékra jók ezek a Logitechek is, de zenét nem hallgatnék velük.
Szivárványos kinézet vagy egyszerű forma, sokkal jobb hang....majd eldöntöd.Sszerk.: amúgy semmi bajom a Logitech cuccokkal, egér, billentyű, 2.1 speakers, ez kapásból 3, amit használok tőlük, de fülesben azért van jobb.....kevesebb pénzért.
-
válasz
Madn!ght
üzenetére
Kizárt dolog, hogy a neted a hibás.
Előtte nekem is az unknown errort dobálta csatlakozásnál, aztán az egyik szerverre sikerült belépnem.
Napok óta szar ez a foshulladék, szolgáltatótól függetlenül, sokan panaszkodnak....remélem az új rész is ilyen lesz, de akkor ez az utolsó, hogy benyelték a 80 eurómat, ezektől a kreténektől többet semmit.... -
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem sem, bár csak egyet mentem az este, de régebben volt néhányszor ilyenem, olyan mintha a karakterre lenne kötve egy kötél és húzna vissza, nagyon bosszantó.
De ez régen volt, mostanában nem volt gondom a játékkal, már a szokásos faszságokon kívül.
Egyszerűen nem tudom megszokni, hogy a server browserben nincs feltüntetve az éppen aktuális parti állása, 3 join-ból egyszer biztos, hogy a legvégére dob be, agyfaszt kapok tőle.
Ez a feature már alap volt évekkel ezelőtt, de ide basznak berakni....mondjuk most meg már minek? -
-
válasz
Bestspiler7
üzenetére
Köszi.
Na, azt el akartam kerülni....de ha máshogy nem megy. -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tényleg annyi?
Megvan Steamen, de sosem néztem mekkora....letörlöm.
-
Kösz-kösz.

-
válasz
voodoo98
üzenetére
Igen, péntek este raktam össze.
Meggyőző a cucc, bár minden alapon van, ramok is csak 2133mhz-en működnek (3000 amúgy), szerintem a bios is régi a lapon...
Egy kis problémám van vele, az pedig a melegedés, 67-68 fokig is felmegy BF alatt, 4690k egy 10 fokkal hűvösebb volt.
Vegas 4K render alatt meg belenyal a 75 fokba....de ez van.
-
Aloha.
Játszik valaki non K 8700-al, lenne néhány kérdésem privátban.
Thx. -
Észlel valaki a szerver keresőben, a megszokottnál magasabb pingeket?
Tegnap még a 20-25 körüliek voltak csak, most meg 50-100.
-
Hol a Shock Operation?
Nem tegnap kellett volna jönnie? -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Es arrol kap valami ertesitest?
Fasznak nem tudjak leszippantani egybol....ha ezt tudom, akkor masik kartyaval intezem. -
válasz
Gery9112
üzenetére
Nekem az nagyon bejön, nyilván védőként jobb, de szeretek támadni is ott.
Bizarre: passzolom, amúgy nem értem mit szarakodnak, vonják le, nincs rá gond.
Prokxy: nekem bejön a light tank mindenhol, több vehicle killem van, mint inf.

zzola: nekem az nem annyira jó, egy olyan kártyáról intéztem a tranzakciót, amin össze-vissza pénzek vannak, most van rajt 1500 euro, de lehet, hogy jövő héten már csak 15 lesz.

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát, bevallom én is nekiálltam ismét....

-
Az előbb látom, hogy egy tag rank 148, kérdem tőle, hogy mi a műsor, azt mondja, hogy csak 141-ig kell 100csillió pont, utána már a szokásos 500 ezer.
-
válasz
Gery9112
üzenetére
Nekem 0 db.
Kirakva is egy lett, még az elején.
Mondjuk én már rég átadtam a terepet a kisebbik lányomnak, én már kezdem unni, Ő viszont nagyon szeret játszani vele, persze only operation, ahogy az apjától látta.
Nagyon durván tolja, 12 éves lány létére....mondjuk nem ma kezdte a multis pályafutását.
-
-
válasz
Madn!ght
üzenetére
Visszanéztem a linkedet, hát nem válogat a dc, mindegy melyik szolgáltató.
A UPC-nek van az a fehér CB, na az egy ipari hulladék, asszem Puma 6 chipsettel, gykorlatilag nem alkalmas online játékra (sem), azt erőltetik a fos reklámjaikban, na azzal elhiszem, hogy van DC, azt be kellene tiltani....mint ahogy több országban meg is történt, csoportos pert nyertek a felhasználók, ki kellett cserélnie a szolgáltatónak azt a fost.
Nekem nem az van, hanem egy minimum 6 éves Cisco, wifi nélkül....mondtam is az ügyintézőnek, ha ez tönkre megy és nem tudják pótolni/javítani és a kibaszott connect boxot akarják adni, akkor elválnak útjaink. -
válasz
Madn!ght
üzenetére
Egész pontosan 1 UPC-s szívott ezzel sokat, Dave kolléga.

Mielőtt megvádolnál, hogy beépített UPC ügynök vagyok, nem vagyok az, nekem aztán szar mindegy melyik cég, csak stabil legyen....upc-m van, de egy kezemen meg tudnám számolni a DC-ket, a 7-800 óra alatt.
Más: mi ez az incursion, érdemes letölteni?
Topikgazda nyilatkozz. -
HUN témához: elég régóta tolom a multis játékokat, soha eszembe sem jutna odaírni, hogy HUN....a magyar játékosok megítélése, hasonló az oroszokéhoz, hogy ennek van-e alapja vagy nincs, azt az "olvasóra" bízom.
Talán ha holnap sikerül a patkányokat leváltani, akkor megfontolom a dolgot.
Pár kép, ha valakit érdekel:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....remélem megdöglenek még ma.