Hirdetés
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Thx.
Tehat ha tegnap ezt spec En nem tudtam kioldani akkor azt buktam?!
6-20ig melozom es a 30e pont mar nem fert bele a 22-00ig tarto jatekidobe es a maradek par ezret hagytam (volna) ma estere,szinten melo utanra.....(mert En idiot azt hittem,h a kovi datumig el a dolog.....a "100eleteronoveles"-es dog tag is 1hetig futott igy gondoltam....)
Szval jo nagy hulye vok ha ezt beneztem.
(Nem a dolgok miatt,hanem ha ez szamit valami egyedi(bb) dolognal a bfv-nel) -
voodoo98
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
Igen, érdemes kiütni az új Community Mission-öket. Nekem tetszenek. Grat a toplistás helyekhez!

(#36491) prokxy
Gyakorlatilag azok.
Konkrét napokon lehet megszerezni azokat a cuccokat, amik a táblázatban vannak.
Ha van premium pass, akkor megadja az alsó sorokat is, egyébként nem.(#36492) Bizarre
Én a BF3-mat csak igy toltam. Canal TDM. K jó volt! Nem jutottam mondjuk túl sokáig.
level28 vagy ilyesmi. -
@rglaaf
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
A 4 nekem is jobban tetszett de olyan szinten kiégtem benne hogy nincs ingerem elindítani😁 itt még most van mit csinálni uj rank 150 ig fegyverek vannak perkek amiket még nem unlockoltam szoval bf5 ig el leszek
Ami inkább hiányzik az a bf3 helizés jo kis mapok canals tdm😆 -
Tegla80
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Gondolom nezted Te is,h itt jonnek majd azok a dog tag-ek(4db)amiket a multkor beszeltunk(es mas miatt vartam)..... plusz a barbed wire bat es a tobbi dolog amik anno szenvedest okoztak sokunknak a kari kornyeki idokben.Nah azokat most kiszorjak mindenkinek aki epp jatsza a jatekot.
Anno csapkodtam vele ,de 2xx kill korul valtottam a russian award knife-re es sztem mar maradok is ezen a vegeig mert [link] .
Plusz ha mar mutogatom magam(
) akkor meg ez lenne az ami emlitesre melto [link] .Nalam ez a fegyver mindent visz es ez miatt rakhatnak tolem barmit mar ide, amig nem adnak melle hasonlo tar meretet es tudast addig tok felesleges mert nem cserelem le.Jah raneztem es a Bf1 merete nalam 111.1gb
-
Pintim....
tag
Sziasztok. Van valakinek Roccat Kave fulese? Mert nekem nem ismeri fel a jatek az audio menuben. A masik fulesemet fel ismeri.
-
voodoo98
addikt
Az első eresztés:

-
válasz
Gery9112
üzenetére
Nekem az nagyon bejön, nyilván védőként jobb, de szeretek támadni is ott.
Bizarre: passzolom, amúgy nem értem mit szarakodnak, vonják le, nincs rá gond.
Prokxy: nekem bejön a light tank mindenhol, több vehicle killem van, mint inf.

zzola: nekem az nem annyira jó, egy olyan kártyáról intéztem a tranzakciót, amin össze-vissza pénzek vannak, most van rajt 1500 euro, de lehet, hogy jövő héten már csak 15 lesz.

-
Snooker
senior tag
Én vagyok amúgy a topikban az egyetlen, akinek a BF1 jobban tetszik mint a BF4?

-
prokxy
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Kinek mi, aki ismer, az tudja, hogy járműves vagyok alapvetően, itt "kényszerültem" bele az inf-be, mert a repcsin kívül mindegyik egy rakás szar. Amiensen a kistank még élvezetes is, de 0 taktika van benne.
Mondom ezt úgy, hogy a 3-4-hez hasonlítom, mert az is egy taktika, ha redline-ból lövöldözök, meg az is, hogy számolom a másodperceket az active protection miatt, ill. a reaktiv armor leesése esetén forgolódok és ki nem tud lőni a delikvens, majd beírja, h 3x lőtt rám és miért vagyok 100%-on javító nélkül, hülyecsíter!

-
prokxy
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Látod, nem tudom ezt a bughalmazt letenni!

Nagyon akciós volt most a store-ban,egy próbát teszek vele konzolon. Far Cry 5 irányítás nagyon jól ment, multi is, akkor van gond, ha hirtelen cselekedni kell, akkor megijedek vagy nemtom, de elrontom a gombokat!

Ha a BF1 PS4-en nem jön be, mert nagyon bénázok, akkor megyek vissza vele PC-re, de akkor megint vegyek VGA-t, meg fasza monitort, hááát, átgondolom 2x is. Mert a BF az kell, hiányzik. Mltkor próbáltam invelni 1-2 embert a BF3-4-be, ááá, remeg a kezem mindjárt, ha belegondolok egy jó kis Golmudba, Zavodba, Khargra, Caspianra. Érdekes, h BF1-nél egyedül az Amiens map fogott meg, a többi felejtős, míg az előző részeknél gondolkodtam, hogy melyik a legjobb,mert minden map jó.

-
prokxy
veterán
válasz
Gery9112
üzenetére
Ma már leszek, tegnap csak a vásárlásra kapcsoltam be a PS-t.
Este belövöm a beállításokat Brokenmasina setupja alapján, aztán majd finomhangolom.Én Zeroékkal írogattam a trailer-ről, grafika, hangok ez szép és jó, de a BF1 is ilyen, csak a hangulat ugye. Eléggé szétzilálta a BF3-4-es kiváló csapatot, veteránokat a BF1 sajnos, vmi nagyot kell villantaniuk, hogy újra bizalmat szavazzanak neki a régiek.
#36468) zzola, (#36469) sixpak: teljesen igazatok van, megértem. Én is megveszem, 100%, viszont én lemezesen, aztán ha nem kell, akkor eladom.

-
prokxy
veterán
Üdv Srácok újra!

Visszatértem, bár most már PS4-en.

Van vmi aktívabb klán, ahová lehet csatlakozni? -
voodoo98
addikt
válasz
sealandfirst
üzenetére
Mire gondolsz? Hogy ott is topikgazda legyek? Nem kértek fel.

(gondolom van egy hsz limit, ami után kell/szokott topikgazda lenni egy topikban, ezt nem tudom. Szívesen vállalnám. Egyelőre tetszik a BFV nagyon. Kicsit fura a steampunk stílus, de a multi úgyis más lesz)(#36451) sealandfirst
Magnum! Nagy kedvenc. (avatarom is az Origin-ben
)(#36455) sixpak
Mindkettő előrendeléshez jár, igen! (de már megválaszolták)
(#36457) br4adam
Nézd meg jól a Soldier menü belül, mert az számláló nekem már jó ideje szar. Nekem most hozzáadta az 5 új fegyvert és ugyanúgy 240/241. De ott vannak. Ráadásul a számláló szerint 1 db hiányzik és kb. 1 éve nem tudom kideríteni, hogy melyik fegyó az!
Ha mégsincs ott, akkor írni kell a supportnak! -
br4adam
aktív tag
Ment a preorderva V-re, de nem kaptam meg azt az öt fegyvert. Valamit kellett aktiválni nektek? /Xbox One/
-
sealandfirst
tag
ALL FOR ONE
[link]
rip John Hillerman (1932–2017)reboot, remake,divathullám. az adott kor elvárásainak megfelelően, de ki a célközönsége?
ez még nyomokban sem emlékeztet a sorozatnyitóra
egy életem egy halálom kipróbálom?

-
sealandfirst
tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Topicgazda,
a Bf V-ös topiccal kapcsolatban tervezel valamit a jövőben?
Tegnap éjszaka hirtelen felindulásból megrendeltem, de ma visszamondtam.Mindig is egy szamurájkardra vágytam. most mit kell kiakadni rajta,
a japók kedvenc hadifogolykivégző fegyvere. vagy lehet mégse -
Silεncε
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Simán lehet, hogy kezdők voltak még (mondjuk szintet nem tudok). Régebben engem se nagyon érdekelt a revive, mostanában szoktam át medicre assaultról, eddigi rekordom 50 valahány revive egy kör alatt

Cheesus: mostanában már én is így csinálom, aztán néha rosszul sül el

-
Rony949
addikt
Én még mindig nem fogom fel hogy ennyire nem törődik szinte senki a csapattársaival. Meghaltam, köbö 10 másodperc múlva odafut a holttestemhez egy medic, konkrétan átfutott rajtam, úgyhogy látnia kellett, de nem....nem velem foglalkozott, hanem az ellent lövöldözte. Gondoltam oké, lelövi az ellenséget még mielőtt fölszed, de nem ez történt. Képzeljétek, köbö 15-20 másodperc múlva odafutott még egy medic. 100% hogy ő is látott engem, de ő is csak lövöldözött. 10 másodpercig azt figyeltem hogy hallott voltam, és két medic volt a 3 méteres körzetemben, de egyik sem szedett föl.
Ezt fel kellett volna vennem videóra. Elképesztő látvány volt.
-
EczkE
veterán
Kar hogy PS4-en meg nem lehet elorendelni.

-
omfgk
veterán
Az új BAR variánsnál a Rate of Fire változtatható. 360rpm vagy 600rpm. Gondolom 360rpm-nél hasonlóan viselkedik mint a Chauchat, 600 pedig mint a normál BAR-ok.
(#36431) voodoo98 : Hát a Trench verzióval gyakorlatilag nem is érdemes célozni, akkorát rúg vissza és olyan vacak az irányzéka ,hogy messziről bármilyen más fegyverrel gyorsabban kiszednek.
-
voodoo98
addikt
- Igen, ez az M1919 ugyanaz. Csak a hipfire-je rosszabb. Tehát nem sok értelme van, ahogy én látom
- ha elszeded mástól, akkor használhatod
(#36429) Snooker
Igen. Én előrendeltem és meg is vannak.(#36428) omfgk
Sok scrap-ből vehetsz ládákat, sokat. Ott meg nyitogathatsz. Vagy egyből megveszed a skint, ha van olyan, ami tetszik. Néhány fegyverre gyűjtöm a skineket, de nem mindre. Ha van köztük olyan, akkor megtartom, de a nagyja megy a levesbe.(#36432) omfgk
Bármibe le merem fogadni, h ezek a fegyók a BFV-ben is benne vannak!
M1911A1 skin baromira tetszik.
-
omfgk
veterán
Amúgy megint napi megszerezhető scrapeket látok a menüben.
100/200/300 scrap. 600 scrap és mind 2 perc alatt megvan. Csak tudnám ,hogy mit lehet kezdeni a sok scrappel... Mert a legutóbb bekerült fehér skineket kivették, az arany skinek meg úgy látszik szintén assignmentek után szerezhetőek.ui : Már van fent videó az +5 fegyverről https://www.youtube.com/watch?v=oswyysMNtP0
-
omfgk
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
M1919 SMG.
Ezt kaptuk meg a legutóbbi Update során, vagy nem? Ez volna talán a Storm verzió? A Hip Fire sávja itt kisebb szerintem.Tehát 1db scout/assault/medic/support fegyver variáns és 1db all class pisztoly variáns.
Ha valakit lepuffantok és elszedem tőle a játékban, akkor amíg én ki nem purcanok addig tudom használni? Egyedül a Fedorov érdekelne. De egyelőre még nem veszem meg a BF V.
ui : Grand Operation.
Remélem abban is lesz egy Galicia jellegű map. 
-
voodoo98
addikt
Ha előrerendelitek a BFV-t, akkor ezeket a fegyvereket kapjátok meg BF1-ben:

Mosin Nagant 38 nem tudom mit keres itt??
Sőt az M1911A1-et 1924-től kezdték gyártani, de ez kevésbé zavaró, mint az M38.
(Szerintem ezek a fegyók készen vannak BFV-re és csak simán átrakták ide és kész!)
(#36420) dergander
Nekem is Ultimate Edition van 0 day preorder.
Kiváncsi lennék, mi van akkor, ha előrendeli az ember és utána lemondja később vmikor. -
juve600
nagyúr
ÜDV
mennyi tárhelyet foglal a gépen a játék,a DLC-s verzió ?
köszi
-
Dennis
csendes tag
Sziasztok!
Láttam, hogy az originen is ingyenes lett a tsar dlc, de amikor hozzá akarom adni a könyvtáramhoz, akkor kártyaszámot és számlázási adatokat kér az origin.
Miert van ez?Választ előre is köszi!
-
Bati0501
őstag
Ma -itteni idő szerint- 8-kor derül ki, aminek ki kell?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks Enthoo Pro
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) akkor meg ez lenne az ami emlitesre melto