Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinersgala
tag
Helo. Premium Passel ps4en meg lehet még szerezni valahogy a Lawrence of Arabia packot?
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kérdezzük meg PROkxyt...

-
Gery9112
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem kellett sokat keresnem, ez alapján érthető a vád. Négyszer tekertem vissza, hogy lássam mi történt. Tuti nyomtam volna rá egy reportot, ha ellenem csinálja ezt.
-
Amúgy többnyire jó dolgokat mond tényleg... ezek talán a legnagyobb hibák.
Kivéve a mozgás, azzal nem értek egyet, hogy csúszkálni meg ugrálni elhessen meg közbe irányt váltani meg lőni... ettől nem lesz pro valaki... épp hogy inkább egy köcsög troll max.

Szóval azt remélem nem hozzák vissza.De a többi tényleg jó meglátás... nagyon kíváncsi leszek a BF V milyen irányba megy tovább ezekben és fejlődik/jobb lesz e.
Az eddigi alpha videók alapján pár dologban van remény hogy jobb lesz.

(#37696) prokxy
Akkor jól rémlett.

A marbel duck-ot néztem mondjuk időnként, főleg a fegyverekről adott jó infókat azért... kár hogy ő már kiszállt.
Nyilván őt is vádolták csalással stb előtte... ez annyira nem érdekelt engem, mindenki eldönti hogy játszik, meg talán nála sokkal kevésbé nyilvánvaló is a videók alapján.
De a fegyvereket jól kielemezte, mit hol mikor hogy érdemes használni stb... nem is tudom csinálta/ja e más olyan jól... kár érte. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
De, ő az.
Én nem akartam erről "vitát" indítani. -
Gery9112
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na ez új info nem tudtam.
Ajánlott videók között dobta fel a YT, belehallgattam és nem mondott nagy hülyeségeket. De a csítgyanút megértem....totál úgy éreztem magam a videó nézése közben, mintha Schwarzit látnám a Kommandóból -
-
prokxy
veterán
válasz
Gery9112
üzenetére
Az, h mit mond, fogalmam nincs, hang nélkül kellett nézzem, de ügyesen játszik.
Múltkor észrevettem, h pl. hétvégén vagy szabi nap estéjén mennyivel jobban megy, azért utazás+meló után nem tudnék még hasonlóan sem játszani, 3-as KD azért szinte mindig megvan inf-ben adott napra vetítve utóbbi időben, sőt, de neki jóval magasabb. Egy ideig tudok így "pörögni", de aztán lemerül az elem, majd visszamegyek a nyugisabb tempóra!

Ma leszel?
-
Gery9112
őstag
Érdekes összesítő arról, hogy min is kéne javítani a következő BF részekben
Fel is iratkoztam a srácra..bár a videóiról csinálhatna német nyelvűt is mert 10 másodperc után érezhető, hogy német srác angolul szeretne beszélni.
Van akiket ez zavarhat, de ettől függetlenül érdemes megnézni, jó meglátásai vannak. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem meg úgy van a net fent, h powerline-os cuccba van dugva a gép, úgy tolom a multit, de atomstabil, 30 körüli a pingem és adja is ahogy kell.
-
válasz
prokxy
üzenetére
Diginél nincs ilyesmi mert ott külön ethernet hálózaton megy a net a házakon belül, így be sem zavarhat.
Elhiszem amúgy ezeket, szüleimnél énis kicseréltem anno mindent, mert szakadozott az invitel net meg a digitális tévéadás a coax hálózatról... mondjuk azota a net telekom optika lett ott, mert milliószor stabilatt, mint az invitel fos (meg mostmár gyorsabb is a gigás nettel és még olcsóbb is, lol), de a digitális tévéadás is fényévekkel stabilabb meg jobb lett azóta.
Mindenhol igazi full réz kábelezés és aranyozott csatlakozók, meg nagy sávszélességű szatellitre is alkalmas cuccok/elosztók. Meghálálja...
Igaz a net ugye nincs azóta ezen a hálózaton... de éremes cserélni az biztos, ha túl régi vagy ócska kábelezésű.Saját lakásban meg mikor megvettem anno szintén felújítottam, ott is minden ugyanúgy újrakábelezve minőségi cuccokkal... nincs is gond semmivel.

-
-
zzola
titán
válasz
prokxy
üzenetére
Be kell számoljak arról, hogy megszűnt a játékban az akadozás!
Most mondhatnánk, hogy feleslegesen dobtam az i5-8600K-t, de nem!
Durván jó a Ryzen 2700X, általában fél gőzzel megy a professzor 0 OC-val!!!
Most egy komolyabb custom vizet tervezek rá, elvileg a VGA nincsen lematricázva, lehet arra is rádobatok egy blokkot...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Cserélnem kellet a hálózaton egy 1500 forintos szűrőt, azóta jobb a TV, jobb a net, alacsonyabb a ping és eltűntek a korrigált csomagveszteségek...
Persze az is lehet, hogy idő közben az Invitel/Digi valamit mókolt a hálózatonk...és idő közben javították.
-
Lendova
őstag
Aki lvl 150 alatt van, az nem is igazi BF player!!!444
-
banana_joe
tag
van itt olyan jóember aki segítene megcsinálni PS4en a conflict dog taget?

még nem próbáltam csak a leírást olvastam de elég bonyolultnak tűnik -
prokxy
veterán
Meddig tart a 2XP?
-
bul07
nagyúr
válasz
Dtomka
üzenetére
Nem nem számít a kd, de azt nem tudom elviselni hogy balfasz a társaság
Látom hogy mondjuk jobbról tőlünk nincs senki 1000% hogy ott fognak jönni, megyek oda egyedül és velem szemben vannak 10-en,
És hiába spotolom mondjuk őket ott a sok piros pont a térképen de senki nem jön ara a csapatból, sőt elfutnak velem szembe, na ilyenkor nézem hogy át lehet e lépni ha nagyon nem mert mondjuk eleve 3-4fővel kevesebben vagyunk akkor lépek a szerverről
Ha látom hogy jó küzd a csapat de mégse nyerünk az nem gondÉn nem vagyok jó játékos
Ha megy akkor megy de van hogy semmi nem jön össze -
Dtomka
veterán
"Mondjuk én nem cicózok ha érzem hogy sz@r a csapat lépek át a másikba már ha van rá lehetőség"

Nem attól leszel jó játékos, hogy a lámákat alázod. Nem mindig a győzelem a fontos...főleg ha úgy hagyod cserben a másik oldalt, hogy ott magyarok is voltak.
Persze, tudom a k/d nem lényeg...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Én is azt vettem észre hogy mostanában nagyon hígult a társaság
És nem is kiszámítható a dolog, egyik körben jó a meccs, másikban győzünk gond nélkül, harmadikra meg már az elején olyan hátrány jön össze hogy vége, ez így nem jó
Mondjuk én nem cicózok ha érzem hogy sz@r a csapat lépek át a másikba már ha van rá lehetőségÉs nagyon sok a 90 rang alatti játékos
Szerintem a régi öreg jó játékosok már kezdik elhagyni a játékot, ezért a szervereken többségbe kerülnek a gyenge vagy kezdő játékosok
-
Pro!Petya
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Naa gratula hozzá!
Én nem tudom ,de délelőtt csak olyan csapatokba rakott be ahol az összes flag-pont már az enemy-nél volt és kezdőről kellett kitörni vagy jobb esetben már volt 1 pont befoglava
Ezzel nincs is bajom , jo oké innen szép lehozni! De ha konkrétan alkalmatlan rá a csapat na az felbasz agyilag!
32en vagyunk és ebből ha ketten hárman befoglalunk végre egy pontot akkor azt rövididőn belül bukjuk mert az összes többi agyonskillezett hulladé... azaz "csapattársam" az lapul valami fa mögött vagy bokorban.
(pl argonne)
Napok óta itthon vagyok egy valag lónyugtatóval mivel kiműtötték az összes bölcsességfogam és ennek ellenére még így is sikerül felkúrnia pár idiótának
Pedig mennyire örültem hogy végre tudok ülni és lehet tolni
Jah basszus vasárnap van...omg -
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Mentem volna most pár kört, de csak a szopatós csapatokba rak be ez az istenverte kibaszott qudickmatch...szánalmas szar bazzeg.
-
prokxy
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
Nálam is szokott, meg ugye a végén csak akkor lehet kilépni, ha a kövi map betöltött, addig csak Quitting...van.
-
keszegduda
őstag
válasz
STC Speed
üzenetére
Én szinte csak operation módot preferálom, és kb. 1-1,5 hete csak fekete képernyő fogad. Előtt volt olyan néha hogy 2x több ideig gondolkodik váltáskor, de csak betöltötte valahogy kis késéssel...most pedig percek múlva sincs semmi.
Alig van időm játszani akkor is csak a cumi van, persze amikor a jó csapatban vagyok, mert miért ne. 
-
Lendova
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Előfordul néha nálam is, viszont nem láttam még róla sehol topicot.
-
STC Speed
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Nálam is ilyen,de nem mindig.
-
keszegduda
őstag
Operation map váltás után fekete képernyő és csak forog a töltő szimbólum!? Másnak is ilyen?
2 update óta ilyen, csak alt+f4 a megoldás. A next map hang megvan közben csak nem tölti be a pályát, mintha a szerver nem lenne jó. Idáig hibátlan volt. -
sealandfirst
tag
számokkal napi szinten foglalatoskodik valaki?
kerekítésnél mindig bajban vagyok

-
EczkE
veterán
válasz
banana_joe
üzenetére
PS-en lehet rogziteni a jatekotmenetet, azt felteszed YT-ra, majd onnan lemented es tudod is dekodolni. Boxon nem tudom hogy mukodik, de gondolom ha pl streameled azt letudod kesobb menteni es dekodolni.
-
voodoo98
addikt
válasz
banana_joe
üzenetére
Én pc-n csináltam mindent és fraps-szal vettem fel, ha jól emlékszem.
-
banana_joe
tag
Sziasztok, valakinek sikerült konzolon a morse kódos cuccokat megcsinálni? telefonnal felvettem de semmi értelmeset nem dekódol belőle sajnos.
-
Lendova
őstag
Besurranhattak hozzád és bekapcsolták az Options/Gameplay/Advanced/Network performance graph-ot. Én feljelenteném őket!!!!44444
-
prokxy
veterán
A HUN-ra nem megyek, aszongya, nincs csipa, oké, 2x szedtek le összesen, az is gewehr 98-as fegyverrel volt...

Az inf onlyval nincs bajom, sőt, néha jó, de ez a beállítás nekem nem jön be, most vagy HC az adott szerver vagy nem. Szóval fura ez így.
Mondjuk éltem is ad admin írta lehetőségekkel: "van millió szerver, minek mentem oda."
(#37635) sixpak: arra gondoltam, h a játék menüjében van épp, a proci 37%-on pörög és mégis 70+ fokos, nekem mikor víz volt rajta visszament 50-60 körülre ilyenkor, mert gyorsan lehűti. Léggel is a 7700K-m 68 fok volt max tegnap este, pedig nem alapon megy. Viszont nem ez a gond és úgy néz ki, h zolának szerencséje van és hálózati probléma volt, így nem akad már neki a game.

#37646) zzola: igen, ilyen idióta az admin, h vki jól tolja, akkor kick meg ban, hát menjen oda az, aki szarul játszik.
Ja, meg ha vele vagy, akkor nem gáz, igazi 12 éves lehet, akinek anya adott pénzt, h legyen szervere és játszhassa a szuperhőst. Biztos felállt neki, mikor kivágott, hogy neki mekkora hatalma van!

-
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
MSI afterburner
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tankmatyi!
Szép, csak így tovább! 
voodoo: kösz az infót, 140-es vagyok, pont jól jön ez az XP cucc.
Mondjuk nem sietek, mert októberig ki kéne húzni a 150-est. 
-
voodoo98
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tudom. Be kell lépni és ha a főmenüben írja, hogy dupla xp van akkor már él. Szerintem ma délutántól valahogy.
Ez a tweet alapján már ÉL! -
voodoo98
addikt
A hétvégén 2xp!

-
@rglaaf
veterán
Most jutott eszembe itt még nem tapasztaltam hogy a tank löveg elporzik repülőn hmmm.. micsoda pozitívumok😄
-
Gery9112
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezt megfogadom köszi a tippet.
Ha tudok majd jönni jövő héttől újra és együtt toljuk légyszi ne vegyétek fel az infiltrator-t köszi. 
-
juve600
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
tényleg ma meccs lesz,látnom kell hogy esnek ki a brazilok

-
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Átlag reggel 5-től vagyok ébren és éjfélre már elfáradok, nem is úgy megy, meg már érzem, h pihizni kell, szóval nekem emiatt is az éjjel 11-12 a plafon általában.

Most voltunk joker-rel 2 karikát, este lehet nem jövök, majd meglátom még.
-
juve600
nagyúr
sniper-ből melyik a jó puska ?
medic,assault kezd unalmas lenni meg a sniperes klánom is kötelez
-
válasz
Gery9112
üzenetére
Amúgy ha nincs még meg, próbálkozhatsz CQ helyett a shock operationnal is... Zeebrugge... meg az az árkos pálya (Somme river vagy mi???) ott támadók kezdőjén és közben is elkaphatod esetleg az infit...
Főleg ha sok a noob, nem is tudják ott van, én ebben a módban csináltam meg, igaz ígyis kellett vagy 2-3 este rá (nekem).
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A VGA-n meg a ramon kívül minden új és ugye a másik gép alatt is voltak problémák.
Tehát vagy a modem/szolgáltató a hibás, vagy a VGA...vagy a játék. -
Nos az igazi a Wireshark, de tudni kell hogy mit kell nézni... ahhoz meg hálózati szakinak kell lenni igazán, (meg persze jó lenne tudni a játék belső működését is, hogy miket küldözget és mikor van baj).
Van még az a ping teszter vagy mi az EA support oldaláról... esetleg azzal, de az csak a csomagvesztést + késleltetést meg ilyesmit tudja megmondani.
UOTrace vagy valami ilyesmi a neve, google biztos kiadja.
Meg persze ehhez tudni kell a szerver IP-jét, de pl resourse monitorból azt hiszem az kideríthető hamar.. a bf1.exe csatlakozási közül.
Ha hálózati bajod van, akkor az lehet router, környék, szolgáltató meg kábel függő is mi és hol a baj.
Ritkább esetben az alaplap hálós része vagy a drivere.Jah meg az a grafikon szerintem a játékon belüli network graph... azt is bekapcsolhatod... pár dolog látszik rajta.
Azt hiszem azis ott van valahol az options-ben. -
válasz
voodoo98
üzenetére
A puhányok leléptek...

Dezertálásért azonnali főbelövés jár...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#37600) prokxy
Egyébként éjfél után vagy mikor joinolt Liquid és toltunk egy fasza kört Verdun - Fao-n... mármint operationt persze

Előtte meg Chaeron nevű tag... nem tudom innen származik e, de WH-s.
Szóval csapatfüggő is, de védeni jobb ott ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Packeta
- HP notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig mennyire örültem hogy végre tudok ülni és lehet tolni