Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cnote24
újonc
Minden megvan pedig ahoz hogy menjen ... tölt, tölt és nem indul el , de ez a probléma a frissítés után jelentkezett csak , próbáltam a javítás az se segített
-
Cnote24
újonc
Hello. Lehet nem ide tartozik de hátha tud valaki segíteni . A legújabb frissítés után ami 05.07-én volt a Bf1 10-15 perc játék után kifagyott . Újra raktam az Origint , hátha ... semmi nem változott , sör rosszabb lett , már el se indul a game . Volt valakinek hasonló ? Mit lehet ilyenkor csinálni ?
-
sealandfirst
junior tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
A mostani frissítés DLC szintű, ezek szerint, Westie mai videója szerint is
Eddig minden egyes DLC megjelenése után emelték meg 10-el az elérhető rangok számát
viszont, ellentmondás, ma új fegyver jelent meg:
Thompson-géppisztoly esetében hol van a 10 codex kill-hez tartozó beírás?
-
sealandfirst
junior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Sarló? komolyan
Ilyen kézifegyverem még nekem is van otthon, a kerti szerszámos kamrában a falon lakozik. szigorúan fűnyírásra, de akkor inkább már kaszát használok.Honnan származik az ötlet? kedves DICE munkatárs, lenni A kukorica gyermekei fan?
Apropó, gyerekkoromban egyszer majdnem beleállítottam egy egy vasvillát a lábamba...

A lényeg, Colt Single Action vagy kamu volt vagy az utolsó, köv havi frissítéssel jön
-
zzola
titán
A Sjörgen Slug elég OP! Próbáljátok ki, 1 lövés=1kill.

Olyan, mint BF3-ban a Spas sluggal... -
voodoo98
addikt
válasz
Dtomka
üzenetére
Letoltam egy op. kampányt, de nem volt crash-em! Kopp-kopp! De a twitteren írkálták, hogy előfordul.
Origins pontokat nem tudom, h mire lehetne használni. Nekem is van pár.(#36182) Bizarre
Egy 5*-os dog tag-et kapsz, 150-es rank-ra és ennyi. (meg egy 5 csillagból álló váll-lap lesz)ZOMBIE DOOR OPENS! - Battlefield 1 easter egg
Itt van, hogy hogyan kell kinyitni az ajtót.
-
-
Gery9112
őstag
válasz
voodoo98
üzenetére
Esélytelen és sok motiváció nincs. Azért, hogy ne 141 hanem 142-es szinten legyél nem sokan fognak kínlódni. Én pl. a Bf4-nél ha jól emlékszem 134-es szinten vagyok, de valószínű ott is fogok maradni.
Néha játszom vele de lényegesen kevesebbet, amióta kijött a Bf1, kanyarban a következő rész és azok, akikkel játszottam rendszeresen már konzolon tolják. -
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Remélem egy 4XP-t bedobnak majd...

-
Ez ha így marad nyilván már csak időhúzásra megy... más értelme nincs...

-
voodoo98
addikt
Needed: 5,500,000 !!! (Nálam: estimated 2,710 Min = ~45 óra)
Ennyi kell 1 (!) szint lépéséhez! 140->141.
rank100: +20m xp
rank140: +20m xp
rank150: +55m xp
--------------------------
Összesen 95m xp (nekem 120m van, akkor kérem azonnal!
persze ez nem így megy.
) -
voodoo98
addikt
Egy érdekesség: (DannyOnPC-től):

Érdekes, hogy JackFrags nincs 140 közelében sem!
Más:
Apa, kezdődik!

-
voodoo98
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Érdekes dolgok van a WEAPONS CRATE UPDATE NOTES-ban.
pl.:
- új sweet spot blur-clear rendszer scout-nál. Alapból off-on, Video options-ben bekapcsolható. CTE-n próbáltam, érdekes.
- perf fix: Improved framerate spikes when deploying in Passchendaele. Na erre kiváncsi leszek!
- 10 new Soldier ranks -
zzola
titán
válasz
mockosgyerek
üzenetére
Igen, de boxon sem szenved azért hiányt az ember! Én ott is játszottam sokat és még lehet, hogy fogok is...
-
voodoo98
addikt
(#36166) zzola

(#36163) omfgk
Nem tudom. Sok fegyó scope-t kapott, mondjuk ez nem zárná ki a medicet. -
zzola
titán
válasz
mockosgyerek
üzenetére
Szerintem igen! Még sokáig lesznek játékosok! Bár PS4-en jóval többen nyomulnak, több az elérhetpő szerver is!

-
mockosgyerek
csendes újonc
Sziasztok, szerintetek megeri megvenni a revolutiont 4000-ert one-ra? Vannak meg emberek a servereken es lesznek is szerintetek a jovoben?

-
voodoo98
addikt

-
Def26
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
-
voodoo98
addikt
Holnap: Weapon Crate Update

-
zzola
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ne megy sebesség bajnok, de pontos és erős-szerintem...
-
zzola
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Perino Model 1908 Low/Support
-
anubis6
aktív tag
-
omfgk
veterán
válasz
anubis6
üzenetére
De a visszarúgás miatt, a második lövésnél már esélyes ,hogy a sörétek nagy része elmegy a fejek felett a kis vertikális eloszlás miatt.
Statisztikák alapján nagyon kevesen használják. Nem is tudom ,hogy pl engem valaha öltek-e meg ezzel a variánssal. Pedig rengeteget voltam Fort Vaux 7/24-en is. Ahol akkor elvileg a Sweeper jobb lehet.
-
omfgk
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Igen, a Hellfighter shoti az M97 Backbored verziója méghozzá.
A Hunter az aminek nagyobb távolságnál esik vissza a sebzése.
A Sweeper meg az aminek a sörét eloszlása nem egy kört ad ki. Fel és le minimális, viszont jobbra-balra sokkal nagyobb mértékű eloszlás. Gyakorlatilag egy horizontálisan sokkal szélesebb elipszis. Ennek a fegyvernek még mindig nem értem ,hogy hol származhat előnye.

(#36141) zzola : M97 és az 1897 ugyanaz. A fegyver menüben M97 a neve, viszont pár codexben 1897 a neve.
-
voodoo98
addikt
Fasza!

Végülis ez jó hír, mert akkor előbb-utóbb majd adja...M1911 super rare skin:
Hát az tényleg poén volt. Anno láttam twitteren, h szinte mindenki kiüti. kb. 4x sikerült megkapni és abból 3x fájó szívvel ugyen, de scrapelnem kellett. Fura, h azért is csak 270 scrapet adott.
Így szereztem meg a Desert Gold tank skint is. Volt még egy Landship skin is, de azt nem sikerült. kb. 6000 scrapem ment el, de megérte. Kérdés, h bug volt-e akkor ez vagy ilyen egyszeri lehetőség (feature).új BF:
- Nagyon azt mondják, hogy 2. vh lesz idén és 2019-ben lesz BFBC3 Vietnam-ColdWar era. Szinte biztos, hogy vmilyen sorrendben, de ez a 2 játék jön most egymás után.
- Hardline2-t kizárnám (Pláne a BF1 sikere után). HL1 nem aratott osztatlan sikert, amennyire én tudom.
- Modern-re még várni kell szerintem: nem rég volt 3 modern egymásután: BF3, BF4, BFH
- jövőt is kizárnám: SWBF1-2 és a cod iw gyenge teljesítménye miatt is. Nagyon-nagyon remélem, h nem jövő lesz!Promotion dog tag-ek:
Nekem van 2: ThinkGeek és PDP Controller. AMD-t nem láttam a neten sem sehol. Dark Horse-ra pedig, amit vettem (könyv, de eléggé olcsó volt
) abban nem volt dog tag, így felhagytam az egésszel.
Twitteren szokott lenni sorsolás, ott lehet nyerni ilyeneket. ThinkGeek-et már nyertem ott.(#36139) zzola
Ez az M97 (az eredeti neve: Winchester M1897). Ez a Hellfighter shoti is, ha jól emlékszem.
Mivel intenzíven nyomatom az OP. kampányt, ezért rengeteg scrap és skin hullik ki, elég sokat sikerült így begyűjteni a kedvenc fegyvereimhez. (Megj.: alapvetően skineket nem gyűjtök.
)(#36141) zzola
Igen a játékban M97 a neve. Az M97 és M1897 ugyanaz. -
sealandfirst
junior tag
WW2 küldetés?
A híd még áll. Kelly hősei után szabadon

-
sealandfirst
junior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
ennél izgalmasabb küldetést kitalálni? ww2
ma olvastamA pokol kakofóniája – japán katonák százai eshettek áldozatul a világ legnagyobb krokodiltámadásának
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
sealandfirst
üzenetére
Inkább Ebay-en nézegess. Én pl ott vettem a Collectorshoz tartozó szövet plakátot 1000Ft-ért.
BF3 USA Steelbookot vennék még, de iszonyat drágák. :/ -
STC Speed
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Jó lenne, de utána mindenféleképp 2.vh kell szerintem

-
sealandfirst
junior tag
Üdv
Promóciós dog tag-ra hajt valaki?
Mit értek ezalatt, külön kategória. Külföldről beszerezhető bf1 kapcsolatos termékek, hazánkban nem forgalmazzák.-Art of bf1 könyv
-spéci xbox kontroller
-pécés videokártya
-aszem kitűzőkKérdésem. AMAZON.DE az ideális megoldás?
-
zzola
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Én Hardline 2-re tippelek...
-
laceszgamer
addikt
Kissé off, de esélyes hogy mégse a második világháború lesz a következő BF környezete, hanem egy Bad Company 3-mat kapunk. Bár ha igaz és tényleg Vietnám is benn lesz... BC 2 Vietnám máig nagy kedvenc, kár hogy nem játszanak vele már sokan.

-
omfgk
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Nem akartam ,hogy a szerencsédet szidjad, ezért nem írtam be, ma is és tegnap is toltam egy kört, mindkétszer esett az Axe. Mindkettő scrap...
Én ha jól emlékszem 11/5-el fejeztem be még az előző Op Camp-ot, most az újban ez a 2 köröm volt így 13/7 az arány.De pl BFBulletin-en találtam olyan bejegyzést ,hogy a valakinek még az előző kampány alatt már a 3. napon összejött. Tehát vagy 6/5 de lehet ,hogy 5/5.

Teljesen random. Bár a BF-nél ki tudja. Mint amikor a bugos Revision volt és az M1911 Super-Rare dropja el lett cseszve volt. Nekem 3-szor is dobta egymás után.
Szerk : Care-Package, csak eszembe jutott a neve

-
voodoo98
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
Én küzdök ezzel a Russian Axe-szal. Szerintem nem adja már jobban, mint eddig vagy egyáltalán nem adja.
Adott valakinek ebben az op. kampányban Russian Axe-ot?
Ilyen a statom: 5/3 az elején és azóta semmi, most 15/3-nál tartok. Nem létezik, hogy 10 ládából ne legyen legalább 1 db.
(15/3 jelentése: 15 ládából 3 db-ban volt Russian Axe!
) -
Tegla80
addikt
válasz
Gery9112
üzenetére
Hat jah, tele van minden kis xar hibaval amirol nem is beszelunk....pl nalam a a patko jel van ha fejlodik a tanker-em,holott az a lovase.(kepem is van ,de inkabb errol nem rakok majd masrol,mert leszidnak a tobbiek a sok kepert.
)voodoo98
probaltam En is keresni,de ps-en nem talaltam,ezert op camp lett mert az tolom ugye alapban is.Kemeny party volt,de a vegen sikerult behuznom....

Szoval kiszedtem egy uccso mvp-vel ezt is az elobb.

igy allok jelenleg beloluk
csak a lovasok nem jonnek,de elobb utobb 1+lesz abbol is.Jah,es kaptam egy bartek bludgeon puzzlet is.
szoval ad ez mindent talan igy a vegere. -
Gery9112
őstag
válasz
Tegla80
üzenetére
Ennél már csak az a jobb, amikor a szöveg nincs szinkronban a felirattal.

Először a német szövegnél figyeltem rá, hogy nagyon nem ezt mondja aztán legyintettem, hogy tuti a németem kopott meg...de sajnos nem. Persze ez nem olyan bug, ami "game breaking" lenne de attól még, aki figyel annak feltűnhet.
Nálam számtalanszor előfordult vagy az, hogy amerikai oldalon a kör elején német kommentárt hallgatok. -
Tegla80
addikt
Ne adjatok fel mert siman kiszedheto a 10 keselesert jaro piz.
Verdun,uccso vedo pontrol csak lerohangaltam a hegyrol es elgazositva szedegettem oket.Volt,h 3 biletat szedtem egymas utan es sikerult is visszafutnom menedekbe halal nelkul....a statom nem lett tul fenyes a korben,de a biletara hajtottam...

Lehet elony ,de amugy eleg sokat keselek mert ,direkt elvezem az elkapasukat ,igy a hazakban a gazfelhoben megbujva is sokat lehet szedegetni....jah es support a karakter,h a gaz mindig keznel legyen.
Az uccso kepet lattatok mar gondolom,de lehet nem figyeltetek mert nincs is a felirat aktivalva nalatok.

-
Akkor azt elvileg lehet bajonettel is... próbáljátok azzal, be a tömegbe, valakit csak leszúrtok.
Nekem úgy rémlik azután is adja a dogtag-et.
-
zzola
titán
Éjjel jól leszop@tott a játék! 1 kör alatt megvolt 8 melee, viszont csak 2 kettőt számolt el, amik tisztességes késelések voltak! Aki mellett elszaladtam és "becsúszott" a késelést, azokat nem. Lehet nem lesz meg a 10 kés?

Azt hiszem ma lejár az ideje...
PS4--en nem találtam késes szervert... -
STC Speed
őstag
1 hónap es E3.Ott pedig mar mindig az alpha verzio szokott futni a battlefieldekbol.szóval kíváncsi vagyok mikor jon az első trailer

-
Gery9112
őstag
A Verdun Heights pálya operation módban mekkora szopóroller támadóként. Az utolsó pont kb. bevehetetlen.
. Szerencsére a pontokat csak akkor írja jóvá a játék, ha végigszenvedem az Operation-t különben 20 percig biztos nem néztem volna, ahogy a mortar spamnak hála esek-kelek. 
Akármikor is játszódjon a következő BF...csak mortar ne legyen benne vagy max. komoly megkötésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gyakori?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)