Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Persze én az alapján írtam amit írtam amit eddig tapasztaltam
Hátha a Beta más lesz, más pálya más jattékmód(mármint a most meglévő két fajta helyet más)
Csak ugye én most azt látom hogy,
a csapat jó része várja a járműveket,
gyalogosként nem sok esély van, elég ha két tank összefog ,
elég egy vagy két jó pilóta egy oldalon és esély sincs repkedni,
nagyon egysíkú felszerelés(nem a fegyverek darabszáma)
zeppelint nem lehet lelőni(lehet csak ki van kapcsolva ez a funkciója, vagy kevés hozzá a idő, bár folyamatos repülőgép tűz + lévédelmi tűz olyan 130-tól 200-ig folyamatosan rá nem elég akkor mi)Játék hibáit nem is említem mert azt még biztos javítják(tankkal nem egyszer ragadtam be, volt hogy bomba tölcsérből nem tudtam kijönni)
De várom a Betát hátha mást fogok akkor tapasztalni
-
N@idia
őstag
Én konzolon játszom az alfával, de már kissé unalmas, hogy csak ez az 1 pálya van. Én nagyon remélem a bétába nem ezt rakják vagy le se szedem

-
daveoff
veterán
válasz
Balika23hun
üzenetére
Van aki károg, és van aki nem, a világ már csak ilyen.
A Hardline pl egy tök jó játék szerintem....
-
bul07
nagyúr
válasz
Balika23hun
üzenetére
Á értjük csak pozitív vélemény lehet
, és irgum burgum aki mást mert írni
Nekem így az Alpha alapján ez a véleményem, hogy pár hónap fél év elteltével erősen csökkenni fog a játékosszám ha nem mutatnak valami újat a bf4 után(És a PC-ről beszélek, konzol az más)SW Battlefront fórumába is hasonló volt, sokan ekézték azokat akik le merték írni hogy ez a játék nem olyan f@sza(lehet én is
, utólag is bocsi), majd 3-4hónapal megjelenés után szinte kihalt a fórum mert senki nem játszott vele -
taknyí
senior tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Pedig bánhatod a hárdlányt nagyon faintos...

-
Xaels
félisten
Szép.

(#2585) daveoff persze, hogy "pangás" van hisz csak (jó esetben) pár ezer ember van nem százezrek(vagy akár milliók) mint a véglegesnél.

Esetleg ha valaki ennyire szenved és unja megszánhatna hétfő-keddre. Tudok adni cserébe Playclaw HC licenszet vagy Origin fiókot több játékkal.
-
CptAdamica
veterán
Én nem látom, hogy annyira pangás lenne a szervereken. Más kérdés, hogy nem mindenki ér rá egyfolytában játszani. Amúgy valószínűleg azért érzitek így, mert csak egy pálya van, én is beletoltam már 23 órát és vágynék egy másik pályára.

-
Balika23hun
aktív tag
Látom a károgó vészmadarak visszatértek

Felrakhatnátok már egy új lemezt mert ez már kezd unalmas lenni
Sokan vagyunk akiknek megváltás lesz ez a játék a bf4 után, akiknek nem tetszik a játék az nem veszi meg és kész. Én se rohantam a CDG-be megvenni a Hardline-t csak mert Battlefield hanem messziről elkerültem. -
bul07
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Igen pont ezt érzem én is, mintha S W Battlefront ismétlődne meg
Ha csak lemásolják a bf4-et első világháborús köntösben annak nem lesz jó végeMert az első pár órában újdonság varázsa viszi az embert majd jön hát de ez már bf4-ben is volt, csak más köntösbe
Én lehet kivárok és csak a második hónapban veszem meg(bár úgyse tudom majd ezt betartani
) -
sz.atesz89
tag
Meg nekem? Minden nap mikor rá szoktam frissíteni 10-20 hsz volt most meg 1 .

-
Xaels
félisten
Mi ez a pangás? Mindenkinek van alfája csak nekem nincs?

-
lofagi
addikt
A rush szerintem rendben lesz ennyivel, talán a 32 kicsit jobban hangzott volna. De szintén amikor mentem rushra akkor a 32-eseket kerestem. 64 az rengeteg volt oda. Viszont az Air Superiority 64-et meg nagyon sokallom. 64 repülő az égen egyszerre?! Mi lesz ott? Ráadásul ezzel az új mechanikával, hogy elég ellőni egy picit a szárnyat és már nem is tudod irányítani a gépet. Egyelőre nem tűnik túl biztatónak az az igazság.
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most 3 v 4 körön keresztül csak csipáztam, 80-at sebez és nagyon állat hangja van! 1 hit meg M1911 és ennyi!

Viszont ez a map nagyon kempelős, tele van a házakban döglő emberekkel, gyalog eléggé sunnyogni kellett, h érvényesülhessek.
-
regener
veterán
HDD vs SSD különbség mennyi érződik a bétában?
-
CptAdamica
veterán
Csak jól éreztem, néha 45-50 között jár az fps, de 40 alá nem megy, nem rossz. A másik dolog, hogy én még ennyire nem élveztem sniperkedést, mint itt. Olyan erejük van a fegyvereknek és ez annyira átjön, év játéka, kész.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
kell hogy legyen
-
sz.atesz89
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem igazán érdekel minket a többi BF, első és második vh-s játékok érdekelnek minket, azért a külön csapat.
Amúgy az már kiderült hogy lesz e bérelhető dedikált szerver? Nagyon jó volna, azért szerettem a korábbi bf-ketet, még a régi játékokat.
-
Xaels
félisten
válasz
guftabi96
üzenetére
Mostanában próbálkoztam Rush-al, de ugyanaz a helyzet mint általában a többi játékmódban aminél lenne is valami objektíva nem csak a darálj ész nélkül. Fraghunterkedés megy semmi több. Mondjuk a chat nálam off-ra van rakva, de valamelyik nap elküldtem a csapatom az anyjába így is. Golmud Rush és kb. 3perc telt el és már 2 tankkal néztünk szembe(ugye 1 vs 1 az alap felállás), mert a gyökér ráment a támadó csapatra az ő térfelükön. A csapat másik fele meg egy szikla tetejéről vagy később ház tetejéről sniperkedett amíg rájuk nem bontottam az egészet... Aztán mentem másik szerverre ahol meg is köszöntem a Squadom munkáját.
64fős Air Superiority viszont ígéretesnek tűnik. Nem lesz beméregetősdi, igazi dogfight lesz csak meg kell tanulnom repülni. Eddig inkább helizős voltam a levegőben.
Na meg nem értem miért hagyják ki a ziccert. Kellene valami olyan játékmód is mint a S&D COD-ban. 1 élet, objektívával.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Max játékosok száma:
Conquest: 64
TeamDeathmatch: 24
Breakthrough: 40 (This is Operations)
Domination: 24
Possession: 24
Air Superiority: 64
Conquest Small: 40
Rush: 24 -
bul07
nagyúr
zeppelin láttátok már lezuhanni?
Én még nem pedig volt hogy lőttük rendesen . én folyamatosan légvédelmi ágyúval, jelzi a találatot de nem zuhan le
-
sz.atesz89
tag
Nem tudom volt e már, új szerverkereső, repülőgépezés, zeppelin stb....
-
juve600
nagyúr
face-n csináltunk egy BF1-es csoportot [link]

-
Don't Panic
senior tag
(#2552)
oltás hány KG? -
bul07
nagyúr
Egybe mindenkinek
Felbontást nem veszem leje4bb, inkább fagyon egy másfél óránként de akkor se
SW - Battlefront nekem simán ment se fagyás se semmi, bár 3hónap után úgy ráuntam mint még egy játékra se (kidobtam 11500Ft-ot rá)
Tervben van a új vga, de ahogy írtam is már kivárok vele, eddig még low grafikán minden játék hozta a 70FPS-t
Én csak új vga-t veszek, nekem nem kell más széttuningolt megsütött vga-ja, és csak Asus vga jöhet(én nem fogok senkinek 50-70e Ft-ot előre utalni egy használt valamiért)
Én is vagy 960 vagy 970 nézegetem de ősszel majd ráfekszek a témára ésGépet én úgy fejlesztek hogy havonta félreteszek valamennyit (vagy felütöm a perselyemet, olyan 18hónap teremése)
A régi gépemből maradt meg a 560Ti, mert egyszerre nem ment minden -
TXT
őstag
Meddig tart a zart alfa teszt sracok?
BF oldalan nem talaltam rola infot, bar lehet csak elkerulte volna a figyelmem? 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel:
Battlefield 1 Alpha PS4/Xbox One/PC Graphics Comparison/Frame-Rate Test(YT videó)
-
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
nagyobb tank kell

azokból is lesz angol-francia-német ??? minden tipus ?
-
juve600
nagyúr
nincs még pontos dátuma a bétának ?
-
kisza25
félisten
válasz
sittes79
üzenetére
új árakról, amúgy 90, vagy 100eft, de sokaknak 50eFt is sok egy kártyáért

amúgy i5-3470-et 45eft-ért vettem újat, most 60eFt egy i5
középkategória VGA 40-60 eFt között mozgott, most 70-100eFt
alaplapok 12-eft-nál indultak, most 18-20-nál indulnak
és ez 1,5-2év alatt, elkurvult ez a világ
Miért akarsz lecserélni egy gtx 970-et? mire nem elég? -
sittes79
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Milyen 100e-ről beszélsz, sajnos már nem annyi eléggé leverik az árakat, pedig én anno 100-ért vettem

-
Franklin
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Alapvetően igazad van, de a kollégának 75e Ft-os CPU-ja van, szóval nem hiszem, hogy VGA-ra ne lenne legalább ennyi pénze - feltéve, ha játszani akar a jövőben megjelenő játékokkal is.
Más kérdés, hogy én inkább egy i5-6400-at vettem volna 55-ért és a különbözetet beforgattam volna egy erősebb vga-ba.
-
bul07
nagyúr
(#2516) regener
Nincs húzva alapon van, low grafika, felbontás amit a monitor tud 1680x1050
Ti ha kiszálltok a tankból vagy a repülőből tudtok valamit kezdeni a gyalogosok ellen , egyszerűen olyan gyenge a fegyver hogy kettőt lépek és végem, mert azokkal a fegyverekkel csak akkor tudom megölni a másikat ha véletlen kifogy és töltenie kell
Amúgy jó jó ez a játék de nekem kezd olyan érzésem lenni mint a Hardline, de jobban a SW Battlefront játszása közben hogy valahogy kevés, bár ez még csak egy pálya, de akkor is
-
N@idia
őstag
Én ilyet akkor kapok amikor húzva van a kártyám, bf4 alatt gyakran kaptam ilyet, de amióta sikerült normális értéket beállítani azóta nincs ez a hiba. Esetleg húzva van a kártyád ?

Mondjuk akkor is dobhat ilyet, ha kevés a Vram, már pedig 1Gb igen csak kevés ennek a játéknak

-
bul07
nagyúr
Hát nem tudom így pár óra után, mintha kezdeném unni
De majd meglátom
Mintha megjelentek volna a szakosodott noobok, nem tud mást csak repkedni de azt jól, ahogy bejövök a repülővel már le is szed, volt olyan szerver hogy nálunk már senki nem vitte a repülőt mert nem volt értelme
Amúgy újra fagyás, most csináltam képet a hibáról(mobillal mert fagyott volt a gép), hátha nektek mond valamit
-
Franklin
addikt
Twitch-en is tolják már az ismertebb streamerek: Lirik, summit1g, stb. [link]
-
Csináltam néhány képet, megpróbáltam lekicsinyíteni a méretét (hátha van poor mobilnetes
).
Alatta linkeken az eredeti 4K verziók vannak.
Elég sokat szarakodtam, míg leretusáltam az ezernyi dolgot a képekről (minimap, millió világító biszbasz), sok helyen nem is lett tökéletes...ez van, már nagyon untam.
Nem azt mondom, hogy wallpaper minőségűek, de azért elmennek...ja, és van még, ahonnan ezek jöttek.
-
N@idia
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nem mondhatjátok majd azt a játékra, hogy ez nem játszódik a holdon ,mint a COD űrlövöldéje 3000 ticketes match után

-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
BF1 kódot csak az insider-en keresztül lehet kunyerálni vagy van rá más mód is? Gondolom olyan nem is játszik, hogy valaki csak úgy tudna adni kódot, bár látom néhány előttem szóló már próbált kéregetni - gondolom sikertelenül.
Nagyon meg szeretném pörgetni a frissen szerzett 1070-et
-
Xaels
félisten
[link] itt egy pusztítós videó. Ezek után ne rinyáljon nekem senki

-
gergo0328
senior tag
léghajóból ki lehet/mennyire nehéz kilőni a gépágyúst?

-
N@idia
őstag
Jó persze igazad van tényleg ez egy teszt. Én is kipróbáltam mindent a járművek közül a léghajó, a vadászgép és a light tank a kedvencem. Azzal nagyon lehet aprítani szinte ki se tudnak lőni, ha nem játszik össze legalább 2-3 ember. A repülés például a bomber-al nagyon szar annyira lassan tud fordulni, hogy ha valaki légvédelmivel lő szétkapnak nagyon könnyen főleg, ha megsérül a szárny akkor irányíthatatlan hiába van 75HP a gépnek... Összességében nagyon tetszik a játék konzolon is jól néz ki grafikailag fps gondok vannak, de mivel alfa ez még javulni fog szerintem, úgy hogy marad az előrendelés

Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és irgum burgum aki mást mert írni
, utólag is bocsi), majd 3-4hónapal megjelenés után szinte kihalt a fórum mert senki nem játszott vele

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

oltás hány KG?
Amúgy szép termés.