Hirdetés
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ezek szerint Te nem igazán vágod mi az a skill. Ügyesség, van aki ügyesebb, intelligensebb játékos, van aki kevésbé, erről szól a skill. Egyébként az én sem értem miért mondja mindenki, hogy ez majd jobban kihozza a skillbeli különbségeket, szerintem nem. Ahhoz is skill kell, hogy jól kihasználd a modokat, persze bf3-4 tényleg tele van noskilles szarokkal. Annak kifejezetten örülök, hogy az ilyen flir/irnv, autoshoti, slug, dmr baromságoknak búcsút inthetünk.
-
techpor
tag
Nyugtával a napot

(#392) AGE-T: ez inkább attól függ, hogy nyúlnak hozzá. Most lényegtelen, hogy mikor játszódik ha az jól van megoldva szerintem. (kivéve ha 2581-ben és tele van rakva lock fegyverrel..)
Remélem lesz a fegyvereken recoil meg úgy az egész hűen lesz prezentálva aztán a sok kis modern harcos kihullik, mert nincs lock fegyver meg recoil![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
De minek a deluxe? 1-2 hülyeség van benne amit első héten elfelejtesz ugyis vagy megszerezhető lesz ingame... játék a lényeg, meg a SP max.
-
Xaels
félisten
Tudod mi az a Skill? Egy péniszmértékegység ami mindig attól függ, hogy ki mondja... Semmi értelme.
Azt meg vettük elsőre is, hogy neked nem tetszik. Akkor ne vedd meg. Ott van az előző 5 BF ami mind modern hadszíntéren játszódik. Csinálj új karaktert és kezd előről bármelyiket, az már félig olyan mintha egy újabb ugyanolyat adtak volna ki...
-
kisza25
félisten
én speciel örülök annak, hogy nem ezt viszik most tovább, mert a modern harc bf3-bf4-bfh-val már egy lerágott csont, ha jövőben játszódna akkor meg no skill fegyverekkel lenne tele minden.
Én is jobban örültem volna egy 2vh-nak, ez az 1vh valóban felvet jó pár kérdést, főleg járművek terén, Bár simán el tudok képzelni 2vh-s dlc-t, bf4-ben is volt repülő tank.... -
SkyS1gn
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Amazonon 200$ felett volt

-
S1M0N
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Igen, ez tényleg marha idegesítő.
Amikor medic vagyok és az élen végzek, mindig meg szoktam jegyezni chatben, hogy én lettem a killer machine, azért lettem első (a K/D-m legtöbbször pozitív), aztán kérdezik is, hogy hogy a fenébe lettem első ilyen stattal.
Aztán leírom, hogy medic voltam, erre jönnek az elismerő kommentek, meg pár, amiben mondják, hogy biztos 20hp-ra élesztettem...
Ami persze nem igaz, ha van idő, akkor megy a 100%, de néha amúgy meg bugos, mert van, hogy töltöm a defit a páciens felé fordulva, erre meg felélesztem 20-60hp-val, miközben még töltök...Ha már éleszt valaki és van ideje (főleg, hogy láthatjuk is az időt), akkor 100%, ha nincs, akkor meg mindegy, csak élesszen.
Nem egyszer haltam meg úgy, hogy körülöttem 4-5 medic csapattárs rohangált, meg lövöldözött, de éleszteni egyik sem akart... Én meg újraélesztek egy körben akár 100x is (bár ritkán jön össze ennyi, olyan 50-60 az átlag), 48-64 fős szerveren... -
AGE-T
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Telibe tojom a COD-ot. 1942-es BF. óta játszom a szériával. Szinte minden lanon kint voltam, pro szinten is játszottam, csapatom elég sok eseményen részt is vett. 2013-ban elsők lettünk Magyarországon. Egyik volt csapattársam nemrég ESL bajnok lett stb.
Mindenhez kell skill! Főleg, ha csapat ellen játszol. Nem is nagyon magyaráznám túl a dolgot. Számomra, ez a téma totál mellényúlás, de nézzük meg... Meglepődnék, ha egy kétfedelűvel jobb lenne a dogfight, mint egy modern géppel, ahol rakéták, flare, stb. is volt. Itt majd lehet géppuskázni, meg mauserrel csipázni minden sarokból. Már alig várom...NEM!
Legyen igazatok, legyen jó a játék, remélem kreatívan nyúlnak ehhez az időszakhoz.
-
Chrys_
addikt
Revive hogy lesz? Szívmasszázs a harctéren?

-
@rglaaf
veterán
-
guftabi96
addikt
azt is megcsinálhatnák, hogy revive után minimum 50hp-d legyen, mert borzalom, hogy milyen rettenetesen hülyék játszanak a 4ben is.
Simán lenne ideje 100hp-val kelteni, és felkelt 20-szal..
A kedvencem, amikor dörzsölöm a defit, már kelteném a csapattársat, erre odajön valami retardált, és felkelti 20-szal..
Beírom chatbe, hogy ugyan mi a k*rva életért kell ezt csinálni, akkor meg azt válaszolja, hogy kell neki a pont
Hát azzal a 20 ponttal jó sokra mész öcsém -
KYZRR
őstag
Battlefield 1 Achievements és single player missziók.
Ha vótmá' akkor elnézést.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ebből az árból inkább sima meg Prémium

-
CptAdamica
nagyúr
-
pohár
félisten
túl az egymillión... komoly

majd' 5 millióval többször nézték meg a BF1 trailerét, pedig volt köztük 4 nap -
törölt tag
Egyébként a CDG rendszere eléggé kezdetlegesnek mondható, mondom ezt úgy, hogy már a Battlefield 2-höz 2005-ben is tőlük rendeltem a küldetéslemezt ha jól emlékszem. Nincs az embernek saját fiókja, hanem be kell írni minden megrendelésnél az adatokat, ez így 2016-ban azért elég fapad kategória

A Battlefield 2-t meg vagy tőlük, vagy 576-ból, csak arra emlékszem, hogy kaptam hozzá Battlefield 2-es fülhallgatót.
-
zzola
titán
válasz
üzenetére
Ez nemelőrendelés, csak értesítést kapsz majd, hogy mikor és mennyiért lehet megvenni...
"Kérjük, az alábbi linkre kattintva erősítse meg, hogy az alábbi értesítés kérés
adatai helyesek, és kéri, hogy a játék beérkezésekor értesítsük.
(Figyelem, ez még NEM MEGRENDELÉS! Azt a játék beérkezése után kérjük leadni az értesítő e-mailünk alapján majd!)" -
törölt tag
-
Xaels
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Néha még felmegyek multizgatni, az fut a laptopon meglepően jól skálázódik a dual graphics megoldással. Kicsit elcseszte a Sega, kevés map és nagyon spúr a fegyverekkel meg a lőszerrel. A Survivor módot nagyon birom benne még.
BF1 meg elő lesz rendelve, ahogy egyben lesz az "új" PC. Haverral azt beszéltük, hogyha megint modernkori cucc lesz akkor nem fog érdekelni minket, viszont egy VH színtérre tuti vevők vagyunk és tök jó, hogy bejött. Nagyon kíváncsian várjuk a további információkat.
-
mettek
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
De annyit mondtak hogy átdolgozták a közelharcot...én akár egy QTE-t is el tudok képzelni de majd kiderül.
-
Chrys_
addikt
counter-ásó durva lesz...

-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az előzetesben az egyik katona ilyennel rohan: Chauchat
egy másik Lewis Gun-nal (ezt a BFH-ban ki is lehet próbálni syndikate assign.-re adta a játék)
láthatunk lángszórót: Flammenwerfer M.16
Ross-puskát
m1911 is biztos lesz
Luger P08
biztos lesznek telepített géppuskafészkek, ahogy most is vannak, csak lehet bunkerekben
amiből lángszóróval lehet, majd kipörkölni az ellentTUDTÁTOK, hogy a 3méter vastagságú beton bunkert lángszóróval 140 fok fölé lehet hevíteni?

'Nagy Háború betonbunkerekkel megerősített lövészárkaiban derült ki, hogy ez a félelmetes fegyver a három méter vastag betonfalat is képes száznegyven fokra hevíteni, s ezzel kiűzni a védőket biztosnak hitt állásaikból.' -
CptAdamica
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi srácok.

-
@rglaaf
veterán
ehhez gondolom kénem már a win10?
-
mettek
addikt
Ezzel a counter attackos dologgal csak annyi gond van hogy ez ugye scriptelt, automatikus mozgásanimácio ami miatt ilyenkor vagy lelőhetetlen vagy vagy pont hogy sebezhető mert ha lassú az animáció akkor addig 3szor lelőhetnek. Kíváncsi vagyok hogy oldják meg.
-
Xaels
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
AvP 2010-ben elég jó adok kapok a melee rendszer multiban.
-
guftabi96
addikt
na, akkor túl sok újdonságot nem mondott.
Nem láttam még én se a videót, mert lett közben egy kis dolgom.
Viszont pont ma mondtam bf-ezés közben, hogy hála az égnek eltűnnek ezek a bemérős ganék.. dragon valley-n már nagyon idegesített, hogy semmi mást nem hallok lav-ban, csak, hogy sípol, mint az állat. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
11perces a videó, azt meséli, hogy volt sajtós offline-vetítés is (nyilván...), amiben látott még egy pici gameplayt:
szép, változatos környezetek (sivatag, erdős és hegyes táj),
sokféle WW1 fegyver (lesz pl. shotgun is),
nincs lock-on fegyver/rakétavető,
"újféle" közelharci rendszert terveznek,
tankokhoz full squad(?) kell (ezt ő se tudja még) -
Franklin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Játszott a játékkal, de nem mondhat semmit, mert meg van kötve a keze, különben is csak egy korai verzióval játszott, tehát a végleges játék lehet, hogy teljesen más lesz, szóval 11 percnyi tömény SEMMI.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
Sokan tartanak az "ilyen" emberektől, de szerintem sokkal jobb, mint egy mosolygós-hátbaszúrós féle. Lehet, hogy hideg/szigorú, stb. de korrekt akkor tudod mire számíts.
A cégeknél vezető beosztásban (főleg akik a pénzeket kezelik) nem véletlen van sok "hideg/kemény" figura, pont ahogy írtad, minimálisan kell hogy tartsanak tőle a határidők és pü-ek miatt.
-
guftabi96
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mit árul el Feri, mesélj már
Nem akarom védeni egyik játékot se, csupán kicsit a fals logikára akarnék rávilágítani, mármint, hogy csomóan berakjátok ezt a szuper képet, ész nélkül, amely napokkal ezelőtt készült: Ha többen nézik meg a videót akkor nyilván nagyobb rá az esélye, hogy többeknek nem is tetszik.... majd akkor lesz helyes a "lájk-szám" ha mindkettőt azonos-millióan látták (teljen az annyi időbe amennyibe kell, lényegtelen), addig nem "fair" az összehasonlítás... de pl. ma már korrekt képet lehetne beszűrni róla (ugyanis nagy különbség már nincs trailerek közt, jelenleg cod-12millio, BF-14millio nézettségű már), de "afrojack1" képe még ~9 millióval le van maradva... úgyhogy nagyon nem fair a kép, tehát ejnye-bejnye 
_
Mellesleg látom megint le kell írni: mindkét esetben nem a "terméket" (játékot) lájkolják a videón a nézők, hanem egy nyálcsurgató szépen összevágott videót ami ugyan szép és hangulatos is (a BF1 esetében
), de a játék tuti nem ilyen lesz, max. közelítőleg ha van elég erős PC-d hozzá. 
Úgyhogy lényegében ennek a lájk méregetésnek jóformán csakis gameplay videóknál lenne szerepe, de trailereknél 0 értelme van, (melyik cég, ki tud szebb trailert összevágni? kit érdekel, attól még a termék/játék lehet bármilyen, elég csak a filmekre gondolni mennyi állejtős film-trailer van, aztán meg maga a film egy ...) max. a termék/játék témáját (korszak, helyszínek, karakterek, stb) lehet nagyjából meghatározni, de a MILYENSÉGÉT még nem.
-
törölt tag
Volt egy hasonló kisugárzású tanárom: szigorú volt, távolságtartó meg rendkívül merev és szabálykövető, de ha arról volt szó akkor korrekten állt a dolgokhoz, szóval ennyi alapján nem lehet megítélni senkit sem.
Kell egy ilyen kemény figura mindenhova és nem feltétlen rossz ha kicsit "tartanak" is tőle, neki az a dolga, hogy biztosítsa pénzügyileg rendben legyen minden és időre elkészüljön, a fejlesztőknek meg nyilván "buli" ez az egész, de természetesen havonta ők is felveszik a fizetésüket
-
Ebben a játékban szerintem sokkal több trollkodás várható majd... szóval akit idegesítenek az ilyesmik az ne vegye majd meg.

Én mindenesetre nagyon várom már... csatahajóval akarom bombázni a partokat.

Meg ha nem cseszik el az irányítását akkor repkedni... Vörös Báró <3
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#316) daveoff
Nem hiszem hogy CoD lesz... sőt szerintem most épp távol akarják majd tartani magukat minden ilyen összehasonlítástól. Nem véletlen szerintem a korszak döntés se...
Mindenesetre nekem az igazi BF a következő lesz, és remélem 2VH lesz. Nekem az kell majd...
Addig meg jó lesz ez is... meg majd mixelem a Hardline-al.
(#318) Szaby59
Jah. Meg hát mondta hogy ő is nagy gémer és az álmai váltak valóra vagy mi... bla bla.

Amugy tuti korrekt ember, de ilyen savanyú fapofával egy ilyen marketing dumát előadni... jobb lett volna ha nem megy el. Volt így is elég "special guest".![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Westie srácot sem láttam még, kicsit meglepődtem hogy ilyen kocka kinézetű... a többi YT-os annyira azért nem.
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Meg aki beszedi...
Ez a baj, az EA megkötözi a DICE kezét, és megmondják hogy csináljanak COD-ot a BF-ből, de ugye ők adják a pénzt, megtehetik...
-
-
Hát elvileg a többségnek, meg a simma assaultnak bolt-action fegyónak kéne hogy legyen.
Akkor még ritka volt a gépkarabély mint a nyavaja... sőt még az ismétlő puska is (aka M1 stb).
A géppuskák meg "rögzített" bipodos cuccok voltak leginkább.
Énis kíváncsi leszek hogy oldják majd meg a fegyvereket és milyenek lesznek a kasztokhoz.
-
pohár
félisten
válasz
marilllyo
üzenetére
a HL-t persze, de az EA volt a kiadó, a svédek szerintem olyan 2 évig csinálták a játékot, elég sok modell megvolt már készen nekik, amit nem kellett kitalálniuk, lerajzolniuk, az egész kreatív folyamat itt ki is esett ezen a téren
a BF1-nél nem tudnám rávágni teljes bizonyossággal, hogy csak a svédek műve, például Dan Mitre a Los Angeles-i DICE community managere, ő is ott volt a színpadon egy kicsit
de mivel a CEO is változott a BF4 óta (sokkal jobb irányba), valószínűleg nincs sürgetve a megjelenés, gondolom rendezettebbek a dolgok stúdión belül is, a Frostbite hibái és a netcode is rendbe lett téve, innen már "csak" rá kell pakolni az új modelleket meg játékelemeket, komolyabb kihívás lenne rajta rontani, mint jobbá fejleszteni

-
lofagi
addikt
Akkor ezt hagyjuk.

-
oriic
HÁZIGAZDA
A Topik az új BF játékról szól. A COD vs. BF vitákat, COD haterkedést, beszélgetéseket NE itt intézzétek ha kérhetem. Köszi.
-
gali777
őstag
válasz
bivalyolo
üzenetére
Igen, de a support fog javítani. Nálam az engi elsődleges feladata a javítás

(#298) afrojack1: És még így is szinte garantált, hogy a codot többen fogják megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már ha a brit Mk1-re gondolunk.