Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
Üdv, megdobtak DICE-ék egy Bf 1 alfa kóddal pc-re, vga hiányában viszont problémás lenne futtatnom. Így aki cserélne velem egy ps4-es alfa meghívót pc-sre, írjon privátot.

-
leviske
veterán
Nekem az a tapasztalatom, hogy érzetre kb azon a szinten fut a játék a 280X-en, amin a Battlefront is. Fps-t viszont nem tudtam nézni, mert ezt a lehetőséget minimum az alpha-ból kivették.
-
bul07
nagyúr
Na akkor egy óra játék
i5-6600K
560 Ti-> 1GB
(Adatlapomon a többi infó, semmi tuning)Három játékba lépés
Esőre, automata grafika beállítás, két percbe se telet csutkára fagyott a gépem, 20-23FPS
Másodjára visszább Médiumra a grafika, itt már kellet vagy 10-15perc a fagyáshoz, vga memóriára panaszkodott hogy elfogyott, vagy valami hasonló mert amikkor képet akartam készíteni az ablakról, megint fagyás(játék tálcán volt még), 40-50 FPS megvolt
Gépemet így
Harmadjára, Low grafika, itt már nem volt fagyás vagyis lement a kör és ekkor léptem ki ez más volt 20-25perc, 65-75 FPS
Így használta a gépemet
Azért nagyon remélem hogy javítanak rajta és hogy a i5-6600K nem fog 100% menni, tehát nem lesz kevés neki
orichalcos ha ezek a képek se megengedettek kitenni megteszed hogy törlöd ezt a hozzászólást
-
Jani18
aktív tag
Megy a szerver.Nekem így 1 kör után instant vétel.Igaz már rég előrendeltem.
-
bul07
nagyúr
Esetleg meg tudnátok mondani mik a szabályok a Alpha-ra?
Úgy értve hogy közé lehet e tenni videókat képeket, csak ezért nem akarnék mondjuk feketelistára kerülniAmúgy meddig tart az Alpha? (Csakhogy mennyire kell sietnem a játékkal)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Nyárra ígérték az open bétát, október már nagyon nem nyár.

-
CooLM@$TeR
tag
Én is csak 2-3 kört mennék repülővel, ha meglenne a 60 fps a mostani videókártyámmal, akkor azonnal menne az előrendelés! Mindegy ez van, jó játékot neked!
Ha folytatják az eddigi gyakorlatot, akkor azt mondjátok október körül várható az open beta? Azért az nagyon soká lesz még ...

-
leviske
veterán
Az alfa tesztelési időszakra megy, vagy ha most nem talál kapcsolatot, akkor törölhetem is a francba a gépről?
-
gyilok82
csendes tag
Holnap megtudom mondani hogy az én gépemen hogy fut a játék, lehet valakinek is ehhez hasonló konfigja van mint nekem. Tehát akkor a konfig:íme
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
gyilok82
üzenetére
Szia!
Ha szabad még, akkor szeretném elkérni kölcsönbe az accountot; sajnos sem nekem, sem a barátaimnak nem volt szerencsénk, persze én senkinek nem adnám tovább a biztonság kedvéért, ha megbíznál bennem.

Köszönöm szépen eleve a felajánlást is a közösség nevében!!!

szerk.:
Na látom mire ezt begépeltem, más már haramabb lecsapott rá, ha 3 szóban kérem el talán én lettem volna a gyorsabb ...

-
Jani18
aktív tag
Sajnos jelenleg le vannak lőve a szerverek.De dolgoznak a hiba elhárításán.
-
kisza25
félisten
válasz
namenyicsavo
üzenetére

-
gyilok82
csendes tag
Üdv! Valaki nagyon szerencsés lehet a hétvégén. Mert ugyanis megyek vissza hétvégén Németbe dolgozni és nem tudok játszani bf1 alphaval. Ezért valakinek átadom az accuntomat kölcsön hogy kipróbálja. De csak is kölcsön. Persze olyan jelentkezzen aki nem kapott. Aki elsőnek ír pm-t az kapja meg. Jelenleg nekem is jön lefele.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem fog menni...you have lost connection bla bla...

Jó kezdés...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kisza: nekem most jött.
Na, leölök néhány zombit a Garden Warfare 2-ben és utána újabb próba.

-
kisza25
félisten
ti most kaptátok, vagy most vettétek észre?
-
CptAdamica
nagyúr
Gratula srácok, toljátok, aztán várjuk a véleményeket.

-
dokee78
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Én még nem kaptam jó lesz a béta majd.
Egyébként a Gmail promóciókban volt? -
Csabroncka
addikt
Szerintem ezt a ki kapott kódot hozzászólásokat be kellene fejezni! Egyrészt rohadtul irritálja a másikat aki nem kapott, másrészt annyira tartozik hozzá a fórum témájához, mint a ki mit vacsorázott ma este.
Értelmes hozzászólásokkal a tapasztalatokat, konfiguráció vs FPS teljesítményt annál inkább vár a többség! -
STC Speed
őstag
Koszonom.istenem.kaptam en is
lentebb.kertem 1 oraja barcsak minden igy teljesulne
-
Jani18
aktív tag
Nektek működik a játék?Most jött le de nem tud csatlakozni a EA szerver-hez

-
Kecuhun
senior tag
Xbox One-ra nem kapott senki alpha kódot?
-
SEMY
tag
Én is most kaptam kódot, már töltöm.

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én is, 2 perce...már töltöm.
-
No én ma kaptam most egy pár perce Alfa kódot... Kisza, nézd meg a levelesed... lehet előbb utóbb te is kapsz.

-
N@idia
őstag
En is szívesen kipróbálnám meg abba is benne vagyok hogy átadom az accountom addig amíg ki próbálom a játékot ! Az accountomon rajta a Bfbc2+ Vietnam bf3+Premium bf4+ Premium meg egyéb játékok NFS stb ...

-
CptAdamica
nagyúr
Hogy tudom előhozni az fps mutatót?

-
kisza25
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
jöhet

-
STC Speed
őstag
En vennék is.annyira unatkozom

-
daveoff
veterán
Én már tegnap próbáltam, ott a keresőben, de egy szerver sincs...
Jó lenne kicsit infezni, azért az más lenne, mint a CQ, több minden kiderülne számomra. Egyébként tegnap mentem pár jó kört, kipróbáltam a tankot, és tényleg nem rossz, de nekem valami nagyon hiányzik a játékból, csak azt nem tudom megmondani mi.
Lehet az a baj, hogy nekem csalódás az I. VH.... -
CptAdamica
nagyúr
Köszönöm srácok.

-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jól néz ki.

-
gyuromoj
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
MEGJELENÉSE, jobb lenne.

-
juve600
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
komoly

-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Teljesen igazad van, kérdés, hogy melyik kaszthoz mit rendelünk, mert a BFBC2, BF3, BF4-ben ezek mind különböztek, szóval a fene tudja még azt a sorrendet, ami a BF1-ben lesz...bétában azért csak okosabbak leszünk már.

BF2-re nem emlékszem, ott hogy voltak a kasztok? Az engineer a BF3-ban jött be?
-
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszönjük a Mesteri tájékoztatást!

Persze lehet boldogulni, de azért kíváncsi lennék, h egy Mp-18-as fegyóval szemben mit csinálsz, mire 2x megnyomod a gombot már rég kéred a revive-ot!
De jöhetsz akár ellenem Lockeren, én megyek az AEK-kal, Te pedig mondjuk az M39-cel, hajrá.
Lesz annak értelmes fegyvere, remélem, mert az a kaszt kb semmit nem ér, így pedig alig éleszt/ad heal vki....
-
regener
veterán
-
lofagi
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Nem, továbbra sincs domination. Ellenben most minden kilépéskor kifagy a játék.
Nem mintha akkor már nagyon számítana, de azért mégis na.Amúgy sok változást én sem vettem észre, toltam 1-2 kört. Nekem ua kb. Viszont egyre jobban elszomorít, hogy mennyire nem használható a többi class, csak az assault.
Remélem,hogy ez csak az alphanak tudható be, ahol limitált minden. -
blaca83
őstag
Nem tudom volt-e már vagy néztétek-e, de találtam egy kis fegyverzeti illetve a kasztokkal kapcsolatos bemutatót:
[link] -
spanglee001
addikt
én nem vettem észre semmit ezzel a 2 gigás patchel.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Balika23hun
üzenetére
Augusztusban jön kb az open béta szerintem. A zárt alfáról nincs hír egyelőre, hogy meddig tart, de ha tippelnem kellene, akkor béta indulásáig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nepszter1
üzenetére
Már sehogy. Random küldtek embereknek behívókat, de már nem küldenek többet. Készülnek open bétára. (BF Insiderre legyél feliratkozva)
-
nepszter1
addikt
alpha-ra hol tudok jelentkezni?
-
lofagi
addikt
Na valami okosság jön le a játékhoz, kíváncsi vagyok. :] 2 GB, már jól hangzik. :]
Ja és valamelyik nap vettem észre, egy full piros repülőt a játékban. Fighter volt, azok pedig elvileg nem pirosak. Valaki esetleg tudja miért lehetett?
-
fornettisuti
veterán
Veteran Battlepack is back👀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

yeeees