Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Nekem egy BF4 tankozást ez nem űberel, nálam totál nem brutális. Egyedül a kis tankot vagy mi a tök, azt használtam legtöbbet, azzal legalább lehet haladni, a többi olyan lassú, h közben megvacsizom, mire eljutok egyik pontról a másikra. TS-sel barátokkal biztosan hangulatos, meg OP lesz, de így egyedül, konkrétan kiszálltam a landmark-ból és lelőttem a srácot, mert meguntam, h folyamatosan szívat, mert nem tudtam ráfordulni.
Gyalogharcban valóban hajaz a HC-ra, ha erre céloztál, tényleg gyorsan meg lehet halni.
Tegnap BF4-eztünk, egy kis op.outbreak, suppressoros M416 volt a kör első fele, másodikban Zeroval tankoztam, támogatás volt Perec és Kovy, hogy is fogalmazzak, nagyon jó körök voltak. A BF1-nek elég sokat kell letenni az aszalra ahhoz, hogy ezt felülmúlja. Mert ez a változatosság, ez a hangulat, nagyon ott van. Az oké, h itt is lesznek még választható gadgetek, stb, ami remélhetőleg jobban balanszolja a kasztokat, lesznek új mapok, módok, stb, kíváncsi leszek.
Eddigiek alapján az alapot biztosan megveszem, ez nem kérdés, (hiszen a barátaim többsége, köztük Te is így teszel szerintem és a közös játék elég sokat számít a hangulatban), de a prémium csak az első benyomások után, nem akarok úgy járni vele, mint a Division-nel, h kb jól mutat a polcon, meg jó vga tuning tesztre az utóbbi 1 hónapban.
szerk
F1-re még vissza: az igaz, h én nem erőltettem túl a tankozást, mentem mindegyikkel kb 5-10 percet, de abból elég jól látni, h milyenek, inkább a gyalogsági dolgokra fókuszáltam, ill. mindent próbáltam megnézni, szóval amikor jött a request order, ha leader voltam, max 1-2x foglalkoztam vele, sokan meg egymás anyját szidták, meg kd fapperkedtek, nem is értem hogy most minek is mentek oda... 
-
eugabesz
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Majd te is megkapod,mint én az elején,hogy egy videóból vontam le ezt a következtetést.Nincs ebben a játékban potenciál,sajna 3 hónap és csak a fanatikusok és a tájékozatlanok,-akik csak úgy megveszik,-játszanak majd vele.
Én nem értem??Nem jutott még el hozzájuk?A bf2 frosbite motorral,DLC-ben az összes móddal tuti vétel lenne,s szerintem bevételben is ott lenne.De hát...minket nem kérdeznek. -
SkyS1gn
félisten
Tudni hogy meddíg tart az alpha?
-
lofagi
addikt
Szerintem pontosan ez a map lesz. :]
Amúgy nem értek egyet az előttem szólókkal, szerintem a tankozás igen is brutálisra sikerült. Szerintem túl OP a gyalogság ellen. Legalább én simán nyomtam a plusz 15 killes köröket 1-2 halállal. Én vélemény szerint pont az infantry van elnagyolva. Hihetetlen,hogy milyen gyorsan meg tudsz halni vele. Nagyon ritkán volt olyan,hogy 2-3 embernél többet le tudtam volna lőni, ha úgy alakult. Illetve ha valaki egyszer elkezdett lőni valahonnan, nem is tudom honnan, akkor szinte biztos,hogy meghaltam.
A kasztok egyelőre nagyon nincsenek kibalanceolva. Assaulttal lehet haladni csak igazán. Viszont azért a BF4-ben is ahol járművek voltak ott is az engi volt a leghasznosabb. Kétlem amúgy, hogy ne kapnának kütyüket a többiek, hogy jobban érvényesüljenek a csatatéren.
Remélem a BETA-ban azért több lehetőséget adnak és nem csak javítják a hibákat és teszteltetik a néppel megint.
-
daveoff
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Az utolsó mondattal maximálisan egyetértek, nem lesz hosszú életű játék. Nagyjából úgyanúgy látjuk a játékot, legalább már nem vagyok egyedül a véleményemmel...

-
Def26
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
Anno ezt mondták hardline -ra is.
Battlefront meg ugye star wars, még is jön vissza a nép bf4 -el játszani.Én jobban örültem volne egy jelenkorban játszódó bf5 -nek. Hát majd kiderül mit hoz a jövő.

-
M^xx
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Az elmondtak alapján, pont olyan amilyet várok.

-
kriszpontaz
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Meglátjuk. Kíváncsi vagyok hidd el.
-
spanglee001
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
nincs konkurencia a bf meg kezd unalmas lenni. nem fog bebukni

a jármű meghatározó ha be tudtok ülni elegen és van kommunikáció, pl ha javítok belülről addig nem tudok mozogni a sok hülye meg kiugrik, de van hogy értelmes és figyel a löveggel, vagy kintről fedez.
igen az assault meghatározó, a driver aki tud javítani az ha kiszáll a járműből akkor már halott is. A sniper viszont tetszik lehet aprítani az sem rossz kaszt a support és a medic ezen a pályán nem igazán érvényesül, de a többi map kitudja milyen lesz, meg ugye a fegyverekből is hiányzik még rengeteg. Gadgeteket meg nem is kaptunk csak egyet egyet hogy ne legyen üres a hely, oda még elég jó cuccok érkezhetnek, amik meghatározzák a többi a kasztot is. -
kriszpontaz
veterán
A kinézet (grafika, effektminőség, részletesség), a menü, a spawn képernyő stb. erősen hajaz a Battlefrontra. A játék véleményem szerint erősen infantry központú, ami nekem nem jön be, mert inkább járműves vagyok. A járművek nem olyan meghatározóak mint a 3-ban, 4-ben, főleg azért mert lassú (főleg a földi járművek, kivéve a páncélozott teherautó), és behatárolt a lövegek, gépfegyverek mozgástere a nehéz páncélosokban.
Majdnem mind olyan, mint az AMTRAC, ahhoz hasonlít a legjobban. A járművek szerepe inkább a Hardline-hoz hasonló.
A járművek ugyancsak lasan spawnlonak, persze ez custom szerveren állítható. A leginkább használt kaszt az Assault, azzal lehet a legjobban érvényesülni. Nincs a fegyvertípusok közt átjárás kasztoknál (mint F4-ben), tehát kasztonként meghatározott fegyvertípusok vannak és az használható. A játékban elért eredményeid után kapsz pontokat, azt tudod beváltani új fegyverekre (mint a Hardlineban a pénz).Ez a játék egy furcsa keverék ami nálam nem igazán áll össze és szerintem meg fogja osztani az embereket. Valakinek nagyon fog tetszeni, de lesz olyan aki nem veszi meg, csak ha 1500 lesz mint a Hardline. Szerintem hamar be fog fulladni a játék, ebben biztos vagyok.
-
Def26
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
No és Te mit mondasz. Ez egy Battlefield 5 vagy Hardline/Battlefront szerű akármi?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
STC Speed
üzenetére
Medic = Sniper DMR-el, és medpackel a zsebében + injekciós tűvel. Sok esélyed nincs a gépfegyverek ellen közelről. Közepes távolságra még el is megy, de senki nem rohangál a kaszttal, annyira low.
Éleszteni meg sokszor lehetetlen. Ha észreveszed hogy valaki kéri az élesztést, sokszor esélyed sincs odaérni, olyan gyorsan lepörög a csík a feje felől.
Minél többet játszom vele, annál jobban nem tetszik. Egyhangú, egy idő után unalmas, csapatjáték nuku, egymás segítése nuku, valamint tényleg nem értem mi ez a sok gépfegyver a játékban....nem nagyon volt jellemző a korra. A tank lassú mint a dög és fél perc alatt szét tudja a gyalogos!!! szedni, míg másik tankkal vagy 5x kell beledurrantani mire megérzi. A repülők egész jók, nekem pont jó hogy lassú, legalább tudom vezetni, de a bombázóval max kis térképről tudsz tájékozódni, mert ha sofőr vagy, csak potyogtatod a bombát, de azt sem tudod hová. Meglátjuk a BETA mit nyújt, de nekem ez így kb. annyira kevés és annyira nem mozgatott meg mint a Battlefront. -
beers
addikt
Megtenné valaki, hogy a jármű irányítást átállítja a nyilakra! Én hiába állítom, kíváncsi lennék, hogy másnak sikerül e!
-
cacasz02
aktív tag
I5-4440 gtx 960 2 gb win 8.1 8 GB ram Fhd, nem teljes részletességgel de röcenésmentesen fut(60+fps). (ha valakit érdekel) Ha kell jobban is részletezem (a game beállításokat).
-
SkyS1gn
félisten
Na toltam ma is sok órát, egyre jobban bejön.
Egy véleményen vagyok viszont hogy a Support és a Medic kaszt kicsit meh... senki se megy pl mediccel csak igen ritkán...
Menü zene adja, hallani benne néha a BF anthemet is.
-
dokee78
félisten
Esetleg találkoztatok olyannal aki gyengébb configon próbálta az alfát?
Pl GTX 750?
Gondolom el fog futni 1680x1050 lowon.
-
kisza25
félisten
válasz
DR|FTK|NG
üzenetére
egyszer már bepipultam és vettem xbox360-at, 180órát toltam bele nagyon nem adta, nem bírtam megszokni

hasonlításként bf3 PC -
N@idia
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Szerintem FHD-ban elég a 1070 ultrán egy 144Hz-es monitorhoz ami G-Sync-et támogat. Mellesleg nem kell, hogy 144 fps felett legyél elég, ha 100+ fps-ed van
Pont ez miatt választok G-sync monitort a 1070 mellé, így képtörés sem lesz, bár 144hz-es monitornál amúgy sincs 
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
na látod, én azért nem veszek olyan sz@r kártyát, ahhoz a fos monitorhoz

inkább eladok mindent, veszek egy tabletet és le van minden fejlesztésről a gond, mert ennek így sosincs vége
STC Speed: nagyjából
-
M^xx
aktív tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Nyugi nem ultrán tolom

-
M^xx
aktív tag
Jó döntés volt! Én is hasonló képpen gondolkodom 970-et két hete adtam el, elvileg jövő héten jön az 1070 aránylag jó árban (153) + egy 35" 144Hz(200Hzoc) monitor ez ugye G-synces. Én sem szeretnék egy darabig hozzányúlni. Amennyiben nem váltottam volna 2560x1080-ra még a 970 kihúzta volna 2-3 évig is akár ezen a frostbite enginen, le a kalappal előtte.
-
N@idia
őstag
Igen ezzel tisztában vagyok, hogy nagy lépés lesz, előtte 970-em volt, de azt időben eladtam és megvártam az új szériát, most pedig szeptemberig várok míg beáll a 1070 ára és akkor már érdemes lesz megvenni. Remélem jól döntök, hogy ezt veszem és nem az AMD-t, bár jelenleg az AMD-nek nincs ilyen kártyája ebben a kategóriában ekkora teljesítménnyel. Nézegettem ezt az RX 480-at + FreeSync monitorral lehet érdemesebb volna venni olcsóbban jönnék ki, mint ha NV+ G-Sync mellett döntenék, de az utóbbi lesz ősszel. Szóval egy jó darabig nem igen költök majd gépre, úgy hogy hosszú távra tervezek a 1070-el

-
M^xx
aktív tag
Amikor kijött battlefront (frostbite 3) meglepően jól futott, valahogy simábban mint a battlefield 4(frostbite 2), mivel a battlefield 1 még újabb enginnel jön elképzelhető DX11 alatt is jobban fog menni, de DX12 alatt tuti.
A driverek is sokat szólhatnak bele a játék futásába. Általában, ha kijön egy cím, presztizsből is arra a címre optimalizálják a drivert, hogy tesztek alatt a legjobb teljesítményt hozzák a kártyák(ik) tapasztalataim szerint azoka driverek a legjobbak a játékhoz. GTX1070 iszonyat nagy lépés lesz GTX760- hoz képest, ott már DX12 miatt és a kártya nyers ereje miatt is legalább 5x gyorsulás lehet. -
N@idia
őstag
A single-t végig sem toltam a bf4-nek, ha jól emlékszem
Egyébként a multi fut ilyen fps mellett 64 fős szerveren játszom és FHD-ban High beállításon élsimítás nélkül ennyi az fps. Fraps-al szoktam nézni az FPS értéket és még sose láttam az fps számlálót 60 alatt látni bf4-ben
Reménykedem, hogy a BF1 is legalább ilyen beállításon tud majd stabilan 60 fps-el futni ezzel a kártyával 
-
N@idia
őstag
Egy Gtx 760 kártyával vajon hogyan futna majd a béta nekem ? Jelenleg a Bf4 65 és 110 között fut high beállításon. A Bf1 is fog menni ilyen beállítás mellet vagy ezt felejtsem el ?
Sajna még nincs meg a megfelelő keretem a Gtx 1070-re, ezért még várat magára, de mire megjelenik a játék, már tuti meglesz 
-
daveoff
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Jó, mondjuk nekem elég kemény vas van alatta, lehet azért nem érzem a a DX12 jótékony hatását. Gyengébb procival biztos hasznos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield 1 Closed alpa data mining
Pl: Játékmódok:
GAMEMODE_RUSH
GAMEMODE_CONQUEST
GAMEMODE_TEAMDEATHMATCH
GAMEMODE_BREAKTHROUGH
GAMEMODE_DOMINATION
GAMEMODE_POSSESSION
GAMEMODE_AIRSUPERIORITY -
Csabroncka
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Érdekes, elviekben már a Battlefrontra készült új motor (ami itt ugyan az , ha jól tudom, de ha nem javítsatok ki) DX12-re optimalizált nem?
Én határozottan emlékszem arra, hogy a BC2-ben a DX10-ről való váltás 11-re nekem nagyon sokat hozott, amellett, hogy a játék jobban és simábban futott az effektek (főleg a füst) is szebbek lettek.
-
daveoff
veterán
Na ez egy nehéz kérdés....
És nem is igazán tudok rá válaszolni. Hardline-hoz egyáltalán semmi köze, ez biztos. Rengeteg dologban hasonlít a Battlefrontra, most hogy játszottam vele tapasztaltam azokat a dolgokat, amiket a videókon is észrevettem, a menü rendszer, a kill log, a killcam, az emberek mozgása, rengeteg grafikai/fizikai elem, ezek mind a Battlefrontból vannak, csak tovább fejlesztették. De azért látszik, hogy BF folytatás szeretne lenni ez, de mégsem olyan, az egész teljesen más hangulata. Egy teljesen új élmény a játék, de én inkább a Battlefront vonalat látom benne, mint a megszokott BF hangulatot. De ez egy egyéni vélemény, ami akár még változhat is.... 
-
daveoff
veterán
Mondjuk a DX12 itt is kb annyit ér, mint halottnak a csók. Én is úgy érzem, hogy kb úgy fut a játék, mint a BF4, vagy inkább mint a Battlefront. De közel sem olyan részletes a grafika, mint a 4-ben. Az összhatás tényleg nagyon baró, igazi eyecandy grafika....
Amúgy a játék elég jól adja ez tény, infantry kb le sem tudott lőni, csak a járművek, persze olyan sokat még nem toltam, lehet szerencsém volt. Nem tudom kinek osztogatták az alfa kódokat, vagy még nincsenek csíterek azért ilyen élvezetes az infantry?

-
M^xx
aktív tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Szerintem te nem sokat...

-
spanglee001
addikt
válasz
namenyicsavo
üzenetére
nemérteném? játszok e? ajjajj

-
prokxy
veterán
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Egyedül tankozni halál, 2 gyalog pikk-pakk szétszed, de +2 fővel elég jó.

Viszont olyan lassú, h már azon gondolkoztam, húzatom magam a light tankkal!
-
spanglee001
addikt
válasz
namenyicsavo
üzenetére
nem driftel, nem is megy annyival hogy driftelni tudjon

szerintem jobb lett picit az irányítás, de nem hozza a need for speed szintet
-
namenyicsavo
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Pl a tank gázadásnál csúszkál "driftel"? Vagy a jármű irányítás maradt a régi, vagy esetleg módosítottak valamit? YoYo tudom alpha de....
-
kriszpontaz
veterán
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
-
prokxy
veterán
Szóval, konfigomon (adatlap), röviden i7 + Gtx970 OC, full ultra, res.scale 50%, így totál a BF4 szintjét hozza, levegőben 120-130FPS, földön 80 alatt nem láttam, de itt volt ugye köd, eső, füst, stb.

Nem kell ide 1070-80!
-
namenyicsavo
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Befolyásol valamit? Nem szeretnék senkit megnevezni! Lényegtelen nem foglalkozom többet a témával.... Majd megyünk mi is!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Csak ahogy olvastam (megint) pont olyan ember kapott meghívást akikek tényleg az ég világon semmi köze a Battlefieldhez.... És emellett akkora arca,van hogy ...... Sőt reklámozza, hogy hülye is...
Ezzel a mondatrésszel kire célzol?
-
beers
addikt
Másnak nem bugos, ha állít a bill beállításokon?
Én hiába állítom át, a régi gombra reagál, de azt mutatja amit én állítottam be...
! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gergo0328
üzenetére
A másik dolog, hogy sajnos sokan (most nem itteni emberekre gondolok elsősorban) nem képesek felfogni magának az alfa/béta tesztnek a lényegét, hogy az valójában mit jelent. Évek óta ilyenkor jönnek az anyázások, hogy jaj én is játszani akarok végre, meg a beszólogatás, hogy pl egy-egy stat miért nem marad meg teljes játékra.
Kíváncsi lennék pár ember mit szólna ha kipróbálná egy normális "tesztelő" melóját, ami mondjuk egyik napon csak annyiból áll, hogy egy pályán több százszor végig kell futni, mert épp egy bug keresés megy.

-
Laraxior
titán
Anno BF4-re kaptam kölcsön én is accountot, de még annyira nem hasonlít a játékra... csak nagyon nagyjábóli a dolog..
emlékszem, még az RPG rárepült a lézerrel becélzott enemyre
Grafikát nem lehetett állítani...
Mondjuk már ebből el lehet dönteni, hogy megveszi-e az ember vagy se...
Legalábbis a játékmenet alapján. -
gergo0328
senior tag
Xaels-szel és orichalcos-szal is egyet értek. Azok akik munka szinten csinálják a youtube/twitch videókat kaptak mert van egy hatalmas követőtáboruk így masszív reklámot tudnak csinálni. Az hogy most te vagy én kapunk egy kulcsot annyit jelent h +1 ember a szerveren. Ha úgy adódik bejelentesz xy problémát amivel lehet foglalkoznak lehet nem. Gondolom tudják az alap sokszor előkerülő problémákat mert van pár kiválasztott ember (vagy munkatárs/tesztelő) akik játszanak és az előkerülő problémákat továbbítják de ők nem mezei játékosok mint mi. Szerintem nincs ezzel baj. Érthető h valaki kap valaki nem. Ezért zárt alpha. Majd jön a nyílt Béta amivel mindenki játszhat kivéve én mert nem fog elfutni a gépemen.

-
prokxy
veterán
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Ez most ilyen, el kell fogadnod. Ott lesz a nyílt béta, aztán csapathatod orrvérzésig.
Én elsősorban azoknak adtam kölcsön, akikkel már több éve együtt játszok, oké, h még élőben nem talizunk, de pár év beszélgetés/közös mókázások alapján simán megbízok bennük és remélem, h ez fordítva is igaz.
szerk: (#2116) kisza25: ezt én sem tudom.
-
kisza25
félisten
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Most te itt kiről beszélsz

Ha valaki én imádom a bf játékokat, van is 4-5000órám bennük, de nem állok neki itt köpködni, hogy más miért kapot, én miért nem...
Meg a magyar kupán is részt vettem meg ilyenek
1dolog miatt érdekelt vola, hogy milyen gép kell alá, de addig még 3x lesz új gépem
-
namenyicsavo
tag
Megsértődni?! Ugyan már
Csak ahogy olvastam (megint) pont olyan ember kapott meghívást akikek tényleg az ég világon semmi köze a Battlefieldhez.... És emellett akkora arca,van hogy ...... Sőt reklámozza, hogy hülye is... Nem tudom marketing szempontjából jobb lenne, azoknak az embereknek dobálni a meghívót, akik ténylegesen foglalkoznak a játékkal, nem csak humblebumle akción beszerzett példánnyal rendelkezik.... -
Xaels
félisten
válasz
juve600
üzenetére
LCAP, Westie és a többi többezer nézőt magamögött tudó Youtuber/Twitcher stb... Akik pl. az EA Playen is ott ültek a sok Celeb között, hogy legyen érdemi játék is. Most az, hogy ki mire tartja őket az megint más kérdés. Téged vagy engem hiába mutogatna az EA...
(#2112) orichalcos várjuk izgatottan.
(#2115) namenyicsavo ezek az emberek csak tölteléknek kellenek. Stabilitási, netkódbeli tesztekhez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
(#2106) namenyicsavo
Random emberek meghívását igazságtalanságnak tartod? Az lennez az igazságtalanság, ha csak olyanokat hívnának be tesztelni akik már régóta tolják, mert akkor az újoncok meg rájuk mutogatnának hogy miért csak őket hívják be, és az lenne az igazságtalanság. Így kapott néhány random ember behívót (többet már nem osztanak ki), és ezek között lehet profi, veterán, de kezdő is.
Az meg hogy sok YouTube-os kap lehetőséget játszani, az az EA-nek azért fontos, mert ez is reklám nekik. Egy-egy ilyen ember több száz ezer, vagy akár több milliós feliratkozóval rendelkezik, így még több emberhez eljut a játék híre.
-
Xaels
félisten
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Mindig lesz olyan aki igazságtalannak fogja érezni. Ez egy zárt teszt, akik igazán lényegesek és hatalmas közösség van a hátuk mögött azok kaptak külön. Tőlük lehet majd érdemleges visszajelzést is várni míg random jóskapistától nem. Tetszik vagy sem, de az EA/DICE szemében a hétköznapi játékosok mint te vagy én csak random jóskapista. Ezen megsértődni meg gyerekes dolog.
-
juve600
nagyúr
válasz
namenyicsavo
üzenetére
ezzel nem is lenne gond ,csak akkor a sok "vérpistike" tapasztalatát fogják figyelembe venni a fejlesztésnél ?
#2108) namenyicsavo még jó hogy forditva vagyok 14 éves

-
namenyicsavo
tag
válasz
gergo0328
üzenetére
De azért kicsit igazságtalan nem?
Mert pont ez volt a Battlefield 3-nál is....sőt a 4-nél is. Hiába játszik az ember 1942 óta, az nem érdemelne meg, egy na gyere te barom próbáld ki, és mond el véleményedet?
Nem értem a logikát
Elsősorban ezeket az embereket hívtam volna meg, aztán a a kis codos wowos nethuszárokat, akik 14 évesen azt hiszik, hogy ők szarták a spanyolviaszt 
-
gergo0328
senior tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
kétlem hogy írni fognak egy algoritmust arra ki mennyit játszott milyen statisztikája van hány éves milyen gépe van milyen a szomszéd macskájának a szőrzete és ha minden jó akkor majd kap egy kulcsot. ugyan már. egy nagy cégről beszélünk. van milliónyi e-mail címük amire kidobtak pár ezer kulcsot. kit érdekel hol landol

-
juve600
nagyúr
meddig küldik az alpha kódokat? aki eddig nem kapott az má ne is várja ?
-
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Nem jó ez a kölcsönadósdi...tegyük fel, az illetőnek lenyúlják a fiókját mondjuk egy hétre rá, miután vissza adtad...lehet semmi közöd hozzá, de ezt nehéz lenne elmagyarázni a kurvára zabos extulajnak.

Én speciel el sem fogadnám senkitől...jobb a békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

F1-re még vissza: az igaz, h én nem erőltettem túl a tankozást, mentem mindegyikkel kb 5-10 percet, de abból elég jól látni, h milyenek, inkább a gyalogsági dolgokra fókuszáltam, ill. mindent próbáltam megnézni, szóval amikor jött a request order, ha leader voltam, max 1-2x foglalkoztam vele, sokan meg egymás anyját szidták, meg kd fapperkedtek, nem is értem hogy most minek is mentek oda... 

Viszont az időjárás jópofa, ezen a mapon is 3 féle arcát mutatja, tök hangulatos.
NA de majd béta után meglátjuk, ezt a mapot már sokszor láttam, ismerem, unom.

Legalábbis a játékmenet alapján.