Hirdetés
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
"A készítő arra is ügyelt, hogy az eredeti Battlefield-trailerhez hasonló jeleneteket vágjon össze."
lel

(#598) CactuS
Ja, 1024x768-as felbontáson fantasztikusak ezek a fél képernyőt elfoglaló beugró üzenetek
-
válasz
Prosector
üzenetére
Már ahova kötik. Van olyan ismerősöm, akinél mindkét mellette lévő lépcsőházban van digi, de az övékben nincsen, így maradt a UPC, szegény eszi a kefét rendesen.
Mondjuk Diginél azt a logikát nem értem, hogy miért nem köthetek újra újból hűségidőt, hogy kicsit kedvezményesebben kapjam a csomagot... El kellene velük játszanom a kelletős, párzási táncomat, hogy akkor felmondom, hátha megkeresnek, hogy kössük újra?

Malibutomi: mondjuk maga a HVG is egy vacak szar, a 2. felugró, rezgő ablakig jutottam, aztán bezártam. Remélem legalább rohadt drága volt ez a csodás fejlesztés, mert idegesítő és hasztalan. Ember nincs, aki ezután nyomna egy like-ot nekik... A cikkért meg tényleg jár a facepalm, tech rovat az..
-
Malibutomi
nagyúr
Volt mar ez a szuper HVG cikk? [link]

-
Edem05
őstag
Szerintem Gyula viszi még mindig a pálmát a "kinek lassabb a nete" versenyben.

-
csa33ee
aktív tag
-
guftabi96
addikt
Igen, ez azoknak jó. (köztük nekem is jó lenne, mert 15/1 van nálunk is)
Én úgy oldom meg, hogy éjszaka (ár ez mostanában már sokszor nem kivitelezhető, mert az egyik vinyómnak néha olyan hangja van, mint amit a hegesztő ad ki, amikor leragad a pálca, és nem tudok tőle aludni
) / akkor, amikor nem vagyok otthon töltök. BTavaly szeptemberig 5/0,5-ös nettel döngettem, fantasztikus volt az is.
Bf4 Premium Editiont szedte egy darabig.
A Breaking Bad összes évadáról HD-ban meg ne is beszéljünk.. (176gb). Töltöttem vagy 5 napig
-
kisza25
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
én mindent DVD-s változatban veszek meg, mert 10/1 net van....
BFH és GTA 5 is már 5 lemezes volt, de tört idő alatt felraktam, a letöltéshez képest
-
zzola
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hát igen, a kódos verzió nem éppen a kisnetesek barátja....
-
laceszgamer
addikt
Egy pendrive azért mára nem olyan hatalmas összeg, oké tuti drágább mint 5-7 lemez, annál még még tutibb hogy drágább mint egy papirra nyomtatott kód. De ha már egyáltalán létezik dobozos ennyit igazán meg lehetne tenni.
Oké, érthető legtöbb helyen olyan net van, hogy pár óra alatt lejön, de azért nagyon sok embernek van még lassabb nete, azoknak azért elég kellemetlen mikor egy napig tölt a játék. GTA V is 20 óra volt mire lejött nálam is pl.
-
-
stoon
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére

bár már sok hely nincs, de szorítok a bf1-nek!
(#574) Zolar: nem de minden nap ezzel "szembesülök"
vagyis szemben ülök 
-
v!ct0y
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem a 120 asra nem fért fel az előtöltött gta5 mert elkezdte kitömöríteni.

-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
szerintem jobb így, én utálom kerülgetni a dobozokat.... persze aki gyűjti meg kirakja a polcra, hogy minden este lefekvés előtt megsimogassa a játék-dobozait annak ez biztos fáj, de.... "haladni kell a korral" .....és nem utolsó sorban kevesebb szemetet termelni (go green!
) ugyanis lefogadom, hogy a többség csak beb..szná a fiók aljára vagy ki a kukába és kész -
guftabi96
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tokot azt kapsz, csak cd nem lesz benne.
Nagyon sokan nem használunk már DVD meghajtót, szerintem nem nagy érvágás, ha nincs benne lemez.
nálunk is már csak 1 gépben van, az van megosztva hálózaton, de szerintem még egyszer nem használtuk. -
CptAdamica
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Is-is. Játék közben tapizom.
Amúgy jól mutat a polcon a többi bf mellett. 
-
Bjørgersson
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Fogdosni szeretnéd vagy játszani?...

Zolar na mert olyan sok embernek van BR olvasója.
-
CptAdamica
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekes:
"Battlefield 1 PC won’t be released on disc in North America. Battlefield 1 will still have a physical version on PC, which will simply include a download code. The publisher confirmed this to PCGamer after the site spotted the listings on Amazon and GameStop."
-
-
Rony949
őstag
Nagyon remélem hogy a jó öreg GTX 770-em (2 GB) elbírja majd köbö medium beállításokon. A Battlefront beta egész szépen ment high-on, bár igaz hogy ott elég üresek voltak a pályák. Lassan 2 éve hogy megvettem az új gépemet, még 1 évet jó lenne ha kibírna a videókártyám, aztán lehet újítani.

-
guftabi96
addikt
-
fuvi
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jogos, kicsit túltoltuk Béláim!
jackfrags - Battlefield 1 - Server Browser + Launch Stability / Game Mechanics
-
CsonkaImo
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Vulkan lesz szerintem, mert az nincs Windows 10-hez kötve. Lehet a DX11-et el is hagyják.
-
beers
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Oprendszer: 64-bit Windows 10 vagy jobb ez jó
(tehát 64-es win 7?) -
CptAdamica
veterán
Valószínűleg hasonló lesz a gépigény a Battlefronthoz:
Ajánlott:
Oprendszer: 64-bit Windows 10 vagy jobb
Processzor (Intel): Intel i5 6600 vagy ezzel egyenértékű
Memória: 16GB RAM
Videokártya (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB
Videokártya (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB
DirectX: 11.1-kompatibilisSzerintem a VGA-t kicsit feltornázzák, így az ajánlott egy R9 390 lesz, a proci hasonló és DX12, ami brutálisan megkínozza majd a kártyát.

-
Elixión
tag
Alaplap: ASROCK Z170 Extreme4
Processzor : INTEL Core i5-6600K 3.50GHz 1151 BOX
Memória: G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 2400MHz CL15 KIT F4-2400C15D-16GVR
Videókártya: GIGABYTE GV-N960WF2OC-4GD GTX960 4GB GDDR5 PCIE
Merevlemez: TOSHIBA Desktop 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100
SSD: ADATA 240GB Premier SP550 SATA3 2,5" ASP550SS3-240GM-C
Ház: DEEPCOOL Tesseract SW fehér
Táp: FSP Hyper M 600
Monitor : AOC E2470SWH
CPU hűtő : BE QUIET! Shadow Rock 2Remélhetőleg ezzel fogom várni.. vélemény ? elfutosgál majd rajta?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én meg szimplán egy II. VH-s Battlefield-nek.

-
eugabesz
őstag
Én nagyjából erre számítok....

-
regener
veterán
https://www.reddit.com/r/battlefield_one
A https://www.reddit.com/r/battlefield1-ről ide küld át.
-
SkyS1gn
félisten
BF1 redditet csak én nem találom?
-
Franklin
addikt
-
pohár
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
hát ne indítsd Origin nélkül, case solved

kovy... látom, hogy személyeskedés nélkül még mindig megy
-
-
pohár
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
csak épp sok köze nincs a Battlelognak és az Originnek egymáshoz (az első pár hónapban volt csak bajos az Origin, azóta pont olyan stabil, mint a Steam)
-
törölt tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Nincs baj vele, de azért a szerverkereső rész jó lenne ha benne lenne a játékban (is). A community+egyéb dolgokra meg ott a böngészős.
Battlefrontnál ugyan nincs a klasszikus szerverkereső, de sokkal kényelmesebb, hogy tudsz keresni játékot, statot a programon belül. A HQ meg ugyanúgy elérhető böngészőből is. -
Bjørgersson
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
2012 óta talán vagy kétszer ha volt bajom azzal az élősködő Originnel. Sokkal jobban szeretem, mint a Steamet. Valószínűleg ezzel is egyedül vagyok.

-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem tized annyi bajom nincs az Originel mint a Steam-el
(Steam már attól lehal ha tüsszent valamelyik suportos
) -
guftabi96
addikt
válasz
üzenetére
Ezzel sincs baj, eleinte én se szerettem, de ma már ott tartok, hogy hiányozna.
A Battlelog nem csak egy szimpla szerverkereső, egy "kicsit" azért mélyebb annál.
Nyilván meg lehetne oldani ezt a játékban is, de így is teljesen ok, főleg, ha csak fórumozni stb akarsz akkor nem kell elindítani a játékot.
És mindenhonnan el tudod érni. -
Bjørgersson
félisten
Ezek szerint egyedül én használom inkább a Battlelogot.

-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ideje lenne már játékon belülre tenni...
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na, akkor mehet a pre order...
-
Def26
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Legjobb hír egyike.

-
Bjørgersson
félisten
-
TaaT
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze, a mentsük meg Matt Damon közlegényt nem egy vidám mese, de a dice helyébe ezt totál komolyan bele tenném a játékba.

-
TaaT
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig de

-
gyilok82
csendes tag
mikor elfogy a lőszered:[link]
-
Csabroncka
addikt
...és az automata no recoil script, amit a memóriás egerekbe feltöltöd! Jellemzően ha megnézed minden embernek 1-2 típus család általában 1 fegyvertípus fekszik nagyon a többi csak hellyel közzel átlagos pontossággal használja.
Vannak azon típusú emberek ahol ilyen nincsen, minden fegyverrel, még a legkevesebbet használttal is nagyon magas pontosságot érnek el!
Mondok pár kirívó példát BF4-ből:
A közkedvelt MG4 esetén a pontosság eléri vagy meghaladja a 20%-ot
(aki használta már sz.tem jót röhög ezen)Vagy a másik közkedvelt fegyó az M416, itt az átlag olyan 15-19 pontosság % között mozog, van akinél ez eléri vagy meghaladja a 25 %-ot

Szóval ez van, ezzel együtt kell élni, mást nem tudsz csinálni és bebizonyítani sohasem fogod!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(tehát 64-es win 7?)