Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én se várok nagy csodás a single-ben... eddig sose tudták jól összerakni.

Látványosnak látványos lesz, az biztos.

-
daveoff
veterán
Remélem a single kampány terén végre összeszedi magát a DICE, én a sok alfázás után a single miatt várom igazán a játékot, a multi annyira nem jött be, de meg fogom azért venni(a kampány miatt is), valamennyit biztos játszok majd vele.
Csak azt nem tudom az előző játékok alapján mire lehet számítani single tekintetében, ugye a BF3 mondhatni nem volt rossz, a BF4 elég silányra sikerült, a Hardline kritikán aluli volt a rengeteg átvezetővel, a Battlefrontnál meg már nem is készült kampány. Ezek után mire lehet számítani? Grafika adott, hangulat adott, hangok, fegyverek, járművek tökéletesen korhűek, minden megvan egy jó hangulatú háborús kampányhoz, de attól félek ezt is elcseszik....
-
törölt tag
Valahol az originben kalandozva volt ilyen opció hogy milyen játékok bétatesztje érdekel. én ott behúztam a battlefieldeket ( meg titanfallt meg mittomén mit)
Ez mosta bétára vonatkozik, azaz majd értesítenek, vagy esetlegesen kiválaszthatnak ez alapján majd egy következő alfa tesztre egy új játéknál? ( ha lesz majd ilyen), tudom hogy már itt volt)
-
Rico45
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ez aaz! Köszönöm!

-
kriszpontaz
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csa33ee
üzenetére
Ha megjelenik a játék akkor a topik 99%-a arról fog szólni, hogy kinek mennyi FPS-e van és milyen felbontáson, milyen hardverekkel

Na az ilyenek miatt nem vállalok be több multiplatform játék topikot TG-ként.

(#2981) killer095
Nekem aztán hóóót mindegy, már megszoktam, de szerencsére én tudom rejteni az ilyen hsz-eket, szóval nem parázok a hardver cunami miatt. 
-
prokxy
veterán
Az itteni emberkékből, IRAM-on kívül (nekik sztem tuti, de majd ezt megerősítik v megcáfolják) lesz itt vkinek bérelt BF1-es szervere?
-
juve600
nagyúr
az utolsó 30hsz-nek semmi köze a BF1-hez,légyszives ezt máshol osszátok meg egymással

-
Rico45
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jó ötlet! Meg kellene csinálni.
-
killer095
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Furán festene a pixelgraf a mai világ hitelre vett 4k-s tvi képernyőjén!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Dtomka
veterán
-
Bird
addikt
A bill. már akkor is gamer volt.

-
gyiku
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
fiatalok vagytok.
286 AT, 20mb hdd, 512kb trident + hercules monochrome. ibm mechanikus bill
-
Áh... Én már egy Olivetti 286-oson is játszottam komolyan... Azt hiszem 1MB ram volt benne meg 40MB hdd...

Annyi extra volt hogy EGA monitor volt hozzá így szép színes volt a képe... Sajnos fogalmam sincs milyen grafikus cucc volt benne...
Dune 2 stratégia, meg a Price of Persia, Street Rod volt a kedvencem.
Előtte sajnos csak suliban tudtam játszani... Ott Commodore Plus 4 volt aztán meg IBM XT gépek... 8MHz alap 12MHz turbo órajellel... Monochrome monitorral... Istenem... El is fogott a retro hangulat... Meg hogy vén f*sz lettem azóta.

Amugy meglepően moden volt az oktatási rendszer akkor még... Ez a 80as évek vége volt...

Toltuk a basicet meg a Pascalt általános suliba!
-
majnkopf
tag
"de mi a tökömnek BF-re"
Mert kell a nagy konfig azért, ha meg azt hiszed nem kell akkor irigy vagy más gépére, tök logikus, hogy felnőtt emberek erre irigyek, mert a másiknak milliós gépe van. Tök mindegy kihasználod-e vagy nem. A lényeg, hogy legyen azt álljon ott a semminek amit a felével is elérnéd bőven. De hát valamivel kompenzálni kell az mondjuk igaz most jut eszembe.
-
SharpSA
veterán
Na én aztán nem sajnálok senkitől semmit, írígy sem vagyok, nem érdekel kinek milye van. Csupán azt jeleztem, hogy számomra teljesen felesleges akkora összegből gépet összerakni, nem leszek vele előrébb. A 60Hz-et meg én sem értem, az elsők között kapcsolom ki a VSync-et, menjen az csak bőven 100 fölé, annál jobb.
Nekem egyelőre elég a 970 videókártyában és az i5-4670K proci 16GB RAM-mal, több SSD-vel. Ez sincs teljesen kihasználva. -
csa33ee
aktív tag
Látom itt a Titan Geforce TI 4200-al meg a 3DFX-el labdába sem rúghatok.

-
bandi0000
nagyúr
Nem gondoltam vna h itt ilyen kemény gyerekek vannak

És kinrk vette az anyukája a gépet?
-
gyiku
nagyúr
meg mindig itt tartunk, hogy kinek a gepe dragabb?

-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Jaja, lehet itt mondani a nagy tutikat, de az én gépembe egy 1080 meg egy jobb monitor és úgy játszok vele 144Hz-en WQHD-ban ultrán, h közel nincs 1M, de persze lehetne a 4770K helyett 5930 is, de mi a tökömnek BF-re? Ez is unatkozik közben, VGA kell meg egy jó monitor és tádám.
Igen spangli, én meg leragadtam a FHD/60Hz-en, de így is már lassan utálnak az iramon, mert nem hagyok más élni, hátha még skilles is lennék a 144Hz WQHD-val!

-
spanglee001
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
sajna már nem fértem a lakásban, le kellett cserélni a hangtechnikát kompaktabbra, meghát a panelba kár volt az a szörnyeteg

-
Csabroncka
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Akkor igénytelen vagy ha hangprojektorod van

-
spanglee001
addikt
igen sokan megragadtak az fhd 60hz nél, vagy alatta

meg nem baj ha üvölt a venti 6000rpm en, a porszívót elnyomja a hangja és még fűti is a lakást, van akinek jó az
a full ultra az azt jelenti hogy minden csúszka maxon van a res scale az élsimítás minden nekem a 980ti sc (superclocked)verzió van de azzal sem nyomnám ultrán mert nem lenne stabil 144fps igaz wqhd ban tolom (2560x1440)
de ha bekapcsolom a kivetítőt a hangprojektorral (mert a házimozi már nem "PIMP"
) akkor bőven esik az fps. hozzávetőlegesen 300k csak a hűtésem, igen megszállott vagyok pc és tech téren hamar összeáll így a kereten felüli gép 
-
zzola
titán
válasz
majnkopf
üzenetére
Legyen. Szeretek jetezni, ezért 3x24" 144 Hz monitorom van. Nem szereten a hangzavart, így mindent vízzel hűtök. Makrót is használok, így az egeremen és billentyűzetemen is vannak ilyen funkciók, természetesen utóbbi ergonómikus mechanikus. A processzort, memóriát, VGA-t is rendszeresen tuningolom, hogy meglegyen mindig folyamatosan a stabil 144Hz. 5.1 hangzás van, fejhallgató. Az SSD-ket raid-ben használom.
Lássuk az áraidat...
-
majnkopf
tag
Elérhető az ultra jóval kisebb konfigból is
ezért felesleges milliós tételekről beszélni. Főleg egy olyan "hobbinál" amiben semmivel sem vagy előrébb akár egy 600ezres árrés után
de ha gondolod ki is fejtheted miért is jobb ultran játszani egy 1,5 milliós gépen, mint egy 400 ezresen akár. -
Dtomka
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Lehet neked az, de inkább bárki PC upgrade költse a pénzét mint piára, drogra vagy egyéb marhaságra.
Hobbit hozz fel és ne olyat, hogy autó, lakás stb, ha telik rá miért ne tegye? Az irigység, nem 1 jó\szép emberi tulajdonság és az igények nem egyformák...
(#2928) majnkopf
Amíg ésszel piázol és nem leszel alkesz addig nincs baj.
-
majnkopf
tag
És minek kell 100e forint feletti monitor vagy fél milliós kártya ahhoz, hogy tudj ultran játszani háh? Ja, hogy felesleges értem. Amúgy is a konfigba a monitort nem kell beleszámolni, mert semmi ráhatása nincs arra, hogy egy játék hogy fut ultran vagy nem. Ennyi erővel akkor hozhatunk 400 ezres egeret meg 600 ezres hang cuccot meg a többit hozzá és elköltesz 1 ház árát azért, hogy fasza legyen minden nem?
(#2929) Dtomka: ha hobbiból piázok az számít?
-
Csabroncka
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Figyu ha azt vesszük, hogy például kivetítőn játszol egy jó házimozival akkor még kevés is, de a 25-30 ezres ezres BF alá vagy egyáltalán játék mellé nem kell egy millás PC. Értelemszerűen ha dolgozol rajta az más, de csak játék miatt, szerintem őrültebb szórakozás, mint nálam akit magával szippantott a Hifi.
-
majnkopf
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
1 millió feletti.. igen, mesélj még. Bár mondjuk igaz nem írtad oda, hogy ez az 1 millió forint, euró vagy éppen szárított molylepke.

-
daveoff
veterán
válasz
killer095
üzenetére
Még mindig alfázok, de közben már cseréltem VGA-t egy 1070-re, úgyhogy elég jól beletrafáltál.
Szinte teljesen ugyanazt tudja a két kártya, minimális a különbség. FHD Ultra beállítások mellett, res scale alaphelyzetben, field of view 90, átlag 120fps, min is 100 fölött, nagyon stabilan fut.Már nem emlékszem ezt melyik kártyával mértem, de nagyon hasonló eredmények születtek.
64 CQ
2016-07-13 08:54:19 - bf1
Frames: 55042 - Time: 448375ms - Avg: 122.759 - Min: 104 - Max: 139 -
-
prokxy
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
"de játszani stabilan ultrán nem fogsz. minimum 1 milló feletti konfig kellene hozzá és nemsokunknak van itt olyan" => ne hari, de ezzel nem értek egyet...

-
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Kár, ezek szerint nem jön be a vintage hangulat.
Dobok majd módosítás nélkülieket is....(#2905) bandi0000: nem, 1080p-ben játszok, csak a képek erejéig használtam a 4K felbontást...amúgy ilyenkor üres szerverekre megyek, így van időm beállítani a kompozíciót.
(#2906) Dtomka :
örülök, hogy tetszik. -
Na, Battlefield 1 4K képek:
A kis képek néhány 10kb-os méretűek, mielőtt valaki nekiállna a szívét markolászni.

Alatta a linkeken vannak a 3840x2160 pixelesek.
Az összes képet erősen átdolgoztam a saját ízlésem szerint, nem tudom mennyire sikerült visszaadnom a hangulatot.
Konzol sajnos nincs, ezért az elmúlt 2,5 órában a retusálással szarakodtam.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
Érdekes egy G751JY-on toltam most alphát maxon, ultrán AA nélkül de res scale 55 meg 60-on ami ugye több mint 100% itt. vajsima.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pengeélen
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)