- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz Carlos Padre #15592 üzenetére
na, ez most annyira jól hangzik, hogy este ki is próbálom
Do you see the white shadow?
-
prokxy
veterán
Az már nem férne be...Jó kis acer predator, vagy az lesz 27-es vagy asus!
szerk: ma leszünk páran este, ha gondolod gyere! zola úgyis lesz. Tényleg pléjersz tolja a bf1-et?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Stunts666
őstag
válasz Carlos Padre #15590 üzenetére
Plusz a Slug-al talan egyszerubb.
-
prokxy
veterán
Nekem extra igényeim vannak, 27" alatt nem nagyon van élet, na meg belekóstoltam az IPS-be, szóval ez alá nem mennék, de ez már 150e...
Viccet félretéve, a 27" után nem vennék kisebbet, IPS meg csak jó lenne, bár szemből nézem a monitort, csak a színek, nem nagyon láttam mostanában TN-t, de biztosan fakóbb.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Frod
addikt
válasz Carlos Padre #15590 üzenetére
Ha már itt mindenki kérdezgeti, hogy mit hol kell csinálni: a 10 mortar kill az hol javallott?
TD túl kicsi hozzá, CQ meg túl nagy ahhoz, hogy 5 lövésből próbálkozzak.
A gyalogsági meg szerintem elég gyenge lett, a HE-vel próbálkoztam, eddig kettő jött össze...Do you see the white shadow?
-
Carlos Padre
veterán
válasz giornalista #15575 üzenetére
Pigeonon vagy tdmen kell csinalni. Ott sem egyszeru, en vagy 100 mant lottem fejbe kozvetlen kozelrol mire megadta a 10et.
Ui: en a pigeont ajanlom, ott mindenki a galambra koncentral, jokat lehet aratni mogejuk kerulve. Siman meg lett par ora alatt.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
prokxy
veterán
válasz daveoff #15585 üzenetére
Nem operationt kéne tolni...akkor nem dob majd le! Meg fordítsd el az router vagy az asztalod, biztosan nem érvényesül jól a feng shui!
Próbáltam rátok csatlakozni tegnap, de várni kellett sokat, így mentem solo CQ-re, de egyedül szar.
Ma leszek este, meg sztem EMS, Zero is, ha gondolod mehetünk együtt.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
veterán
válasz prokxy #15584 üzenetére
Én pár napja a k-bullet-el szívtam, 3 járművet kellett vele kicsinálni, azt hittem soha nem lesz meg, erre tegnap egy kör alatt beadta mind a hármat...
Egyébként lassan az agyvérzés kerülget, mert folyamatosan ledobál a játék, bármit állítok a modemen/gépen. Már mindent megpróbáltam, de tegnap is szinte minden körben ledobott...
-
Snooker
senior tag
válasz PeeterssoN #15565 üzenetére
Menj olyan TDM-re fel, ahol vagytok kb 10-en. Több ideig fog tartani a játék, de több kill-t is összetudsz hozni. Persze nincs garancia arra, hogy időközben nem csatlakozik fel senki, de én nekem így jött össze az a medál még anno. (kezdtünk kb 10-12-en de a végére maradtunk öten szóval kissé sokáig eltartott a kör )
-
prokxy
veterán
Nos Urak, tegnap megnéztem, hogy a monitorom tudja-e a 70-75Hz-et, mert többen említettétek, hogy úgymond smoooooothabb a kép. 75-öt nem bírja, "csak" a 72-t, elsőnek a The Division-ben próbáltam ki.
Hogy is fogalmazzak, érezhetően más a játék, tényleg sokkal folyamatosabb, visszatettem 60Hz-re és meglepődve láttam, mekkora lagos, darabos. durva nagyon a különbség, pedig csak 12Hz pluszról beszélünk, mi lehet akkor a 120-144-es monitoroknál?
BF1-ben is kipróbáltam, ez ad skillt is? Olyan faszán nyomtam a medic-kel fao fortressen, h én is meglepődtem!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
válasz spanglee001 #15578 üzenetére
~2500 killnél tartok a shotival, de sok hs nem volt, pedig fejre célzok...
-
zzola
titán
válasz giornalista #15575 üzenetére
Azt a medált én sem tudtam megcsinálni. Egyszerűen nem ad hs-ot....
-
giornalista
senior tag
mármint a mostani medál? nem 1 meccs alatt kell begyűjteni a 20 killt, hanem összesen.
viszont én itt meg is álltam: a 10 Headshot with a Shotgun kerek 0-án áll, akármivel próbálkozok, nem adja headshotra a killt...
-
zsolti_20
senior tag
Mennél normális játékokra? Ez mit takar pontosa? Miért kellenek ezek a medálok? játékmódokat oldanak fel?
-
spanglee001
addikt
legkevesebb gond legyen hogy altf4 el kilépni szerencsére nálam minden rendben van
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Laraxior
titán
Ma beléptem játszani vagy 5ször 6szor a játékba, Quit csak egyetlen egyszer volt...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
PeeterssoN
őstag
válasz spanglee001 #15567 üzenetére
Az faja! De ahogy néztem illetve ahol jártam senkinek nem volt 20 killje.
jety91:[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
nekem elsőre meglett, nem nagy kaland kapd elő a hunter shotit
-
jety91
őstag
Keress nagyobb ticket rate-es szervereket.
-
PeeterssoN
őstag
Kéne tipp hosszabb deathmatch-re!
Nem tudom megcsinálni a medált mert 20 kill kell, de kb 10 perc alatt ki a tököm képes rá? Én nem. 17 volt a rekord, de már unom, mennék normális játékokra. -
nejad
aktív tag
Ti tudtok javítani? 3 szerveren sem tudtam sem repülőt, sem tankot javítani, a billentyűzetem jó.
-
zzola
titán
Battlepack Revision 7
-
Xaels
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #15558 üzenetére
Írja is, hogy Behemoth. FAO-n hajó van. Az egy kész XP bánya ha te húzod be.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Ármester
válasz }{3@Đ$}{0ot #15558 üzenetére
Behemót?!
Mázlija volt„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
envagyok
veterán
Magyarosítás ehhez van/lesz?
-
Kucsek
aktív tag
válasz daveoff #15550 üzenetére
Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak. Soha nem játszom quickmatch-el, mindig magam keresek valami "szart" a keresőben. Tehát ez a verzió is kizárt
Már elfogadtam, vagyok valahol 10 percet, ledob, aztán keresek mást.
Amúgy falun lakom, 60 megás invitel netem van, ami 70-et tud. BF4-ben semmi gondom nem volt.
A kedvenc hiba üzenetem amit néha kapok amikor szeretnék gyorsan újracsatlakozni egy ilyen szétkapcsolás után a következő: an unknown error occurred , vagy Failed to Join Server an Unknown error occured
Az ismeretlen hibáikkal elmehetnek a Svéd-Hollandus k.....a-ba.
Kicsit hasonló érzésem kezd lenni mint anno bf4 idején. Előre fizetek és még szopatnak, mondjuk hazudnék, ha azt állítanám nem számítottam rá az előzőek alapján. Ott is a hardline-t ingyen DLC formájában kellet volna adják azoknak akik megjelenés előtt előrendelték a fullos BF4 verziót, alapozva ezt a sok szopatásra/hibára és béta verzióra amit kaptunk.
Erre futja csak az új generációs indiai informatikusoktól.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
nagyúr
válasz daveoff #15552 üzenetére
Tűzfal, viruskergető ilyesmi?
Habár nem sok köze van hozzá, de ki tudja, átírtad mindenhol a DNS-t a google-re a routerben/kábel modemben?
8.8.8.8
8.8.4.4Ha nem akkor tedd meg, nekem mindig ez az első.
Volt már hogy segített netes problémáknál.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ciry
őstag
"Csak semmi buzulás!"...
-
veterán
válasz sixpak #15551 üzenetére
nk-miklósfa. de az is érdekes, ha ledob a szerver, utána visszacsatlakozok, és nem dob le megint....wtf...
nekem csak ezzel a gyökér bf1-el van gondom, de annyi amennyi még az életben nem volt az összes eddig játszott játékkal, nem vágom ezt, nagyon nem....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kucsek #15548 üzenetére
igazad lesz, ez a játék hibája lesz, vagy éppen az én pozicióm az adott szerverhez képest. most pl kikapcsoltam wifit, wi-free, mindent, és így is az első körben ledobott.
bf4-ben pl kizárólag német szervereken játszottam, és ilyen 30-40-es pinggel, nem is dobott le egyszer sem. itt ugye csak quick match-eket játszunk a hulladék server browser miatt, ezért gondolom berak olyan szerverekre, ahova egyébként az életben nem mennék, aztán le is vág.
szóval kijelenthetem, hogy ez a köcsög játék szivat, de most már sok lesz....
-
Stunts666
őstag
Élvezd a játékot, azt jól van...
-
Kucsek
aktív tag
válasz daveoff #15488 üzenetére
Szia,
Nem hiszem, hogy bármilyen csere is segíteni fog.
Nálunk ez úgy szokott kezdődni, hogy amikor haverral játszunk (egy utcában lakunk/invitel) és valamelyikünk szétkapcsol, akkor már a másik számíthat rá, hogy perceken belül ugyanerre a sorsra jut. Ez csak egyszer történik meg, mint már mondtam, és utána a nap folyamán már nem.
Tegnap pl egy másik haver is így járt, aki jóval messzebb lakik tőlünk, és a szolgáltatója is más. Tehát már szolgáltatóra sem tudom fogni. Jó lenne, ha nem csak Hollandiában telepítenének szervereket, pl Németország is rendben volt bf4 esetében.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
gyiku
nagyúr
-
spanglee001
addikt
hát ha bárkit megkérdezel aki használt 144es monitort, az megmondja hogy soha többet nem menne vissza 60hz-re ez tény. ha bivaly a VGA-d akkor nem fontos gsync, viszont ha nem tudod a 144fps-t tartani akkor kell a gsync a freesync az valami áemdé minőségú valami lehet azzal ne foglalkozz
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
Ez az új mode borzalmas. Ne próbáljátok ki...
-
prokxy
veterán
Kösz szépen, ahogy elnézem, sokat nem érnék vele, most 60 vagy 75...majd vmikor beruházok egy 144-esre, csak egyelőre nem látom az előnyét és így vhogy nem szívesen adok ki rá olyan bazi sokat.
#15539) steele80: képek alapján kb nekem ugyanaz a 60-75, de majd megnézem akkor, privi...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
fuvi
senior tag
válasz prokxy #15536 üzenetére
itt van egy kis leírás erről angolul
sajna monitorod nem ismerem -
-
sz.atesz89
tag
Nincs felgyógyulás, csak ha az orvos segít, a spawn meg 30 mp-et kell várni ha meghalsz. Mindenki sniperezik, aki előbb kiszúrja a másik az életben marad. Orvos fegyóját is fehúzhatták volna. Vagy olyan sniper-eket engedjenek amin nincs távcső. Nyílt irányzék mindenkinek és akkor lehet erősebb a sniper.
PSN: szuhi
-
Armatura
tag
válasz spanglee001 #15510 üzenetére
Már él,kipróbáltam...agyrém.TDM-nek állóháború,T-com szerűségnek meg egyáltalán nem jó,mivel senki nem azzal foglalkozik.
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
N@idia
őstag
válasz taknyí #15503 üzenetére
Ez nem igaz, mert nekem OC-val megy a kártya és egyszer nem fagyott ki a BF1 pedig AB-t használok
Tegnap este kipróbáltam a játékot V-sync nélkül és olyan szinten megszűnt az input lag, hogy gyalog olyan statokat lőttem, hogy alig hittem a szememnek. A képtörés viszont baromi zavaró, erre nincs valami megoldás
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
scope2007
addikt
Azt hiszem a héten még nem is játszottam a játékkal
Ez egyből két dolgot is jelent lehet xD1. Nem is olyan jó játék
2. Ma azért lehet már kelleneEzzel nem ütöm egyikkel a másikat
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
SkyS1gn
félisten
válasz CptAdamica #15513 üzenetére
Pont ezt néztem.... annyira hülyék ezek akik ezt csinálják de tényleg, ezért rinyálnak erre 2x rosszabbá teszik medicsnek esélye sem lesz.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Enton
addikt
válasz F e Z o #15519 üzenetére
Az invitálásnál te már épp csatlakozol valahova vagy már játékban vagy. De join-olni másra mikor már játszol akkor lehet hogy nem lehet és előtte ki kell lépni az éppen futtó session-ből. Mundjuk ez így elég hülye megoldás.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
F e Z o
veterán
Az miért van, hogy menüben olykor tudok csatlakozni játékban lévő ismerőseimhez, néha meg csak invitálni tudok?
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #15509 üzenetére
ritka nagy baromság az biztos, de gondolom a balansz miatt csinálták ezeket. (ésszerűbb magyarázatot nem tudok rá adni én se)
(#15510) spanglee001
Hátha a sok egész meccsen egy helyen campelő idióta átmegy erre a játékmódra cq helyett, és máris jobb lesz a cq
Pedig lehet csipával is folyamatosan mozogva játszani, most én is próbálgattam, és elég jól lehet vele aprítani, ha odafigyel az ember.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
prokxy
veterán
Most komolyan, ennek mi értelme van?
Főleg a játékos társadalmat ismerve, a rushnál a védők nyernek, mert a támadók is ott fogak a bázisukon gubbasztani a csipa fegyókkal a domb oldalán.Múltkor Fao-n rusholtunk, mi támadtunk, elhoztam a tankot, odamentem a ponthoz, aki bent ült, írtam neki, h szálljon ki, direkt el is nyomtam a füstöt, de neeem, ott ül végig az idióta benne...de senki nem élesített.
Nem mellesleg hülye lennék kimenni a terepre vagy bárhová a medic-kel, mert ha akár lábon is lőnek, akkor is ámen van. Szóval ez elég ratyi próbálkozás, de ne legyen igazam.
-
CptAdamica
veterán
Atya világ, sniper 2x-es sebzés, erre se fogok felmenni, az tui...
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Van vmi program arra, hogy játék közben monitorozzam az fps-t, cpu terhelést, gpu terhelést, memóriát? -
Zso Ro
senior tag
válasz giornalista #15473 üzenetére
+1 like
-
spanglee001
addikt
-
feco70
senior tag
válasz daveoff #15507 üzenetére
Persze szoktam én is használni, ha már nagyon felba. akkor én is előveszem, de ennyire nem szabadna erősnek lenni a többihez képest. Amugy most értem el a tizes szintet sniperrel, nem nagyon szoktam csipázni.
Nagyon jó szerintem a Martini-Henry, amit most kaptam utolsó fegyverként -
taknyí
senior tag
BF1 még mindig nem szereti az AB-t leáll a működése... Így tuning a kártyára mivel oldható meg?
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- EAFC 25
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla