Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
Empire's Edgen nálam csak 40-60 közötti fps van, ez meg most mi? Mindegy, hogy 24 vagy 64-es szerver, de 60 fölé nem megy. A "show origin after gameplay" funkciót miért nem lehet kikapcsolni az originben? Durván tolakodó annak tükrében, hogy az ember megveszi a játékot elég sok pénzért és utána még tolja a reklámot az arcomba.
-
Lotus_Omega
tag
Az SLI probléma megoldódott már, nem tudja valaki véletlenül?
Nem merek már lassan semmit frissíteni mert minden egyre sz@r@bb lesz
-
LeRoy18
aktív tag
a saját példámon okolva, battlefield 1, online játékosok? lehet a nagyapád vagyok, öregfiú?
ne sajnáld le őket, azt hiszed csupa, zöldfiú, fiatalok? lehet doom 3d-ben játszotttak, edzőttek számtek órán azelótte
nekem a pedagógiát lineáris egyenesen irták, fából faragták -
boogie84
veterán
Nem tudom mi történt a játékkal, de most monte grappán 100 feletti fps-em van. Élvezet játszani.

Mire jönne a kövi i7-es proci addigra befejezik a játékot és végre nem bétával játszunk... -
gyiku
nagyúr
na, a patch ota az inf annyira sem adja, mint a betaban. szar, fos, gane, kula, fekalia, guano.

gg -
LeRoy18
aktív tag
öskövület vagyok, real time játszottam a bf42 első világháborús, rajongók által készített modjával
abban még nem kellett futni
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
RaGi91
üzenetére
mobilnet és időhiány, részben
a másik, a vas kérdése, hiánya. de sikerült szert tennem a legfapadosabb, legbelépőbb szintű asus rog gamer laptopra, amin fut a játék. őskövület vagyok, meg nem mondanám, mi volt az utolsó fps, amivel játszottam
nézek, mint borjú az új kapura a grafikán(medium, de így is radiátor a gép)
billetyűzetkiosztás is gondot okoz, főleg futás, most kiegyeztem a dupla w-vel a bal shift nyomvatartása helyett -
sirdenis
tag
Hint systemet is lőjjetek ki, mert az is akadast okoz.
-
LeRoy18
aktív tag
nov 22. van, lassan egy hónapja van meg a játék, szülinapi önmeglepi volt, ami csúszott pár napot, thx edigital
és még mindig az single player résznél tartok. egy percet sem nyomtam online? mi az oka? tipp? bf42-vel kezdtem anno, segitek -
whitezo88
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
ráadásul a vonattal és a léghajóval ellentétben pontot foglalni se lehet...
-
Pubszon
veterán
Mindenki nyugodjon le, megjelenés óta nem lett kisebb a gépigény, mikor milyen kedve van.

Lehet szerver oldali, a kliensek adja át a számítás egy részét... -
CptAdamica
veterán
Ez a behemót hajó még mindig harmat gyenge. Alig lehet belőle kilátni, megtalálni a kis picsa hajókat, akik lőnek minket. Most is az egyik megáll tőlünk 700-1000 méterre és onnan lövi a torpedókat, mire megtaláltam... Aztán le akartam lőni az AA-val de egyszerűen nem látni ki, betakart egy mentő csónak is.
Komolyan erre valamit ki kell találniuk, mert ez így gáz. -
SkyS1gn
félisten
Ma meg ujraraktam gamet, nem hozott változást erre visszaraktam .63 driver megint mentem 1 kört tök faszán....
Nemtudom ez a BF1 féle baszakodás hányváltozós képtlet de lehet szórakozni.... holnap meg lehet megint egy fos lesz ugy hogy semmit se csinálok.
-
Astroboy
őstag
Mire rá nem ér az EA [link]
-
LeRoy18
aktív tag
a zajdi zajdi cimű soundtrackben milyen nyelven énekel a nő? lírai, bejön

-
LeRoy18
aktív tag
végefőcímet, end credit legalját kivárta már valaki? van bónusz manusz
-
feco70
senior tag
A franc egye már meg, Operations módba alig talált szervert ahol játszani lehetett. Ha meg talált, akkor ott ültem a gép előtt vagy tíz percet, de akkor se lett tele a szerver
-
Mr.White
senior tag
Én meg már azt nem értem, hogy miért kell századjára is leírni ugyanazoknak az embereknek, hogy szarul fut a játék.OKÉ értjük, nem vagytok egyedül, de várjátok a szájbatekert patch-et, és utána leírhatjátok, hogy javult e vagy sem, ne szóljon már minden hozzászólás erről...
-
stickles
tag
válasz
jety91
üzenetére
Nem értem , h egyeseknek megy szépen , nálam meg olyan fps droppok vannak h játszhatatlan
Pedig most a gépemben gtx 1060 van ami 6 GB-os és még mindig egy sz.r rakás
dx11-ben dx 12-ben egyaránt . Raktam hozzá új Windowst, .95 driver ( bár egyikkel se jobb ...)
Már szét b.sz az ideg
-
MeghaL0L
addikt
Egyébként szemmel látható kül van a dx 11 és a dx 12 között?
-
Laraxior
titán
válasz
Armatura
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy bár mostanában csak Amiensen játszom, Amiens only szerveren, de ott minden körnél másféle grafikon jön ki

...és ami a legfurcsább, van amikor látok a grafikánál is különbséget
Pl indulunk az "F" pontra a spawn pontról és sokkal dúsabb, szebb a fű, meg a növényzet, mint mondjuk a következő körben.
Ma még el is csodálkoztam, hogy bazzeg milyen szép ez a game
Nem igazán értem én ezt
-
Armatura
tag
Lett valami szerver oldali frissítés?Eddig a megszokott 100% cpu és 85-95% gpu kihasználtság volt,most némelyiken 50 és 40

Mióta lehet hc-t tolni azóta ott megyek,de lehet hanyagolandó egy darabig az egészség megőrzése érdekében,történt ugyanis hogy a kedves csapatárs miután nem fért be a heavy-be szétdinamitozta mindjárt indulás után az első foglaló ponton.Mondanom sem kell,ezt a mókáját valamilyen frusztráltságból fakadóan az egész kör alatt folytatta,és ha tank nincs jó a csapattárs alapon sorban teamkillelt... -
v!ct0y
veterán
Már 30% off van. Nem is csodálom.
-
boogie84
veterán
válasz
jety91
üzenetére
Mert ilyen videokat csak ritkan, botokkal tud megcsinalni az ember.
Nalam is volt olyan dobas a bombazoval h mind a hat embert sikerult kicsinalni tankkal egyutt. Ezek az osszevagott videok nem a folyamatos teljesitmenyet mutatja az embernek, hanem pillanatnyit. Hallani h ujjonganak h milyen loves betalalt.
Persze ezeket meg is kell csinalni szoval van ott tudas. -
jety91
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
2:40-nél mi a f@szt csinálnak az emberek amúgy??
Minta botok lennének esküszöm. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
prokxy
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nekem is csak 1-2 mapon jön elő, de ez ilyen, én már totál leszarom, játszok és kész. Ha meg néha beesik az FPS vagy észre sem veszem vagy nem foglalkozom vele.

Pedig a gépem nem szar, sőt, de majd javítják ezt a cpu dolgot (is), remélem. A menüből eredő hülyeségek és a szerver lagok jobban izgatnak. -
jety91
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
dx12 egy agyrém 3 kör után. Néha olyan droppok vannak hogy az agyamat eldobom. 100% CPU "bug" nálam nincs, viszont a VGA sincs kihajtva teljesen, a BF4 jobban kihasználja nálam, ami valljuk be egy vicc. Nem tudom milyen volt a kezdetek óta a játék, de ebben a formájában tényleg van még mit gyúrni rajta a DICE-nak.
Megpróbálom még a dx11 módot, hátha ott stabilabb.Élmény tekintetében még csak keresem a helyemet, mert a BF4 után nagyon máshogy adják a fegyverek (végre rendesen, itt nem csúszik hitbox) és a pályák is teljesen ismeretlenek. Hozzá vagyok szokva, hogy máshova kell lőni
Conquest-et én itt hanyagolni fogom, mindenki vagy repülőben vagy tankban mereszti a picsáját (ha nincs akkor le sem éledt a fél csapatom), gyalogosként fél perc alatt elhasalok.Ja és egy kérdés:
Nálatok is mindig be kell 2 percenként kapcsolni az fps kijelzést?
-
Frod
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
pedig csak 10es szint felett indul igazán az élet a Martini Henry-vel

(egyébként meg ugye a scout-ot 2/3-ad annyi pontból lehet elvinni lv10-re, mint a többit mert kevesebb pont kell neki)
-
raubisoda
senior tag
Közben infózzatok változott e valami magától mert így egy traktorból mobilrol nem látom jobb e már a helyzet.

-
voodoo98
addikt
-
juve600
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
win10-ra ha kapsz frissitést,utánna teheted ujra az egész rendszert mert a friss win10 alatt jobban fut mint a frissitett win10-en
DE MIÉRT ????
-
aram01
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Értem, mondjuk én 2560x1080-ban nyomnám a 21:9 miatt.
-
Asszem ennyi, a HC játszhatatlan, csak csapattárs öl meg, egy kibaszott sorry-t sem nyögnek oda, szerintem azt sem tudják, hogy mi van. Az első pár nap jó volt a HC, de most....
-
SkyS1gn
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
Nekem semmi bajom a 10-el.
-
kisza25
félisten
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Lelehet támasztani a terep tárgyakra is
-
fuvi
senior tag
-
aram01
nagyúr
köszi srácok
jety91: várom a véleményed

-
MeghaL0L
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Pontosan ilyennel játszom, csak 6GB-os 1060-am van. A Conquest (64 player) módon kívül gyakorlatilag sehol nincs gond. Ott tapasztalhatsz néhol komolyabb fps-droppokat. De ugye itt teljesen max(ultra), dx12, fHD beállításokról beszélek. Bár Én pl lentebb vettem, akkor sem volt jobb ebbe a játékmódban a helyzet(mondjuk sehol
), mivel sok a player. Minden máshol hozza átlagban a 60 fps feletti értékeket. Néhol leugrik 55-re itt is, de szinte észre se venni, hamar normalizálódik. Sajnos ez nem a proci és a vga hibája. Top class i7 -es procik képesek csak tartani az fps-t, van akiknél az sem. Nyugodtan vedd meg, élvezhető. Mondjuk én nem is játszom conquest módot csak nagyon ritkán. -
Laraxior
titán
Van ebayen egy halom doboz, lemezekkel, kód nélkül pont ami nekem kell. Igaz nem magyar hanem német de mindegy.
1€-rol indulnak.. Gondoltam benevezek egyre.
Tegnap pittyogott a telefonom h lejar a licit, megnézem gyorsan hogy hogyan is allunk, erre baz'meg 30€... ÉRTED? 30€-ert vitték el...
Postakoltseggel egyutt 10ezer HUF, amikor 45€-ert már van game...
-
-
Don't Panic
senior tag
nálam is a patch-ota csak Alt+F4 lép ki , nagyon vegyesek az érzéseim lehet pihentetni kéne márciusig reszelgessenek rajta, nagyon nem mindegy , hogy idiótákkal vagy egy oldalon vagy egy normális csapattal akik tudják a dolgukat de ezt már milliószor megírták előttem is.

én is tapasztaltam tegnap este is , hogy van szerver ami egész egyszerűen nem adja be mindig marad 23-13Hp ja akár hogy lövöm sokszor fejes is benne van és mégsem fekszik ki. Szóval baszott idegesítő tud lenne + a többiek retardált módjára futkorásznak a pályán és nem nyomogatják a Q.t sem
-
catar
csendes tag
Alapvető programozási hibák vannak,amit részben el is ismernek 1-2 helyen.Nem rendszer,gép függő,hogy milyen beállításokkal játszol,fut-e valami a háttérben... random anomáliák vannak mindenkinél,aki nem veszi észre,nem szembetűnő neki annak is van. Pedig stabilitás,szerver fronton az egyik legstabilabb (kéne),hogy legyen.Nekem pl. az este folyamán sokkal tisztábban fut,semmi tényleges gond nincs.délelőtt ha van időm 1-2 körre,akkor ezalatt az 1 hónap alatt nem volt olyan,hogy ne lett volna drop stb...
user.cfg nagyon ajánlott,ahogy többen is írták,alkalmazzák segíteni fog! Csodát nem kell várni de nem placebo,ahogy ezt is írták korábban. Nagy gubanc van a játékkal. Frissítések természetes,hogy jönnek,jönni fognak, be is b@xna ha nem így lenne.Nagyon összetett munka,főleg egy multis játékot létrehozni,minél kevesebb hibával,de 1 hónap elteltével és ez nekünk játékosoknak is köszönhető,hogy a fórumok még most is azzal vannak tele főként,hogy a skinek,medálok,bizonyos pályákon javítsanak,grafika..stb.. Harmadlagosak!
Mindannyian leírtuk,hogy miket kellene,illene elsősorban javítani,finomítani! A legfontosabb szerintem,hogy szerver szinten "jöjjenek helyre",mert teljesen random,főként a reggeli órákban nálam,ugyanazon a szervere,beállításokkal másként fut,hibákat produkál,mint az esti,hajnali órákban,mikor semmi gondom az égadta világon... Igazat adok azoknak,akik írták,hogy felkellene pörögniük,eltelt egy hónap és cicomázáson kívül sok minden nem történt! Ha gonoszkodni akarok,akkor még a fejükhöz kellene vágni,hogy a graf. motor lényegében adott volt, rengeteg dolgot,technikát átemeltek a korábbi részekből,Battlefront-ból..lett volna energia,idő többet foglalkozni az érdemi részével én úgy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Változtatott valamit az i7 ?
) nekem is lemegy 40 fps környékére.

![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2016/11/23/bf12016-11-2302-29-19-57.png)

Komolyan erre valamit ki kell találniuk, mert ez így gáz.

Néha 6%-ra is leesik a VGA kihasználtság? Most már végleg összefosta magát a játék