Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
RaGi91
üzenetére
Érdekes mert nekem R9 280X-em (3GB Vapor-X) van és bőven meg van a 60fps és egyáltalán nem kell LOW-ra vennem mindent, Textúrák High-on vannak, az effektek meg le vannak húzva. Monte Grappán ha nem nézek nagyon messzire le akkor szinte be sem esik 100 alá így patch után sem. Amiensen a házak között is 80 mindig meg van.
-
RaGi91
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
"But it was a headshot
" -
nejad
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
fix the net code

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nézzétek a commenteket tiszta BF

-
steele80
senior tag
Az mitől van, hogy egy Kuddel nevű köcsög domination-on lő 32-4-et egy Frommer Stop pisztollyal 9 perc alatt? Kétszer kerültem a háta mögé és 10-A-val nem tudtam 1 méterről ledönteni megfordult és lepisztolyozott. 33-as pinggel játszott. Ez öli meg ezt a játékot. Ha csalás azért, ha bug meg pláne.
-
Laraxior
titán
A kill számolós dogtagon, mondjuk a tankoson, az összes tank kill rajta van, vagy csak az egyik fajta tankkal elkövetett?

-
ottesz
aktív tag
Nem tudom ez érdekel valakit......
Akciós..... -
DieselX
csendes tag
válasz
jety91
üzenetére
Sziasztok! Problémám,hogy a játék 20-30 fps el megy alapbol full hdn mediumon erős fps dropokkal. Rengeteg forumon ytube-on nézegettem, keresgeltem de sehol nem találtam rá igazi megoldást. Monitoroztam játék kozben a cpu 30 míg a gpu 20 % on porog átlagosan. Eddig annyit sikerült tennem h a bf1.exet megnyítva a legtöbbet használo job threadet idle állapotba rakva emelkedett az fps szam 40-50 re. Valaki valami tenyleges megoldás. G4500, 8 Gb ram, Hd 7950. Köszi
-
jety91
őstag
Már ha kilép...

3 nap alatt az összes általatok eddig leírt bug előjött nálam, legfőképp 2 idegesít nagyon:
- ha felélesztenek és sniper van nálam nem működik a zoom csak fegyverváltás után
- nem lehet mindenre ráb@szni azt a tetves medpack dobozt. Sokszor ezért haltam meg, így kénytelen voltam visszacserélni a kicsire, de azzal meg sokszor messzire dobom magamtól és akkor meg azért sikerül meghalnom
4264adam
Én most az operations-ra kattantam rá, nagyon szar hogy nincsenek custom szerverek nagyobb ticket-el. Átlagosan 9 perc egy domination,TDM kör, Rush-on meg annyi IQ fighter játszik, hogy szinte mindig a támadó csapat nyer. -
4264adam
nagyúr
Ki milyen serverre jár fel?
Random lépek fel, de eddig csak 1x voltam igazán jó közegben, csapatmunkával.
-
Armatura
tag
Nálam nap 1x általában előjön.Ez a lepattanó lövedék már kezd vicces lenni,oké at-val lepattan,legyen de azért nehogymár a telepített ágyúval is ez menjen,márpedig ezt csinálja.Szemből meglőttem tyúú...lepattan,meglövöm oldalról az is,én meg pislogok kifelé,hogy... háááazanyád.
-
Xaels
félisten
De, hogy ne csak panasz legyen, ma volt némi sikerélményem is. Suez-en szarul álltunk 2v3 zászlón szenvedtünk, próbáltam átmenni és hátulról behúzni legalább 1 zászlót, de a Squadom nemigazán vette a lapot hiába voltam Leader és kijelöltem a pontot. Beírtam TeamChatbe, hogy törjüenek át és húzzák be valamelyiket a két túlsó pontból ahelyett, hogy középen szarakodunk. (Na jó itt némi panasszal élnék, mert B-nél csökkentették a zászló húzás zónáját, hogy könnyebb legyen befoglalni, de ezt C-nél is kellett volna mert a tenger felől van egy ház ahonnan irreálisan messziről lehet húzni/tartani a pontot). És képzeljétek megcsinálták! Megfordítottuk a végére az állást, szoros majdnem fél órás kör volt a végére.
-
R3laX
addikt
Heló!
Másnak is szakad a szerver néha? Kidob szerver disconnected-del?
-
RaGi91
senior tag
Most se tudnak. Ma csak repülőztem, bőven el lehet lőni, de legalább nem egyből megyek le, hanem el tudok fordulni és még a hatótávból is kiérek. Ha pedig látom, hogy lő egy bombert, akkor van esélyem rárepülni és kiszedni. Szerintem az AA most rendben van. Egyáltalán nem túl gyenge. Zeppelin ellen is hatásos.
-
Xaels
félisten
válasz
RaGi91
üzenetére
Egy légvédelmi ágyú előtt csak ne repkedjenek ezek a kezdetleges papírrepülők oda-vissza. Elég lett volna visszavenni a hatótávukat és a fellökést.
(#15055) Carlos Padre nem is AT Rocket-tel akartam kiszedni, de lesebezni azzal szoktam és amikor visszavonulna fedezék/javítani akkor rámászok a két AT Gránáttal ami kicsinálja vagy majdnem teljesen.
-
Carlos Padre
veterán
Eddig sem volt erős az at, nem is használható csak épületek ellen. Szépen leszedi a snipereket meg a hirókat. Tank ellen akna + gránát kell. Az AA bár gyengébb lett, de ugyanúgy lerántok vele mindenkit az égről, mint eddig. Az viszont vicc, hogy a gyalogos három telitalálatba sem hal bele és kilő mögülle.
-
RaGi91
senior tag
Végre van esélyed Attack Plane-el is elrepülni mellette, vagy előle. Eddig esélytelen volt. Aki tudott célozni AA-val bármikor leszedett, mivel semmi bullet dropja nincs. Amúgy ki lehet szedni még most is. Ha figyelsz, nem tud dominálni még egy bomber sem.
Monjuk mikor scout vagyok, akkor mindig kiszedem az AA lövegeket, mivel csak 2 K-bullet. Most is elég jót repültem Monte Grappa-n, talán 51 killem volt Attack Plane-el. De vagy 4x kiszedett az AA egy pillanat alatt.
-
Xaels
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Engem is rohadtul idegesít. Monte Grappán két Heavy jött A-ra. nekifeküdtem, hogy szétkapjam őket gyalogosan. A 4 AT Rocketből 2 csilingelt és 2HP. Megérteném, ha csak súrolva találnám el, de telibe középre ment. Amúgy is erős az a szar, így meg pláne esélytelen.
A másik ahol átestek szvsz a ló túloldalára az az AA. Eddig az volt a baj, hogy a repülősök hullottak mint a legyek. Most gyakorlatilag komótosan rámrepül a Bomber és vígan kicsinál miközben vagy 3 sorozatot belepumpálsz.
A lovas kaszt is zavar, mi a fenéért kell nekik ló nélkül is annyi HP?! Simán agyonver közvetlen közelről míg én tunkolom. A lóról is km-ekről beadja neki a kardot...
-
DonDennis
senior tag
Premium Pass-t csak origin lehet venni? Vagy hol a legolcsóbb? Illetve jól láttam, hogy majd csak 2017 márciusában jön az első dlc?
-
makro
senior tag
A TS jelszót át tudná küldeni nekem valaki?
Véletlenül töröltem és nem tudok csatlakozni. -
voodoo98
addikt
válasz
Lotus_Omega
üzenetére
Amit én próbáltam:
60hz-en megy csak rendesen az SLI (GTX1080) a régi híddal. Elvileg most hétvégén próbáljuk ki milyen az új HB híddal. Nvidia is azt mondja, h 120/144hz+-ra már az új híd kell meg 4k/5k-ra is.Nekem sem akart menni, mindkét kari csak 50-55%-on 144hz-en. Aztán kikapcsoltam a gsyncet meg levettem (windowsban is) 60hz-re és akkor már 80-90%-on ment mindkét kari, csak ugye értelmetlenül, mert 60hz-nél többet nem láttunk.
Tehát esetleg próbáld ki az új HB híddal is (ha van lehetőséged).
-
Rengete
aktív tag
válasz
Lotus_Omega
üzenetére
De
-
Laraxior
titán
Egyre gyakoribb probléma ez a lepattanó lövedék a járművekről.
Konkrétan már menekülni kell bármi elől is, mert a 6 lövésből 2-3 elpattan..
Patch előtt mintha nem lett volna ilyen gond.
Mert értem én, hogy néha úgy megy rá a lövedék, de baszki, ha egymással szemben állunk, meg se moccanok, moccanunk, akkor hogyan?

-
stickles
tag
Biztos h ez segített, mert eddig nem tudtam játszani se reggel se dután se este
Most egy húzam 6. köröm nyomom és gond nélkül megy a játék64fős conquest
-
MeghaL0L
addikt
válasz
stickles
üzenetére
Hmm érdekes. Lehet nem ez befolyásolta. Próbáld ki csúcsidőben. Ha akkor sem droppol semmit akkor valóban a ram segített. Ugyanis volt nemrégiben szó arról, hogy délelőtt folyékonyan megy a játék, délután / este mikor tele van akkor jönnek a droppok. Sajna ezt én nem tudom kipróbálni.
-
stickles
tag
Gondoltam jelzem , hát ha még más is szenved az FPS DROP jelenséggel
Bővítettem 12 gbra és már nincs problémám
Kevés neki a 8gb ezek szerintÍgy ultrán nyomom full hdban
Fx8350
Gtx 1060 6gb
12gb -
Rengete
aktív tag
válasz
Lotus_Omega
üzenetére
Nem kell sli. Nekem sincs.
-
Lotus_Omega
tag
Tisztaban voltam vele.
De 4K-hoz SLI kell, ezzel is tisztaban vagyok.
Ugy gondolom hogy egy ilyen cimnel mint a BF1 elvarhato lenne hogy menjen SLI-ben a megjeleneskor, ha meg nem megy akkor ne nekem kelljen mar kikapcsolgatnom allandoan az SLI-t az nvidia control panelben.
DX11-ben tolom, azt tudom hogy DX12-ben nem megy SLI-vel. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Köszi szépen.Durva jó, ezt az EAről nem gondoltam volna.Felvettem velük a kapcsolatot.
-
F e Z o
veterán
-
zzola
titán
Vót má?
"Battlefield 1 Maintenance 11242016
We will be performing server maintenance for Battlefield 1 on November 24, 2016, with the following downtimes:
• PC: Multiplayer will be offline for 1h starting 8:00am UTC/ 12AM PT.
• PS4: Multiplayer will be offline for 1h starting 8.30 UTC / 12.30 AM PT.
• Xbox One: Multiplayer will be offline for 1h starting 9.00 UTC / 1.00 AM PT.Thank you for your patience and see you on the battlefield!
The teams at EA/DICE"
-
Frod
addikt
Levelcapgaming alapján:
Assault: 1903 Hammerless
Medic: Taschenpistole M1914
Support: Modello 1915
Recon: Frommer Stop -
Zen7
tag
Sidearmból (pisztoly) melyiket használjátok?
-
Laraxior
titán
Jó ez a homokvihar, csakorlatilag semmit se látni

Találtam egy frankó szervert, Sinai desert és Amiens megy rajta felváltva. Sajnos az only Amiens map megszűnt.
Az megvan mindenkinek, hogy Amiensen elég jól meg lehet találni azokat a pontokat ahol spawnolnak a tankok. Egy centi mozdulás után is robbannak az aknák

"A" és az "F" pont mellett, nem a bázison.
Nem éppen fairplay, de győzni kell, így pár percre le van tudva az enemy tank
-
Laraxior
titán
válasz
Lotus_Omega
üzenetére
Kaccsold ki az SLi-t játssz egy VGAval. Nincs ennek olyan nagy igénye, hogy kettő kelljen hozzá

Vagy:
eladni a két 1080-at és TitanX,
vagy megvárod az 1080Ti-t.
Nem játszol a BF1-el. -
Xaels
félisten
válasz
Lotus_Omega
üzenetére
Ne haragudj, de a többkártyás rendszerek mindig problémásak voltak. Mindig. Volt 1-2 játék ahol pár patch után jól működött, de van olyan ahol mai napig nem megy rendesen. Ugyanez igaz a hibrid rendszerekre is. Ezzel tisztában kellett lenned amikor összeraktad.
Valamint ha DX12-ben próbálkozol akkor próbáld meg átrakni DX11-be. DX12 alatt állítólag nem megy egyáltalán az SLI.
-
prokxy
veterán
válasz
Lotus_Omega
üzenetére
Én anno ezért nem vettem SLI-t, de ha a 4K a cél, más lehetőség nem nagyon van. (ami azért nevetséges kicsit) Volt anno CF-em, sokat szívtam vele, azóta csak egy kártya, pedig én is megvettem az 1050W-os Corsair tápot!
Most meg ott pihen, unatkozik... 
-
guftabi96
addikt
-
Lotus_Omega
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Semmit nem allitottam.
Az utolso update ota nem ment az SLI. Azaz ment, csak villogott a menu, meg tobb helyen jatek kozben a texturak. Ki kellett kapcsolni az SLI-t, csak ugy lehetett normalisan jatszani.
Tegnap egy masik jatek utan be maradt kapcsolva az SLI, de nem villogott a menu es a texturak.
Megorultem hogy vegre kijott egy ujabb update ami rendbeteszi ezt a problemat.
Erre 30FPS-el megy a jatek. Olyan mintha halfra lenne allitva a vsync.
Kicsit unom mar hogy nem lehet rendesen jatszani...
-
zzola
titán
válasz
spanglee001
üzenetére
Déltől vannak...
-
ProEvoFan
nagyúr
Tudnátok segíteni abban, hogy kb 1 hete nem megy a trial BF1ben a multi.Töltöképernyőnél kidob.Kampány megy simán de multi off... Nos, van valami hivatalos oldal, felület, email, akármi ahol tudnám ezt személyesen jelenteni az EAnek?Köszi! Ha normálisan fut a multi, akkor van esély a vételre...de így!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"

![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2016/11/24/bf12016-11-2420-24-23-41.png)
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2016/11/24/bf12016-11-2420-24-09-36.png)
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2016/11/24/bf12016-11-2412-34-46-09.png)

Akkor valószínűleg a 10.000Ft-os 120Megabites UPC előfizetésem barátkozik velem.