- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Grave_444
nagyúr
-
-
ST05
őstag
válasz
-Sawyer- #36202 üzenetére
win update-eket felengedtél mindent? servece pack-ot.. stb esetleg a keretrendszer lemaradt? Azthiszem erre is szükség lehet...
-
mrobes
tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
-Sawyer- #36185 üzenetére
Vesszőparipám a SlimDrivers. Egy próbát megér.
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
-Sawyer- #36145 üzenetére
Csak nem Asus noti?
Van itthol nekem egy x54h abban is ez a kis dög lohol
, van a gyári lemezemen egy catalyst azt felrakom ha újra kellet rakni, catalystn belül van olyan hogy friss driverek keresése rámegyek, és voálá frissíti a legújabb elérhetőre ami van ehhez a vga-hoz
Javaslom ezt neked is
-
Anaren91
senior tag
válasz
-Sawyer- #36134 üzenetére
Előtte Driver Sweeperrel lepucoltad az előző drivert?
(#36139) -Sawyer: Akkor 1 hülye kérdés: Mikor vetted a laptopot és hol? Mert haver is járt már úgy h vaterán vett laptopot ami úgy volt meghírdetve h i5 meg nvidia gtx 6xx kártya van benne aztán koppant amikor megjött a core 2 vel meg valami intel vga val.
-
Anaren91
senior tag
válasz
-Sawyer- #36130 üzenetére
[link] Próbáld meg ezt leszedni. Ez 241 mega hátha ezt felrakja. A sima whql ami fent van az oldalon valami 1.1 mega és netről szedné le de azt én se tudtam felrakni ismerősömnek laptopra mert nem csinált semmit amikor elindítottam... Ez amit linkeltem win 7 64 bit és notebookhoz van.
-
ST05
őstag
válasz
-Sawyer- #36127 üzenetére
"De az a 13.9-es catalyst csomag biztos kompatibilis lesz a videokártyámhoz?"
Igen , annak kell legyen ,magam is a vga-ád tipusa "útján" jutatott el oda amd hivatalos oldalán.DarkByte: fullHD-ra AMD-t minimum 7790től, de főleg a 256bites: 7850-7870-270-270x -ek illenének, bár azt, hogy a procid mellé nem -e overkill, ezt amd apu-s topikodban érdeklödném meg, kinek van 787x/R9 kártyája, de szerintem ezeket még elbírják a magvaid, mert hogy huzhatod is.
-
Anaren91
senior tag
válasz
-Sawyer- #36090 üzenetére
Próbáld meg telepítés előtt lepucolni teljesen az előző drivert. Driver sweeper Ezzel teljesen le tudod szedni. Utána mehet a restart és az új driver telepítése. Elvileg így mennie kéne, bár nem tudom mennyi értelme van azon a vga n bf 4 et futtatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest