- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Dominiator #52984 üzenetére
Persze hogy nem fogja kijelezni mert ahhoz a NVIDIA PhysX System Software lekell tölteni az nvidia oldaláról és feltelepiteni. A géped meg eléggé nem ehhez való, kicsi órajelű proci hiába 8 magos nem kedvez a játékoknak. Sajnos az Aion játékot nem ismerem igy nem tudok viszonyitani de ha valami online izé ez akkor szerintem egy magot használ max kettőt. A WOT is elvérzik mindenen erőmű procikon is ha nincs megfelő 1 magos teljesitmény, mert max 1-2 magot használ.
-
Gery15
addikt
válasz
Dominiator #33708 üzenetére
Egyel fölötted megválaszolták.
(#33707) VoidXs: Értem.
-
Gery15
addikt
válasz
Dominiator #33704 üzenetére
Hmm... nem ismerem a kártyádat pontosan csak azt tudom, hogy két gpu van benne. Volt már szétszedve? Lehet újra kellene pasztázni meg kitakarítani a hűtőjét. Vagy lehet, ez így normális.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Dominiator #33700 üzenetére
Energiatalarékosság. Ha szükség van rá, visszaáll. Nálam is most épp 325 MHz-en áll a VGA, amikor 1150-re van túlhúzva.
-
Gery15
addikt
válasz
Dominiator #33700 üzenetére
Ezzel semmi baj nincsen, ezek a 2D-s órajelek, azaz amikor nincs szükség a 3D-sre akkor vissza veszi magát, ezáltal kevesebbet eszik és nem melegszik annyira a kártya.
-
Kocska89
tag
válasz
Dominiator #33581 üzenetére
Helló.
Corsair TX650W nálam egy 4,6ghz re húzott 8350 et és egy HD5970 is kiszolgál. Szóval elég kell, hogy egyen.
-
agressiv
addikt
válasz
Dominiator #32664 üzenetére
Egyáltalán nem normális, ott valami nem stimmel!
-
Félisten
tag
válasz
Dominiator #19725 üzenetére
Én úgy tudom a gyárinál,minden jobb!
-
Félisten
tag
válasz
Dominiator #19722 üzenetére
használtan 3-4kp-ért találsz ha szerencséd van,nem drága.
-
Félisten
tag
válasz
Dominiator #19720 üzenetére
Szia! ilyet már kapcs olcsó-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest