- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanek Eduard
tag
ha újra feltelepítem, ott lehet bővíteni az openGL bővítményeket, vagy azok csak akkor támogatottak, ha a kártya eleve tudja? Hülye a kérdés, tudom,de az XP alatt futó progik openGL szükséglettel minden kérdés nélkül mentek, a WIN7 alatt pedig nem....
Tehát egy újratelepítés segít, vagy keresni kell egy csak openGL drivert? -
Vanek Eduard
tag
És még: az openGL-t külön kell felrakni, vagy hozzátartozik a kártya driveréhez? Az XP alatt ott volt, most nem tudom, miért nincs ott. Nem merek telepíteni régebbi drivert, amire látom, hogy írják az openGL-t. Vagy merjem?
-
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
Kérdés: Nvidia Geforce GT 220 kártya PhysiX adalékkal, legfrissebb illesztővel felrakva a WIN7 32bites verziójára. De OpenGL -t kér egy-két programom. Azt külön kell telepíteni? Konkrétan a Wisywig progi kéri, ha minden igaz OpenGL nélkül nem akar elindulni, a telepítés sikerült.
Előre is kösz! -
Vanek Eduard
tag
válasz
RootRulez #2210 üzenetére
A mosoly azt jelenti a végén, hogy valamit nem tudnék kihasználni teljesen? Mert nem értek hozzá, de jó volna vga kártya csere nélkül megoldani a cuccot. És mivel több vga kártya használatát írták ATI néven, nem tudom, hogy akkor mi történik, ha nVidia kerül bele.felesleges beletenni vagy másmilyent ajánlotok? Most nVidi Geforce-om van.
-
Vanek Eduard
tag
Itt is megkérdezem: egy ATI crossfire-s Asus MDA alaplapokhoz lehet nVidia videókártyát csatlakoztatni? Konkrétan a Asus M4A79XTD EVO-ról van szó.
-
Vanek Eduard
tag
Na jó, kezdem nem érteni, mert hülye vagyok: vágásnál effektelésnél, és főleg, hogy real-time-ban lássam, hogy mit csináltam, mi dolgozik jobban: vga vagy cpu? Renderelésnél: kérdés ua. AE-nél és Pr-nél?
És most röhögjetek ki! -
Vanek Eduard
tag
-
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
Videovágáshoz tartozó VGA kártya kérdésem volna: Win7 alatt futó nVidia Geforce gt220-as videokártya dolgozik egy Asus P5ad2-e delux alaplapon, P4 3GHz-es procival 3 gig memóriával. Renderelés előtt a gép leáll gondolkodni elég sokáig (Premier cs4 és a többi hozzátartozó aprószentek). Aztán olyan renderidőt ír ki, ami nonszensz.
Mi lehet a hiba: kártya vagy proci esetleg memória.
Másik kérdés: mit tudtok a Matrox M9128-E1024LAF kártyáról?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest