- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mateosz
aktív tag
válasz
methandi #349 üzenetére
én csak tippelem, hogy vajon mit csinálhatott a srác (nem olyan sok topicban találtam akkor idevágó dolgokat, néhány angol fórumban írták ezt), akkor nem csíkozott meg semmi, egyszerűen nem adott jelet a kártya.
most meg egy darabig ad csíkosat, aztán semmilyet...
Azért köszi a segítséget!
-
Mateosz
aktív tag
válasz
methandi #345 üzenetére
melegnek meleg, de az előbb, mikor még láttam a winben a widgetet, akkor normál 48 fokot jelzett.
Valamikor január-február környékén egyszer már úgy tűnt beadja a kulcsot, akkor a piros led világított rajta és nem is adott képet egyáltalán (a gép bootolt kép nélkül), utánaolvasva ez tipikus hiba hd 4850-nél, és a led a magas hőmérséklet jelzője, de akkor is valami más kergülhetett meg, hiszen hidegindításkor nem lehet túl magas a hő...
Akkor odaadtam egy srácnak, aki nem mondta meg mit csinált és mi volt a baja, de azóta gond nélkül ment. Arra tippelek, hogy csak újrapasztázta és talán kiiktatta a led-et. -
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, a következő történt:
Tegnap este játék közben (Fallout 3) kétszer kifagyott a program, és utána windowsban is furcsán jelenítette meg a képet a gép, lásd kép1:
http://imageshack.us/photo/my-images/268/hibaj.jpg/
Miután helyreállt, kiírta a win, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt.
(ilyet valamikor régen csinált már, de abbahagyta)Aztán azt hittem (megint), hogy minden oké, mert megjavult a kép a böngészőben, de a fájlkezelőben ezt láttam:
http://imageshack.us/photo/my-images/193/hiba2e.jpg/
Mikor elment a kép, azt írta ki, hogy nem optimális a beállítás, használjam 1280x1024@60hz-en (eddig is így használtam, csak 75hz-en, amit támogat a monitor, most visszavettem 60-ra).
Valakinek valami ötlete, hogy mi okozza a gondot, vagy hogyan szüntessem meg?
Konfigom az adataimnál, procit már 1 éve nem tuningolom, vga-t is csak alkalmazástól függően. Win7 64 bit prof, 11.2-es ccc-t használok.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest