Hirdetés
- Android szakmai topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
válasz
Gabo0905 #818 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy bírnia kellene. Kivettem a 8800-as GTS-t, beletettem a 3870-est. Aminek a végén van egy PCI-E 6 tűs csati. Elindult, felpörgött a proci ventillátora, felpörgött a vidkari ventillátora és utána egyszerűen leállt.
Aztán próbáltam a PCI-E csatolóra rátenni ezt az elosztót és ennek csak az egyik végére rádugni egy szabad csatit, ami ugye a tápból jön ki. Aztán megpróbáltam, mindkettőre rádugni a tápból egy csatit, de úgy is leállt.
Ez lenne az elosztó, meg a gépem, a GTS8800-as vidkarival. Jól látható, hogy csak 1 db 6 pines csati megy bele.
Ja egyébként egy gyors kérdés. Az alaplapom egy MSI K9N Ultra típusú. Az MSI oldalán már csak archív elemként találtam meg, de megtaláltam és ez a lényeg. Nem lehet az, hogy a 3870-es kártya mivel PCI-E 2.0-ás, ezért azt nem támogatja az alaplapom, ezért nem indult el. Mert elvileg az alaplap csak 1 PCI Express x16 slotot támogat, de az ha minden igaz, csak 1.0-ás. Na mindegy. Próbálkozom.
Köszönöm nektek a sok visszajelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Metal topik
- EAFC 25
- Cities Skylines II
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest